HTC Butterfly S, Πιο ισχυρό από το HTC One στα benchmarks

Σήμερα, το ισχυρότερο smartphone της HTC τουλάχιστον στις μετρήσεις benchmarks είναι το HTC Butterfly S και ρίχνει στη δεύτερη θέση το HTC One. Το Butterfly S έχει οθόνη 5 ιντσών FHD και τον Snapdragon 600 1.9GHz, το One έχει οθόνη 4.7 ιντσών FHD και το Snapdragon 600 1.7GHz, και τα δύο με 2GB RAM. Δείτε τα αποτελέσματα.

HTC Butterfly S πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
HTC One πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Αριστερά οι μετρήσεις του Butterfly S και δεξιά αυτές του One.
HTC Butterfly S benchmarks, HTC Butterfly S, Πιο ισχυρό από το HTC One στα benchmarks

HTC Butterfly S benchmarks, HTC Butterfly S, Πιο ισχυρό από το HTC One στα benchmarks

HTC Butterfly S benchmarks, HTC Butterfly S, Πιο ισχυρό από το HTC One στα benchmarks

HTC Butterfly S benchmarks, HTC Butterfly S, Πιο ισχυρό από το HTC One στα benchmarks

HTC Butterfly S benchmarks, HTC Butterfly S, Πιο ισχυρό από το HTC One στα benchmarks

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Teo

Λογικό ειναι 😀

Darth

αυτές της διαφορές δεν παιζει να τις παρατηρήσει κάποιος

Nikos

Ε λογικο με 0.2GHz περισσοτερα, να βγαζει ενα κλικ παραπανω απο το ONE.

Κώστια

@Κώστα Βλαχάκης στην ερώτηση που θέτεις, για μένα μία είναι η απάντηση: Butterfly S γιατί ακόμα και το 0,3 της ίντσας χαρίζει στην οθόνη… Δεν πίστευα ότι θα το έλεγα αυτό, κορόιδευα τα phablets και όλα τα κινητά με τις μεγάλες οθόνες, όμως ξεπερνιέται εύκολα η αγάπη για τις 3,5 ίντσες που είχα σαν στάνταρ. Κι όσο κι αν έλεγα κάποτε ότι τα κινητά από μικρά κι εύχρηστα γίνονται παντόφλες, στο τέλος παντόφλα πήγα κι αγόρασα γιατί μου άρεσε καλύτερα. Ξεκουράζει τα μάτια… Σίγουρα στην αγορά ενός κινητού παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες, αλλά για μένα παίζει κοντά στο 50% η οθόνη.

ilias225

Το HTC one είναι πιο όμορφο ( για εμένα ), το μόνο κακό από το Butterfly s είναι ότι έχει μικρότερη μπαταρία και δεν παίρνει κάρτα μνήμης…

ilias225

Θα διάλεγα HTC one!

Νίκος21

ONE!!!

Χάρης

Πραγματικό νούμερο τα 3200 mah του S ή τυπογραφικό λάθος ?

Μιχαλης

Φιλοι μου οποιο και να διαλεξουμε …μονο το one μπορουμε να παρουμε ,το οποιο το εχουμε ηδη παραγγειλει ( εδω και 8 μερες)αλλα …θα καθυστερησει κι αλλο!

Darth

one για τα ηχεία

jelly

τα 3200 mah ειναι πραγματικά και έχει τα ίδια ηχεία με το one

Ιωάννης

One,το οποίο και έχω 😛

Sotos

Butterfly S γιατί είναι σε σχεδιασμό ένα βελτιωμένο ΟΝΕ Χ, ένα απ’τα καλύτερα κινητά της HTC!

JohnWave

One λόγω design,λόγω του ότι οι 4.7 ίντσες είναι για μένα η ιδανική διάσταση ( εκτός αν οι 5” χωρούν στο ίδιο ύψος ) και τέλος γιατί η πιο απαιτητική εφαρμογή στο Android δεν απαιτεί τόσο υψηλό benchmark για να τρέξει άψογα.

Gian

Butterfly S με windows phone 8 γίνεται?

DjPredator

Θα προτιμουσα το Butterfly S οχι λογω των benchmark φυσικα…αλλα για αλλους λογους..Αλλα επειδη δεν το βλεπω να κυκλοφορει στην ευρωπη αναγκαστικα θα διαλεξω το One το οποιο θα το παραγγειλω σε κανα μηνα ωστε να πεσει η τιμη του κοντα στα 500(550 ειναι τωρα 😉 )

ΜΑΝΩΛΗΣ79

HTC Butterfly S γιατι πολυ απλα σε οτι δεν ειναι ιδιο με το ΟΝΕ, ειναι ελαφρος καλυτερο. Υποκειμενικα ειναι και ομορφοτερο!

Wolf

Το butterfly s θα επέλεγα εγώ γιατί είναι συνολικά καλύτερο,έχει μεγαλύτερη οθόνη και δέχεται και κάρτες microsd…! Φαίνεται τεράστιο όμως γιατί έχει πολύ μεγάλα περιθώρια(bezel) πάνω και κάτω..! Και εντάξει το one δεν θα μπορούσε να έχει μικρότερα περιθώρια υποθέτω λόγω αλουμινίου αλλά αυτό γιατί..?!

ΧΑΝΛΙΟΓΛΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ

ρε παιδια πολιτικος μηχανικος απο σερρες,δουλευω ολη μερα και εχω στην κατοχη μου ενα lg 4x το οποιο και απεκτησα κατοπιν σκληρων διαπραγματευσεων απο την cosmote(ΟΧΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ) και αυτο εξαιτιας των παχυλων λογαριασμων που πληρωνω λογω δουλειας φυσικα,εσεις τα λεφτα να παραγγειλετε μια συσκευη των 600-700 ευρω που τα βρισκετε?ναρκωτικα πουλατε?παρακληση πειτε μου και εμενα θελω και εγω να κανω την ιδια δουλεια…κριμα να μην εχουν καταλαβει ορισμενοι πως δεν ειναι ολα για ολους…

Wolf

Φίλε ΧΑΝΛΙΟΓΛΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ είναι απλά θέμα προτεραιοτητων το που ξοδεύει ο καθένας τα λεφτά που του περισσεύουν…! Π.χ. Εγώ γνωρίζω ανθρώπους που ξοδεύουν ένα σωρό χρήματα σε κόμικς..! Εμένα μου φαίνεται χαζό αλλά αυτούς αυτό τους φτιάχνει..! Έτσι και εδώ μέσα θα συναντήσεις κολλημένους gudjetακιδες που δεν θέλουν απλά ενα τηλέφωνο για να κάνουν τη δουλειά τους όπως εσύ αλλά έχουν την τεχνολογία σαν χόμπι…!!! Πέρα από αυτό εγώ κάθε χρόνο αλλάζω συσκευή..! Όταν έρθει η επιδότηση πουλάω την παλιά μου συσκευή συνήθως γύρω στα 300 ευρώ, προσθέτω και λίγα από την τσέπη μου και έτσι έχω πάντα την τελευταία ναυαρχίδα…! Αυτό γίνεται κάθε χρόνο για αυτό και έχω ελάχιστες από τις παλιές μου συσκευές στο συρτάρι…!

nik

Καλό αλλά το ONE πιο όμορφο.

George

αν και το butterfly s έχει απίστευτη μπαταρία και υποδοχή για κάρτα sd , πάλι το one θα διάλεγα λόγω ομορφιάς (προσωπικά πάντα) και υλικών κατασκευής, καθώς 32gb μνήμης μου είναι αρκετά χωρίς να χρειάζομαι εξωτερική επέκταση,αγαπάμε αλουμίνιο και 0,3 ιντσες παραπάνω δεν φέρνουν την άνοιξη … ουσιαστικά η μπαταρία πιστεύω είναι αυτή που ξεχωρίζει το butterfly απ’όλα τα άλλα κινητά της κατηγορίας…

Wolf

Εγώ νομίζω ότι και η μεγαλύτερη οθόνη και η micro sd και η μπαταρία και οι καλύτερες επιδόσεις “φέρνουν την άνοιξη”…! Το αλουμίνιο του one εμένα προσωπικά μου λέει 2 πράγματα: 1) πολλές γρατσουνιές και 2) ότι κάνεις την προσευχή σου να μην σου πέσει..!

George

σίγουρα @wolf είναι καθαρά θέμα προτεραιοτήτων και πιστεύω γι αυτό η htc κάνει το butterfly εντελώς διαφορετικό από το htc one για να μπορεί να καλύψει τους καταναλωτές που έχουν άλλα στανταρ και προτιμήσεις στο τι θα πρέπει να έχει ένα κινητό… βέβαια στο θέμα επιδόσεων θα πρέπει να διαφωνήσω γιατί εκτός εάν μετράς το loading ενός application με τα milisecond δεν πρόκειται να δεις διαφορά με τα 0,2 GHz παραπάνω στο εγγυώμαι… αλλά πάντα περί ορέξεως.. 🙂 και τα 2 είναι κινητάρες και άμα η htc είχε προσέξει το marketing της δεν θα έφτανε σε αυτό το σημείο, να βγάζει κινητάρες και επειδή δεν τις προωθεί σωστά να μην πουλάει όσο πρέπει….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.