HTC, New Sound and Camera Experience 2013

Μέσα από ένα infographic που δημιούργησε η HTC ταξιδεύουμε στην ιστορία της φωτογραφίας με αναφορές στους πρώτους κατασκευαστές φωτογραφικών μηχανών αλλά και κινητών με κάμερα. Η HTC αφού τονίζει κάποιες πρωτιές της έναντι του iPhone και καυτηριάζει τα 41 Megapixel του Nokia 808 κλείνει με ένα ερωτηματικό και μας αφήνει να φανταζόμαστε τι εννοεί αναφέροντας “HTC kicks off a new sound and camera experience in 2013”.

Πιστεύω ότι οι απορίες μας θα λυθούν στο προγραμματισμένο event της HTC στις 19 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο (το Techblog θα είναι εκει).

Δείτε το infographic εδώ.

HTC, HTC, New Sound and Camera Experience 2013

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tech21

Γατακια της HTC…Θα ελεγα το λιγοτερο ευτελη σχολια. Αν μπορουσαν θα ειχαν βγαλει κινητο με τα 41 πολυ πριν απο ολους. Τη μιση κοιλια του θα εδινε ο χοντρουλης προεδρος που πασχιζει να μεινει ετσι μετα το παγκοσμιο σαβουρτι της HTC (μεχρι και αυτοι βαριουνται το sense μου φαινεται) φωναζοντας M7!!! σε…υπερβολικα λιγους βαρεμενους υπαλληλους!!!

Συγγνωμη αλλα δεν πειθει. Τον καιρο που ετοιμαζονται χιλλια δυο νεα interface και OS εμπειριες, αυτοι επιμενουν στο γκαβο ημερολογιο widget κτλ (πρεσβυωπια?)…Οσο για multimedia, …οκ καντε τα κινητα HTC να κοστιζουν και να ψηνουν λιγοτερο και το συζηταμε.

MasterMind

Stop hating! Ότι καινούριο βγαίνει μόνο καλό είναι…

Ακόμη και πατατιά να κανει θα “ανοιξει τα μάτια” σε λοιπές εταιρίες για καινούρια features.

Χρήστος

Από όλα τα κινητά που είχα μόνο η HTCμε καλούσε για ότι πρόβλημα είχα με το κινητό και μου έδινε λύση! Ήταν η πρώτη εταιρία που εμπιστοσύνη στο android το έμαθες και στις άλλες! Ένα ξέρω το HTC magic το έχω ακόμα και η μπαταρία του και το κινητό είναι σαν καινούργιο και αλλά μετά από αυτό τα φορτίζω και 2 φορές την ημέρα(Sony wt19i) δεν είναι τυχαίο που όλοι θα θέλαμε να έχουμε το sense.

GiannisMix

αντε να δουμε τι θα μας δειξει κ η htc … μακαρι να ειναι κατι καλο.. η pureview ειναι πολυ ωραια τεχνολογια κ μακαρι να εχουμε επιλογες.. προσωπικα αφου ειμαι ερασιτεχνης προτιμω να εχω ενα κινητο με πολυ καλο φακο πανω μου συνεχεια κ να απαθανατιζω τις στιγμες μου παρα να κουβαλαω μαζι με το κινητο κ μια ψηφιακη κ ας εχει καλυτερο αποτελεσμα η ψηφιακη

md03582

@tech21 το playstore εχει γεμισει απο φτηνες απομιμησεις του γκαβου ρολογιου-ημερολογιου widget της htc. Κάπου θα βρεις και μία για το δικό σου smartphone

Jacob

συμφωνω για το ασχημο ρολοι της HTC, αλλα ας μην κατακρινουμε κατι που δεν εχουμε δει.. Μια χαρα τα παει η htc.. εχω ωραια κινητα! Αντε να δουμε τι καινουρια μας επιφυλασει το μελλον

kostas

εγω παλι μονο htc αγοραζω για το sense..ολα τα αλλα μου μοιαζουν ιδια κ φτωχα..ποιότητα κατασκευής…. η μπαταρία μας τα χαλάει Μονό…να δούμε…

Chris

Ειχα htc desire hd, sensetion xe, one x.τωρα εχω note2.και τι δε θα έδινα το νοτε να εχει sense.μακραν οτι καλυτερο κυκλοφορεί κ ας λενε οτι μπορδα θελουν οι αλλοι.περασα ολες τις εταιριες κ κατέληξα πως κ το επόμενο μ κιν θα ειναι htc.αν το one x δεν ειχε θεμα με το wifi δεν θα το ειχα αλλάξει σε καμια περίπτωση.

Nipenthis

Κι εγώ πραγματικά δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να μην αρέσει σε κάποιον το HTC Sense. Σέβομαι τις απόψεις όλων, αλλά θεωρώ ότι τα widget και γενικά το περιβάλλον του Sense είναι αντικειμενικά καλαίσθητα.
Είμαι ο πρώτος που θα υποστηρίξει τη Samsung και είμαι ευχαριστημένος κάτοχος SGSII αλλά πραγματικά το TouchWiz του είναι άσχημο με όλη τη σημασία της λέξης. Έχει υπερβολικά πολλά χρώματα αταίριαστα μεταξύ τους και σου αποσπά την προσοχή απ’ αυτό που θέλεις να κάνεις αρκετά συχνά.
Από την άλλη το Sense είναι άκρως όμορφο, με την ίδια φιλοσοφία σ’ όλη του την έκταση, ήρεμα χρώματα και minimal σχεδιασμό, για μένα είναι ιδανικό. Εκτός από την εμφάνιση, και από πρακτικής απόψεως είναι σε πάρα πού καλό επίπεδο. Εφάμιλλη εφαρμογή για τις επαφές δεν υπάρχει πουθενά. Μέχρι και η αναζήτηση ξεπερνά κατά πολύ κάθε άλλο UI. Ο τρόπος που το widget του ρολογιού συνδυάζει τόσες πληροφορίες και σου προσφέρει γρήγορη πρόσβαση σε τόσα πράγματα ήταν πραγματικά επαναστατικός και δεν πιστεύω ότι είναι τυχαίο ότι έχει αντιγραφεί σε τόσο μεγάλο βαθμό.
Το μόνο κακό με το Sense στα παλιότερα τηλέφωνα είναι ότι ήταν πολύ “βαρύ” για τους τότε επεξεργαστές, με τα τωρινά δεδομένα όμως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.