HTC: Κόβει τη σειρά mini λόγω της δημοφιλίας των phablet

Είναι σαφές ότι η τάση σήμερα είναι τα smartphones που κινούνται γύρω στις 5 ίντσες και μπορεί να φτάνουν ακόμη και στις 6 ίντσες, όπως έκανε η Google με το Nexus 6. Γι αυτόν τον λόγο υπάρχουν οι mini εκδόσεις των ναυαρχίδων, οι οποίες συνήθως είναι πιο μικρές και κατώτερες σε τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά απευθύνονται σε όσους δεν θέλουν μεγάλη οθόνη.

Όσον αφορά στην περίπτωση της HTC, όπως φαίνεται δεν περιμένουμε να δούμε την mini έκδοση του HTC One M9. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της HTC Ασίας, Jack Tong η εταιρεία έκοψε τη σειρά mini διότι θεωρεί ότι είναι εκτός μόδας και δεν ακολουθεί τις τάσεις της αγοράς.

Ο ίδιος ανέφερε ότι η βιομηχανία των smartphones πηγαίνει στις 5 ίντσες και άνω και ότι η HTC προσάρμοσε την πορεία της με βάση αυτά τα δεδομένα. Επομένως, περιμένουμε τα low και mid-range κινητά της HTC, να μεγαλώσουν σε ίντσες.

Αυτή τη στιγμή τα μικρά smartphones δείχνουν να μην προτιμούνται ιδιαίτερα έναντι των ναυαρχίδων/phablets, σε αυτό βέβαια παίζουν ρόλο και τα κατώτερα χαρακτηριστικά. Αν οι εταιρείες έβγαζαν compact εκδόσεις των ναυαρχίδων τους με εξίσου καλά χαρακτηριστικά, όπως έκανε η Sony, τότε μπορεί τα πράγματα να ήταν κάπως διαφορετικά.

HTC One M9 Plus
HTC: Κόβει τη σειρά mini λόγω της δημοφιλίας των phablet, HTC: Κόβει τη σειρά mini λόγω της δημοφιλίας των phablet

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

39 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 inches ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ sms ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΤΩΡΑ ΟΚ ΘΑ ΠΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ,ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ Η ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΕΣ ΟΘΟΝΕΣ,ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.

Φωτης

Πιστευω οτι πρεπει να σταματησουμε να ασχολουμαστε με αυτη την εταιρια… Εβγαλε την απολυτη αποτυχια φετος και κανει κινησεις που μονο το ονομα της χαλανε (αργει και δεν βγαζει αναβαθμισεις android)!
Ειναι κριμα να βλεπω περισσοτερες αδιαφορες πλεον ανακοινωσεις για την htc (οσες βλεπω για samsung και apple) απο αυτες για lg π.χ.

Manuelo

Συμφωνω απολυτα με το αρθρο! Αν οι εταιρείες έβγαζαν compact εκδόσεις των ναυαρχίδων τους με εξίσου καλά χαρακτηριστικά τότε ”μπορεί” τα πράγματα να ήταν κάπως διαφορετικά. Πιστευω πως οχι απλα ”μπορει” αλλα ”σιγουρα” θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα!! Ειναι εξαιρετικα αδικο να μην μπορεις να εχεις στα χερια σου οτι καλυτερο κυκλοφορει η καθε εταιρεια απλα επειδη δεν γουσταρεις να κουβαλας ενα μινι tablet για κινητο!! Οπως και να ‘χει η HTC παντα αδιαφορη μου περναγε οποτε δεν με νοιαζει καθολου η κινηση της αυτη…

geo pap

Z3 compact και τα μυαλα στα κάγκελα!μπραβο HTC καλα τα πας,μεσα στην τρυπα που επεσε η nokia.

arislp

η ταση πηγε εκει γιατι ολες εσεις οι εταιριες την πηγατε εκει..αν βγαζανε ολες οι εταιρειες compact συσκευες με ιδια χαρακτηριστικα των μεγαλυτερων αδερφων τους τοτε θα ηταν διαφορετικα τα πραματα..

One

geo pap +1

Μπορούσα να παρω το Μεγάλο Ζ3 αλλα τελικα πηρα το Ζ3 Compact και δεν το μετάνιωσα καθολου. Το βαζω στη τσέπη χειμωνα-καλοκαιρι και με βολευει σε όλα!

παπαροκάς tiamat

Εννοει οτι κοβει τα MIDRANGE της???
,γιατι μια ζωη τα mini αυτης της samsung και της lg ΜΙDRANGE ηταν….

Δοκιμασε ποτε high end σε compact size για να ξερει πως θα πηγαινε???

Ασε και που λογω των μεγαλων μπεζελς τα mini της ηταν σαν phablets σε μεγεθος ..

Γιάννης σε λέω

Μερικοί που παραδέχεστε ότι αν οι εταιρίες βγάζανε κινητά στις 4.5 ίντσες για παράδειγμα με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, τότε πολύ πιθανό να τα βλέπατε με άλλο μάτι και να τα αγοράζατε. Έρχομαι τώρα εγώ και σας ρωτάω… Γιατί δεν επιλέξατε τα Sony Z1 και Z3 compact, που είχαν όλο το πακέτο?? Μάλλον έπαιξε ρόλο η ατελείωτη πλύση εγκεφάλου που δέχεστε μέσω του βομβαρδισμού διαφημίσεων, η οποία ακούει στο όνομα Samsung.

Μια εταιρία (Sony) έκανε την κίνηση, αλλά δεν προτιμήθηκε αφού η πλειονότητα των καταναλωτών είναι βόδια και αγοράζει με βάση το τι διαφημίζεται περισσότερο και την χωρίς λόγο πολλές φορές λασπολογία που δέχεται μια πιο αδύναμη εταιρία από μια δυνατότερη.

Να θυμάστε όμως ορισμένοι ότι ο χειρότερος εφιάλτης σας θα γίνει πραγματικότητα… Αν μελλοντικά κλείσουν Sony και HTC, η Samsung θα ανεβάσει κι άλλο τις τιμές της με αποτέλεσμα τελικά οι Κινέζικες εταιρίες Android να κατακλύσουν σχεδόν εξολοκλήρου την αγορά.

dark_master

Ρε παιδιά όσοι κρίνετε το Μ9 το έχετε δοκιμάσει κ το λέτε? Ή αναπαραγαγετε κάτι χωρίς να το έχετε δοκιμάσει πρώτα? Φώτης Εσύ που το χαρακτηρίζεις ως αποτυχία το έχεις δουλέψει καθόλου?
Επίσης όσοι κρίνετε τα mini, όπως σωστά προανέφερε ο Γιάννης σε λέω γιατί δεν τιμήσατε τα Compact της Sony? Γιατί πολλοί ζητάτε το Note της Samsung που δεν έχει καμία σχέση με τα mini? Γιατί βγάζοντας φτηνά phablet όπως το 816 παρατήρησε αύξηση κερδών από τρίμηνο σε τρίμηνο?

arislp

γιατι οταν πηραμε κινητο δεν υπηρχε κατι αξιολογο σε compact συσκευη…

LeoG3

+1 Φώτης
HTC και Sony έχουν πιάσει πάτο ως εταιρείες εδώ και καιρό , καλυτερα να βλέπουμε περισσότερα αρθρα για Samsung/LG και ανερχόμενες Κινέζικες (Lenovo , Xiaomi , Huawei κτλ).

alex

γιατι ρε φιλε γιατι και το compact εκανε 100 ευρω λιγοτερα αλλα ηταν πολυ χειροτερο απο το z3..γιατι να πουλησει οταν η sony σε κοροιδευει και σου λεει ειναι το ιδιο σε πιο μικρο μεγεθος αλλα στο πλαι ειναι πλαστικο αντι για αλουμινιο ειναι χοντρο εχει χειροτερη καμερα παροτι εχει τα ιδια megαpixel μετρια οθονη με κακη φωτεινοτητα…

arislp

@alex

+1

και αυτο… οριστε η απαντηση σας…

Γιάννης σε λέω

@alex

Το έχεις δει από κοντά το κινητό? Δες το πρώτα και μετά θα καταλάβεις για τι super εμφάνιση μιλάμε. Πλαστικό υπάρχει μόνο στα πλαϊνά σημεία του κινητού και δε φαίνεται καθόλου άσχημο. Μπροστά και πίσω έχει γυαλί.

Η camera δεν φτάνει την τελειότητα του κανονικού Z3, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι κακή. Είναι μια χαρά γενικά, πάνω από τον μέσο όρο. Εξάλλου σε όλα τα reviews το λένε.

Μην λασπολογείτε χωρίς λόγο εις βάρος της Sony, μόνο και μόνο επειδή έχετε φάει κόλλημα με κάτι άλλο.

Γιάννης σε λέω

Επίσης συμφωνώ με dark_master για το θέμα του Μ9. Δείτε το από κοντά και μετά κρίνετε τις επιδόσεις του και αν υπερθερμαίνεται.

Εύκολο είναι να λασπολογούμε και να αναπαράγουμε προπαγάνδα. Το δύσκολο είναι να βάλουμε τη λογική μπροστά.

παπαροκάς tiamat

Βεβαια υπαρχει και μια βαση σε ολα αυτα. Ο κοσμος εχει λαχταρα για μεγαλες οθονες και αποδείχτηκε απο το ποσο αγκαλιασε τα νεα μεγάλα iphones.

Απο την αλλη μια σωστη mini ναυαρχίδα δεν εχουμε δει. Ολες οι εταιρειες με εξαιρεση τη samsung που μια ζωη καινοτομει με νεα πραγματακια (αυτη και η htc ειδε πρωτη το οραμα των μεγαλων οθονων με τα s1,note1,mega) ,οι αλλες εταιρειες δε παιρνουν ρισκα και πανε εκ του ασφαλούς ακολουθωντας το τι γινεται must απο τις μεγαλυτερες εταιρείες οπως η apple

Η sony πηρε καποια ρισκα με το z ultra και το compact αλλα δε τα υλοποιησε σωστα. Το ultra ουσιαστικά δεν ειχε καμερα και το πρωτο z1 ηταν μεσα στα προβληματα….

nikos7

@ φωτης + @ LeoG3 χιλιες φορες να βλεπω αρθρα για την htc που να μην αναβαθμιζει σε Lolipop μερικες συσκευες ή να τροποποιει καποια κινητα της και οι haters να γραφουν απο κατω και να κραζουν, παρα να βλεπω αρθρα για την σαμσουνγκ που να βγαζει ανακοινωση για τα Bugfixes σχετικα με το λολιποπ και να βλεπω απο κατω 40 σχολια χρηστων τησ σαμμυ που να σκουζουννν επειδη δυσλειτουργει το τηλεφωνο τους! να χαιρεστε την επιλογη σας, να χαιρομαστε και εμεις ακομα περισοτερο την δικη μας! VAMOS HTC

dark_master

παπαροκάς tiamat Μα αν ο κόσμος θέλει μια μεγάλη οθόνη για ποιο λόγο να βγάλει μια συσκευή με χαρακτηριστικα ναυαρχίδας σε μικρότερη οθόνη?

Είναι σαν να υποστηρίζεις το αντίθετο από αυτό που λες στην αρχή.Επίσης αν κάτι πρέπει να πούμε για τη Samsung είναι πως μια ζωή δεν καινοτομεί αλλά αντιγράφει καλά συνταγές άλλων. Το μόνο στο οποίο καινοτόμησε είναι η κυρτή οθόνη.

Nick

Το Z3 compact τα βάζει όλα κάτω σε αυτή την κατηγορία, και είναι γεγονός όχι προσωπική άποψη αυτό. Μπορεί να μην είναι τόσο λεπτό όσο το μεγάλο Z3 αλλά σε αυτό το μέγεθος με αυτή την κάμερα και διπλά μπροστινα στερεοφωνικά ηχεία είναι μια χαρά λεπτό. Α, είναι και αδιάβροχο. Αυτά.

forneverarrow

Για το γεγονός ότι έγινε μόδα να κουβαλάς smartphone-ρακέτα φταίνε καθαρά και μόνο όσοι πάνε και αγοράζουν τα διάφορα note, iphone 6 plus, Nexus 6 κλπ. και βάζω και τον εαυτό μου μέσα που πήγα και πήρα το G3 στις 5,5″ και φοβάμαι να το πιάσω στη δουλειά και που δεν χωράει στις τσέπες μου! Δε λέω, ωραίες οι μεγάλες οθόνες και τα specs, αλλά όταν θέλω να το χρησιμοποιήσω κάτω από πιο άβολες συνθήκες, απλά δεν με εξυπηρετεί. Όταν είχα iPhone 5S ή έστω το Lumia 635 το δούλευα άνετα στο ένα χέρι και παράπονο δεν είχα.

Όσο για την HTC, καλά κάνει και τα κόβει, γιατί και πανάκριβα ήταν τα mini της, και updates δεν του δίνει… Τουλάχιστον να μη δουλεύει τον κόσμο.

Ιωάννης jb

Αν η htc έκανε μια συσκευή που ήταν ίδια σε όλα με το m9 και το μόνο διαφορετικό ήταν το μέγεθος, πχ. κάπου στις 4,5 ίντσες θα είχε πάρα μα πάρα πολλούς υποψήφιους αγοραστές!!!!
Δυστυχώς για την συγκεκριμένη εταιρία το m9 δε δείχνει να τα πάει καλά!!
Πιστεύω η μοναδική τις ευκαιρία να ρεφάρει θα ήταν ένα εξαιρετικό m9 mini!!!!
Ο κόσμος έχει καταντήσει αηδία… βγαίνεις για καφέ και βλέπεις όλους με τα smartphones τους και η πλάκα είναι ότι αν τα αφήσουν όλοι πάνω στο τραπέζι δε μένει χώρος για τίποτε άλλο!!!!
Είπαμε καλό να έχει μεγάλη οθόνη μια συσκευή αλλά αυτό έχει παραγίνει!!!!
Μακάρι η μοναδική πλέον sony να ξεπεράσει τον εαυτό τις στο νέο compact κινητό που θα βγάλει, για να δείξει και στο κόσμο ότι είναι καιρός να μικρύνουν λιγάκι οι ίντσες

LeoG3

Ένα αξιόλογο κινητό android με μικρή οθόνη υπάρχει και αυτό είναι το Galaxy Alpha. To Ζ3 compact είναι τόσο άσχημο που και να μου το χάριζαν δεν το ήθελα , άσε που είναι και Sony (δηλαδή β’ διαλογής εταιρεία).

One

Ρε παιδια εσεις που λετε οτι το Ζ3 Compact εχει χειροτερη καμερα απο το μεγαλο Ζ3 ειστε σοβαροι??

Και τα 2 κινητα εχουν ακριβως τον ιδιο αισθητηρα και φλας και να μη πω οτι το Ζ3 Compact βγαζει καλυτερες φωτογραφιες απο το μεγαλο.

Διαβαστε και ξεστραβωθειτε:
https://www.expertreviews.co.uk/mobile-phones/1401320/sony-xperia-z3-compact-vs-sony-xperia-z3-which-is-best

@LeoG3 περνε εσυ τα ααπιοκορεατικα που ξεφλουδιζει το χρωμα και βγαζουν παπατζες αναβαθμισεις στο Android αφου τα θεωρεις α’ διαλογης.

Γιάννης σε λέω

@LeoG3

Είσαι πορωμένος με παρωπίδες… Και… Πόρωση = αρρώστεια

Δεν έχει νόημα να κάνει διάλογο κάποιος μαζί σου..

Ιωάννης jb

LeoG3.. β διαλογής είναι ο εγκέφαλός σου!!!!!! χαχαχα

koutsis

Παιδια ωραιες οι θεωριες που λέτε οι περισσότεροι οτι ο κόσμος δεν θέλει μεγάλες ίντσες και θα προτιμούσαμε ενα κινητο με 4,5″ max, αλλά τα κινητά που βγήκαν κάπως έτσι (ΗTC one mini και mini 2,Sony Z1 και Ζ3 compact, galaxy A κτλ.) δεν πήγαν καθόλου καλά σε πωλήσεις, και αυτό δείχνει ότι τελικά ο περισσότερος κόσμος θέλει μεγάλες οθόνες,και αν συνηθίσεις σε μεγάλη οθόνη δεν γυριζεις πίσω !
Αν κρίνω από τον εαυτό μου πάντως με το G2 π που έχω τώρα, δεν υπάρχει περίπτωση να παω ποτε κατω απο 5″ γιατι σιγουρα θα μου φαίνεται πολύ μικρό.

Nick

@LeoG3, γελάνε και οι πέτρες μαζί σου, προφανώς την πεταξες πολύ άσχημα. Οι Ιάπωνες “β διαλογής” ε; Και “α διαλογής” οι κοκορεάτες. Οκ, το ακούσαμε κι αυτό. Αν και τώρα που το σκέφτομαι μάλλον περι τρολ πρόκειται το οποίο κακώς το ‘ταίζω’, δεν παίζει να είσαι τόσο κακογουστος που να σου φαίνεται το Z3 compact άσχημο εμφανισιακά όταν σου αρέσουν τα LG.

LeoG3

@Ιωάννης jb
Μπορεί να έχω LG αλλά είμαι ανοιχτός σε άλλες μάρκες , εφόσον βγάζουν καλά προϊόντα όμως , όταν η Sony μάθει τι θα πει quantum dot , QHD , laser autofocus , aperture f1.8 κτλ κτλ μπορεί να ξεπεράσω το θέμα της μάρκας , αλλά δεν το βλέπω γιατί τεχνολογικά είναι πολύ πίσω. Ότι και να λένε τα παπαγαλάκια σαν και εσένα αυτό δεν αλλάζει.

Γιάννης σε λέω

@LeoG3

Προφανώς είσαι πολύ απαιτητικός χρήστης και δίνεις τρομερή έμφαση στη λεπτομέρεια. Ακόμα και σε λεπτομέρειες περιττές για μια πολύ μεγάλη μερίδα του κόσμου. Αν είναι έτσι πάω πάσο. Λύσε μου όμως μια απορία…

Πώς αντέχεις με το G3? Γνωρίζω πολύ καλά ότι λόγω αυτής της πολύ υψηλής ανάλυσης οθόνης που έχει τρώει κολλήματα, τα οποία είναι αρκετά ενοχλητικά πολλές φορές. Επίσης γνωρίζω ότι η μπαταρία του δεν είναι ότι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί.

Εγώ σαν Γιάννης θεωρώ νούμερο 1 μειονέκτημα την μη ομαλή λειτουργία ενός κινητού.

Ένας καλός φίλος αντικατέστησε πρόσφατα το G3 που είχε λόγω αυτών των αρνητικών που σου είπα και αγόρασε το Huawei Mate 7, για το οποίο μέχρι στιγμής έχει να πει μόνο καλά λόγια.

Ιωάννης jb

Γιάννης σε λέω.. άστο καλύτερα του έχει κολλήσει η βελόνα!!!!
Δε λέει τίποτα άλλο λες και τον έβαλε η lg να την διαφημίζει είναι!!!!!
Το quantum dot να έκανε και δουλειά καλά θα ήταν!! Μετριότητα
Η qhd ανάλυση υπερβολή για να εντυπωσιάσει!! Άλλο ένα αχρείαστο πράγμα
laser autofocus μας τα έχει κάνει τούμπανα με αυτό!!!!! να έκανε δουλειά κιόλας καλά θα ήταν!!!
Το διάφραγμα που παρόλο που είναι τόσο μεγάλο δεν αρκεί για να δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

beowolf ahates

Μόλις…30 σχόλια, για την ανακοινωση μιας εταιρείας που…έχει πιάσει πάτο, που θα κλείσει, που είναι για τα μπάζα…
Φαντάσου να έκανε ανακοίνωση η Mercedes, ότι βγάζει smartphone…
Βρε htc, γιατί δεν ακούς τι σου γράφουν εδώ οι γκουρού? Οι άνθρωποι που ο,τιδήποτε κάνει πάνω από 100€ είναι ακριβό,…οι άνθρωποι που γράφουν με 5 ορθογραφικά ανά πρόταση…
Που αν δεν απαγόρευε ο Βλαχάκης τα Greeklish, Ελληνικό γράμμα δεν θα βλέπαμε εδώ…

Αχ βρε htc, δεν ξέρεις τι σου γίνεται….

LeoG3

@Ιωάννης jb
Ναι όλα αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά που αφορούν οθόνη και κάμερα είναι αχρείαστα ενώ να είναι το κινητό αδιάβροχο (κάτι που δεν απασχολεί κανέναν γι’ αυτό και μόνο η Sony του 2% των πωλήσεων το εφαρμόζει) για να κάνεις βουτιές με το κινητό στην πισίνα είναι χρήσιμο
@Γιάννης
Το δικό μου G3 δεν έχει κανένα θέμα , ο φίλος σου έπρεπε να κάνει clean installation το Lollipop και ούτε αυτός θα είχε πρόβλημα.

Ιωάννης jb

Α ρε αλάνι μεγάλο που είσαι!!! Τώρα γύρισε η βελόνα αρχίζει και λέει μλκς για τις πωλήσεις!!! αι πήγαινε απο δω πανίβλακα που νομίζεις ότι κάτι κάνεις με το g3 που δε το κάνουν ή δε το έχουν οι άλλοι!!! κοιμισμένε!!!
Sorry κώστα μου αλλά βλέπεις το παιδί δε κόβει

χαρης

@LeoG3
Φιλε μου η αδιαβροχοποιηση ενος κινητου ειναι παρα πολλη σημαντική.Εγω το g2 το εστηλα αμερικη σε μια εταιρια που ονομάζεται liquipel και πλήρωσα για να το κανω αδιάβροχο.@Ιωάννης jb ρε συ απλα μην καθεσε να ασχοληθείς με κανέναν που σε βγάζει εξω απο τα ρουχα σου γραφτούς κανονικά στα ……. σου και τελειωσε το θέμα

nikos7

αντε παλι τα ιδια με τον LeoG3..Φιλε στο εγραψα και σε αλλο αρθρο αλλα μαλλον δεν τα καταλαβαινεις με την πρωτη, οποτε θες και δευτερη φορα.. οριστε λοιπον:
@LeoG3 ο πιο χαζος/λανθασμενος τροπος για να καταλαβεις αν ενα προϊον ειναι καλο ή οχι, ειναι οι πωλησεις του.. και εσυ επελεξες αυτον.. να φανταστω ξερεις το ανεκδοτο που πετυχαινει στο φαναρι ενας με golfaki εναν αλλον με μια φεραρι και τον ρωταει «φιλε ειναι καλο αυτο το αμαξι, γιατι δεν το εχω δει να κυκλοφορει πολυ..»

Γιάννης σε λέω

@nikos7

Να λέμε την αλήθεια ότι το G3 έχει και κάποια θετικά, τα οποία όμως δεν επαρκούν ώστε να κερδίσουν το χρήστη που ζητά σταθερό και αλαγκάριστο λειτουργικό. Προσωπικά το θεωρώ και αυτό εμφανίσιμο smartphone με όμορφο UI, το οποίο όμως δυστυχώς τρώει κολλήματα λόγω της πολύ υψηλής ανάλυσης που έχει στην οθόνη.

Αυτό και μόνο εμένα θα με απέτρεπε να το αγοράσω και αν είχα να επιλέξω ανάμεσα στα LG G3 και Sony Z3 compact, θα διάλεγα το δεύτερο.

Με 4.6 ίντσες οθόνη HD ανάλυσης (μια χαρά) και snapdragon 801 το κινητό απλά πετάει. Έχουμε και εδώ πολύ καλή εμφάνιση και ποιότητα κατασκευής, υπάρχει όλο το πακέτο θεωρώ.

forneverarrow

Ποιος είδε G3 να lagάρει;; Πλάκα μου κάνετε;; Το έχω αφήσει με 570mb ελεύθερο χώρο στην εσωτερική μνήμη και δεν μου έκανε το παραμικρό frame drop, ούτε σε scrolling ούτε σε εφαρμογή. Μονο τα κλασσικά προβλημα σε καποια transitions σε άκυρα σημεία, όπως σε κάθε συσκευη με lagdroid… Η μόνη περίπτωση να δεις χαμηλή απόκριση ειναι αν έχεις live wallpaper. Η μπαταρία κρατάει 1,5 μερα άνετα, και το χρησιμοποιω ενα 6ωρο σε gps με το HERE maps στη δουλειά χωρίς φόρτιση και με φωτεινότητα στο 55%. Υπερθέρμανση δεν μου έκανε ποτέ.

Απλά ξεκολλάτε μερικοί που πιάνεστε απο ενα review σε μοντέλο early production! Μπορεί στα benchmarks να μην πιάνει αλλα μοντέλα με ίδια οθόνη, αλλα δε νομιζω να το δουλέψει κανείς και να εχει παράπονο.

Γιάννης σε λέω

@forneverarrow

Ένας φίλος μου το αντικατέστησε λόγω Lag και μπαταρίας. Δεν έχει λόγο να πει ψέματα! Είδα και την περασμένη Παρασκευή το Huawei Mate 7 που αγόρασε στη θέση του. Πολύ όμορφο και μπαταρία με πολύ καλύτερη διάρκεια ζωής από αυτήν του G3.

πανος

Γιάννης σε λέω μετά από τα απανωτά updates κ τη λολλιποπ το κινητό έχει στρώσει κ είναι άριστο αφού το έχω κ γω το 32αρι στη κατοχή μου μην αμφιβαλλεις.
Το μόνο θέμα είναι η μπαταρία γιαυτους που κάνουν βαριά χρήση.
Θα συμφωνήσω με τον forneverarrow σε όλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.