HTC Desire 620, επίσημα σε δυο εκδόσεις με τιμή 225 και 161 δολάρια

H HTC έκανε τα επίσημα αποκαλυπτήρια σε μια νέα συσκευή ονόματι HTC Desire 620, την οποία είχαμε δει να διαρρέει πριν από λίγες μέρες. Το HTC Desire 620 είναι dual-SIM Android 4.4 KitKat smartphone το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε δυο διαφορετικές εκδόσεις, το Desire 620 με 64-bit Qualcomm Snapdragon 410 SoC και το Desire 620G με MediaTek MTK MT6592 SoC.

Και οι δυο εκδόσεις έχουν 5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 720p, 1GB RAM, 8GB ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να επεκταθεί. Το μοντέλο με τον Snapdragon μπορεί να πάρει microSD κάρτα έως και 128GB, ενώ το HTC Desire 620G με τον MediaTek φτάνει έως και 32GB. Οι δυο συσκευές έχουν μπαταρία στα 2,100mAh.

Έχουν 8 Megapixel κάμερα με 1080p video και Eye Experience, 5 Megapixel δεύτερη κάμερα ενώ το μοντέλο με τον Snapdragon έχει και LTE συνδεσιμότητα.

Οι δυο συσκευές θα είναι διαθέσιμες από 1η Δεκεμβρίου στην Ταϊβάν, το HTC Desire 620 με τον Snapdragon 410 θα κοστίζει 225 δολάρια περίπου, ενώ το HTC Desire 620G με MediaTek θα έρθει στα 161 δολάρια. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί αν και πότε θα έρθουν στις υπόλοιπες αγορές.

htc desire 620 official, HTC Desire 620, επίσημα σε δυο εκδόσεις με τιμή 225 και 161 δολάρια

htc desire 620 official, HTC Desire 620, επίσημα σε δυο εκδόσεις με τιμή 225 και 161 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lolek

Επιτέλους αν η HTC με τις πολύ καλές υλοποιήσεις Κ το ελαφρύ sense φέρει αυτές τις συσκευές στην Ευρώπη με τιμές έως 200 ευρω Αρχική τιμή θεωρώ ότι έχει ελπίδες ανάκαμψης Κ θα αποτελέσει Καλή εναλακτικη Επιλογή στο κορυφαίο ΓΙΑ τα λεφτά του Moto g 2014

JimiGr

Ωραία και οικονομική υλοποίηση. Αλλά έχω μια απορία. Η διαφορά του ενός άλλο το άλλο είναι ο επεξεργαστής. Τόσο μεγάλη διάφορα έχει η αγορά του ενός από τον άλλον; 64€; Δηλαδή πόσο έχει ένας επεξεργαστής;

vassilis7

πολύ καλή τιμή το θέμα είναι όμως θα αναβαθμιστούν ή θα αφεθούν στο έλεος του θεού? (Σαμσουνγκιτιδα για τέτοια κατηγοριας μοντέλα και όχι μόνο αυτή..)

Μarios f

Εξακολουθει παντως αυτο το απαισιο bezel στο κατω μερος που αχριστευει το 1/4 της οθονης.Κοιταξτε το κατω μερος στις φωτο, ποσο χωρο πιανει υο μαυρο της οθονης κ ποσο δυσκολευει τη χρηση με ενα χερι.Σαν κατοχος htc(m7)μου μοιαζει αποτρεπτικο απο μελλοντικη αγορα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.