HTC Desire 820, θα είναι το πρώτο 64-bit Android smartphone [teaser]

Τα 64-bit smartphones είναι ήδη πραγματικότητα με το iPhone 5s αλλά οι κατασκευαστές Android smartphones συναγωνίζονται για το ποιος θα είναι εκείνος που θα πάρει την πρωτιά και θα φέρει στην αγορά 64-bit Android συσκευή. Όπως φαίνεται αυτή θα είναι η HTC με το mid-range Desire 820.

Η συσκευή επιβεβαιώθηκε επίσημα από τον λογαριασμό της HTC στο Weibo. Αν και δεν παίρνουμε πολλές πληροφορίες από το teaser, βλέπουμε να λέει 64-bit και ότι θα ανακοινωθεί στις 4 Σεπτεμβρίου.

Από την πρώτη εικόνα παίρνουμε μια γεύση από την μπροστινή πλευρά της συσκευής. Όσο για την δεύτερη, αν και η HTC σίγουρα δεν είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές Android smartphones, έχει τα πρωτεία σε διάφορους τομείς. Το 2008 ήταν ο πρώτος κατασκευαστής που έφερε Android OS στις συσκευές της, το 2012 έφερε το πρώτο 1080p smartphone και την πρώτη κάμερα με f/2 aperture. Το 2013 έφερε την UltraPixel κλπ.

Περιμένουμε την IFA 2014 που ξεκινά σε λίγες μέρες στο Βερολίνο για να δούμε το HTC Desire 820 μαζί με διάφορες άλλες συσκευές και το Techblog θα είναι εκεί να σας τις παρουσιάσει.

htc desire 820, HTC Desire 820, θα είναι το πρώτο 64-bit Android smartphone [teaser]
htc desire 820, HTC Desire 820, θα είναι το πρώτο 64-bit Android smartphone [teaser]
htc desire 820, HTC Desire 820, θα είναι το πρώτο 64-bit Android smartphone [teaser]

Και η Qualcomm επιβεβαίωσε ότι η HTC θα κυκλοφορήσει το πρώτο Android smartphone με Snapdragon 615 SoC.
htc desire 820, HTC Desire 820, θα είναι το πρώτο 64-bit Android smartphone [teaser]


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φίλιππος

Πάντα πρωτοπόρος στα Android Η HTC…Αν είχε να διαθέσει για μάρκετινγκ τα μισά από τα χρήματα που διαθέτει η Samsung, θα ήταν χαλαρά στη κορυφή!

tsikalos

@Φίλιππος συμφωνώ μαζί σου μην ξεχνάμε όμως και το service που δεν έχει,όποιος την έχει πατήσει ξέρει.

VasiliS4mini

Φίλε Φίλιππε δεν είχε πάντα λεφτά η Samsung. Το κοινό την έκανε πρώτη. Η HTC ήταν πρώτη αλλά την πιάσανε στον ύπνο και πάει πέταξε το πουλάκι του android. Το πουλάκι είναι στο κλουβί της Samsung τωρα. Και κάτι εταιρείες xaoimi, zte, one+ one έρχονται και παρέρχονται και δεν θα αντέξουν πολύ με τις τιμές που πουλανε. Να θυμίσω ότι σχεδόν σε όλα πρωτοπόρος είναι η LG (βλέπε 2k, διπύρηνο επεξεργαστή και άλλα πολλα) αλλά… Η HTC για μένα πάει απατη, μακάρι να διεψευτω.

nikos

@tsikalos συμφωνώ! Καλή, χρυσή και άγια η HTC με πολύ ωραία κινητά αλλά όσο έχει για service την arvato δεν πρόκειται να την ξαναπροτιμήσω! Είναι σκέτο αίσχος!

Φίλιππος

@VasiliS4mini
Ναι όντως, η Samsung δεν είχε καθόλου χρήματα όταν μπήκε στο παιχνίδι των κινητών! Δεν ήταν ήδη ένας τεχνολογικός Κολοσσός! Ρε πλάκα μας κάνετε ή είστε τόσο κολλημένοι;;; Δες ποια ήταν η Samsung πριν αποφασίσει να ασχοληθεί με κινητά και μετά μιλάμε.

dimitris

Άντε τώρα…μη φωνάξω το μπαμπά μου

VasiliS4mini

Φίλε φίλιππος η Samsung electronics δεν ήταν πάντα αυτή που είναι τωρα. Μπακάλικο ηταν. Και μην μπερδεύεις τα καράβια με την electronics. Και μην με ξανά πεις κολλημένο σε παρακαλώ εγώ μιλάω πολιτισμενα.

Kalligios

Ρε παιδιά, είμαι ο μόνος που παρατήρησε το: “DuoCamera3D”? Λέτε να γίνει?

temasek

1ο android smartphone HTC
1ο πρώτο nexus HTC
1o Custom UI sense
1o 4G smartphone HTC
1ο Quad core smartphone HTC
1o Smartphone με κάμερα F2 HTC
1o smartphone με stereo ηχεία HTC
@VasiliS4mini η LG τώρα αρχισε να πρωτοπορεί όταν η htc έκανε τα προαναφερθέντα η LG δεν υπήρχε πουθενά.Φιλικά πάντα

temasek

*το κείμενο λέει 1ο 1080p smartphone

VasiliS4mini

Η HTC έπρεπε να είναι πρώτη με διάφορα και όπως βλέπεις αναφέρω ότι ήταν πρώτη στο είδος, άλλωστε το πρώτο smartphone που πήρα ήταν το HTC p3300, η HTC πρέπει να τρέξει πολύ για να φτάσει την θέση που έπρεπε να είχε ως πρωτοπόρος. Το κακό είναι ότι πλέον δεν έχει την δυνατότητα. Λοιπόν όπως και να έχει εγώ δεν αγοράζω HTC ούτε και 128 bit επεξεργαστή μα βάλει. Το κλείνω εδώ.

Georgos

Μπράβο στην HTC που τα έκανε όλα αυτά αλλά τώρα είναι όσο αφορά τις πωλήσεις στο “others’ όπως και η Sony και η Nokia (με ένα κινητό της προκοπής η κάθε μια δεν γίνεται να πάνε πιο πάνω) ενώ αντίθετα εταιρείες με πολύ γεμάτες γκάμες προϊόντων όπως Lenovo , Huawei και Xiaomi τις έχουν ξεπεράσει κατά πολύ.

P

Google nexus X από Motorola και android L τον Οκτώβριο με 64bit επεξεργαστή και 3 G ram …. Και ρωτώ που ειναι τα 4 G ram για να μην ειναι άχρηστος ο 64bit ? Γιατι πέρυσι με τον Α7 μας τα είχατε κάνει καρουμπαλα σε αυτό το θέμα μερικοί γκουρού της τεχνολογίας εδώ μέσα . Ή μήπως επειδή ειναι android δεν ειναι marketing …

tech21man

Καλη η πρωτοπορια αλλα στο χωρο της τεχνολογιας δε σημαινει ανταγωνιστικο πλεονεκτημα στην αγορα παντα και εξηγουμαι: Συχνα πυκνα ακομη και το κοινο ξερει οτι σε…εβδομαδες αν οχι μερες πιθανο και αλλος ανταγωνιστης (επωνυμος και μη) να εχει π.χ. 1080p (η 64 bit, μαλιστα ειναι Mid αυτο το chipset). Δευτερον, η HTC χρεωνει αρκετα, παντα το εκανε αντιθετα απο αρκετες αλλες μη premium εταιρειες (γιατι δεν τη λες και premium). Τριτον για το service…Ολα αυτα (και αλλα) σου λενε ασε δε βαριεσαι.

Παντως η samsung πριν τον mobile καταρρακτη δεν την ελεγες ακριβως και καλο κατασκευαστη. Μαλλον για mid low με πολλα μειονεκτηματα και για σφαλιαρες σε αλλα ωστοσο με καλο value for money τη θυμαμαι επι εποχης τηλεορασεων dvd στερεοφωνικων κτλ…αλλα ολα αλλαζουν αν χρειαστει προφανως, τωρα ειναι εντελως αλλο πραγμα.

UltimatePremium

Μην ξεχνάμε και πιο παλιά (εποχές Windows Mobile , προ-Android) το HTC Touch Diamond. Από τα πρώτα smartphone… τότε που όλοι κάνανε κρίτσι-κρίτσι τα πλήκτρα των Sony Ericsson υπήρχε ένα υπερ-τηλεφωνο της εποχής του σαν κι’αυτο που λίγοι είχαν ανακαλύψει (παλιότερα βλέπε ETEN Glofiish X800 κλπ. κανείς δε τα ξερε μόνο τώρα που γίνανε μόδα είναι στο επίκεντρο). Όσον αφορά για το service δεν ξέρω τι προβλήματα είχατε εσείς παλιά, αλλά το Diamond μου μια χαρά μου το κάναν service στην ACE-HELLAS όταν το πήγα.

Solon

Η HTC με το TyTAN II ήταν αυτή που καθιέρωσε τα smartphones στο ευρύ κοινό. Ήταν παρασάγγες μπροστά από οτιδήποτε εκείνη την εποχή. Η κυκλοφορία του άλλαξε ότι ξέραμε μέχρι τότε για τα κινητά τηλέφωνα. Ήταν ο ορισμός του smartphone και ουσιαστικά το πρώτο smartphone ευρείας αποδοχής. H Samsung την ίδια εποχή είχε βγάλει εκείνη τη σαχλαμάρα το Chocolate που δεν μπορούσε κανείς να μεταφέρεις τις επαφές του σωστά. H HTC αν πρόσεχε μετά το απίστευτο HD και δεν είχε κάνει αυτή την επική πατάτα με την Ultra Pixel Camera θα ήταν και πάλι στον κορυφή. Αλλά έκανε μεγάλα λάθη και τις στοίχησαν.

UltimatePremium

Σωστός ο Solon

Sot11

Solon το chocolate ήταν της lg…!

Pilalos

Μα ρε Βασίλη ανέφερες και εσύ τα καράβια που είναι Κολοσσός. Τον επαγγελματισμό με την ψυχαγωγία. Ένας που ξέρει εεεε ξέρει. Ειναι δυνατόν να μην γίνει πρωτοπόρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.