HTC Desire 820s, επίσημα με 5.5″ οθόνη 64-bit MediaTek επεξεργαστή

Το HTC Desire 820 το είδαμε στην IFA 2014 τον Σεπτέμβριο με 64-bit Snapdragon 615, 5.5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 720p, 2GB RAM, 13 Megapixel κάμερα και 8 Megapixel δεύτερη κάμερα και είναι μια από τις καλύτερες mid-range συσκευές. Στη συνέχεια ανακοινώθηκε το HTC Desire 820 mini με 5 ιντσών οθόνη και τώρα βλέπουμε το HTC Desire 820s.

Το νέο HTC Desire 820s ανακοινώθηκε σήμερα μέσα από το λογαριασμό στο Weibo, έρχεται με 64-bit chipset αλλά MediaTek αντί για Qualcomm αυτή τη φορά, έτσι έχει SoC 1.7GHz octa-core MT6752, Cortex-A53 cores και Mali T760 GPU. Κατά τα άλλα έχουμε την ίδια 5.5 ιντσών οθόνη λογικά με ανάλυση 720p, 2GB RAM, 16GB ενσωματωμένη μνήμη, μπροστινά BoomSound ηχεία, 13 Megapixel κάμερα και 8 Megapixel δεύτερη κάμερα.

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί τιμή και διαθεσιμότητα για το HTC Desire 820s.

htc desire 820s, HTC Desire 820s, επίσημα με 5.5″ οθόνη 64-bit MediaTek επεξεργαστή

Πηγή: 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Πολύ ωραίο,αν και μεγάλο, όμως γιατί 720p οθόνη?Με τέτοιο hardware συκώνει σίγουρα 1080p και είναι απαραίτητη σε αυτές τις ίντσες!

tech21man

Νικο μια 5,5 ρα την κρατας και λιγο πιο μακρια δεν θα ειχα και προβλημα με 720p. Τα ωφελη σε μπαταρια και αποδοση και κοστος ειναι νομιζω επισης υπαρκτα.

Παρολαυτα, τα περισσοτερα mediatek ηταν ΧΑΛΙΑ μαυρα για μενα σε 1080p. Ο,τι δοκιμασα δηλαδη. Αυτο φυσικα θα ειναι προφανως καλυτερο αφου και η ιδια η HTC λογικα κατι εκανε. Ομορφο κινητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.