HTC Desire C, Ανακοινώθηκε ανεπίσημα

Μέσα από τον κατάλογο της Vodafone Πορτογαλίας με τις κυκλοφορίες Μαίου, ανακοινώθηκε ανεπίσημα το HTC Desire C με επεξεργαστή 600 MHz και κειτουργικό σύστημα Android Ice Cream Sandwich. Το Desire C έχει οθόνη 3.5 ίντσες ανάλυσης 480×320 pixels, κάμερα 5 Megapixel, μπαταρία 1200 mAh και ενσωματωμένη μνήμη 4GB.

, HTC Desire C, Ανακοινώθηκε ανεπίσημα

, HTC Desire C, Ανακοινώθηκε ανεπίσημα

Πηγή

Kudos to neCross

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
enigma

Kαι το wildire s δεν θα παρει λογικα ics και ελεγαν οτι δεν θα επαιρνε κι το desire s. Ομορφη συσκευη αλλα ο επεξεργαστης ειναι πολυ λιγος

Πανος.Λαστ

600αρης επεξηεργαστης κμαι τρεχει Ics? Μα ποσο γυφτοι μπορει να ειναι και επειδη εχει κα ιτο htc sense θα εχει καμια 200αρα μ μμ οκ αντε γεια!

Γιώργος Τσ.

Καλά τα ακουστικά που θα έχει μέσα θα κάνουν πιο πολύ από το κινητό…(αν έχει beats audio, και δεν βάλουν τίποτα μούφες της htc…)

Panos7GR

600MHz και τρέχει ICS;;;;; Και η Sony έβγαλε ανακοίνωση πως τα δικα μας με 1GHz επεξεργαστή θα ίσως να έχουν προβλήματα (κι όντως έχουν κολλήματα)…. Καλά! Πωωω ξενερωσα!! Προγραμματιστές της πλάκας έχει και μας το παίζει ιστορία με τα νέα “super” μοντέλα της… Σκέτη απογοήτευση από την Sony!

HTC λοιπόν και τα μυαλά στα κάγκελα! 😛

Sotiris

Ενταξει νομιζω πως με τετειο επεξεργαστη κατι γινεται … τι λετε ??

(Οχι και 600MHz .. ειπαμε … λαθος τυπογραφικο , χαλαρωστε εχω τα σωστα specs ενα μικρο

λαθακι εγινε στο θεμα του επεξεργαστη) 😀

https://i46.tinypic.com/1085kw5.jpg

Sotiris

Στην εικονα (που δημιουργησα πιο πανω για χιουμοριστικους λογους) σαφως και πιστευω πως με 1.6GHz θα ετρεχε smooth και με 1GHz το ιδιο smooth πιστευω πως θα πηγαινε .. ομως με το ομολογουμενος “βαρυ” sense 4.0 (εννοειτε δεν θα ειναι το ιδιο βαρυ με τα HTC που ειναι πολυ πυρηνα) + ice – cream και 600MHz θεωρω πως δεν παει πακετο ειδικα το 2012 .. ισως αν εβαζε 800 αλλα και παλι. Βεβαια ολα αυτα στην θεωρια γιατι καλο ειναι να περιμενουμε για να το δουμε και στην πραξη πως θα … “ρολλαρει”.

dimitris91

Γιατι τοσο χαμηλη αναλυση??? Γιατι καλη μου HTC ??? ας ελπισουμε να ερθει πιο “ανεβασμενο” για την Ελλαδα!

enigma

Panos7gr ειδες να παιρνει αναβαθμιση το wildfire s η το explorer; Η μηπως η htc δεν ειχε πει οτι δεν θα εδινε στο desire s το ics. Απλως για να προωθησουν νεες συσκευες τα κανουν. Οπως και η samsung δεν αναβαθμισε το galaxy s galaxy s plus και ενω πηραν ολα τα sony του 11… Οποτε για ποιους προγραμματιστες της sony μιλατε;;; Τουλαχιστον αυτοι δωσανε hw της προκοπης και ics ακομη και στα φτηνα τους μοντελα.

Petnikol87

Το κινητό θα είναι στη κατηγορία των 200-250 ευρώ…μην περιμένετε μεγαλύτερο επεξεργαστή..

Petnikol87

Το desire S θα πάρει κανονικά ICS…

Panagiotis R.

Αν κανει 199Ε θα πιασει. Μονο και μονο γτ ειναι HTC. Αλλιως…

enigma

600mhz όταν από πέρυσι υπήρχε συσκευή με 169euro επίσημη εισαγωγή στα μεγάλα καταστήματα στο 1ghz. Στην κατηγορία των 200-250 υπάρχουν συσκευές με διπύρηνο τώρα…αλλά αυτοί ακόμα βγάζουν συσκευή με το hw του wildfire έτσι όπως το πάνε…

Όσο για το desire s στις αρχές έλεγαν ότι δεν θα πάρει ics και μετά είπαν ότι θα δώσουν αλλά με sense 3.6 για να το σηκώνει….Το κακό με την htc στην μικρή κατηγορία είναι ότι την έχει δει apple και ότι θα πάρουν άλλοι τις συσκευές της λόγω ονόματος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.