HTC Pyramid, Λέγε με και HTC Desire HD S

Ο αντικαταστάτης της σημερινής ναυαρχίδας της HTC βρέθηκε! Αυτή τη στιγμή ακούει στην κωδική ονομασία HTC Pyramid μαλλον όμως θα κυκλοφορήσει ως HTC Desire HD S όταν η μαμά εταιρεία παραδεχθεί επίσημα την ύπαρξή του. Οι πληροφορίες που έχουμε μάθει μέχρι στιγμής κάνουν λόγο για οθόνη Super LCD 4,3 ιντσών ανάλυσης 960×540 pixels και επεξεργαστή 1.2GHz (μάλλον διπύρηνο).

Η μνήμη RAM λέγεται ότι θα είναι 768ΜΒ και οι δύο κάμερες 8 Megapixel και 1.3 Megapixel αντίστοιχα. Τι λέτε, θα αλλάζατε το τωρινό σας Desire HD με το νέο Android Desire HD S;

, HTC Pyramid, Λέγε με και HTC Desire HD S
, HTC Pyramid, Λέγε με και HTC Desire HD S

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

44 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris91

Εντυπωσιακο…αλλα ΟΧΙ! ΔΕΝ θα αλλαζα με κανενα το desire hd!!!

Manos

Αυτη τη στιγμη το Desire HD ειναι πολυ φρεσκο για να το αλλαξω, βλεποντας ομως ποσο ομορφο ειναι το επομενο, σε κανα εξαμηνο που λογικα θα εχει βγει παραγωγη, μαλλον θα το ξανασυζητησουμε! 😀
Παντως δεν μπορεις να πεις….ειναι πανεμορφο! 🙂

Zafiris

Έχει κολλήσει η HTC με τις s-lcd.Δεν μπορώ να καταλάβω.Τόση έλλειψη υπάρχει από τη samsung που ούτε απλή amoled δεν μπορούν να βάλουν?

nasosrot

Σας αρέσει οπως είναι το πίσω μέρος; Έμένα καθόλου και μακάρι να μη βγεί έτσι…

333Mbs

Το Desire hd το έχω ούτε μήνα όπως συνηθίζω αλλά δεν θα το άλλαζα ποτέ με άλλο Htc αν και αυτό το DHD S είναι πολύ κομψό ! Ο επεξεργαστή στα 1.2GHz δεν μου λέει κάτι ακόμα και με 2 πυρήνες !!Αυτό το κόλπο να βγάζουν πάλι μοντέλο στης 4.3 ίντσες με αποσβεσμένο σασί ,ε όχι άλλο αυτή η κοροϊδία !! Η απάντηση μου είναι ΟΧΙ και ποτε

teodore88

Ουτε καν! σαν φορμα της puma ειναι απο πισω 😛 καθολου ομορφο.. οχι οτι το DHD ειναι ομορφο, αλλα λεμε τωρα 😛 τουλαχιστον το απλο DHD εχει industrial χαρακτηρα! αυτο οχι.. εχουν διορθωσει το ενα απο τα 2 προβληματα του DHD, τηω μπροστινη καμερα δλδ.. αλλα απο μπαταρια δεν ξερουμε.. με τετοιο cpu θα χρειαστει τουλαχιστον 1600αρα αλλιως θα χει τις ιδιες επιδοσεις με το απλο..

DJTaurus

Tι εγινε η fast food εταιρια των κινητων παρουσιαζει καινουριο μοντελο?…τι πρωτοτυπο.Ακομα αναρωτιεμαι γιατι εβγαλε το Incredible ενα κινητο που εχει παρομοια specs με το Desire HD…και το κοστολογει και πιο ακριβα απο το dual core Optimus 2x….οποτε λογικα το Pyramid να το περιμενουμε στα 600-700 ευρω τουλαχιστον :p
ΗΤC Shoot…wow https://pocketnow.com/android/htc-shooter-dual-core-qhd-htc-evo-3d

Ben

Παρατηρήσατε το λογότυπο της Google από πίσω? Γιατί δεν υπάρχει το λογότυπο της HTC?
Μπορεί να σημαίνει κάτι αυτό? Μήπως το επόμενο Nexus…?
Απλώς παραθέτω και μοιράζομαι μαζί σας τους συνειρμούς που μου δημιουργούνται.

teodore88

Nexus HD 😀 θα μπορουσε..

DJTaurus

To επομενο nexus λογικα θα γινει με την Motorola.Νομιζω και το optimus 2x στο πισω μερος γραφει μονο Google.

teodore88

γτ απο motorola?? ..οχι γραφει with GOOGLE! ..διαφερει!

Ben

@DJTaurus
Σίγουρα αυτός που θα μας πει την αλήθεια είναι μόνο ο χρόνος.
Αλλά θα έπρεπε να κάνεις την σύγκριση με την πολιτική της ίδιας εταιρείας και όχι με άλλης. Μέχρι τώρα η HTC το λογότυπο “Google” το έχει βάλει μόνο στα Nexi (G1, N1).
Και πέρυσι, την Moto περιμέναμε να πάρει το Nexus, αλλά κατέληξε στη Sammy.

Lospanito

παιδια ετοιμαστειτε να το δειτε για πρωτη φορα σε πολυ λιγες μερες στην εκθεση CTIA Wireless 2011 που ξεκινά στις 22 Μαρτίου…παντος ειναι πολυ ομορφο…..

teodore88

ισως.. αν και με λιγη φαντασια εχει τις ιδιες σχεδιαστικες γραμμες με το nexus one! ..αργησε παντως η htc να καψει το DHD 😛 θα περασει χρονος μεχρι να το πιασουμε στα χερια μας!

Gabriel Pal

Και τον άλλο μήνα θα βγει το Desire HD S V-Spec.

DJTaurus

Τελικα απο dual core φαινεται να αξιζει οτι φοραει tegra. Mαπα το καρπουζι….. Βenchmark results for HTC Pyramid https://goo.gl/CVLvL

giannis

δηλαδή η διαφορά είναι δύο πυρήνες και μπροστινή κάμερα?δεν νομίζω ότι κάποιος θα δώσει τόσα λεφτά πάλι για μόνο αυτές τις διαφορές

Πάντως πρέπει ν είμαι ο μόνος που κράτησε το DHD μόνο μία μέρα.Πρέπει να έσπασα κάθε ρεκόρ
Λιγότερο και απο ένα γάμο του Γκλέτσου…

alexandros

HTC Desire HD S;;; Σοβαρά τώρα;;; Πιο μεγάλο όνομα δώσε ρε HTC! 😛 Αν συνεχίσει έτσι θα έχουμε κάποια στιγμή το HTC Desire S Uber Awesome 4000.
Φαίνεται καλό πάντως… 🙂

Nickolas

Ειλικρινά αυτή η μανία με τους διπλους και μέχρι το τέλος τους έτους που ξέρεις και τετραπλούς, πυρήνες με αφήνει αδιάφορο. Δε λέω καλό είναι να λειτουργεί γρήγορα και απροβλημάτιστα ένα κινητό, αλλά μου φαίνεται το παρακάνουν και στην ουσία δε βλέπουμε και καμιά καινοτομία. Ο μόνος λόγος που βρίσκω για τέτοιους επεξεργαστές είναι τα παιχνίδια, αλλά και πάλι η playstation suite, για την οποία θα δημιουργηθούν αρκετά αξιόλογα παιχνίδια εκτός από τα παλαιότερα, θα τρέχει εξίσου καλά και στο xperia play του 1GHz! Τώρα όσον αφορά αυτο το κινητό σα σχέδιο μου αρέσει πολύ και θα το αγόραζα σίγουρα αν ήξερα οτι έχει μπαταρία της προκοπής (και καλή τιμή μη ξεχνιόμαστε). Ωστόσο έτσι λεπτό που φαίνεται για καμια 1200άρα την κόβω και θα κουβαλάμε μαζί μας φορτιστές έλεος. Επιτέλους εφόσον φτιάχνουν πια τόσο λεπτά τα καταραμένα τα κινητά έναν κατασκευαστή θέλω να δω να δίνει λίγα χιλιοστά έξτρα πάχος και να βάζει διπλάσια μπαταρία, θα το αγόραζα με τη μια αυτό το κινητό!

Spyros

Και μολις ενημερωθηκα οτι ερχεται αυριο το dhd μου….

Rapid-eraser

Εγώ πάντως που έχω ακόμα το HD2 είμαι αρκετά ευχαριστημένος … όταν βγει με το καλό θα είναι μια ευχάριστη αλλαγή υποθέτω…

Tessy Pitta

Galaxy S2… Δεν υπαρχει άλλο… περιμενω και αλλες λεπτομεριες, παντως με τα μεχρι τωρα στοιχεια ειμαι στο S2

Ιωσήφ

Μπορεί και να το άλλαζα αλλά μόνο με επιδότηση. Βέβαια οι διαφορές δεν είναι και τρομακτικές οπότε χλωμό…

nick

lg optimus 3D αμα ψαχνετε για καινοτομια αλλα καi για μοστρα

Centaur

Πραγματικά δεν μπορω να καταλάβω πως μερικοί διαβάζουν 4-5 αράδες tech specs κ καταλαβαίνουν ποιο μοντέλο ειναι καλύτερο κ ποιό όχι. Δεν σας έχει τύχει να δουλέψετε smartphone ή tablet το οποίο να είναι “φωτιά” απο hardware αλλά η εμπειρία να σας αφήσει τις χειρότερες εντυπώσεις; Δεν θα ξεχάσω την στιγμη που δούλεψα για πρώτη φορά το Galaxy Tablet 7”. Πραγματικά με κούρασε!!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι η HTC κάνει ένα βήμα μπροστά σε κάθε καινούργια πρόταση που παρουσιάζει.Πραγματικό βήμα όμως, όχι απλά να βγάλουμε μια συσκευή γιατί έτσι πρέπει. Όσο για το DHD (προσωπική γνώμη), απλά Α-ΨΟ-ΓΟ. Φυσικά κ θα ήθελα Amoled, αλλά για μένα δεν είναι κριτήριο αγοράς, είναι ένα μεγάλο συν.
Το ζητούμενο είναι ένα: Mobility!!! Όλα στο χέρι σου, όσο το δυνατόν απλά κ γρήγορα. Όποιος λειτουργεί σαν “σταυροφόρος” μιάς εταιρείας, μόνο χαμένος μπορεί να βγεί.

versavel

Τα ιδια και τα ιδια…Αλλαζουν λιγο το σασι,βαζουν κανα δυο μπιχλιμπιδακια,και να τα κοροιδα να τρεξουν να το αγορασουν επειδη ειναι καινουργιο…καθε χρονο να δινεις 600ε για ‘κινητο’…Α ρε,καλα μας κανει η τροικα και η Μερκελ…Το εχουμε χασει τελειως…

pablo

@ versavel : full right

orestis

@versavel
‘Αμα εσύ έχεις λεφτά να σου τα τρώνε κάτσε και κάνε το κορόιδο! Εγώ δεν έχω όμως! Και δεν πληρώνω για τα χρωστούμενα άλλων! Για αυτό κράτα τη Μέρκελ, την τρόκα και τις ωραίες απόψεις σου για τον εαυτό σου! Εδώ είναι blog τεχνολογίας! Εμένα και τον κάθε ανθρωπάκο σαν κι εμένα(90% των Ελλήνων) μη μας εξισώνεις με το 10% των πλουσιότερων! Έφυγα offtopic (όπως και οι 2 από πάνω) αλλά λίγο σεβασμός δε βλάπτει!

DJTaurus

@Centaur για πες μας το τι αξιολογο παρουσιασε η HTC για πχ με το Desire HD ενω υπηρχε στην αγορα το Galaxy S…τι καινοτομια εφερε περα απο τις παντοφλε διαστασεις?….και πως κρινεις τις τιμες του Incredible και του Desire S που ειναι μονοπυρηνες συσκευες κοστολογημενες στο price range των dual core atrix και optimus 2x.

@versavel chill out man :p….το θεμα δεν ειναι το πως κοστολογουν οι εταιριες αυτα τα κινητα…το θεμα ειναι εμεις σαν καταναλωτες ή tech freaks να ξερουμε τι θελουμε και να μην πεφτουμε με τα μουτρα στην υποτιθεμενη κουρσα της τεχνολογιας.

orestis

Οκ.. Σορι που σε φέρνω σε δύσκολη θέση και πάλι! Τέταρτη και τελευταία φορά!:Ρ Το υπόσχομαι!:)

fred

εμενα μου αρεσει παντως,ομορφο ειναι!τωρα για το επομενο κινητο μου μαλλον το sII θα ειναι!το μονο που με προβληματιζει ειναι η διαφορα που θα εχουν nvidia k exynos

Centaur

@DJTaurus

Αρχηγέ, βλέπεις τα πραγματα με το δικο σου τρόπο. Δυστυχώς για μένα, δεν είμαι μέτοχος
της HTC 🙂 Δεν κερδίζω τίποτα γράφωντας μια κουβέντα για αυτή. Χρήστης του DHD είμαι, κ γι’ αυτό μιλάω.’Οταν πιάσω στα χέρια μου το Incredible ή το Desire S, θα πω τη γνώμη μου. Πιστέυω οτι το να ασπάζεσαι δογματικά κάθε νέο προιόν της αγαπημένης σου εταιρείας δεν ειναι ότι καλύτερο. Το πρώτο κινητό που είχα ως πιτσιρικάς ήταν ένα Panasonic με δόνηση(!!!), πράγμα φοβερο κ τρομερό τοτε. Δεν θα πάρω όμως Panasonic μέχρι να πεθάνώ 🙂 Ας χαλαρώσουμε λοιπόν, κόντρες του στυλ “apple rules” ή “samsung κ τα μυαλά στα κάγκελα” είναι εξ ορισμού μη αναγκαίες. Πάντα φιλικά.

Centaur

Panasonic GD500!… χαχαχα, τρελάθηκα τώρα!! Παρακαλώ μπορουμε να έχουμε ενα hands on; Σε κάποιο συρτάρι θα είναι ξεχασμένο… :)))

versavel

Αγαπητε Oresti μην συγχυζεσαι…Εκανα ενα σχολιο off topic και αυτο ηταν ολο…Στο κατω κατω καθε μερα σχεδον ολοι τα ιδια λενε εδω…Και μια που μιλαμε για το συγκεκριμενο κινητο,εμενα δεν μου αρεσει απο πισω,ενω η καμερα των 8mpx ειναι λιγη απο τη στιγμη που θεωρητικα παει να κανει ενα κλικ πανω απο το Desire HD..Επιμενω λοιπον οτι η HTC βγαζει(αν το βγαλει τελικα και αν ερθει Ελλαδα) κατι χωρις να κανει το μεγαλο μπαμ..cool…

μητσάκος

ενα τετοιο κινητο απο την htc ειναι σιγουρα ενας καλος λογος αλλαγης απο desire σε αυτο….ας ανακοινωθει ομως πρωτα να δουμε και κανα βιντεακι με αυτο και βλεπουμε… γιατι μεχρι τωρα το κομματι προπαραγωγης δεν δειχνει να ανταπεξερχεται ικανοποιητικα στα τεστακια που του κανουν…

ΓιώργοςΚΑΤ

Συμφωνώ με τον μητσάκος.
Μόνο με κανά σοβαρό hands-on (ακούτε κύριε Βλαχάκη?!) θα μπορούμε να σχηματίσουμε μια πρώτη άποψη.
Προσωπικά τα πίσω καπάκια και το design μου άρεσαν (κάτοχος DHD γαρ), απλά ελπίζω να μην έχουν τα βρεφικά προβλήματα εφαρμογής του DHD.

Νικος23

Εγω πιστευω οτι αυτο κινητο δεν απευθυνεται σε οσους εχουν ηδη το DHD. Μαλλον το βγαζουν για οσους θα σκεφτουν να αλλαξουν κινητο σε android. Εγω παντως αυτην την εποχη κοιταζω για καινουργιο γιατι εχω μεινει αρκετα πισω… και μαλλον σε htc θα καταληιξω 🙂

fred

Βρηκα ενα desire hd απο γερμανια κ απο οτι ειδα δεν εχει ελληνικα.μπορω να του βαλω;;;θα εχω καποιο αλλο προβλημα με την λειτουργια του;;;οποιος γνωριζει ας απαντησει.

Paris

για πληκτρολόγιο κατεβάζετε το MultiLing Gingerbread Keyboard (από Honso)
μην σας μπερδεύει η ονομασία gingerbread. Μέτα γράψτε στην αναζήτηση του market ”Honso”
και κατεβάστε την Ελληνική γλώσσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.