HTC Desire HD, Η 8άρα κάμερα “φυσάει” στα 1280x720p HD

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας το HTC Desire HD και κατεβήκαμε μια βόλτα στην παραλία Αλίμου νωρίτερα σήμερα το απόγευμα, για να δοκιμάσουμε την κάμερα των 8 Megapixel. Το αποτέλεσμα; Εντυπωσιακή ποιότητα και σε multimedia λειτουργίες από το ισχυρότερο smartphone που κυκλοφορεί σήμερα (Ελλάδα περίπου στις 15 Νοεμβρίου με 599 ευρώ από όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας). Δείτε το δείγμα βίντεο.

Η ποιότητα του βίντεο μπορεί να μην αγγίζει αυτή της κάμερας 12 Megapixel του Nokia N8 κάνει όμως πολύ καλή δουλειά και επιτέλους έχουμε ποιότητα κάμερας σε ένα πανίσχυρο smartphone.

, HTC Desire HD, Η 8άρα κάμερα “φυσάει” στα 1280x720p HD

Φωτογραφίες στα 8 Megepixel με το Desire HD, συγκεντρώνω όσο το δυνατόν με πιο ωραία θέματα και θα ανεβάσω μέσα στην εβδομάδα.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris

sorry εχεισ στα χερια σου το Htc Desire HD και δεν κανεις Hands-On ???

PascaL 309 Hawk (Γιώργος)

Πολύ καλή ποιότητα!!

Καλά σου λέει ο Δημήτρης!!!! 😀 😀

Giati?

@cVlachakis
Τέλια! Ανυπομονώ για το πλήρες hands-on (απεχθάνομαι αυτά στα event με την βαβούρα :P)…Επίσης κάτι μου λέει ότι ο πατέρας μου το λειγουρεύεται αυτό το κινητό….

Vag

Παρατηρησα οτι δε λειπει το φαινομενο με το ροζ κεντρο στο βιντεο! Για προσεξτε το καλυτερα αλλα ειμαι σιγουρος πως υπάρχει.

Θοδωρής

Μην εισαι τοσο απολυτος σε καποια πραγματα.
Τι παει να πει το ισχυροτερο smartphone?
Πως το μετρας? Specs? Ποια specs? Quadrant? Stock? Με ποια Rom?
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι αυτος ο απολυτος λογος σου ειναι καθαρα υποκειμενικος και δικος σου. Και καλο ειναι οταν μιλαμε υποκειμενικα να μην μιλαμε απολυτα.

Πριν αρχιζετε να με κραζετε τα fanboys διαβαστε τo αναπαντητο σχολιο μου στο θεμα που σας παραπεμπει ο Κωστας για να αποδειξει την υπεροχη του HD.

Θοδωρής

1. Δεν μιλησα για o/c. Το ocfl δεν κανει o/c. Μην παραπληροφορεις ή αφηνεις λανθασμενα υπονοουμενα. 2. Το Galaxy S εχει προβλημα στο File System που λυνει το ocfl και “ξεμπουκωνει” το κινητο. Αυτο το προβλημα μπορει να διορθωθει στην επομενη Rom και να το βλεπεις μαμα απο κατω το HD. 3. Απο ποτε 1 μετροπρογραμμα ειναι αυτο που οριζει την ισχυροτερη συσκευη? Βαλε ενα pi να δουμε… Δεν ξερω το αποτελεσμα αλλα ειμαι περιεργος να το δω. 4. Αλλο εμπειρια χρησης και αλλο ισχυροτερο. Το εχει αποδειξει η Samsung αυτο. Εχει το ισχυροτερο τηλεφωνο (τουλαχιστον ειχε πριν το HD αν σου αρεσει ετσι) και καταφερε το Desire να ειναι πιο απροσκοπτο στη λειτουργια του. 5. Παντως δε περιμενα να σου λεω στα ισια οτι αυτο που λες ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ και να μην απαντας. Δε ξερω τι καταλαβες απ τα παραπανω 5 σημεια αλλα κολλημενο ΔΕ ΜΕ ΛΕΣ. Ουτε φαν μπου. Εχω Galaxy S και λεω τα + & – και του Desire και του Galaxy S και του HD (απ αυτα που διαβαζω). Η μονη ενσταση μου ειναι οτι ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ να βλεπω τετοια απολυτοτητα απο ανθρωπο που διαβαζω πολυ καιρο και σεβομαι αυτα που γραφει. Γιατι αν διαπιστωσω… Συνέχεια »

Aris karapostolis

περιμενουμε με αγωνιαααααααααααααααα!!!

Θοδωρής

Ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις οτι δεν εχω ορεξη να διαβαζω τα μη αποδειξημα μαρκετιστικα μεγαλα λογια απο ενα blog που θελει να λεγετε ανεξαρτητο?

Καλο θα ηταν να απαντουσες με επιχειρηματα αλλα αυτα μαλλον λειπουν.

Εν πασει περιπτωσει, οριοθετησες και χαρακτηρισες μονος σου το κοινο σου. Οι εχων γνωση καταλαβαινουν. Μπορεις να συνεχισεις να χειραγωγεις το απλο consumer target group σου (μαλλον εγω καιω super ή ειμαι χονδρεμπορος και δεν συγκαταλεγομαι στους consumers!)

Στο πρωτο google search που βρηκα:
https://androidforums.com/htc-desire-hd/177848-desire-hd-vs-galaxy-s.html

Filippos

Ρε συ φιλε Θοδωρη, πραγματικα εισαι απιστευτος. Ισως πρεπει να καταλαβεις οτι μιλαμε απλα για το χομπι μας που ειναι h τεχνολογια και οχι για inverstment banking. Αν ο Κωστας θελει να ενθουσιαζεται με αυτο το κινητο ειναι η επιλογη του, εμεις σαν αναγνωστες κανουμε τις επiλογες μας. Πραγματικα δεν νομιζω οτι καταλαβαν πολλοι ποιοι ειναι οι λογοι της επιθεσης σου, για ενα προσωπικο χαρακτηρισμο που εκανε ο κωστας για ενα τηλεφωνο.

Kostas

Ρε Θοδωρή εντάξει το κινητό που έχεις είναι το καλύτερο, ευχαριστημένος τώρα?
Με lagfix, ocfl, custom rom, nitro, turbo, ρεκτιφιέ και εκκεντροφόρους, το galaxy s πατάει το desire hd…Ε ΚΑΙ?
Για μένα, και πολύ σωστά κάνει ο cVlachakis, πρέπει να τα συγκρίνει μαμά τα κινητά…Και μας καλύπτει όταν λέει ότι σαν εμπειρία χρήσης είναι το ταχύτερο, και ταυτόχρονα μέσω του Quadrant.
Τι άλλο θέλεις δλδ?
Τα σχόλια σου έχουν μεγάλη δόση εμπάθειας και φυσικά κανένας δεν πρόκειται να σταματήσει να παρακολουθεί ένα blog επειδή θα διαβάσει τα τουλάχιστον παιδιάστικα και fanboyστικα σχόλια σου…

Θοδωρής

Επιθεση επειδη σαν αναγνωστης ειπα οτι με ενοχλει να ακουω απολυτα πραγματα χωρις να μπορει να τα αποδειξει? Ενω του λεμε 2 ατομα απο κατω οτι κανει λαθος?

Και αντι να απαντησει σοβαρα με επιχειρηματα με χλευαζει και απο πανω λογο θεσης ισχυος?

Πραγματικα δεν περιμενα ποτε οτι δεν θα δεχοσουν κριτικη. Δηλαδη τι εννοεις με το τελευταιο μηνυμα οτι το κοινο σου δεν γνωριζει αγγλικα και θελει google translate? Μα μιλας σοβαρα τωρα?

Και για μια ακομα φορα προσπαθεις να με βγαλεις φαν μποη ενω εχω γραψει εδω μερες πριν οτι μαλλον θα το δωσω το galaxy και θα παρω το desire HD.

Αλλο ενα blog απεκτησε σημαια μαλλον και τιποτα παραπανω….

Θοδωρής

Κωστα αν διαβαζες το αρχικο μου μηνυμα στο θεμα με το benchmark γραφω ξεκαθαρα οτι ειμαι δυσαρεστημενος απ το galaxy S (τη samsung βασικα) και οτι κατα πασα πιθανοτητα θα το πουλησω και θα παρω το DESIRE HD.

ΠΟΣΟ SAMSUNG FAN BOY ΕΙΜΑΙ???????

Το οτι θα παρω το HD δε σημαινει οτι ειναι και το ισχυροτερο smartphone ομως.
Τελος παντων πιθανον να ειναι πολυ λεπτο το θεμα για να το καταλαβετε.

Κωστα μιλα απλα ελληνικα που σε καταλαβαινουν καλυτερα.
Αντε καληνυχτα και αν θες σβηστα και ολα γτ δεν εχει νοημα να γραφω εδω.

Solon

Συγνώμη φίλε Θοδωρή αλλά ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω την μάλλον εμπαθή στάση σου.
Λες πως ο Κώστας είναι απόλυτος αλλά αν δεν το έχεις καταλάβει μας έχεις προσβάλει όλους μας λέγοντας πως χειραγωγούμεθα. Αυτό δεν είναι απόλυτο; Και μάλιστα το γράφεις χωρίς να είσαι σε θέση να γνωρίζεις το επίπεδο των γνώσεων του καθενός. Αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι είμαστε όλοι εδώ για να βγάλουμε την τρέλα μας με τα συγκεκριμένα μηχανάκια κι όχι για να μαλώσουμε.
Θα μπορούσες να γράψεις τις παρατηρήσεις σου με ευγενικό τρόπο όπως έχουν κάνει ένα σωρό άλλοι στο blog κι όχι προσβάλοντας τους άλλους. Κι εγώ δεν έχω καταλήξει ακόμα για το ποιο είναι το ποιο δυνατό smartphone της αγοράς αλλά δεν με ενόχλησε καθόλου αυτό που γράφει ο Κώστας.
Κι αυτό γιατί καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό του και το πάθος που έχει με το συγκεκριμένο μηχανάκι.
Για να σε ενοχλήσει τόσο πολύ μια έκφραση και να το πάρεις τόσο σοβαρά σημαίνει πως κάπου αλλού αποβλέπεις με τα σχόλιά σου.

george

πηρα σημερα με επιδοτηση το htc desire και λεω να το πουλησω για να παρω to HTC DESIRE HD ειμαι αρχαριος σε τετοια κινητα θα δω διαφορα η με καλυπτει και το υπαρχον κινητο?βλαχακη περιμενω απαντηση και απο σενα

filippos

Θοδωρη περα απο την πλακα, πες αληθεια γιατι εχεις τοσο χαλαστει. Σοβαρα ομως. Οτι μια προταση ενος ανθρωπου που εχει αυτο το blog σε εχει βγαλει εκτος ευατου κατι αλλο κρυβει. Ειναι τελειως κομικο οτι εχεις μεταφερει την συζητηση για ενα κινητο, σε κωδικα επιχειρηματολογιας. Αφου δεν σε εκφραζει το blog, μην ξαναμπεις. Ο Κωστας οτι θελει γραφει. Προσωπιακα εμενα δεν με ενδιαφερει. Μαρεσει να διαβαζω αποψεις. Απο εκει και περα ο καθενας εχει το δικο του πρισμα.

Και οσο για το χαρακτηρισμο fansboys κρατα το για εσενα και ΜΗΝ χαρακτηριζεις ανθρωπους.

giannis

θοδωρή πιάστο αυγό και κούρευτω.Αυτό έχω να πώ εγώ.Πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω και δεν βλέπω απο πού ξεκίνησε αυτό και απο πού πιάστηκες?οκ αν ο Κώστας κάνει κάτι που δεν σου αρέσει το λές.Απλά εδώ δεν κατάλαβα ποιός ο λόγος να γίνει όλο αυτό?Απλά επειδή ο Κώστας ενθουσιάζεται με μία απο τις καλύτερες συσκευές που κυκλοφορούν τώρα.anyway δεν έχει σημασία απλα εδώ στο site(και όχι blog) επειδή το διαβάζω καιρό μπορεί να βλέπουμε υποκειμενικές γνώμες(όπως όλων των ανθρώπων)-το μόνο σίγουρο σίγουρο είναι ότι δεν είναι κολλημένες και με συμφέροντα να κρύβονται απο πίσω

takis1994

Γιατι αυτη η HTC τα χαλαει στον ήχο παντα;Το Vivaz , (ας μην πω το Ν8) γιατι μπορει να τραβαει καλυτερα (απο πλευρας ηχου μιλαω ) ενω το DHD σου βγαζει ποιοτητα ηχου που σε παραπεμπει 2 χρονια πριν;

Πολυ καλη η προσπαθεια παντως της HTC…Αυτο που με εντυπωσιασε εμενα σε αυτο το μοντελο ηταν η καινουργια γενια του επεξεργαστη που εκανε το κινητο σφαιρατο και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ γρηογορο και smooth στα παιχνιδια..

Οπως και να εχει τα super κινητα πιστεω θα τα δουμε σε κανεναν χρονο…(οταν θα εχει βγει η Gingerbread , οι αναλυσεις οθονών στα 720π κτλ , και οταν το Android γινει κυριαρχος στον ανταγωνισμο και πρωτη επιλογη για τις software εταιριες και οχι τωρα που βγαζουν πρωτα για το Iphone και μετα για το Android!)…

Aris

θωδορη…….
αντε γεια ρεεεεεε.

Theocharis

Μπραβο Κωστα, πολυ καλη δουλεια και τρομερο το κινητο! Το περιπενω πως και πως. Συνεχισε ετσι…!

Κωστας

Εδω και κάποιους μήνες συνηθιζω να διαβάζω το blog και να παρακολουθώ τα reviews όλων των συσκευών. Θα έλεγα σε κάθε νέα συσκευη υπάρχει ενθουσιασμός στην κρίση σου αλλα δεν μπορει να σε κατηγορήσει κανείς ότι μεροληπτεις υπέρ κάποιας συγκεκριμένης εταιρείας. Αυτο όμως που δεν μ αρέσει στα περισσότερα blogs ελληνικά και ξένα, είναι αυτη η τάση να δείχνουν την συσκευη που παρουσιάζουν σαν κάτι πρωτόγνωρο, κορυφαίο κλπ. Θα φέρω για παράδειγμα τις δυο τελευταίες συσκευές που είχα, πριν ξαναγυρισω σε iPhone. Πάμε πρώτα στο HD2. Σε κανένα review δεν είχε αναφερθεί η κάκιστη συμπεριφορά της πρώτης official ρομ με την οποία κυκλοφόρησε. Κανείς δεν είχε μιλήσει για το ροζ και τα υπερκορεσμενα χρώματα στις φωτογραφίες και βίντεο. Αργότερα στο Galaxy διαβάσαμε τα καλύτερα για μια ακόμα φορά. Κανένας δεν “μπόρεσε” να δει το σοβαρότερο πρόβλημα του που είναι το lag μόλις η ram πέσει κάτω απο τα 70-60ΜΒ. Δεν είναι το θέμα μας να μιλήσουμε για lag fix, MinFreeManager, RFS κλπ. Όλα αυτά είναι ημιμετρα για να καλυφθεί το πρόβλημα της κακής διαχείρισης μνήμης σε μια συσκευη με άριστο κατ’ εμε hardware, που πραγματικά τόσα χρόνια με HTC δεν είχα την ευκαιρεια να δοκιμάσω. Για να έχει κάποιος μια… Συνέχεια »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Φοβερη η αναλυση της καμερας !! Οντως ηταν κριμα που η HTC εφτιαχνε τοσο καιρο τοσο δυνατα smartphones και ποτε δεν μεριμνουσε για την ποιοτητα της καμερας.. Η 8αρα του HD πραγματικα πολυ αναβαθμισμενη απο τις 5αρες που ειχαν ολα τα προηγουμενα..Παρολαυτα ομως , το ροζ κεντρο δεν λειπει.. Τελικα αυτο ειναι θεμα των φακων και οχι software.. Κατι γινετε με την αντανακλαση του φωτος στον φακο μεσα και δημιουργει αυτην την αποχρωση..

Παντως απο καμερα ενα ειναι το απολυτο κινητο… Το Ν8… Αλλα μονο για καμερα ειναι.. Τιποτα αλλο…

mike

ναι ειναι ξεκαθαρο οτι κατι ροζ στο κεντρο……. η βασικες ερωτησεις για την καμερα…. εχει καταρχας ζουμ??? εχει night mode? το φλας μπορει να ειναι ανοικτο κατα την διαρκεια της βιντεοσκοπισης? και κατι αλλο μεταξι μας αν αυτο ειναι το ισχυροτερο smart phone στην αγορα τοτε το galaxy S τι ειναι??? να σου θυμισω οτι ο επεξεργαστης του galaxy ειναι = με 3 qualcom!!! 🙂

Este

@cVlachakis you spoke well enough this monster is the No1 powerful mobile in nowadays
Sammy G/S got the second place let the 8eodore say whatever he wants we just have the proofs across to our eyes “The King is dead. Long live the King”

mikemilos

3gp einai to video????

360kias

Ρε δεν πατε να βρειτε καμια δουλεια λεω εγω καθεστε και τσακονεστε για το πιο κινητο ειναι καλυτερο..αφου εχουμε πει οτι και να κανουν οι εταιρειες τιν apple δεν τη πιανουν αντε γει ρε γατακια

achi7

Πότε το Hands-On?

Δημητρης

sony ericsson xperia neo vs htc desire s vs htc desire hd παιδες σκεφτομαι για ενα απο τα τρια! Ποιο προτεινετε; Ειδικα για το hd ξερω για τη μικρη αυτονομια της μπαταριας! Οσοι το εχουν θελω κυριως να μου πουν, ποσο τους κραταει. Πειτε μου αποψεις και για τα υπολοιπα βεβαια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Techblog TechblogTV

Τα πιο δημοφιλή YouTube βίντεο του Techblog για το 2020

‘Hρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αγαπημένα σας, τα 10 κορυφαία βίντεο του Techblog που είδατε περισσότερο στο κανάλι μας στο YouTube.

Reviews Android Smartphones Smartphones TechblogTV

Vodafone Smart 4G ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Vodafone Smart 4G με οθόνη αφής 4.5 ίντσες LCD IPS ανάλυσης qHD 960×540 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 8 Megapixel, Android 4.2 Jelly Bean και φυσικά 4G! Το Smart 4G κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στην αγορά από τη Vodafone με τιμή […]

Reviews Android Android Tablets featuredtv

LG G Pad 8.3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το tablet LG G Pad 8.3 με οθόνη αφής 8.3 ιντσών LCD IPS ανάλυσης Full HD+ 1920×1200 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 600 χρονισμένο στο 1.7GHz και μνήμη RAM 2GB. Το G Pad 8.3 τρέχει Android 4.2.2 Jelly Bean, έχει κάμερα 5 Megapixel και δεύτερη μπροστινή 1.3 Megapixel, […]

Games games PlayStation 4 PS4

PlayStation 4 ελληνικό unboxing video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε το PlayStation 4 (PS4). 7 χρόνια μετά το πρώτο PS3 η νέα next-gen κονσόλα έρχεται 10 φορές πιο ισχυρή από τον προκάτοχό της με οκταπύρηνο επεξεργαστή AMD και custom GPU, μνήμη RAM GDDR5 8GB και πλήρως ανανεωμένο χειριστήριο DualShock 4 με touchpad. Με Blu-ray drive και 500GB σκληρό, […]