HTC Desire S, Αναβαθμίστηκε σε HTC Sense 3.0 και 2.3.5 Gingerbread

Νωρίτερα σήμερα το απόγευμα φίλοι του Techblog με ενημέρωσαν ότι το HTC Desire S αναβαθμίστηκε σε Android 2.3.5 και μαζί κατέφτασε και η αναβάθμιση στο UI (user interface) HTC Sense 3.0. Ναι, αυτό το το UI που γνωρίσαμε μέσα από το μεγάλο, το HTC Sensation. Πριν λίγο ολοκλήρωσα και εγώ το update στο δικό μου Desire S. Το αρχείο είναι αν θυμάμαι καλά 34MB και το κινητό άλλαξε εντελώς.

, HTC Desire S, Αναβαθμίστηκε σε HTC Sense 3.0 και 2.3.5 Gingerbread

Kudos to Γιώργος T.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

35 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panagiotis

το Desire S αξίζει τα λευτά του?

enigma

Τα λεΦτά του ναι…..

Pavlos Kam

Το Sensation θα πάρει την 2.3.5?

Loukas L.

θα το αγοράσω αυτές τις μέρες!!! ελπίζω να αξίζει και να με καλύψει για 2-3 χρονάκια…

γιωργος22

Αφού έχει τα ιδία specs με το desire το απλό γιατί δεν θα πάρει το sense? 3.0 λυπάμαι πραγματικά αυτούς που έσκασαν 450 και 500 για το desire

psilos

όταν λες Κώστα ότι το κινητό άλλαξε τελείως τι εννοείς????

fred

Α ρε desire(απλο)….

teodore88

παιζει να το δουμε ρο sense 3.0 και σε desireHD??

Billlis

Στο θέμα μας… 🙂 Το αρχείο Κώστα είναι 227Mb όχι 34!

Γιώργος Τσάμης

Kudos δεν έχει;; 😛

versavel

Το Desire HD θα παρει καποια αναβαθμιση Κωστα?

Stelios

Στο δικό μου δεν εχει έρθει ακόμα…

dr,tzef

Καλα λεει ο Κωστας,πραγματικα αλλαξε πολυ το κινητο,αισθητα πιο γρηγορο,παρολο που τα γραφικα-εφε εχουν αφξηθει πολυ και σιγουρα πολυ πιο εντυπωσιακο !Παρα πολυ καλο update,το περιμενα πως και πως απο την προηγουμενη βδομαδα που κυκλοφορουσε η φημη!Αντε και android 4 απο τον νεο χρονο…

Petros

Και το HTC Incredible S γιατι οχι ?!

tasos

το αναβαθμισα και εγω!μου αρεσει παρα πολυ το νεο lock screen!

kostas

ποση ωρα διαρκει η αναβαθμιση? αρκετη ωρα μου γραφει ενημερωση συστηματοs

DesireHd

Τα Desire S , Incredible S , Desire HD θα πάρουν όλα την νέα έκδοση Sense 3.0 με Android 2.3.5 σύμφωνα με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους . Το επόμενο στη σειρά είναι το Incredible S ΚΑΙ τελευταίο πάει το Desire HD . Όπως φημολογείται στο σε διάφορα φόρουμ η αναβάθμιση αναμένεται αρχές με μέσα Νοεμβρίου. Επίσης η HTC όπως και η SE δήλωσαν πως θα αναβαθμίσουν κάποια από τα μοντέλα τους σε ICS ,άρα μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα λάβουμε καί μείς την νέα έκδοση της Google για έναν απλούστατο λόγο , σχεδόν όλα τα High End μοντέλα της Sony φοράνε το ίδιο Hardware με την σειρά S (εκτός του Wildfire S ) όπως επίσης κ του Desire HD.Επιπλέον να προσθέσω ότι καί το Sensation XL θα φοράει το ίδιο Hardware (MSM 8255 1.5 Ghz με 768mb RAM) με την μόνη διαφορά τον συγχρονισμό του επεξεργαστή . Σίγουρο δεν είναι πάντως μια ελπίδα μπορούμε να χουμε .

psofidos

το δικό μου το desire s είναι ακόμα στο 2.3.3 και όσο και αν του κάνω έλεγχο για update μου βγάζει ότι το κινητό είναι updated. Αλήθεια ξέρει κανείς με ποια σειρά αναβαθμίζονται οι συσκευές? (imei, ημέρες/νια πρώτης ενεργοποίησης της συσκευης…)

dr.txef

Παιζει καποιο ρολο για την αναβαθμιση αν το κινητο ειναι παραεισαγωγης η’ οχι?Θα ειχε ενδιαφερον να ξεραμε γιατι προσωπικα δεν το γνωριζω αν προηγειται το ελληνικο και επονται τα παραεισαγωγης και τα αγορασμενα στο εξωτερικο?Μηπως τα παραεισαγωγης και τα ξενα δεν αναβαθμιζονται απο την ελληνικη αντιπροσωπεια Ace-hellas που ειναι υπευθυνη για την ελληνικη εκδοση?

kostas

Ολα τα λεφτα!!!

dr.Tzef

Τελικά ξέρει κανείς κάτι για αυτό που ανέφερα πιο πάνω;Κώστα θα μπορούσες να μας διαφωτισεις και αν δε το ξέρεις να το ψάξεις μέσα από τις άκρες που έχεις και να μας πεις κάτι έγκυρο!
” Παιζει καποιο ρολο για την αναβαθμιση αν το κινητο ειναι παραεισαγωγης η’ οχι?Θα ειχε ενδιαφερον να ξεραμε γιατι προσωπικα δεν το γνωριζω αν προηγειται το ελληνικο και επονται τα
παραεισαγωγης και τα αγορασμενα στο εξωτερικο?Μηπως τα παραεισαγωγης και τα ξενα δεν αναβαθμιζονται απο την ελληνικη αντιπροσωπεια Ace-hellas που ειναι υπευθυνη για την ελληνικη εκδοση?”

Serenity

Γεια σας,

Σημερα εκανα ελεγχο για αναβαθμιση και μου ηρθε και εμενα το update 2.3.5 με Sense 3.0. Ολα λειτουργουν κανονικα χωρις προβλημα. Δεν βλεπω καμια διαφορα στην ταχυτητα, για μπαταρια δεν ξερω ακομη.Εχω Desire s!

Δημήτρης

Ρε συ Κώστα, προλαβαίνεις να κάνεις μήπως κανένα hands on βιντεάκι για το desire s τώρα που πήρε και την αναβάθμιση να μας πεις και πως το βλέπεις μετά το update; Να μάθουμε και την άποψη σου για το συγκεκριμένο κινητό;

Silent

Παιδιά πριν καμιά ωρίτσα το έκανα και εγώ το update.Η διαφορά είναι εμφανής από το πρώτο λεπτό.Άλλαξε το κλείδωμα,ο καιρός, η γκαλερί, τα μηνύματα, έχεις την τελευταία έκδοση του android market,Γενικά έχει πιο μεγάλους χαρακτήρες στο ραδιόφωνο στο ημερολόγιο στην αριθμομηχανή και μέσα σε όλα αυτά συνεχίζει να είναι πολύ γρήγορο σαν συσκευή!Πράγματι μιλάμε για ένα καινούργιο κινητό!Μπράβο στην HTC!!

sakis

Εχω κάνει αναβαθμιση σε 2.3.5 και δεν μπορώ ούτε να το κλείσω, ούτε να το κάνω επανεκίνηση εχω htc desaire s.

Serenity

Χρειαζομαι ΒΟΗΘΕΙΑ!!

Εχω κανει update to desire s σε 2.3.5 και ενω πριν δεν ειχα κανενα προβλημα, τωρα το κινητο κλεινει και κανει επανεκκινησεις… Εχθες εκανε τουλαχιστον 7-8 🙁 Μου φαινεται περιεργο γιατι πραγματικα δεν γινοταν αυτο πριν την αναβαθμιση. Αν καποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ.

πετρος

και εγω περιμενω στο desire s την αναβαθμιση αλλα ακομα τιποτα

SpOroS

καλησπέρα… Εχω κατενθουσιαστεί απο την αναβάθμιση… ΑΛΛΑ (πειτε με χαζό ή ότι άλλο θέλετε) δεν μπορω να κλείσω το τηλεφωνο.. Παρατεταμένο πάτημα το κουμπιου και δεν μου βγάζει το παραθυρακι με το power off, airplane mode κλπ.. ΤΙ ΚΑΝΩ?? ΒΟΗΘΕΙΑ

πετρος

σημερα πηρα την αναβαθμιση android 2.3.5 sense 3 0 με αριθμο λογισμικου 2.10.401.8 το τηλεφωνο εχει αλαξει τελειως και το κυριοτερο δουλευει κανονικα. στην htc που πηρα τηλεφωνο δεν ηξεραν τιποτα απο εχθες για την αναβαθμιση στην ελλαδα….

diamantis

Γεια σας παιδιά 2 ερωτήσεις…1,Πως κάνω εγκατασταση ενα προγραμμα gps στο htc desire s?
2. Ανοιγω τον διακοπτη που λεει δικτυα κινητης τηλεφωνιας αλλά δεν μπαίνει στο διαδίκτυο.Γιατί?

Dr.tzef

Επιτέλους παίρνουμε όλοι android 4.0
HDD,desire s,incredible s
http://www.gsmarena.com/htc_sensation_lineup_gets_android_ics_in_late_march-news-3802.php

GPP

Καλημέρα, έχω και εγώ το πρόβλημα με την νέα αναβάθμιση να μην κλείνει με τίποτα το τηλέφωνο.

Vicky

Γεια σας! Βλέπω πως δεν είμαι η μόνη που εδώ και λίγες μέρες το κινητό δεν κλείνει με τίποτα!!
Δεν λειτουργεί το κουμπί για απενεργοποιηση ούτε για λειτουργία πτήσης! Οπότε για να το κλείσω κλείνω την μπαταρία! Αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικό να με διαφωτίσει; Η θα πρέπει να τρέχω στην HTC ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.