HTC Desire S, Κατεβάστε την επίσημη αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Τελικά ότι έγινε με το HTC Desire και την αναβάθμισή του σε Android 2.3 Gingerbread φαίνεται ότι καταλήγει η μπίλια να γίνει και με το HTC Desire S. Η αναβάθμιση του σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich φαίνεται ότι δεν θα γίνει Over the Air (OTA) αλλά θα πρέπει να την κάνετε μόνοι μέσα από τον υπολογιστή σας κατεβάζοντας το σχετικό αρχείο *.exe μεγέθους 404MB (τυχαίο, δεν νομίζω!).

update: Το αρχείο έχει κατέβει αυτή τη στιγμή από το site της HTC devs.

Παιδιά, δυστυχώς δεν γνωρίζω να σας πω τη διαδικασία για να εγκαταστήσετε την αναβάθμιση. Όποιοι φίλοι γνωρίζουν παρακαλώ ας μας εξηγήσουν. Γιαυτό προσοχή όσοι σκοπεύετε να το δοκιμάσετε. Δείτε και κατεβάστε το αρχείο από εδώ.

, HTC Desire S, Κατεβάστε την επίσημη αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

79 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos Spanos

Εγω προτεινω να μην την κανετε ακομη για να περιμενουμε λιγα σχολια απο το εξωτερικο. Ολα αυτα γιατι το Ics σε καποιες συσκευες αναλογα με την υλοποιηση κανει την συσκευη χειροτερη απο οτι ηταν παλαιοτερα.
Γνωμη μου τουλαχιστον αλλα επειδη το εχω δει και διαβασει για καποιες συσκευες και μετα δεν υπαρχει επιστροφη προτεινω υπομονη.

θανασης

πιαδια επιδη εχω το htc desire s και δεν εχω ξανακανει ετσι αναβαθμισει πως γινεται ? βασικα θα ειναι στα ελληνικα μετα το κινητο? πρεπει να εχω πολυ μπαταρια στο κινητο? ειναι ασφαλες να τη κανω η οχι ? ευχαριστω πολυ!!

Tasos Spanos

Κατεβαζεις το αρχειο. Θα πρεπει νομιζω να εχεις εγκατεστημενο στον υπολογιστη το Htc Sync.
Μπαταρια πανω απο 50%. αφου συνδεσεις την συσκευη με τον υπολογιστη και την αναγνωρισει μετα τρεχεις το αρχειο απο τον υπολογιστη και ακολουθεις τα βηματα.
Ελληνικα το Android εχει ετσι κι αλλιως ασχετα με την χωρα.

Tasos Spanos

Κατι που ξεχασα να αναφερω δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι ολα θα σβηστουν απο την συσκευη αφου η αναβαθμιση δεν γινεται μεσω OTA. Καλυτερα λιγο να περιμενετε να δειξει ο χρονος τι ειναι καλυτερο.

θανασης

tasos spanos σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! και και εγω ακουσα οτι τα διαγραφει ολλα ,αλλα ειχα και στο νου μου να κανω hard reset για να τρεχει πιο καλα! να σε καλα ! ευχαριστω

Billlis

Το μόνο που βρήκα στη συγκεκριμένη σελίδα έιναι το update του DS για Android 4.0 στα κινέζικα και είναι 97MB και όχι 404ΜΒ. Κάνω κάτι λάθος?

Γιάννης

Προς cVlachakis, Το εγκατέστησες?

nikos333

εγώ που το κατέβασα τι πρέπει να κάνω ρε παιδιά?

Γιάννης

Είχα μια επικοινωνία με την HTC και μου είπαν ότι είναι σε developing mode το update και ενδέχεται να μην λειτουργεί καλά…πχ Camera, κτλ…Θέλω να δω αν κάποιος το εγκατέστησε και αν δουλεύει καλά….Ευχαριστώ για την απάντηση.

Γιωργος

Ανηκα και εγώ στην κατηγορία αυτών που εκραζαν την HTC για αυτήν της τη πολιτική αλλά σε ένα βαθμό έχει δίκιο και δείχνει πόσο υψηλά στάνταρ κρατάει , έχω στο desire μου Rom με sense 3,5 και είναι τόσο βαριά που πέρα από τα κολλήματα τα γραφικά έχουν λιγάκι καθυστέρηση(μηδανινη σχεδόν αλλά φαίνεται )

ddr2

Για κοιτα ρε που αναβαθμιζεται το desire s και το razr ακομα κοιταει.
Αν μου το ελεγε καποιος πριν 6 μηνες θα γελουσα!

Γιάννης

Το εγκατέστησα εντελή εγώ…Δουλεύει μια χαρά….

θανασης

γιαννη ειχες κανα προβληματα μεχρι τωρα?η καμερα λειτουργη καλα?

Stelios

Και εμένα θα με ενδιέφερε, κάποιος που την έκανε την αναβάθμιση να μας πει εντυπώσεις. Στο site της htc υπάρχει ένα αρχείο 89,5ΜΒ. Δεν είναι αυτό να υποθέσω,σωστά?

Γιάννης

Το ρίξανε το Link από το site και δεν ξέρω γιατί….Είχα προλάβει και το κατέβασα…Όχι δεν έχω κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής…Και η κάμερα δουλεύει και το wifi και όλα δείχνουν μία χαρά…Και ελληνικά υποστηρίζει και sms με 160 χαρακτήρες….

θανασης

παιδια και εγω το εκανα το update ολλα τελεια ειναι ,πρωτες εντιπωσεισ, βελτιωθηκε η μπαταρια,κανενα lug, το wi-fi λειτουργει μια χαρα,να σημιωθει οτι ειναι το android 4,0,4 και οχι το 4,0,3… πολυ καλη δουλεια θα ελεγα εγω.. συνιστο

Jimmys

Ρε παιδιά μήπως μπορείτε να μου στείλετε το αρχείο γιατί θέλω να το εγκαταστήσω στο Desire m και πείτε μου αν το εγκαταστήσω υπάρχει ενδεχόμενο να χάσω τα αρχεία μου ???

θανος

Τελικα απο που το κατεβάζουμε? υπαρχει καποιο λινκ?

Tasos Spanos

Μην βιάζεστε θα σκονταψετε. Για να το κατέβασαν σημαίνει ότι έχει προβλήματα. Το έβαλαν κάποια θύματα θα δουν τι παίζει θα εμφανίζουν τα προβλήματα και θα τα διορθώσουν. Την HTC τόσα χρόνια την τρώμε στην μαπα τώρα θα την μάθουμε;

Θοδωρής

Και εγώ το κατέβασα και το εγκατέστησα, Δουλεύει μια χαρά μέχρι στιγμής χωρίς κανένα πρόβλημα.

κωστας

καλησπερα παιδια ξερει να μοθ καποιοσ πωσ κανω εγκατασταση τη ρομ,κανενα link να τη κατεβασω και γω ευαριστω!!!!

Billlis

Το αρχείο ανέβηκε πάλι στη σελίδα της HTC που αναφέρει στο άρθρο.. όσοι πιστοί προσέλθετε! 404ΜΒ η Ευρωπαϊκή έκδοση

george karditsa

Desire S
HTC
EU
RUU
N/A
v4.0 404.0 MB

14.01.401.2 >???? αυτό είναι που λέει χώρα EU δεν έχει gr υποστιρίζει περιμένω κάτι ???

george karditsa

οκ θα την βάλω και θα σας απαντήσω αύριο 🙂

Georgr Karditsa

Λοιπόν όλα έχουν καλός δουλεύει άψογα λίγο το πληκτρολόγιο μας τα χαλάει έχει η εγγδοση EU ΕΛΛΗΝΙΚΑ κανονικά και η εγγατασταση κρατάει 10 λεπτά το μόνο που πρέπει να έχεις το HTC sync και να συνδέσεις τηλ με sync για να κανείς εκτέλεση το .exe

dimitris mandilas

Συνέχεια μου βγαζει οτι η σελίδα μπορεί να είναι προσωρινά μη διαθέσιμη ή πολύ απασχολημένη. Προσπαθήστε ξανά σέ λίγο , αν μπορέι κάπιος να μου στήλη το αρχέιο παρακαλώ πολλή !!!!!!!!!

George Karditsa

Λοιπόν μετά από 6 ώρες χρήσης λέω τα εξής το gps πιάνει πολύ ποιο γρήγορα το κινητό τρέχει ποιο γρήγορα χωρίς κανένα κόλλημα και το ίντερνετ με άφησε έκπληκτο για το πόσο γρήγορα μπαίνει το μήνυμα σας το έστειλα από το νέο android 4.0.4 desire s όσο για την κάμερα και βίντεο δουλεύουν άψογα και ποιο καλή εστίαση προσώπου τέλειο

Ηλίας

Παιδιά απο οτι ειδα εχει μια εκδοση την EU.Αυτο που δεν γνωρίζω ειναι αν ενα branded τηλεφωνο δεχεται το συγκεκριμένο πακετο αναβαθμισης καθως και τι θα συμβει αν προσπαθησω να κανω την αναβαθμιση. (Εχω branded desire s σε vodafone fr).

George από Καρδίτσα

Όλα πιστεύω ότι θα τρέξουν κανονικά αφού στην ουσία ξεριζώνει την παλιά Ρομ και μπαίνει η καινούρια αρκεί να είναι HTC desire s εγώ χρησιμοποιώ το Astro file manager και κρατάω buck up τις εφαρμογές σου θέλω προσοχή τα σβήνει όλα .κρατά και τις επαφές κάπου ή με το HTC sync κρατάς πάλι buck up εμένα ακόμα τρέχει σαν να έχω καινούριο τηλέφωνο 🙂

George απο Καρδίτσα

επίσημη διεύθυνση htc που το βρήκα είναι κάντε το αντιγραφή για να κατέβει αυτόματα για όσο θα το έχει η επίσημη σελίδα της HTC ( dl4.htc.com/RomCode/Source_and_Binaries/RUU_SAGA_ICS_35_S_HTC_EU_14.01.401.2_20.76.30.0835_3831.19.00.110_275068.zip ) μετάφραση απο google τα λεγόμενα πριν την εγκατάσταση HTC Utility Αναβάθμιση ROM Οδηγίες εγκατάστασης: 1. Απαιτήσεις Hardware (PC) 1 GHz ή υψηλότερη ταχύτητα ρολογιού του επεξεργαστή συνιστάται 512 MB RAM ή μεγαλύτερη Super VGA (800 x 600) ή υψηλότερης ανάλυσης βίντεο προσαρμογέα και οθόνη 150 MB διαθέσιμος ελεύθερος χώρος στο σκληρό δίσκο USB 2.0 απαιτείται 2. Απαιτήσεις λογισμικού-Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα (PC) Windows XP Home / Professional / Media Center Edition Service Pack 2 και 3 (32-Bit) Windows Vista Ultimate / Enterprise / Business / Home Premium / Home Basic Edition (32 & 64-Bit) Service Pack 1 Windows 7 Ultimate / Professional / Home Premium / Home Basic Edition (32 & 64-Bit) Το Microsoft Office Outlook 2000, XP, 2003, 2007 και 2010-32 & 64 Bit. 3. Οδηγίες Εγκατάστασης Πριν προχωρήσετε το ROM Update Utility (RUU), επιβεβαιώστε τα ακόλουθα στοιχεία: (1) Η αναβάθμιση του λογισμικού είναι μια νεότερη έκδοση από ό, τι είναι σήμερα εγκατεστημένη στο τηλέφωνό σας. Αν είναι η ίδια έκδοση και το τηλέφωνό σας λειτουργεί κανονικά, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να εγκαταστήσετε… Συνέχεια »

George απο Καρδίτσα

η διεύθυνση που σας έδωσα πάνω είναι λάθος εδώ είναι https://www.htcdev.com/devcenter/downloads/P30

Ηλίας

Παιδιά…ΠΡΙΝ κανετε την εγκατάσταση πρόσεξε κανεις οτι λεει “THIS ROM IS INTENDED FOR DEVELOPMENT USE ONLY AND NOT FOR GENERAL PUBLIC USE”?Για οποιον δεν ξερει Αγγλικα λεει οτι ειναι ΜΟΝΟ για αναπτυξη μονο και οχι για γενικη χρηση..Κατι σαν βαση δηλαδη για καποιους που ασχολουνται οπως οι xds developers.

George από Καρδίτσα

Και πάλι δεύτερη ημέρα που το έχω τρέχει χωρίς κανένα πρόβλημα αν βγει η ενημέρωση πιο επίσημη θα την βάλω και τι έγινε από τον Μάιο ήθελα να το δω πως είναι και από ότι βλέπω είναι επίσημη σελίδα της HTC και όχι κάποιο δεύτερο λειτουργικό για εμένα μια χαρά είναι και το κινητό μου το λιώνω από χθες είδα βελτίωση στο WiFi gps ήχο κλήσεων και συμπεριφορά του κινητού πιο γρήγορο χωρίς κανένα κόλλημα οποίος θέλει περιμένει να βγει στο κινητό του .δεν το επιβάλει κανένας

Ηλιας

Επικοινωνησα με την HTC και μου είπαν ότχάνεις την εγγυηση σου αν περασεις την αναβάθμιση καθώς είναι όπως είπαν κατά βάση για προγραμματιστες.Ακουσων ακουσων.!!

Φίλιππος Κ.

Παιδιά, όσοι το έχουν κάνει το update ας γράψουν εντυπώσεις για να ξέρουμε και οι υπόλοιποι.

Ηλιας

Είναι σταθερή Rom.Όλα λειτουργούν όπως πρέπει αν κ κατά την γνώμη μου ο browser έχει χειροτερεψει λίγο.Κατά τα τα αλλά,όλα φαίνονται οκ εδώ κ 2 μέρες.

κωστας

Γενικα μου φαινεται αργη με τα γραφικα,κολαει, η προηγουμενη rom ητανε πολυ καλητερη,προς το παρων θα περιμενουμε την official rom τελικη για χρηση,και ενα αλλο θεμα ειναι το bluetooth, δεν παραλαμβανει οιτιδηποτε αρχεια, μονο φοτο και mp3 τραγουδια οτιδηποτε αλλο το αποριπτει,αν βρω κατι αλλο θα σας ενημερωσω

pavlos.d

Παιδιά ολα καλά…την έβαλα και εγω την νέα εκδοση και μεχρι τώρα είναι αψογα..το μόνο μείον που βλέπω αλλα φαίνεται οτι ειναι στις επιλογές του ICS να μην εχει απενεργοποίηση των δεδομένων φόντου..αυτό μου ειχε σώσει τη μπαταρία με το gingerbreand..το WI FI πιο γρήγορο.. καμερα καλή και ο browser πιο γρήγορος απο πρίν…θα δοκιμάσω αργότερα το bluetooth και το GPS να δω τι γίνεται και με αυτά……άραγε HTC θα δώσει και την επίσημη ενημέρωση???

dimitris mandilas

Καλιμέρα την έβαλα και εγω την νέα εκδοση και μεχρι τώρα είναι αψογα,το WI FI πιο γρήγορο.. ..καμερα καλή ολα καλά σας ευχαριστω πολλυ !!!!!!!!!!!!!

Pavlos.d

Σήμερα είδα ενα μείον….δοκίμασα την πλοήγηση..άνοιξα το gps αλλα μόλις άνοιγε το προγραμα και ενώ έψαχνε για δορυφόρους μόλις άγγιζα την οθόνη η εφαρμογή χανότανε…δεν ξέρω τι ειναι αυτο…..ακούστηκε τίποτα για επίσημη ενημέρωση ρε παιδιά???

george απο Καρδιτσα

Διάβασα για το gps εμένα με το igo δεν έχει κανένα πρόβλημα και οι δορυφόροι κουμπωνουν πολύ ποιο γρήγορα από πριν η κάμερα είναι άψογη και όσο αφορά δεδομένα φοντου δουλεύουν άψογα καλύτερα που δεν βγαίνουν εκτός μπορώ να τραβά φώτο και ας είναι η μπαταρία 3% άψογο ,! Το μόνο που είναι λεπτομέρεια δεν είχε ούτε έχει πανοραμική λήψη :-/

dinos

Γεια σας.

Εμένα εδώ και ώρα έχει κολλήσει στο “Updating system….” 67%

Τι κάνω? Γνωρίζει κανείς?

Pavlos.d

Απλά δεν έκανα μια διευκρίνηση για το gps…οταν εννοώ εφαρμογή πλοήγησης που μου κάνει πρόβλημα εννοώ αυτή με το μπλε βελάκι..απο το google maps.

Thanasis

Γεια σας… χθές έκανα την αναβάθμιση και όλα τρέχουν καλύτερα από πριν… καλύτερη απόκριση wifi & gps, βελτίωση cam, πιό γρήγορο λειτουργικό…

χαρης

Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε αλλα έχω απογοητευτει απίστευτα..τόσο καιρό περιμέναμε για αυτό;;;καταρχάς κολλάνε τα γραφικά κ γενικότερα έχει ένα λαγκαρισμα ,ο μπρουσερ δεν το συζητάω χάλια ,από γραφικά μ άρεσε καλύτερα το προηγούμενο..αλλα δεν μπορώ να δεχτώ ότι κολλάει ακόμα κ το πληκτρολόγιο …
Μ κάνει εντύπωση που κάποιοι λένε ότι είναι πιο γρήγορο..η HTC απέδειξε ότι είναι τραγική ..μετά από λάτρης της εταιρίας έφτασε το τέλος ..
Τελικά θα κάνω flash custom Rom να τελειώνει το θέμα .
Και αυτές οι βλακείες Π λέει στην αρχή όταν το εγκαθιστας ότι δεν είναι επισημη αναβαθμίσει μας κοροϊδεύουν τελείως ;;;;;;;ααααααααΑΑ

Stelios

Θα συμφωνήσω με τον Χάρη. Μαύρο χάλι η αναβάθμιση. Το κινητό κολλάει συνεχώς, τα γραφικά δηλαδή, ο browser επισης.

George apo karditsa

εγώ και μερικοί φίλοι μου για την ακρίβεια 4 που βάλαμε την ενημέρωση δεν έχουμε κανένα πρόβλημα είναι για ( desire s ) προσοχή .και κοντεύω ένα μήνα χρήσης χωρίς προβλήματα !!!

Φίλιππος Κ.

Τελικά την πέρασα κι εγώ. Μέχρι στιγμής όλα όσα έχω δοκιμάσει είναι μια χαρά αλλά ο browser έγινε πολύ χειρότερος και με χάλασε απίστευτα μιας και αυτό μετρούσε περισσότερο απ’όλα για μένα! Θα γυρνούσα πίσω αν μπορούσα.

Pavlos.d

Τελικά ρε παιδια απο την εμπειρία σας θα μας δώσουν κάποτε και επίσημη αναβαθμιση???

Φίλιππος Κ.

Από προσωπική εμπειρία από HTC (το ίδιο έγινε και με το Desire που είχα) δεν νομίζω να βγάλουν άλλη. Ελπίζω να διαψευθώ επειδή αυτή η αναβάθμιση με χάλασε λόγω του browser.

ΕΛΛΗ

3 εβδομαδες τωρα δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με wi-fi,cam ουτε κολλαει κατι … προσωπικα πιστευω πως ειναι καλυτερο απο πριν….α και ο browser ειναι μια χαρα…!!!

haris

Ρε παιδια πως γινεται στους μισους να κολλάει και στους αλλους μισους να μην κολλαει??Για το “desire s” δεν μιλαμε ολοι??Σε αυτους που κολλαει μηπως το έχουν παρει απο eshop?το δικο μου ξερω οτι είναι απο γερμανια παντως

Φίλιππος Κ.

Το δικό μου είναι από Public. Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά επειδή εγώ το χρησιμοποιούσα κατά κύριο λόγω για ίντερνετ (και στο facebook έμπαινα απ’τον browser και όχι απ’την εφαρμογή) η διαφορά μου φαίνεται τεράστια! Κατά τα άλλα, το κινητό είναι σε γενικές γραμμές καλύτερο από πριν.

χαρης

Μίλησα με την HTC και μ είπαν ότι αν δεν το προτείνουν για τους πελάτες τους και ότι είναι μόνο για προγραμματιστές η αναβάθμιση .επίσης δεν θα βγει άλλη επίσημη αναβάθμιση.για το android δεν γίνεται downgrade οποτε αν την βάλει κάποιος δεν μπορεί να την αλλάξει με την παλιά..με λίγα λόγια πάω για φλασαρισμα της Rom

κωστας

τι θα πει δεν θα βγαλουνε αλλη επισημη ρομ. τα αρ………..ια του κ……….α οσο για την προειδοποιση μονο για προγραματιστες που το λεγε γιατι εγω δεν το ειδα πουθενα,θα τους το στειλω να μου το φτιαξουνε και αν θελουνε ασ μου πουνε οχι θα τους το βαλω εκει που ξερουνε, η htc παιζει ενα σεναριο εις βαρος μας για να αγοραζουμε καινουργιες συσκευες. οι αλητες.

Thanasis

Καλησπέρα παιδιά… Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα τον τρόπο για να για να γίνει το ληλέφωνο γρήγορο όπως πριν… ES TASK ORGANIZER & ES FILE MANAGER (είχα ASTRO και τον απεγκατέστησα)… τώρα όλα τρέχουν ρολόι… το συνηστώ ανεπιφύλακτα !!!

akis

Παιδες κατι πολυ ασχετο, ειμαι κατοχος ενος wildfire s πρεπει να περασα παλιοτερη εκδοση ROΜ ειχα την 2.26 κ εχει μπει η 2.13 μπορει καποιος να βοηθησει?

ΜΗΠΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ DESIRE S

Κωστας

ακομα ενα προβλημα που εχει η συσκευη μου htc desire s κανει περιστροφη οθονης,στην αρχικη οθονη το πανω κατω κλπ.το εχεις αναποδα και ειναι σαν να το εχεις κανονικα.απενεργοποιημενη η περιστροφη, αλλα αυτο κανει τα δικα του.ξερει καποιος να μου πει τι να κανω?αλλιως να το βαλω στο κουτι και να μην ασχοληθω ξανα με το τηλ.και με την htc,που αντι να βγαζει κατι αξιολογο για τα λεφτα που ζηταει για τις συσκευες της,καθονται και μα………..αι,και δεν ειναι η πρωτη μου συσκευη htc,την εμαθα παντα τα ιδια κανει.ενα μεγαλο Χ

ΑΝΤΩΝΗΣ

ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΚΏΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΑΠΟΤΙ ΘΥΜΆΜΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ XPERIA NEO V ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ ICS

Κωστας

καλησπερα φιλε αντωνη!!! τι εκανες για να το φτιαξεις?αν θελεις μπορεις να βοηθησεις,καθε βοηθεια δεκτη.ευχαριστω!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ

Απ’ότι θυμάμαι δεν γίνεται τίποτα.Απλά άλλες φορές θα στο κάνει και άλλες όχι.Πάντος εγώ το desire s δεν το πειράζω.

Κωστας

καλημερα φιλε αντωνη!!!γιατι ενεργοποιοιτε η πλοηγηση οταν συνδεω το usb?αν μπορει αποιοσ να βοηθηση

Γιαννης

Παιδιά, αγάπησα πάλι το κινητό μου. 19 μήνες ήταν ίδιο. Επιπλέον καλύτερη μπαταρία μεγαλύτερη ταχύτητα. Γενικά ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ τηλέφωνο. Μην το αφήσετε!

ΑΝΤΟΝΗΣ

ΤΕΛΙΚΆ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗ ΝΕΑ ROM ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΜΙΑ ΡΎΘΜΙΣΗ ΓΡΑΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ!!! ΚΑΛΗ ΧΡΌΝΙΑ Σ ΌΛΟΥΣ

george απο Καρδίτσα

Θα δούμε την αναβάθμιση 4.1.4 η να αγοράσουμε αλλο τηλ ???

Παύλος

Νομίζω οτι τελειώσαμε με τις αναβαθμίσεις…αυτό με τις γραμματοσειρές ειναι άσχημο

Χρήτος

Εγώ έχω HTC Desire s S510e, το έκανα αναβάθμιση σε 4.0.4 και είδα πολύ μεγάλη διαφορα, το κινητο έγινε απίστευτα γρήγορο και στο άνοιγμα και στις εφαρμογές!

Γιαννης

Παρακαλώ πολύ όποιον ξέρει κάποιο σάιτ που να λέει βήμα βήμα στα ελληνικά για την αναβάθμιση του κινητού να μου το πει.

Αντρεας

βοηθεια σας παρακαλω!!!προσπαθω να κανω αναβαθμιση σε htc desire s απο 2.3.5 σε ics ενω λεει οτι γινετε σε 10λεπτα κολαει στο sending kai δε προχωρα….τι να κανω???????

Xristos

Πατα το κατω κουμπι της εντασης συνεχομενα και θα σου βγαλει ενα παραθυρο, μετα πατα factory reset

Χρήστος

Πατα το κατω πληκτρο της εντασης και στις επιλογες που θα βγαλει πατα factory reset

αντρεας

δε γινετε τιποτα δυστηχως

Χρήστος

Τοτε να το κανεις root

Ζωή

Παιδιά, μήπως κάποιος μπορεί να μας πει πως γίνεται η αναβάθμιση βήμα βήμα; (Εχω κατεβάσει το αρχείο). Ευχαριστώ!

Αντωνης

Καλημερα παιδια μήπως μπορει καποιος να στείλει η να ανεβάσει καπου ενα link με την αναβάθμιση γιατι δεν μπορώ να την βρω πουθενά! Ευχαριστώ πολύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.