HTC Desire X λέγε με και Proto, Φωτογραφίες hands-on και τα πλήρη specs

Την περασμένη εβδομάδα η ιστοσελίδα TheVerge μας πρόσφερε την πρώτη εικόνα του smartphone HTC Proto και κάποια πρώτα specs. Σήμερα από την Ταϊβάν σκάσανε φωτογραφίες hands-on αλλά και τα πλήρη (σχεδόν!) τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου που τελικά και θα κυκλοφορήσει ως HTC Desire X. To Desire X θα έχει οθόνη αφής 4 ιντσών τεχνολογίας S-LCD, διπύρηνο επεξεργαστή στο 1GHz, μνήμη RAM 768MB και κάμερα 5 Megapixel με LED flash τεχνολογίας HTC ImageChip όπως η 8άρα των One X και One S.

Πρέπει οπωσδήποτε να μάθουμε το μοντέλο του επεξεργαστή καθώς και την ανάλυση της οθόνης. Πως σας φαίνεται το κινητό;

HTC Desire X
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich
Επεξεργαστής: 1GHz διπύρηνος
Μνήμη RAM: 768MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4 ίντσες, S-LCD
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash
Δεύτερη κάμερα:
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB
Κάρτα μνήμης: micro SD
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 4.0, micro USB
Μπαταρία: 1650 mAh
Διαστάσεις: 118.5×62.3×9.3 χλστ.
Βάρος: 120 γρ.

Στις δύο πρώτες φωτογραφίες είναι πλάι-πλάι με το HTC One X.
, HTC Desire X λέγε με και Proto, Φωτογραφίες hands-on και τα πλήρη specs

, HTC Desire X λέγε με και Proto, Φωτογραφίες hands-on και τα πλήρη specs

, HTC Desire X λέγε με και Proto, Φωτογραφίες hands-on και τα πλήρη specs

, HTC Desire X λέγε με και Proto, Φωτογραφίες hands-on και τα πλήρη specs

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
takis1994

Πολυ ομορφο , μ αρεσει πολυ το πισω καλυμα

Tasos Spanos

Ας κοιταξουν να υποστηριξουν λιγο τις προηγουμενες συσκευες γιατι ετσι οπως πανε και το βοηθημα που πηραν δεν τους φτανει μεχρι τελη τις χρονιας. Μονο ζημιες θα γραφουν τα site για την Htc…

Θοδωρης

Μια απλη ερωτηση, βγαινουν τοσα μοντελα στις 4 περιπου ιντσες και 1GHz επεξεργαστη εδω και τοσο καιρο και κοστολογουνται κυριως πανω απο 350€, ποιος ο λογος -εκτος της εμφανισης που ειναι υποκειμενικη- να μην αγορασει κανεις το …περσινο sgs2?

Stelios

Τραγικοί είναι.Πάνω που είπα ότι σταματησαν να βγάζουν 15 συσκευές το χρόνο η μια πιο ίδια από την άλλη,άρχισαν πάλι τα ίδια. Βίασαν το σχεδιασμό του desire/sensation και τώρα είπαν να κακοποιήσουν και τη σειρά One.
Ετοιμαστήτε για Wildfire X,Incredible X etc.

P.S A happy HOX owner!

thorgoth

RAM 768mb στα τελειώματα του 2012 (ε σχετικά)…γιατι;

Γιώργος

Επειδή είναι δήθεν low-end device(έτσι θα είναι το 2013 οι low-end devices) που έχει android…
Πάνω από 300 ευρώ αποκλείεται να κάνει…
To SGS 2 κάνει 350 ευρώ στο ιντερνετ , οπότε αν αυτό κάνει γύρω στα 250 ευρώ μπορεί και να πουλήσει κάτι ψηλά…

md03582

Άρχισαν τα όργανα… ας βγαλουν 1015 συσκευες το χρόνο, ΡΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ???

petros

πραγματικα ειναι πολυ ομορφο!!!

Ante_geia

Παλιός γάιδαρος νέα περπατησιά δεν έχει ( λένε ) … και από ότι φαίνεται είναι αλήθεια … Προσωπικά έχω ζαλιστεί με αυτήν την ασταμάτητη βροχή νέων συσκευών HTC …!!! Και δεν αλλάζει κάτι μόνο το Hardware και μια πινελιά στην εμφάνιση …!!! Να πεις ότι έχει και κάτι καινούργιο να προσφέρει ( κάτι σαν Svoice,Siri ) κάτι καινούργιο ρε παιδί μου !?!?! … μπααα !!! Τι να πεις όλο τα ίδια και τα ίδια !

kostas

@ante geia…το οτι εισαι samsung fanboy μας το εχεις δειξει και σε αλλα αρθρα…κακο δεν ειναι να εισαι fanboy αλλα αυτο που κανεις.δεν ειναι αναγκη να βγαζεις το κινητο αχρηστο επειδη εσυ δεν πας στην ετερεια…και επειδη η παραπληροφορηση παει συννεφο…για πες μου ποιες ειναι οι πολλες συσκευες που εχει βγαλει φετος???

Πανος.Λαστ.

ενα htc desire hd επομενης γενιας και απο
σχεδιαση τποτα το ριζοσπαστικο..

Πέτρος Π

Kostas συμφωνώ, σιγά τις πολλές συσκευές που έχει βγάλει φέτος… Εντάξει, παλιότερα ίσως να έβγαζε πολλές συσκευές, αλλά τον τελευταίο χρόνο περίπου έβγαλε μόνο ουσιαστικά τα τρία κινητά της σειράς one (v, s και x), τα οποία παρεπιμπτόντως είναι εξαιρετικά… Επομένως δεν χρειάζεται να μασάτε πια αυτή τη καραμέλα, καταντάει κουραστικό…

Ante_geia

@kostas το Techblog λεει στην φορμα για τα σχόλια ” Η γνώμη σας ” …. Αυτό έγραψα και τίποτε παραπάνω …. Τώρα για το ”Samsung funboy” επειδή μου αρέσουν μερικές συσκευές της δεν σημαίνει οτι κόβω φλέβα για Samsung … Αμα έβγαζε κάτι η HTC που μου άρεσε τότε θα έλεγα ”’ ΟΥΑΟΥ ΤΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ” !!! Gege ???

kostas

@ante geia….οκ στους κανονες λεει οτι μπορουμε να λεμε ελευθερα την γνωμη μας…οχι ομως να παραπληροφορουμε…εσυ με αυτα που λες παραπληροφεις και για αυτο απογευγεις να απαντησεις στην ερωτηση που σου εκανα…απλα γιατι δεν υπαρχει απαντηση…αν σου αρεσει να παραπληροφορεις…οκ παω πασο…και εμενα μου αρεσουν τα προιοντα της samsung αλλα δεν βγαζω τα προιοντα των αλλων εταιρειων αχρηστα!!!!

GiannisWST

Εμενα το σχεδιο μου αρεσει, αλλα θα μου αρεσε περισσοτερο αν το χρωμα λευκο πηγαινε μεχρι την ακρη και δεν ειχε το ασημι πλαισιο.

karkavelas

Καλά μας κοροϊδεύετε;
Τέλος Απριλίου κυκλοφόρησε η σειρά one και τώρα είναι τέλος Αυγούστου και η συσκευή δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.
Δείτε την Samsung που βγάζει κάθε μήνα και κάτι άλλο.Είτε είναι τηλέφωνο είτε είναι αλλαγή χρώματος στο gs3.
Έχετε βαλθεί να την βγάλετε άχρηστη την εταιρία και πόσο μάλλον από μια εταιρία που παράγει μόνο κινητά και ασχολείται γενικά πάνω σε αυτό των τομέα, όχι να μου βγάζει πλυντήρια και ψυγεία και να έχει και κινητά.
Στο κάτω κάτω όλοι τα ίδια κάνουν για να μην χάνονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Διαφήμιση είναι.
Δεν είμαι Htc fun απλά μην λέμε ότι θέλουμε κάθε φορά επειδή το ακούμε από κάποιον άλλον.
Όσο για το κινητό μια χάρουλα είναι και πιστεύω ότι θα πουλήσει γιατί για μένα είναι ένα από τα όμορφα κινητά στην κατηγορία του.

Mike

Ante_geia καποτε καποιοι ελεγαν για προβατα της apple,απ οτι βλεπουμε υπαρχουν και samsung προβατα και ειναι πολυ περισσοτερα.

keysmith

μια χαρά αν και οι 4άρες που γίνονται καθεστος μου φαίνονται λίγο μεγάλες.. Τι έγιναν οι 3.7? Σημεία των καιρών. Ισως αν είχα μια 4”αρα να μου αρεσε και εμένα..

Θανασης

1ghz διπύρηνος με 768mb RAM????? γιατί κάνει αυτό το κακό στην συσκευή; Φυσικά και με τα χαρακτηριστικά που έχει έπρεπε να κάνει κάτω από 250ευρώ αλλά κλασσικό σαν διάδοχος όπως φαίνεται του wildfire θα κάνει 270ευρω.

kostas

@θανασης….οτι πεις φιλε…το sony xperia u με χειροτερο επεξεργαστη,λιγοτερη μνημη ραμ,μικροτερη μπαταρια,και 3.5 οθονη κανει 279 ευρω…και αυτο πρεπει να κανει λιγοτερο απο 250????τι ειναι αυτα που λετε σημερα???γιατι εχετε βαλθει να το βγαλετε αχρηστο το κινητακι???ποιο κινητο διπηρινο με 4 οθονη εχετε δει να κανει 250 ευρω με το που βγηκε????

Κώστας

Ήμουν htc ( disare hd )πήγα Samsung s2 και ξανά htc one x τα HTC δεν συγκρίνονται είναι πολύ καλύτερα από τα Samsung ότι και να λέτε κάπιος που έχει δουλέψει με αυτά ξέρει.

Θανασης

@kostas
Δεν διαφωνώ μαζί σου αντίθετα συμφωνώ αυτό που λες είναι ένας από τους λόγος πυ δεν συμπαθώ τα Sony κινητα αλλά λέω τι τιμή πρέπει να έχει για να μπορεί να ανταγωνιστεί τα ZTE και τα αλλά γιατί τουλάχιστον εγώ βλέπω πολλά άτομα δεν τους νοιά πλύ η μάρκα και αφού τα κινέζικα με λιγότερα λεφτά δίνουν περιτερα μερικές φορει να ανταγωνιστεί η HTC. Για να μην πείτε ότι δεν συμπαθώ τα HTC εδώ κ μισό χρόνο έχω HTC evo 3d και είμαι υπερευχαριστημενος και το έχω για σοβαρή χρήση και για να δοκιμάζω προγράμματα που γράφω .

kostas

@θανασης
κοιτα καλα τα κινεζικα αλλα και αυτοι το εχουν ξευτιλισει με τις τιμες.. το honor μην ξεχνας ξεκινισε στα 300…και ειχε μονοπυρινο επεξεργαστη!!!

Ορέστης

Συγγνωμη θαναση, εισαι ο thanasakis με το venue spot, top ανεκδοτα κλπ? (συγγνωμη για το off topic)

σωκρατης

ξέρουμε περίπου πότε θα έρθει στην ελληνική αγορά και πόσο περίπου θα κοστίζει ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.