HTC Touch Diamond | Με πανίσχυρο επεξεργαστή και Windows Mobile 6.1

, HTC Touch Diamond | Με πανίσχυρο επεξεργαστή και Windows Mobile 6.1Ανακοινώθηκε και επίσημα το νέο Diamond της HTC το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει και στην ελληνική αγορά στα μέσα Ιουνίου. Πρόκειται για ένα Windows Mobile 6.1 κινητό με οθόνη αφής 2,8″ ανάλυσης 640×480 pixels. Είναι εξοπλισμένο με τον πανίσχυρο επεξεργαστή Qualcomm MSM 7201A στα 528MHz που λέγεται ότι θα φοράει και το XPERIA X1 και διαθέτει 192MB μνήμης RAM για να μπορεί να ανοίγει άνετα πολλές εφαρμογές συγχρόνως χωρίς προβλήματα.

Το Touch Diamond είναι εφοδιασμένο με GPS, Wi-Fi, Bluetooth 2.0, ραδιόφωνο με RDS, καθώς και κάμερα 3,2Megapixels για να αποθανατίζετε τις αγαπημένες σας στιγμές. Αξίζει να σημειωθεί ότι υποστηρίζει το πρότυπο HSDPA και ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων μέχρι 7,2Mbps και γρήγορη πλοήγηση στο ίντερνετ. Το μοναδικό αρνητικό χαρακτηριστικό που μπορούμε να εντοπίσουμε στη HTC Diamond είναι χαμηλή χωρητικότητα της μπαταρίας του που αγγίζει μόλις τα 900mAh.

HTC Touch Diamond

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Rem Grwthy

Έχω εδώ και ένα μισό χρόνο το Touch και είπα πως είναι το μόνο κινητό που θα κρατήσω καιρό… Ε με το που βλέπω αυτό το νέο μου χαλάσατε τη διάθεση, διότι απλά με πόρωσε…

Είναι πραγματικά απίστευτο και το Interface του TouchFlo 3D καθώς και το design του τηλεφώνου….

Ένα πραγματικό ΔΙΑΜΑΝΤΙ…..

tasosvel

Το diamond έχει πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά .Τόσο η ανάλυση της οθόνης όσο και η ταχύτητα του επεξεργαστή θα σου δώσουν μια εντελώς διαφορετική αίσσθηση απ ότι το touch.

Κώστας Βλαχάκης

Καταπληκτικό δείχνει το HTC Diamond και με ταχύτατο επεξεργαστή. Πότε θα το δούμε άραγε Ελλάδα.

tasosvel

Το μόνο κακό είναι η μπαταρία του που δεν νομίζω οτι θα αντέχει πάνω από μια μέρα. Είναι υπερβολικά μικρή για μια τέτοια συσκευή.

Μιχάλης

Εδώ κι ένα περίπου χρόνο έχω το HTC P3300 (πολύ καλό, όμως αργό με μικρή μνήμη). Μετά την αναβάθμιση σε Windows Mobile 6 είπα κι εγώ πως θα κρατήσω το τηλέφωνο τουλάχιστον για ένα ακόμη χρόνο. Βλέποντας το Diamond… αναίρεσα επί τόπου!
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! Το interface απλά ζωγραφίζει (φαντάζομαι θα είναι ταχύτατο λόγω της ύπαρξης 3D GPU). Υπέροχο design, επίσης.

Τα μόνα μείον: Μικρή μπαταρία και έλλειψη φλας.

Άντε πάλι να σπάμε τα γουρουνάκια – κουμπαράδες μας να δούμε πόσα Ευρώ έχουμε στην άκρη…

tasosvel

Θα δείς τεράστια διαφορά απο το p3300 !! Την είχα κι εγώ την συσκευή αλλά πραγματικά είναι αρκετά αργή και όσο πιο πολύ την φορτώνεις τόσο πιο πολύ καθυστερεί. Το Diamond είναι κατα πολύ ταχύτερο και το κυριότερο για μένα είναι οτι έχει μεγάλη μνήμη Ram.

NIGHTMARE

εχω htc3450 και του εβαλα το battery status και απο 201 τρεχει στα 286

tasosvel

σου τρέχει σωστά σε τέτοια ταχύτητα;; Κι εγώ το είχα το κινητό αλλά δεν το ανέβαζα πάνω από 236 γιατί απ ότι ακούγεται δεν είναι και τόσο ασφαλές για την συσκευή.

Κώστας

Το htc diamond το αγόρασα την πρώτη μέρα κιόλας της κυκλοφορίας του στην Ελλάδα!!! Όπως δηλώνει και η ονομασία του είναι ένα ΔΙΑΜΑΝΤΙ της τεχνολογίας….!!! Κατά την γνώμη μου το καλύτερο htc της αγοράς (Έχω πάρει κι άλλα όπως το p3300 και μιλάω απο προσωπική εμπειρία) και δύσκολα θα βρεθεί κάποιο άλλο htc να το αντικαταστήσει! Πραγματικά μοναδικό του μειονέκτημα είναι η μπαταρία….. δεν μου αντέχει πάνω απο 1 με μιάμιση μέρα….! Πρόσεξα κάτι όμως! Κανείς δεν αναφέρθηκε στην εφαρμογή(παιχνίδι) Teeter! Όποιος παίξει αυτό το παιχνιδάκι του diamond πραγματικά θα σοκαριστεί!!!Έχει ένα μπαλάκι… σκοπός του παιχνιδιού είναι να βάλεις την μπάλα μέσα στην πράσινη τρύπα και όχι στις μαύρες….! Φυσικά δεν είναι αυτό που κάνει το παιχνίδι καταπληκτικό αλλά η ζωντάνια του….! Κινείς το κινητό και το μπαλάκι απλά “σέρνεται” πάνω σε αυτό…! Είναι τόσο αληθινό….. που πραγματικά νομίζεις ότι θα αναποδογυρίσεις το “διαμάντι” και το μπαλάκι θα πέσει κάτω…… πρώτη φορά βλέπω ΤΟΣΗ ρεαλιστικότητα…..! Συγχαρητήρια HTC!!! Έκανες και πάλι το θαύμα σου!!!

Dimitrios

kalhspera paides…exw to htc diamond edw kai miso mhna konta…exw ena mikro problhmataki mono otan bazw music sunexeia mou bgazei mnm oti h mnhmh tou thlefwnou einai poly xamhlh mono me 5-6 tragoudia ekei gyrw…giati to kanei auto?mporei na mou eksigisi kapoios?epishs ean jerei kaneis ena kalo site gia download games gia to diamond me hxo giati auta pou briskw ola einai xwris hxo…to diamond einai polu kalo kinhto….oxi opws to iphone moufa….doyleuw se katasthma ths vodafone kai jerw kala…

Κώστας Βλαχάκης

@Dimitrios: Έχεις κοιτάξει μήπως έχει γεμίσει η μνήμη του τηλεφώνου?

petros

telio alla dn antexei polli i mpataria tou

George z

Apla TELEIO

george k

ΤΟ ΕΧΩ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΜΑΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

dhmhtrhs

ρε παιδιά το κινητό μου μου λέει touch flo αλλά δεν ξέρω τι κάνει δεν λειτουργεί τι να κάνω μου λέτε?

Κώστας Βλαχάκης

Μήπως έφτασε η στιγμή να αλλάξεις κινητό; 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.