HTC DLX, Μερικές φρέσκιες εικόνες render μας κάνουν να το ποθήσουμε

Στην Ιαπωνία χαίρονται με το πρώτο 5ιντσο Full HD smartphone (HTC J Butterfly) και φαίνεται ότι σύντομα θα ακολουθήσει η Αμερική με μια έκδοση που θα ονομάζεται DLX (ή Droid DNA) αλλά και η υπόλοιπη Ασία. Εικόνες render που έκαναν την εμφάνισή τους πρόσφατα παρουσιάζουν ένα πολύ κομψό και λεπτό μοντέλο που ακούγεται ότι θα έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή S4 Pro, 2GB μνήμη RAM και κάμερα 12 Megapixel. Απολαύστε το!

, HTC DLX, Μερικές φρέσκιες εικόνες render μας κάνουν να το ποθήσουμε

, HTC DLX, Μερικές φρέσκιες εικόνες render μας κάνουν να το ποθήσουμε

, HTC DLX, Μερικές φρέσκιες εικόνες render μας κάνουν να το ποθήσουμε

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Teo

Πραγματικα πολυ ομορφο αλλα…….HTC 🙁

sotiris

στα βηματα της απλε…ακομα ενα τηλεκοντρολ. αν ηξερα οτι ειναι τοσο της μοδας θα εβγαινα εξω με κοντρολ της τηλεορασης!!

Κώστας

G@m@ei το Camay πανέμορφο

antonis

τιμη 1234ευρω? htc ειναι αυτη :p

Giwrgos

πραγματικα στολιδι!!!!

Nickolas

Πανέμορφο το άτιμο και φαίνεται και πολύ λεπτό.

stadi@

1 Για τον Teo@ Ισως μετα τα μηλα ειναι η εταιρια με την καλυτερη ποιοτητα κατασκευης. σε κινητα εαν οχι εφαμιλλα

2 Για τον sotiris@ Επειδη ολοι εχετε αποψη εδω μεσα.Οποιος νομιζει πως μπορει να σχεδιασει καλυτερα οι εταιριες περιμενουν προτασεις. Λεφτα θελουν να βγαλουν .Δεν εχω δει εναν εδω μεσα να δειξει κατι που σχεδιασε και να το προτεινει. Οι εταιρειες αυτες δεν σκεφτονται την ψωροκωσταινα οταν σχεδιαζουν, Εχουν αγοραστικο κοινο ολο τον πλανητη .

Teo

Για τον stadi@…Για ποια ποιότητα μου μιλας το μηλο και η htc ειναι οι μονες εταιριες που ξεφλουδιζουν τα κινητα τους και μαλιστα ΕΥΚΟΛΑ.Σταματιστε να πιπιλατε την καραμελα πια,δειτε πως παραταει η htc τα ακριβα της μοντελα μεσα σε ενα με δυο μηνες…Οι μονοι χαμενοι ειμαστε εμεις που παμε και τα σκαμε σε αυτους και μετα απο 2 μηνες το σουπερ ουαου smartphone ειναι παλιο και ξεπερασμενο..Για την αππλε που ανεφερες δεν το συζητω καν(740€ για ενα κινητο που ακομα και το ΖΤΕ Grand X IN ( https://techblog.gr/mobile/zte-grand-x-in-cosmote-germanos-250-euro-62422/ ) το κοντραρει σε χρηστικότητα και κάνει ΜΟΝΟ το 1/3 τις τιμής του iPhone5 (το ανέφερα σαν παράδειγμα γιατί μόλις το διάβαζα στο techblog)

Χαρούμενος ιδιοκτήτης SAMSUNG GALAXY S3

Teo

@stadi@…iPhone και HTC δεν μπορείς να μου μιλάς για ποιότητα κατασκευής..είναι φρέσκα ακόμα(ONE S – i5) .Το ξεφλούδισμα τους το ζηλέυει ακόμα και το φίδι.Σταματήστε να πιπιλάτε την καραμέλα..Αυτοί κερδίζουν(μύρια) κι εμείς χάνουμε.

stadi@

Teo@. Εχω και απο τις 2 εταιρειες προιοντα και ειναι εξαιρετικα.κανενα προβλημα.Μην μιζεριαζετε για κατι που δεν μπορειτε να εχετε.Εμενα δεν με ενδιαφερει γιατι καποιος βγαζει λεφτα για ενα προιον που κυκλοφορει.Εισαι με λαθος σκεπτικο και διαβασε ξανα τι σου εγραψα .Ωραια η τεχνολογια λεω εγω αλλα θα ηταν πιο ωραια εαν ειμασταν σε θεση να κατασκευαζουμε και εμεις και να πουλαμε σε ολον τον πλανητη.

Κωνσταντίνος

Οχι πάλι ρε, το πιο όμορφο smartphone που έχω δει να είναι πάλι HTC?:(

Αλεξανδρος

Γιατί τοσο απογοητευση για την HTC ρε παιδια? Eχω χασει καποια επισοδεια μου φαινετε….κατοχος S2 ειμαι εγω , απλα ειχα ακουσει γενικα καλα λογια για την εταιρεια….

Geopan

Το μόνο πρόβλημα της HTC είναι οτι τα smartphone της δεν γράφουν επάνω τους samsung.
Το HTC one X άψογη οθόνη,γρήγορο, χάλια μπαταρία η ποιότητα του είναι μια χαρα μετά απο έξι μήνες καθημερινής χρήσης και πολύ όμορφο κατά την γνώμη μου!
To Galaxy S3 είναι μια χαρά smartphone γρήγορο άλλα πολύ πλαστικούρα,οθόνη που δεν βλέπεις κάτω από τον ήλιο και για μένα άθλιο design!
Το Galaxy Note 2 τούμπανο,σφαίρα,2GB Ram,πολύ καλή μπαταρία χάλια οθόνη (265 ppi) που δεν βλέπεις κάτω απο τον ήλιο επίσης!
Δυστυχώς δεν μπορείς να τα έχεις όλα από ένα smartphone ο καθένας ψάχνει και κρίνει ποιό τηλέφωνο είναι κατάλληλο γι’αυτόν!
Χαρούμενος ιδιοκτήτης HTC one X !!!

md03582

@Geopan ευτυχως δεν γράφουν samsung επάνω! Η htc εχει μεγάλη ιστορια στα smartphones και γενικά στις εξυπνες συσκευές με αψογης ποιοτητας και κατασκευης συσκευες (αλλα και ακριβες). Όταν η htc έβαζε gps και οθονες αφής στα κινητα της, η samsung χρησιμοποιουσε bada και έβγαζε τοστιερες και φριτεζες. Χαρούμενος και απολυτα ικανοποιημενος ιδιοκτητης htc touch 2, touch hd, desire hd, trophy, one x.

@stadi@, +1

Christos

Συνήθιζα να είμαι γκατζετάκιας και να αγοράζω κάθε τι καινούριο..
Πλέον δεν έχει κανένα νόημα με όσα βλέπω (συν ότι ξενερώνω με τον κάθε iPhonakia,Samsungakia κλπ κλπ, χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν).
Το κινητό μου είναι ένα τηλέφωνο αξίας 15 ευρώ.
Μπορώ να παίρνω τηλ και να στέλνω sms.
Οτιδήποτε άλλο χρειαστώ, δόξα τω θεώ, έχουμε τα laptop, netbook.

MasterMind

Αναφορικά η μπαταρία του One X κρατάει μιαμιση με δυο μέρες με όλα ανοιχτά (wi-fi, GPS, automatic brightness, Auto Sync ) και νορμάλ προς αρκετή χρήση (κλήσεις, μηνύματα, Internet, Facebook) τι άλλο θέλετε δηλαδή;

Φίλιππος

Όσα δεν φτάνει η αλεπού…..Η HTC βγάζει (ίσως) τα ομορφότερα κινητά και με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής! Το μόνο κακό, είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις δεν τα υποστηρίζει όσο θα έπρεπε.
Ικανοποιημένος κάτοχος, Legend, Desire, Desire S, Trophy, και τώρα One S

μπανανας

Τι να κανουμε…ετσι ειναι! Τα φρουτα ξεφλουδιζουν ( μηλο αει-φων) και οι πατατες βραζουν (γαλαξυ νεξους) …εγκαυμα οποτε το ακουμπαω στο αυτακι μου.

Νίκος

Παιδιά και εγώ κάτοχος galaxy s3 είμαι αλλά η HTC έχει όντως καλύτερη ποιότητα κατασκευής και το άσπρο της οθόνης του one-x είναι ΑΣΠΡΟ και όχι κιτρινιασμένο όπως του galaxy, από την άλλη το galaxy έχει καλύτερο μαύρο και γενικά πιο ζωντανά χρώματα(εκτό του άσπρου) και το θεωρώ απαράδεκτο που τα htc πλέον δεν παίρνουν micro sd.

ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΗΛΙΌΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

όντως η HTC δενμπορεκάθεδέκαμέρεςκάθει να αμφισβητήσει κανείς ότι βγάζει κινητά με Καλή ποιότητα κατασκευής. αλλά έχει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα……………

χαρούμενος κάτοχος (κάθε δέκα μέρες) : desire, desire s, desire hd, desire plus, desire s hd, desire s plus hd, desire super s plus hd, desire super s plus turbo hd , sensation, sensation s , sensation plus , sensation super turbo plus, one x , one x plus κτλ…………..

Kώστας Κάλυμνος

Εκφράζω την διαφωνία μου σχετικά με τη διαμάχη περί του HTC DLX καθώς και τις διδαχές περί λοιπών συμπαθών κατά τα άλλα μοντέλων ξυπνιοτηλεφώνων.Να ξέρετε ότι εκτός από το καλό υπάρχει και το καλύτερο ούτως ειπείν.

Ευτυχής ιδιοκτήτης ERICSSON GH 688.

versavel

Καθένας είναι κύριος του εαυτού του όσο αφορά τον τρόπο που ζεί και κινείται…Καμία εταιρεία δεν σου βάζει το πιστόλι στον κρόταφο για να αγοράσεις τα προιόντα της…Επιλέγεις τι θα πάρεις, πόσο το χρειάζεσαι και πότε θα το πάρεις. Εγώ έχω ένα Desire HD και θα το κρατήσω μέχρι να βγεί κάτι που να με βολεύει, πάλι από την HTC. Έτσι δεν αισθάνομαι ποτέ προδωμένος από την εταιρία. Όποιος θέλει κάθε 6 μήνες νέα τεχνολογία, να πληρώσει, δεν του φταίνε οι εταιρίες. Και επιτέλους, σταματήστε κάποιοι να εκφράζεστε για την HTC σαν να είναι καμιά εταιρία της πλάκας! Έχει όμορφα και δυνατά κινητά, και αν δεν σας αρέσουν οι τιμές της, υπάρχουν και άλλες εταιρίες φτηνότερες. Το αν είναι καλύτερες κρίνετέ το εσείς και μην ασχολείστε άλλο με μας που προτιμούμε τα προιόντα της.

Stylianos

MasterMind Λες οτι”Αναφορικά η μπαταρία του One X κρατάει μιαμιση με δυο μέρες με όλα ανοιχτά (wi-fi, GPS, automatic brightness, Auto Sync ) και νορμάλ προς αρκετή χρήση (κλήσεις, μηνύματα, Internet, Facebook) τι άλλο θέλετε δηλαδή;”

Μαλλον πρεπει να χαλαρωσεις λιγακι… με ολα αυτα ανοιχτα το κινητο κραταει το πολυ 6-8 ωρες(κ πολυ ειπα) τυχαινει να 2 (ενα μαμα με sense κ ενα σπασμενο με 4.1.2)στο σπασμενο εχω δοκιμασει ολες τις rom απο xda… αυτα που λες για μιαμιση με 2 μερες με ολα αυτα ανοιχτα ειναι αδυνατο!Μονο αν ειναι standby το τηλεφωνο κ με λιγες κλησεις εννοειετε χωρις gps καταφερνει να βγαλει μια μερα κ χωρις πολυ χαζεμα με διαφορα applications.

Παντα φιλικα!

MasterMind

@Stylianos Φίλε μου μιλάω σοβαρότατα. Προσωπικά μόνο μια φορά έχει τύχει να κρατήσει 1 ημέρα και 23 ώρες αλλά γενικώς την μιάμιση μέρα την έχει στο 90% των περιπτώσεων. Απλώς εγώ δεν παίζω καθόλου παιχνίδια. εκεί την πίνει κανονικά.

Stock ROM 4.0.3 ICS.

Μάλιστα οταν λέμε χρήση εννοούμε το 40% της κατανάλωσης της μπαταρίας να ειναι απο φωνητικές κλήσεις και μετά ακολουθεί η οθόνη και όλα τα άλλα λιγότερο. Τσίμπα και ενα screenshot έτσι στα όρθια που λεμε για να δεις οτι ηδη έχω 21 ώρες και είναι 57% ακόμη….

https://imageshack.us/photo/my-images/194/screenshot2012111321495.png/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.