HTC Dream, Το πρώτο Android κινητό τρέχει Ice Cream Sandwich [video]

Το πρώτο κινητό που κυκλοφόρησε με το λειτουργικό σύστημα Android ήταν το T-Mobile G1 (HTC Dream) και το έχω ακόμα στα χέρια από το 2008 σε άριστη κατάσταση από το 2008. Δείτε το σε αυτό το βίντεο να τρέχει Android 4.0 Ice Cream Sandwich με τον επεξεργαστή 528MHz και τη μνήμη RAM 192MB! Μέλλον και παρελθόν σε ένα βίντεο.

, HTC Dream, Το πρώτο Android κινητό τρέχει Ice Cream Sandwich [video]

Μείνε πάντα ενημερωμένος για τις επικείμενες ή μη αναβαθμίσεις του κινητού και του tablet σου μέσα από τον Πίνακα Αναβαθμίσεων που δημιούργησε το Techblog. Κάνε τη σελίδα bookmark τώρα!

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vasilis

το τρέχει στον τίτλο έπρεπε να μπεί σε εισαγωγικά!!! Αυτό δεν τρέχει….σέρνεται. Με αυτήν την λογική θα μπορούσαν να βάλουν και windows 7 στο Galaxy S2.

sdaoulas

οκ σερνεται το καημενο. Παλι καλα που τρεχει τουλαχιστον την 4.0 ICS

md03582

Και εδω σχολιο για το sgs2.. χειροτερο και απο το iphone εχει καταντησει… Παντα καποιος θα βρει τροπο να το κολλησει σε καθε τοπικ. Παντως οντως το κινητο σερνεται.. πιο αργο και απο Επιτάφιο..

Ovios

πατας το settings αναβεις ενα τσιγαρο τραβας μια τζουρα και μετα κανεις οποια ρυθμιση θες χα χαχα

kostas

χαχαχαχα

Nikos K

Πρέπει να σκεφτείτε ότι είναι port από το source κώδικα που δόθηκε από την google και δεν είναι βελτιστοποιημένο. Σαφώς η συσκευή είναι παλιά αλλά και σε νέες συσκευές αν δεν βελτιστοποιηθεί πάνω στο μηχάνημα ο κώδικας πάλι αργά θα τρέχει.

Panos7GR

Αυτό το βίντεο είναι απαράδεκτο!! Πρέπει να βρουν αυτόν το χρήστη και να τον καταδικάσουν! Αυτό το βίντεο μπορεί να χαρακτηριστεί τουλάχιστον βάρβαρο! Αν είναι δυνατόν… Τι φρικαλεότητες τολμάει να κάνει ο τυπάς, αυτό το παιδαρέλι, στο γέροντα τον κ.HTC Dream;;; :P:P χεχε

Γιώργος Τσ.

Λέτε να σηκώσει και το δικό μου W715 ICS…!??? :DD χαχαχα..!!!! Φιλότιμη προσπάθεια πάντως που του πέρασε ICS…Βασικά δεν είναι και τόσο αργό…Άντε ανοίγει το angry birds σε 7 λεπτά και 54 δεύτερα..! Αλλά θα “τρέχει” με 1 fpm…! (frame per minute :D)

Thanos

Με το που διαβασα τα σχολια καταλαβα οτι σερνεται!! Νομιζα οτι κολλαγε το βιντεο 😛

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Εμενα παντως πιο πολυ απολα με εντυπωσίασε το link που σε πεταει στο post του techblog για το πρώτο android κινητο !!! Ειναι ωραιο να διαβαζεις posts για κατι το οποιο το περιμεναν ολοι καποτε με απορια και σημερα ξερουμε ολοι πως ειναι..

fallen angel

αφου παιζει εδω θα παιζει πολυ καλα και στο blade,που ηδη εβγαλαν alpha

ddr2

Με αγχωσε το βιντεο!!!
Το λυπηθηκα το καημενο….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.