HTC Eternity, Με Windows Phone και οθόνη 4.7 ιντσών

Για το HTC Eternity εχουμε αναφερθεί ξανά, τότε που δεν είχε ακόμα επισημοποιηθεί. Σήμερα όμως είναι εδώ με μεγαλειώδη οθόνη 4,7 ιντσών Super LCD, επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.5GHz και λειτουργικό σύστημα Windows Phone Mango. Διαθέτει κάμερα 8 Megapixel και δεύτερη μπροστινή για βιντεοκλήσεις. Το περιμένουμε…

, HTC Eternity, Με Windows Phone και οθόνη 4.7 ιντσών

HTC Enternity
Λειτουργικό σύστημα: Windows Phone Mango
Επεξεργαστής: 1.5GHz Qualcomm
Μνήμη RAM: 512MB
Οθόνη: 4.7 ίντσες, 800×480 pixels, Super LCD
Κάμερα: 8 Megapixel, 2x LED flash
Δεύτερη κάμερα: Ναι
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: ?
Wi-Fi, GPS, Bluetooth, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 1650 mAh
Διαστάσεις: 130.6×70.63×9.9 χλστ.
Βάρος: 170 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
zak91

Το κινητό με 4,7” οθόνη ίσα που θεωρείται κινητό και όχι ακίνητο….αν μεγαλώσουν κι άλλο θα μας ζητήσουν να τα βάζουμε στο ε9 :p Κώστα, υπάρχει στο techblog κάνα hands-on σε κινητό με windows; Βλέπω ότι τα συμπαθείς και έχω περιέργεια να τα δω,αν και δε νομίζω να αλλαξοπιστήσω ακόμα απο το android…

Ευαγγελια

λογικα για να εχει windows phone mango,το πιο πιθανο ειναι να κυκλοφορισει σεπτεμβριο.πολυ ωραιο φαινεται,με καλη μπαταρια, αλλα πιστευω οτι το παρακανουν με την οθονη.στο τελος ολα τα smartphones θα καταληξουν σε tabs και δεν θα χωρανε στη τσεπη μας!:P

Haduuken!

Ωραια , τωρα δωσε και android για να εχουμε αξιο αντικαταστατη του Dell Streak .

Πανος

@zak91 https://techblog.gr/techtv/htc-hd7-hands-on-588/ παρε ενα ειναι και htc να παρεις μια γευση

cyebrgiannis

Κώστα δεν νομίζω να δέχεται κάρτα μνήμης, Παλαιότερα ήταν απαίτηση της MS να μην υπάρχει τέτοια υποδοχή όπως και να μην αλλάξει το UI. Λογικά θα ισχύουν ακόμα.

zak91

@Πάνος

Ευχαριστώ Πάνο! Τελικά ωραία είναι…πολύ smooth αλλά η παραμετροποίηση που μπορείς να κάνεις στο android με κερδίζει. Όμως είναι καλύτερα απ’ ότι τα περίμενα.

Sotos73

Με αρέσουν οι μεγάλες οθόνες θα το σκεφτόμουν για htc αν έβγαινε και 3d !!!!

aggelos248

Eγω πιστευω οτι ειναι ενα πολυ καλο κινητο κατασκευασμενο για απαιτητηκους χρηστες αν και για τετοια οθονη φτανουμε μεγεθος tablet .Ισως και να ξεπερασει το iphone

Zafiris

Βρε και 4.7” και 5” και 10” να τη κάνουν την οθόνη όσο είναι slcd δεν προχωράει..

kostis

@sotos73 αφου σε αρεσουν (απο που εισαι? γιατι εγω που ειμαι απο θεσ/νικη δεν εχω σε και με) υπαρχει το htc evo 3d φατσα φορα στο techblog….

Aris

αμα ειχε android xαλαρα.

lefteris

Για το μεγεθος της η οθονη εχει πολυ χαμηλη αναλυση. Εδω στην οθοναρα το sensation 4.3 ιντσες χωραει μεγαλυτερη αναλυση και καλυτερα να μην μιλησω για το iphone. Θα πιξελαρει σαν το wildfire με τετοια αναλυση σε τετοια οθονη. Εχω αναφετερει και παλιοτερα την αδιαφορια μου για τετοιου μεγεθους ταμπλετοκινητα οποτε δεν θα επεκταθω σε αυτο.

Κώστας

δεν είναι καθόλου ωραία τα windows mobile

sakos

Κώστα είναι windows phone κ οχι windows mobile δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους….εγώ που χρησιμοποιώ android κ windows phone έχω να πω πως τα android είναι μπροστά σε τομέα εφαρμογών κ παραμετροποίησης αλλά σαν πλοήγηση(μενού κ ίντερνετ) κ αίσθηση γενικότερα τα wp είναι αξεπέραστα, αφού όταν παίρνω στα χέρια μ το trophy νιώθω 10 χρόνια μπροστά 😛 ….(χαχαχ υπερβολή :PPP)

Kostas

mini tablet ή για τους mac ακες (:P 😛 κι εγω mac ακας ειμαι) tablet nano 😛

Γιώργος

Η διαθέσιμη RAM, η ανάλυση οθόνης (σε αναλογική σύγκριση με τις διαστάσεις της) και το βάρος της συσκευής είναι μελανά σημεία.

Όμως η ονομαστική ισχύς του επεξεργαστή, η ενσωματωμένη αποθηκευτική μνήμη και η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι δυνατά σημεία.

Αρκούν όμως τα τελευταία για να αντισταθμίσουν τα πρώτα;

Πιστεύω ναι, αν και έχω σοβαρότατη ένσταση τη μικρή RAM. Κρίμα ρε HTC…

Όσο για το λειτουργικό, για μένα προσωπικά τα windows mobile δεν πρόκειται να ανακάμψουν. Το android είναι ”μάστιγα” με την καλή έννοια πάντα…

Τυχαίο;;;

Δε νομίζω!!!

Κώστας

@sakos ναι σε αυτό έχεις δίκιο. Αλλά έχουν πολύ λιτό UI

yannis11

@sakos πού νά πάρεις καί iphone στά χέρια σου πώς θά νιώθεις!!

_iraklis_

@Γιώργος, Απο αυτά που έχω δοκιμάσει, το Ε900 που έχει 512 ραμ και 1GHz cpu πάει σφαίρα και δεν λαγκάρει πουθενά. To ιδιο και το omnia 7.
Δε βλέπω το λογο να μην είναι ταχύτατο και το enternity ειδικα με 50% πιο γρηγορο επεξεργαστή και δεδομένου οτι το Mango είναι ελαφρύτερο από το NoDo.

Y.Γ. Eιναι Windows Phone όχι Windows mobile. Το να συγκρίνεις το android με WP είναι σα να συγκρίνεις την λαϊκή της γειτονιάς με το Harrods (αντίστοιχα)… :p

manos 7

ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΚΙΝΗΤΟ!!!!! 🙂

pete

Mε αυτή την ανάλυση???!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΑ!!Μα καλά πάνε καλά εκεί στην HTC ή μας δουλεύουν ???!!!!!Ήθελα να’ξερα τι σκέφτονται αυτοί που το έφτιαξαν.

kostis

Γιατε ρε φιλε…? και το dell streak αυτην την αναλυση εχει αλλα δεν ακουσα κανεναν να παραπονιεται…

killbil

Μήπως ξέρετε πότε θα έρθει στην Ελλάδα και ποια τιμή θα έχει ?

killbil

ok ευχαριστω

fotis

ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ mango (beta) ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ.
ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ!

darth vader

ρε σιγουρα ειναι κινητο?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.