HTC Eternity, Windows Phone με οθόνη 4.7 ιντσών και dual-core 1.5GHz

Αν η οθόνες των 4.3 ιντσών σας φαίνονται τεράστιες τότε μάλλον το HTC Eternity δεν είναι για εσάς. Η HTC παρά την συμφωνία μεταξύ Nokia και Microsoft, θα συνεχίσει να παράγει και αυτή κινητά με Windows Phone. Το HTC Eternity με 4.7 ίντσες οθόνη θα είναι ένα από αυτά που θα κλέψουν την παράσταση.

, HTC Eternity, Windows Phone με οθόνη 4.7 ιντσών και dual-core 1.5GHz

Το Mango ετοιμάζεται να αποκαλυφθεί στις 24 του μήνα και η HTC φαίνεται ότι θα είναι η πρώτη εταιρία που θα παρουσιάσει νέες συσκευές με το αναβαθμισμένο λογισμικό. Το HTC Eternity ή όπως αλλιώς θα λέγεται θα παίξει το ρόλο του high-end κινητού, αφού εκτός από την τεράστια οθόνη Amoled των 4.7 ιντσών, θα ενσωματώνει σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, διπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm στα 1.5 GHz, 8 MP κάμερα, DLNA και HDMI-out.

Μέχρι σήμερα η μεγαλύτερη οθόνη που είχαμε δει σε αμιγώς smartphone ήταν αυτή του Samsung Infuse 4G η οποία έφτανε τις 4.5 ίντσες. Όπως στην περίπτωση του HTC HD2 που ήταν το πρώτο με 4.3 ίντσες οθόνη, έτσι και σε αυτή του Eternity, η HTC δείχνει ότι αγαπάει τις πολλές ίντσες και δεν φοβάται να πρωτοτυπήσει.

Ο συνδυασμός των Windows Phone Mango ή 7.5 με μια τόσο ισχυρή συσκευή θα μας δώσει έναν ακόμη πολύ δυνατό παίκτη στην αγορά. Μένει να δούμε αν το μεγάλο του μέγεθος θα του προσθέσει ή θα του αφαιρέσει πόντους, πάντως το browsing σε τέτοια οθόνη θα είναι απόλαυση.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chrys

DLNA ???

Χάρης

Sorry αλλά πλέον δε μιλάμε για κινητά .. Δείτε ρε παιδιά το παράδειγμα του Moto Atrix που παρά την 4άρα είναι ελάχιστα μεγαλύτερο από το iphone … Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό των εταιρειών με τις τεράστιες οθόνες ..

dimiG24

Αν είναι να πάρεις ένα τόσο μεγάλο κινητό πέρνεις ένα 7αρι tablet. Εγώ πιστεύω πως το κινητό πρέπει να είναι μικρό και ευχρηστό. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Τώρα κάποιου μπορέι να του αρέσει!!!

Nick Z.

Το βρίσκω άθλιο και καθόλου μοντέρνο…σαν παντόφλα είναι.. Κατά τη γνώμη μου το “σωστό” κινητό δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τις 4 ίντσες..και πολύ λέω..
Μετά από ‘κει και πάνω οι εταιρίες θα πρέπει να πηγαίνουν σε tablet-pc!!
Τώρα όσο αναφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι ίδια και απαράλλαχτα με τα άλλα κινητά στην κατηγορία των 3,5 inch μέχρι 4 inch!

Marinos

4.7 ίντσες…χμ.. όσο πάμε και ανεβαίνουμε.. σε λίγο δεν θα χωράνε καν στην παλάμη μας..

Απο την άλλη.. οι μεγάλες οθόνες έχουν άλλη μαγεία… 🙂

Manos.p

απο της φοτο ειναι φτυστο το HD7.Παρολα αυτα θα συμφονισω με τα παιδια απο πανω.Ειχα το Χ10 και το φοναζαν παντοφλα και πηρα το iphone 4 χθες σε ασπρο και νομιζω οτι ειναι ιδανικο σε μεγεθος για αυτα που προσφερει (γνωμη μου παντα 🙂 )

giannis

Νομίζω ότι ξεφύγαν κάπου.Θα το ξαναπώ εγώ είμαι τις άποψης 3,5-4 ίντσες είναι καλά.Μετά παραείναι.Ίσως στο μέλλον όταν όλο το κινητό είναι μία οθόνη να πάμε προς 4.5.
Πάντως πιστεύω ότι μέσα σε κανα χρόνο που θα φύγει απο τον κόσμο ο “εντυπωσιασμός” με τις μεγάλες οθόνες θα ξαναγυρίσουν οι εταιρείες σε λίγο μικρότερα.
Ή τουλάχιστον τα μοντέλα που είναι ναυαρχίδες να τα βγάζουν και με μικρότερες οθόνες και ας αφήσουν τον κόσμο να επιλέξει

cybergiannis

χμμ.. δεν νομίζω με 4,7 να είναι κινητό! μάλλον tablet με 3g Θα είναι! #Lol

Terry-Athens

Αν ο Γαλαξίας μου, μου φαίνεται μεγάλος με την 4αρα, τότε αυτό θα είναι Τ-Ε-Ρ-Α-Σ-Τ-Ι-Ο..!!! Νομίζω είναι υπερβολή τόσο μεγάλες οθόνες όσο αναφορά την πρακτικότητα, αλλά κυρίως την μπαταρία.

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

δεν ειναι μονο το μεγεθος 4,7″ αν αναλογιστη κανεις οτι ο επεξεργαστης ειναι dual core 1,5
τι μπαταρια πρεπει να φοραει??????? κι αν εχουν χαμηλη καταναλωση
η μπαταρια πρεπει να μην πεφτει κατω απο τα 2000mAh

ας σταματισουν να τερατοποιουν τα κινητα κι ας βγαλουν ισχυρες μπαταριες!!!!!!!!!!!!!!!!!

το λεω αυτο γιατι χθες εψαχνα σε διαφορες σελιδες του εξωτερικου.
εφτασα ακομα και στο eBay για να βρω μεγαλητερη μπαταρια απο τα 1500
(για το OPTIMUS 2)

{{{σημειωση και δεν βρηκα παρα μονο των 1500 }}}

{{{αν βρει καποιος να με ενημερωση αλιως το Σεπτεμβριο με βλεπω περνω το ATRIX}}}

Γιώργος

Κινητο δεν ειναι, tablet δεν ειναι, τι ειναι;;

Sotiris

Πως λένε, το μέγεθος πάντα μετράει…..!

Αύγουστος

Μπερδεψαμε τα σταθερά με τα κινητά …. Θελουμε να είναι κι- νη-το!!!!
Εκτός και προορίζεται για άτομα με γιγαντισμο η bodybuilders με Παλαμάς κουπιά
Εγω το θέλω μικρο στο μάτι… Μεγαλο στο κρεβάτι :p κατα τα δικα μου γούστα και
αναγκες οριακά θα προτιμουσα 4 ιντσες που όμως το κινητο να τις εκμεταλευοταν με το
καλύτερο και πιο εργονομικο – έξυπνο τροπο… Το τερπνόν μετα του ωφελίμου

Giorgos

Λατρεύω τις μεγάλες οθόνες! Αυτό το κινητό, γιατί ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ, μ’ αρέσει πολύ! Αλλά θα προτιμούσα να είχε android. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ! :}

Giorgos

Κώστα, το Acer Iconia Smart, έχει την πιο μεγάλη οθόνη και όχι το Samsung Infuse 4G. Έχει 4.8″

https://www.youtube.com/watch?v=ZgckIxX-Mvg

Κωνσταντίνος

Ο κύριος Βλαχάκης είναι στο ετ1.Έχει ωραία πραγματα.

Stavros86

Τεραστιο απλα, τα καινουργια κινητα ειναι 4,3 και μου φαινονται ηδη τεραστια, 4 ιντσες το nexus s και μου φαινεται στα ορια του μεγαλου

Mile

Τηλεφώνησε η apple και θέλει το σχέδιο του ipad1 πίσω…

NikosVolos

Στην φωτογραφια παντως ειναι το HD7,τωρα για τις 4.7 ιντσες περι ορεξεως.Το κινητο για μενα δεν πρεπει να ξεπερναει τις 4 ιντσες!

Costas

Τα κινητα πρεπει -τουλαχιστον αυτη τη στιγμη- να ειναι απο 3.5-4.0 ιντσες νομιζω, αν και δεν ειμαι κατα των μεγαλων κινητων, μωρε δεν βαριεσαι! Smartphone να ναι κι οτι να ναι :Ρ 😉

kostashd2

νομιζω πως ειναι φημες θελω να το δω να το πιστεψω εμενα μου ατεσει το hd2 και το omnia 7 με την 4 μου φαινεται μικρη το hd2 ειναι μικροτερο απο ομνια και ιδιο με το γαλαξια σε μεγεθος οποτε καλυτερα να περιμενουμε να το δουμε.. επισως νομιζω πως ειναι 1.5 αλλα μονοπυρηνος

Solon

4,7 ίντσες; Δίνουνε και τρίποδο μαζί;

Κωνσταντίνος

Το θέλω ΤΩΡΑ!!!!

Αύγουστος

Giorgos ναι μάλλον κινητο είναι νε τα χίλια ζόρια… Και εμένα στις μετακομισεις ως φοιτητής ο deskop μου γινόταν φοριτος για κάποια μέτρα και αφου εκανα μπρατσα και αμάν να τον μεταφέρω υδρωμενος… Πέρα απο την πλάκα τώρα το θέμα είναι να είναι υπερφορητη μια τέτοια συσκευή και όσο πιο βολικη γίνεται… Να μου δημιουργεί πλεονεκτήματα χωρίς να με δευσμευει και να μου γίνεται πραγματικό βάρος…κοινώς δε βολεύει… Βέβαια άμα εσυ έχεις το τσαντακι του σπορ μπιλι η την βρίσκεις εγω πάω πάσο!!!για μένα 4 το πολυ και μάλιστα να είναι όλη η οθόνη η επιφάνεια του κινητού ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο μικρο και ευέλικτο!!!

georgecm

@Αυγουστος Με τις νεες τεχνολογιες οθονων edge-to-edge θα μειωθουν τα μεγεθη των κινητων και μπορει ενα σημερινο 4αρι να ειναι οσο ενα 3.5αρι, αλλα με 4.7 ιντσες οθονη ποσο μικρο να γινει?

Εγω περιμενω ποτε θα δουμε ενα σχετικα μικρο σε παχος κινητο με αναδιπλουμενη οθονη, νομιζω θα ειναι οτι πρεπει!

kokour1986

4,7???Δεν νομίζω Τάκη….

fred

το οριο για εμενα ειναι στις 4.3 ιντσες,απο εκει κ περα ξεφευγει το πραγμα.!!!

teodore88

καλαα, ετσι λεγαμε ολοι με το hd2 ..4.3?! ουτε καν!! και οταν το ειδαμε στα μαγαζια ολοι λεγαμε oo0o0o0o0o0o0o0o0o 😛

Αυγουστος

georgecm Συμφωνώ μαζί σου… ειδικά στις αναδιπλουμενες οθονες!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.