HTC EVO 3D, Θα το φέρει η Vodafone στην Ελλάδα;

To γκρουπ της Vodafone στην Ευρώπη είναι τεράστιο και απαριθμεί πολλές χώρες-συνεργάτες. Τι περισσότερες φορές οι αποκλειστικότητες που έχει η μαμά Vodafone Αγγλίας έχουμε και εμείς εδώ στην Ελλάδα. Με αυτή τι λογική θα πρέπει να περιμένουμε το HTC EVO 3D να το φέρει η Vodafone στην Ελλάδα και η μάχη θα είναι μεγάλη με το LG Optimus 3D που φέρνει η Cosmote.

, HTC EVO 3D, Θα το φέρει η Vodafone στην Ελλάδα;

HTC Evo 3D
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: 1.2GHz Dual-Core Qualcomm Snapdragon
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3D, 4.3 ίντσες, 960×540 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 2x 5 Megapixels, video 720p (2D), video 720p (3D)
Κάμερα για βίντεοκλήσεις: Ναι
Ενσωματωμένη μνήμη: 1GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως 32GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB, FM Radio, mini HDMI
Μπαταρία: 1730 mAh
Διαστάσεις: 126x65x12.05 χλστ.
Βάρος: 170 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
george

Μερα και ωρα;;;

κώστας

Μεχρι τωρα εχω ρωτησει πολλες φορες στην Vodafone και δεν γνωριζαν καν οτι υπαρχει το τηλεφωνο.Μακαρι να το φερουν μεχρι τελη Ιουλιου

preloudio

Οχι με ενοχλει, ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ , να μην ξερουν οι υπαλληλοι για ενα κινητο και να ξερω εγω. Πραγματικα ειναι πολυ εκνευριστικο το βλεμμα αποριας που παιρνουν οταν τους ρωτας για κατι τελευταιο. Οφειλουν να γνωριζουν σε αυτη τη δουλεια. Ειναι οι ελαχιστες γνωσεις που πρεπει να εχουν

Sakis

Πολλοί υπάλληλοι γνωρίζουν και το τι πρόκειται να βγει αλλά έχουν εντολές να προωθούν αυτό που υπάρχει τώρα στο κατάστημα. Ειδικά αν υπάρχει κάτι που δεν πουλάει πολύ πρέπει κάτι να κάνουν για να το σπρώξουν όσο το δυνατόν περισσότερο.
Όσο για το EVO πιστεύω ότι θα το φέρουν σύντομα σχετικά. Το θέμα είναι τι τιμή θα έχει. Επίσης να βγει γρήγορα και σε unbranded για να δούμε και την τιμή να πέφτει λίγο.
Πάντως αν είναι προσιτό σε κότος θα πουλήσει καλά άσχετα από το αν η HTC ανακοινώσει σύντομα και άλλο μοντέλο.
Υπομονή λοιπόν μέχρι να έχουμε επίσημες ανακοινώσεις.

Sotos73

Το evo το θεωρώ πολυ καλο κινητο αλλα θα προτίμησω να κράτησω το galaxy s2 εξάλλου τώρα το αγόρασα και το νομίζω είναι απο τα καλύτερα κινητά που έχουν βγει!!!

Γιώργος Στείρος

Παιδιά το κινητό θα είναι 99,9% branded. Έτσι κάνει η vodafone πάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.