HTC EVO 3D vs. Samsung Galaxy S II [Κόντρα στα Dual-Core 1.2GHz]

To pocketnow ετοίμασε ένα 15λεπτο βίντεο κόντρα μεταξύ του HTC EVO 3D (αμερικάνικο μοντέλο) και του Samsumg Galaxy S II. Τα δύο κορυφαία smartphones έρχονται με διπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB και οθόνη αφής 4.3 ίντσες. Το EVO 3D διαφέρει ενσωματώνοντας κάμερα με δύο φακούς για λήψη βίντεο και φωτογραφιών 3D.

HTC Evo 3D
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: 1.2GHz Dual-Core Qualcomm Snapdragon
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3D, 4.3 ίντσες, 960×540 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 2x 5 Megapixels, video 720p (2D), video 720p (3D)
Κάμερα για βίντεοκλήσεις: Ναι
Ενσωματωμένη μνήμη: 1GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως 32GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB, FM Radio, mini HDMI
Μπαταρία: 1730 mAh
Διαστάσεις: 126x65x12.05 χλστ.
Βάρος: 170 γρ.

Samsung Galaxy S II
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: 1.2 GHz Dual-Core, Exynos
Μνήμη RAM: 1GB
Οθόνη: 4.3 ίντσες, 800×480 pixels, Super AMOLED Plus
Κάμερα: 8 Megapixel, auto focus, LED flash, Full HD video 1920×1080
2η κάμερα 2 Megapixel για βίντεοκλήσεις
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως 32GB)
Wi-Fi n, DLNA, Wi-Fi direct, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 1650 mAh
Διαστάσεις: 125.3×66.1×8.49 χλστ.
Βάρος: 116 γρ.

, HTC EVO 3D vs. Samsung Galaxy S II [Κόντρα στα Dual-Core 1.2GHz]
, HTC EVO 3D vs. Samsung Galaxy S II [Κόντρα στα Dual-Core 1.2GHz]
, HTC EVO 3D vs. Samsung Galaxy S II [Κόντρα στα Dual-Core 1.2GHz]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος93

Ο βασιλιάς δεν εκθρονίζεται ακόμα. Τελικά το GSII είναι πράγματι τέρας και δεν θα γονατίσει ακόμα. Πολύ δυνατότερο νομίζω όπως άλλωστε δείχνει και το video…

Κατερίνα

Νομίζω ότι το βίντεο μιλάει από μόνο του.GSII και τα μυαλά στα κάγκελα…

tasos

οντος , παλι το gs2 ειναι νικητης, αλλα θα βγουν καλυτερα κινητα, προσωπικα δεν με τρελαινει κανενα απο τα δυο .

kostis

τι να πεις για το galaxy2….απλα κορυφη…..

Sotos73

Galaxy s2 το καλύτερο κινητο everrrrrrr!!!!!!!!!

manos 7

Παιδιά για μένα στην κορυφή είναι το HTC EVO 3D!

Vasilis

Samsung Galaxy SII τρέμεεεε …. έρχεται το Samsung Galaxy SIII. Ο βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο Βασιλιάς.

pantelis

άνετα το samsung galaxy s 2

ChR

Πότε έρχετε με το καλό το SGIII ? 😀
Πόσο τέρας μπορεί να γίνει ακόμα?!

Nikolaos Nikiforos

Samsung = unused hardware = PS5!!!
HTC = the absolute UI = smartphone

Οποίος κατάλαβε κατάλαβε …

Απλά HTC και ας είναι και wildfire …

Ότι κάνει το htc sence δεν κάνουν 4 διπυρινοι και τετραπιρυνοι μαζί
… Άποψη μου

Nikos14

Galaxy s ii
sent from galaxy s ii xaxaxaxaxxaxxaxaxa 😀
Ενδιαφερον κινητο και το evo oσο δεν παει

tp

Τελικα αυτος ο Exynos κανει πολυ καλη δουλεια, δεν υπαρχει πιο γρηγορο κινητο και αποψη μου θα παρει αρκετους μηνες για να βρει αντιπαλο που θα το κοντραρει εκει ψηλα.
Οσο βλεπω αυτα τα βιντεακια θυμαμαι καποια καραγκιωζακια που προσπαθουσαν να τεκμηριωσουν, μαλιστα, οτι οι διπυρινοι στα smartphones δεν αξιοποιουντε και οτι ειναι μονο marketing.
Δυστυχως το βλεπω καθημερινα στo galaxy μου που το εχω ενα χρονο τωρα και ειναι και πειραγμενο & updated… η αισθηση στους 2 πυρινες ειναι πολυ ανωτερη! Στα χερια ενος απαιτητικου χρηστη (speed junkie) ο ενας πυρινας μπουκωνει και λαγκαρει.
Κατι αναλογο που νιωσαμε το 2003 με τον καινοτομο AMD K8 με Internal Memory Controller & single die Dual Core (Athlon 64 X2) που πηγε το desktop computing σε επομενο επιπεδο, νιωθουμε και εδω, στα smartphones.
Καλωσηρθατε στην εποχη των dual core smartphones!!

fred

galaxy s ii rules

texnikos

Ετσι και το SG2 ανεβαζε αναλυση 960*540 και ετρεχε πανω απο android 2.3 παρομοια εφαρμογη του sense 3.0 δεν θα εκανε ουτε για euro calculator

jimakos

Ακριβως αυτο. Αρα τι μας λεει για το sense?Μαπα το καρπουζι για ενα launcher που γονατιζει το κινητο και πλεον δεν εχει να προσφερει τιποτα.Αξιζε οσο τα αλλα κινητα ηταν με stock android πριν οι εταιριες αρχισουν να βγαζουν δικα τους launchers στα κινητα. Τωρα να μου γονατιζει το κινητο το sense για 2-3 εξτρα widgets τα οποια κατεβαζω απο το μαρκετ χιλια για την ιδια δουλεια δε λεει… Οποτε οτιδηποτε ειναι καλο φτανει να μην εχει sense στις μερες μας. Σιγα το sense δηλαδη. Στο hd μου κατευθειαν εβαλα launcher pro και σωθηκα. 2πλασια ταχυτητα σχεδον επιανε

tasos

μμμ, ναι οντος τωρα πια δεν λεει, εχεις δικιο, κ εμενα μου την σπαει στα νευρα τα κοληματα του, ειδικα οταν το τρελαινω και μου λεει σε παραθυρο{η υπηρεσια htc sense σταματησε να λειτουργει για καποιο λογο}, αλλα ψαχνω για εναν καλο launcher και δεν βρισκω, μονο ο go launcher x ειναι ολοκληρωμενος με τα απειρα προσθετα ουιτζετακια και skins του θα ελεγα, ομως δεν με τρελανε, εχεις να μου προτεινεις κανεναν??

jimakos

Το go launcher και το launcher pro ειναι κατα τη γνωμη μου τα καλυτερα. Προσωπικα προτιμω το 2ο αλλα ειναι καθαρα θεμα γουστου. Αν εχεις htc θα δεις τρελλη διαφορα σε ταχυτητα.Δεν ειναι τυχαιο οτι 4 στους 6 ξεφορτωνονται το sense. Βαλτο κι ορισε το ως default και εμποδισε το sense να τρεχει με ενα task manager και θα νομιζεις οτι πηρες καινουριο κινητο…

tasos

καλα εβαλα τον launcher pro και πεταει το κινητο μου, 100 φορες πιο γρηγορο απο το sense , και εχω περισσοτερη μνημη, λεω να αγορασω την αλλη εκδοση του με τα ουιτζετακια της που ειναι μια χαρα καλα, δεν το περιμενα να πω την αληθεια, το sense γινεται να διαγραφτει???

victor

https://www.youtube.com/watch?v=metj8lyRcBk
αναμενεται να ειναι το καλυτερο κινητο του 2012

texnikos

Πολυ υποδεεστερα τα γραφικα του SG2 στο παιχνιδι λογο της αρκετα μικροτερης αναλυσης απο το HTC EVO 3D και μην ξεχναμε τον LAUNCHER HTC SENSE το οποιο επιβαρυνει την λειτουργια του EVO. Χωρις sense δεν νομιζω τα αποτελεσματα να ηταν ιδια αλλα και παλι sense πολυ ανωτερο gui.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S: Μία ιστορική αναδρομή στη σειρά που ξεκίνησε το 2010

Από το πρώτο Galaxy S μέχρι τα νεότερα Galaxy S21 series, πάμε να κάνουμε μία ιστορική αναδρομή στο παρελθόν της σειράς και πως φτάσαμε στο σήμερα.

Business Samsung Samsung Galaxy Note 2 Samsung Galaxy S II

Apple: Δικαιώθηκε έναντι της Samsung για slide to unlock και το autocorrect

Οι δικαστικές διαμάχες μεταξύ Apple και Samsung δεν είναι κάτι νέο και ούτε μπορούμε να πούμε με ακρίβεια ποια από τις δυο έχει αναδειχθεί νικήτρια. Αυτή τη φορά η Apple προσθέτει μια ακόμη νίκη στο ιστορικό της, για το slide to unlock και το autocorrect. Το ομοσπονδιακό εφετείο στις ΗΠΑ έκρινε ότι η Samsung παραβίασε […]

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Note 3 Samsung Galaxy S II

Samsung G9098, Android flip συσκευή για την China Mobile

Νέο Android flip smartphone με κωδικό G9098 ετοιμάζεται να λανσάρει η Samsung στην αγορά της Κίνας μέσω της China Mobile. Η συσκευή έχει τετραγωνισμένες γωνίες, θυμίζοντας το Samsung Galaxy S2, ενώ το “δέρμα” στο καπάκι δίνει την αίσθηση του Samsung Galaxy Note 3.

Smartphones HTC EVO 3d

HTC Evo 3D, Τρώει σφαίρα και σώζει τον κάτοχό του

Αδέσποτη σφαίρα σταμάτησε πάνω σε ένα HTC Evo 3D σώζοντας τον κάτοχό του. Το περιστατικό συναίβει στην πολιτεία της Φλόριντας στην Αμερική κατά τη διάρκεια ληστείας σε βενζινάδικο και ο άτυχος-τυχερός κάτοχος του Evo 3D την γλίτωσε φτηνά μιας και το κινητό που είχε στην τσέπη του “έφαγε” τη σφαίρα. Η σφαίρα ήταν από περίστροφο […]