HTC First Facebook phone, Φωτογραφίες λίγο πριν γίνει επίσημο

Σε λίγες ώρες θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένο event του Facebook στην Αμερική και εκεί λογικά θα ανακοινωθεί το HTC First το πρώτο του smartphone του Social δικτύου. Το κινητό θα τρέχει Android και από τις εικόνες που έχουν διαρρεύσει εμφανίζεται να έχει τα κλασσικά εικονίδια του λειτουργικού συστήματος χωρίς κάποιο εξεζητημένο user interface.

HTC First Facebook, HTC First Facebook phone, Φωτογραφίες λίγο πριν γίνει επίσημο

HTC First Facebook, HTC First Facebook phone, Φωτογραφίες λίγο πριν γίνει επίσημο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sakis

Περιμένουμε τώρα και facebook θυροτηλέφωνο που θα σκανάρει τις φάτσες που χτυπάνε το κουδούνι και αν τις αναγνωρίσει ως fb friends θα ανοίγει αυτόματα την πόρτα.

Λεωνίδας

Κωμικοτραγικό νομίζω είναι η μόνη λέξη που το χαρακτηρίζει…

Δημήτρης Κ.

Χαχαχαχαχαααχ
@Sakis +1.000.000

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.