Πέμπτη
09/09/2010

HTC Greek Android Developers Challenge, Παράταση του διαγωνισμού

Την παράταση της περιόδου κατάθεσης των εφαρμογών για τους developers για ένα ακόμη μήνα και μέχρι και τις 15 Οκτβωρίου, ανακοινώνει η HTC για τον πρωτοποριακό Διαγωνισμό Ανάπτυξης Android Εφαρμογών GRAND, HTC Greek Android Developers Challenge. Η παράταση έρχεται σε συνέχεια της υψηλής ανταπόκρισης και σχετικών αιτημάτων των συμμετεχόντων του διαγωνισμού.

HTC GRAND Techblog.gr

Στόχος του διαγωνισμού είναι η ενημέρωση και εμπλοκή των νέων με την Android πλατφόρμα, η ενίσχυση της αγοράς των εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα που βασίζονται στην τεχνολογία Android, καθώς και η ανάδειξη της τεχνογνωσίας που κατέχει η κοινότητα του ανοικτού λογισμικού παγκοσμίως.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλλουν τις εφαρμογές τους σε μία ή περισσότερες από τις παρακάτω τέσσερις κατηγορίες: «Ψυχαγωγία», «Νέα & Καιρός», «Brains & Puzzles» και «Αθλητικά». Στην κάθε κατηγορία θα αναδειχθούν έως και 3 νικητές (στο σύνολο έως και 12 νικητές), που θα επιλεγούν από την Επιτροπή Αξιολόγησης του Διαγωνισμού. Τα βραβεία είναι τα εξής: 2.000 ευρώ, 1.300 ευρώ και 700 ευρώ για την πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση, αντίστοιχα.

www.htccompetition.com

Μάθε για:

Συντάκτης: .


2 Σχόλια

  1. Ο/Η petros λέει:

    Γνωρίζει κανείς που βλέπουμε τις εφαρμογές που κέρδισαν??? στον διαγωνισμό HTC Greek Android developers chalenge??

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.