HTC HD2, Στην Cosmote από την ερχόμενη εβδομάδα

Χαράς ευαγγέλια για τους συνδρομητές της Cosmote που γλυκοκοιτάνε από τον περασμένο Δεκέμβριο το HTC HD2. Τότε το πρωτοέφερε η Vodafone αποκλειστικά, μια κίνηση ματ που αποδείχθηκε σοφή μιας και όποιος βιαζόταν να αποκτήσει το εν λόγο τέρας έπρεπε να διαθέσει ολόκληρο το χαρτζιλίκι του εκεί. Τώρα όμως όσοι έχετε επιδότηση και είσαστε στο δίκτυο της Cosmote μπορείτε από την ερχόμενη εβδομάδα να την αξιοποιήσετε κατάλληλα, κάνοντας δικό σας το HTC HD2.

Η τιμή που δίνει η Cosmote και το δίκτυο καταστημάτων Γερμανός είναι η στάνταρντ των 699 ευρώ για σκέτη τη συσκευή. Όσοι είσαστε στη Wind και αναρωτιέστε τι θα συμβεί, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι…

, HTC HD2, Στην Cosmote από την ερχόμενη εβδομάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lefteris

Άντε να δούμε και μια άσπρη μέρα!!… 🙂

Γιάννης

Το θέμα είναι να πλησιάσουν οι τιμές τις αντίστοιχες του εξωτερικού. Γιατί δηλαδή να το πληρώνω 699,00 όταν στο expansys μπορώ να το πάρω με 540? Χάνεται ολόκληρη η επιδότηση ουσιαστικά….

rey

siga re pedia to idio kinito einai kai sth vodafon kai sth cosmote!!
alla exi dikio o Γιαννης gia thn agora tou hd2…
re pedia exete proseksi oti h times ths cosmote einai peripu 14% perisotro apo th vodafone?

vasilis

με έχει κάψει αυτη η wind….

Spyroscesarsc

Rey, η vodafone όμως σου καβατζάρει το λογότυπο της και την διαφημίζεις παντού! 😉 ‘ασε που δεν είναι 14% φθηνότερη! Συνήθως είναι 5+%!

Λευτέρης

Πάντα το κάνει αυτό η Wind !Άμα το είχαν κάτω άπο άλλο καταστημά το προ’ι’όν θα χάλαγε ο καιρός και θα είχαμε κατακλησμό!
Λες γι΄αυτό να πλυμμήρισε ο Έβρος;

Spyroscesarsc

4-5 ευρώ δεν είναι τίποτα μπροστά στα 500 που κοστίζουν οι συσκευές! Και η wind έχει ένα πλεονέκτημα! Είναι η μόνη εταιρία που δεν κλειδώνει το 3G των συσκευών της! H Vodafone το κλείδωνε από παλιά ενώ η Cosmote έχει αρχίσει και αυτή τελευταία να κάνει το ίδιο!
Η Wind νομίζω τα αφήνει εντελώς ξεκλείδωτα! Μεγαλό ατού αυτό! 🙂

salonigi

@Spyroscesarsc
pisteuo auto pou les me ta logotipa i vodafone to xei kopsi(sta top kinita). toulaxisto edo stin Germania. to 5800, to N97 ke to milestone pou perasan teleutea apo ta xeria mou den ixan pou thena to sima tis Vodafone. to teleuteo kinito me logotipo pou ixa itan to N95 8GB.

stavros

Εγω το πηρα την παρασκευη απο τη vodafone με συμβολαιο στο unlimited με internet 145
και το πληρωσα 420 ευρω.

ΣΙΜΟΣ

MAS KOROIDEYOYN EGO SIMERA PEIRA TILEFONO NA DO AN TO EXOYN KAI DEN KSEROYN AKOMA POTE THA TO FEROYN TSIRKO EINAI OLOI TOYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!APO MESA IANOYARIOY OLO PROSEXOS DIATHESIMO KAI MPOYRDES. APATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO DIAFIMIZEI STO EPISIMO PROSPEKTOYS KAI DEN TO EXEI. COSMOTE SOY LEEI META
AS OPSETE I EPIDOTISI

ΣΙΜΟΣ

POIA EINAI I PIGI OTI THA TO FEREI I COSMOTE AYTI TIN BDOMADA TO HTC HD2

EveryBodyLies

Και μενα ετσι μου ειπαν οτι απο μερα σε μερα το περιμενουν να ερθει και οτι μπορει να μην εχει αποθεμα γιατι το εχουν παραγγειλει πολυ…το καλο ειναι οτι αρχικη τιμη με καλη συνδεση ειναι 550 ευρο…και μια καλη επιδοτηση θα το παρεις γυρο στα 200

ΣΙΜΟΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ!!

DIMITRIS

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

ΚΑΕΝΝΑ ΝΕΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΟ ΤΗΝ COSMOTE???ΣΤΟ SAIT ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ, 350 ΕΥΡΩ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΧΩ, ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ.

ΣΙΜΟΣ

ΑΣΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑ 560 ΕΥΡΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ….ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ!!!!!!!

ΣΙΜΟΣ

https://www.htc.com/gr/where_to_buy.aspx ΕΔΩ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ COSMOTE ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ

Ηλιας

εχει ερθει φιλε μου….εγω το περιμενω αυριο απο cosmote

ΣΙΜΟΣ

ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Ηλιας

τους ειχα πρηξει στα email στο cosmote.gr και με πηρα αυτοι μονοι τους τηλ , και μου ειπαν “ενδιαφερεστε ακομα?να κρατησουμε μια συσκευη?”
και μου την στελνουν σημερα με courrier….
απο οτι καταλαβα τα κομματια ειναι αρκετα περιορισμενα….

VagosM

Το έχει πάρει κανείς μέχρι τώρα από κοσμοτέ?

mickeynx

πολλα τα λεφτα……

VagosM

Ego pira tilefono stin kosmote kai to parigila mou ipan stis 15 aprili pou vgeni i eppidotisi tha me paroun tilefono gia na me idopiisoun oti tha to stilouun..

kostis

πάντως τα windows phone 7 λες και έχουν γίνει για αυτό το κινητό! Με 4,3 οθόνη και με 1 GHz CPU θα πάνε τέλεια!

Giannis

paidakia i vodaphone sas to dinei me sundesi se paketo 45 euro ola pliromena 400 euro ti suskeui me 750 mb to mina kai 100 lepta pros opoion thelete.auti i suskeui thelei k internet gia na ti deite..mono tilefono tha to exete i tha psaxnetai mpas k vreite xekleidoto wifi..gia skefteiteto..400 euro kai 2 mines miden pagio kai sto 8 mina to rixneis apo 45 sto xamilotero pagio guro sta 12 euro..gia deite to ligaki..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.