HTC HD2, Τρέχει Ice Cream Sandwich [video]

Ξεκίνησε την καριέρα του με Windows Mobile 6.5 αλλά όπως ο χαμελαίοντας έτσι και το HTC HD2 έχει μεταμορφωθεί στα πάντα τρέχοντας Windows Phone Mango και Android Honeycomb! Δύο χρόνια μετά την επίσημη κυκλοφορία του, όσοι το έχουν δεν το πουλάνε και όσοι το ψάχνουν το βρίσκουν ακριβά ακόμα και μεταχειρισμένο στο eBay. Δείτε το βίντεο με το HD2 να τρέχει Ice Cream Sandwich!

, HTC HD2, Τρέχει Ice Cream Sandwich [video]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Triantafillos

Γεία σας.ερώτηση και θέλω απάντηση απο κάποιον που γωρίζει το θέμα.έχω htc touch hd είναι ο προκάτοχος του hd2 και θέλω κάποιος να μου πεί αν μπορώ να του φορέσω Ice Cream ή και παλιότερη έκδοση android.

giorgos22

Φίλε εγώ θα σου πρότεινα να πας στους xda developers και στάνταρ θα βρεις κάτι 😉

panos

Ελεος

TechviewGr (Iphonias)

Μα απο οτι ακούστηκε τα κινητά που θα αναβαθμιστούν σε παγωτο δεν θα έχουνε τα κουμπακια απο κάτω….

Maelko

Ιδού η τρανή απόδειξη ότι τα smartphones δεν χρειάζονται περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά από αυτά πού ήδη διαθέτουν. Το κινητό αυτό διαθέτει 1GHZ επεξεργαστή και RAM 448MΒ, είναι διετίας και τρέχει μια χαρά και αυτή την έκδοση. Δεν υπάρχει λοιπόν λόγος λοιπόν κάθε λίγο και λιγάκι να τρέχουμε για καινούργια τηλέφωνα επειδή έχουν διπύρηνο (η τριπύρηνο επεξεργαστή, Έλεος!!! Λες και θα τρέχουμε Premiere, Photoshop, ή Nero στο κινητό) ή μνήμη Ram 2GB και πάνω. Ας σταματήσουν να λυσσομανούν οι εταιρείες εκμεταλλευόμενοι τους πελάτες τους. Και ας κοιτάξουν να φτιάξουν καλύτερης ποιότητας συσκευές, καλύτερες κάμερες και μεγαλύτερη αναμονή κρατώντας τις τιμές σε φυσιολογικά επίπεδα, όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς ασήμαντα.

Βασιλης Βασιλειου

σας τα λεγα … 😀

giorgossin

καλησπερα παιδια. απο χθες το κινητο (htc sensation )δεν βρισκει την τοποθεσια μου. Εχω ανοικτο wifi και gps. ειτε παω στο widget του καιρου ειτε στους χαρτες μου βγαζει μηνυμα “Η τρεχουσα τοποθεσιας σας ειναι προσωρινα μη διαθεσιμη”. Υπαρχει καποιο προβλημα με την υπηρεσια ή πρεπει να κανω κατι αλλο ? δοκιμασα επανεκκινηση και εσβησα καποιες εφαρμογες που ειχα κατεβασει προσφατα αλλα τπτ

p.s Ειναι unrooted η συσκευη και εχω παρει τις τελευταιες αναβαθμισεις.

tasoskafros

αυτο επισης δειχνει οτι τωρα πια βιαζονται να βγαλουν νεα μοντελα που να μην ειναι οπως τα παλια.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Δεν νομίζω οτι εχει υπαρξει καλυτερο κινητο απο το HD2..Εχω μετανοιώσει που δεν το πηρα οταν ειχε βγει παρόλο που ημουν στο τσακ (τελικα πηρα android τοτε)..

Tony Cool

Εκεινη τη χρονια αυτη η συσκευη ηταν μια ατυπη νικη της htc απεναντι στη samsung.Το HD2 φανταζει φρεσκο ακομα ενω ο ανταγωνιστης του,το omnia 2 ”πεθανε” μαζι με τα WM 6.5 λιγους μηνες μετα!Το κακο ειναι οτι η htc εχει να βγαλει απο τοτε πραγματικα σοβαρη συσκευη να αντιπαραθεσει στη samsung που δειχνει οτι εβαλε μυαλο και βγαζει πολυ καλα τηλεφωνα.

A.A.

Κινηταρα ήταν το HD2. Τωρα προφανως βλεπετε οτι δε γινεται να τρεξει ICS για καθημερινη χρηση, εχει πολυ lag. Αλλα με w7 ειναι παραδεισος το HD2. Φοβερο κινητο που αξιζε τα χρηματα του.

Rapid-eraser

Αν και μετακόμισα στο HTC XE , η προηγούμενη συσκευή μου ήταν το HD2 🙂 το οποίο θα φορέσει W7 σε πρώτη ευκαιρία 🙂

Kostas

Δεν έχω μετανοιώσει στιγμή που πήρα το HD2. Τρέχει Gingerbread χωρίς κανένα κόλλημα και το βλέπω και σύντομα με ICS. Προς Α.Α.: Η έκδοση αυτή του ICS είναι η πρώτη και είναι ακόμη beta. Δώσε του λίγο χρόνο, πιστεύω θα το τρέξει άνετα και το ICS. Έτσι ήταν και το Froyo και το Gingerbread αρχικά.

Geo

Εχουν παλαβωσει εκει στους xda. Ποια πετσαphone 4 και sensation ρε μαγκες…2 χρονια και ενα μηνα παρακαλω στη πλατη του το θηριο μου και τρεχει gingerbread με kernel στο 1,5 Ghz. Αμα δε καψει φλατζα δε προκειται να το αλλαξω. Του χρονου τα χριστουγεννα εδω θα ειμαστε παλι, τοτε μπορει να φοραει android pitogyro ap’ola η καπως ετσι…

sotosSeS

ξερετε ποια ειναi η τιμη του hd2 ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured HTC HTC HD2

HTC HD2: Ο θρύλος που αρνήθηκε να πεθάνει [Throwback]

Ο ζωντανός θρύλος, η συσκευή που έτρεχε ότι λειτουργικό κυκλοφορούσε, με εμφάνιση του σήμερα σε smartphone του 2009. Αυτό είναι το HTC HD2.

News Android HTC HTC HD2

HTC HD2: Ο γερόλυκος ζει και τρέχει Android 6.0 Marshmallow

Ο γερόλυκος HTC HD2 αρνείται να παραδώσει τα όπλα και αντέχει στο χρόνο μιας και αν σκεφτούμε τι λειτουργικά συστήματα έχει “φορέσει”, θα μείνουμε έκπληκτοι με το τι μπορεί να κάνει το smartphone αυτό. Πρόσφατα εμφανίστηκε να “τρέχει” Android 6.0 Marshmallow και για το hardware που διαθέτει, τα πηγαίνει καλά παρά τα προβλήματα που υπάρχουν.

Smartphones Android HTC HTC HD2

HTC HD2, Ξαναζεί και τρέχει το Android του Nokia X

Το HTC HD2 ζει και βασιλεύει και φαίνεται πως αντέχει στο χρόνο μιας και από το 2009 έχει “φορέσει” πολλά λειτουργικά συστήματα όπως Windows Mobile Professional 6.5, Windows Phone 7, Windows Phone 7 και Android, Windows Phone 8, Windows RT και Firefox OS. Μια συσκευή που άντεξε πολλές “μεταλλάξεις” και φαίνεται πως αντέχει ακόμα μια […]

Smartphones HTC HTC HD2 newsletter

HTC HD2, Θρυλική επιστροφή με Android 4.4 KitKat

Το HTC HD2 κυκλοφόρησε στην αγορά το 2009 και “φορούσε” Windows Mobile 6.5. Το HTC HD2 έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν ως βάση για εκπληκτικούς πειραματισμούς. Έχει “τρέξει” κατά καιρούς Windows RT, Windows Phone 8, Windows Phone 7 και Windows Phone 7.5, διάφορες εκδόσεις του Android, συμπεριλαμβανομένων των Froyo, Ice Cream Sandwich και Jelly Bean, ενώ […]