HTC HD2 με Windows Phone 7, Φοράει τα καλά του

Το παλιό και καλό HTC HD2 το έχετε δει να τρέχει με όλα τα διαθέσιμα λειτουργικά συστηματα. Σήμερα φοράει τα καλά του και κυκλοφορεί με Windows Phone 7. Φαντάζομαι πόσο θα χαρούν οι κάτοχοί του με αυτές τις φωτογραφίες μιας και το βλέπουν και μαραζώνει με την έκδοση 6.5. Ψάχτε το και προχωρήστε με προσοχή…

, HTC HD2 με Windows Phone 7, Φοράει τα καλά του
, HTC HD2 με Windows Phone 7, Φοράει τα καλά του

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημητρης

Αυτο το HD2 τρομερη συσκευη. WM τρεχει, android τρεχει, windows 7 τρεχει.
Την εχω την συσκευη εδω και 1 και κατι χρονο και πραγματικα με ολα αυτα που κανουν οι xda με εχει αφησει κατι παραπανω απο ικανοποιημενο.

Bikiapo

Παιδιά αυτή η συσκευή πήγε τα κινητά πολύ μπροστά το πούλησα πρόσφατα και το έχω μετάνιωσει πραγματικά κάνει τα πάντα αν το βρω σε καλή τιμή μπορεί να το τσιμπισω πάλι

Filippos

Παιδια καλημερα. Αν μπορει καποιοσ να ενημερωσει πως μπορουμε να το κανουμε πανω κατω…

Anastasios-Antonios Toulkeridis
Alan

Λογικά τις ίδιες δυνατότητες θα έχει και το Desire HD, αφού έχουν παρόμοιο hardware… Όταν του βάζεις WP7 τα έχεις κανονικά ή σαν jailbroken;

Anastasios-Antonios Toulkeridis

@Alan Δεν θα μπορεις να εχεις προσβαση στις live υπηρεσιες (Kυκλοφορει ενα “hack” για αυτο που αφορα editing τη registry ωστε να θεωρησει το microsoft support οτι προκειται για ενεργοποιηση ενος HD7. Η λυση δεν ειναι εγγυημενη αφου η Microsoft μπορει να κλειδωσει τα συγκεκριμενα “κλειδια” ενω ειναι και εντελως παρανομη)

dimitris

Ανοφελο τοτε!!!!!!!!!

Alex

Ωραίο το HD2… Αλλά δεν του πολυ-ταιριάζουν τα WM7 κατά την γνώμη μου, του ταιριάζουν περισσότερο τα 6.5 με Τouch Flow 3D, αν και είναι πιό αργά.

Filippos

Αναστασιε,

Σε ευχαριστω για την πληροφορια.

Filippos

Αναστασιε,

Σε παρακαλω, αν μπορεις δωσε μου μερικες πλιροφοριες ακομα. Μεσα στην ιστοσελιδα ανεφερει οτι πρεπει να εχω το νεοτερο ”flash radio”. Μπορεις να με ενημερωσεις ποιο ειναι αυτο μεσα το αντιστιχο link? Επισης αναφερει οτι χρειαζομαι hardSLP. Γενικα αν μπορεις να περιγραψεις την απαραιτιτη διαδικασια με συντομο τροπο θα το εκτιμουσα παρα πολυ. Δεν ξερω αν μπορουμε να μιλησουμε και μεσω email. Σε ευχαριστω πολυ.

nkk

Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί να κάνει κανείς αυτή την αλλαγή. Μετά το rom upgrade του Οκτωβρίου, το HD2 μου δουλεύει άψογα και ταχύτατα. Γιατί να βάλω τα 7; Όποιος το έχει το HD2, ξέρει ότι επί της ουσίας δεν έχει τίποτα να ζηλέψει. Αν δεν είχε και το θέμα με το Flash (που από ότι άκουσα πρόσφατα το ίδιο πρόβλημα έχουν και τα 7, δεν το έχω ψάξει όμως), θα άγγιζε το τέλειο… Κάποια στιγμή θα ξεπεραστεί αισθητά, αλλά αυτή η στιγμή δεν έχει έρθει ακόμα. Αγαπάμε όλοι την XDA, αλλά πολλά από αυτά που προτείνουν ή διαθέτουν, δεν είναι για όλους. Είδα και το HD7 στο techblog workshop, δε μπορώ να πω ότι συγκλονίστηκα με τα 7, εξίσου καλά μου φάνηκαν, με αδιαμφισβήτητο προβάδισμα το Marketplace, το οποίο στα 6,5 ουσιαστικά υπάρχει χωρίς λόγο. Όποιος βέβαια τρώγεται να δοκιμάσει τα πάντα, ας το κάνει, και ας μας ενημερώσει για την εμπειρία του. Η ενημέρωση ποτέ δε βλάπτει. Ελπίζω να μην κούρασα, απλά δε θεωρώ ότι το τηλεφωνάκι όντως μαραζώνει με τα 6,5, αρκεί να του περνάμε και τις ενημερώσεις (το λέω γιατί το δικό μου βελτιώθηκε αισθητά). Την παλεύει με το κεφάλι ψηλά και την αξιοπρέπειά του άθικτη. p.s. Κώστα,… Συνέχεια »

Anastasios-Antonios Toulkeridis

@Filippos Δεν το εχω δοκιμασει ο ιδιος (δεν εχω HD2 αλλα γνησιο WP7). Δες το site των XDA για λεπτομερειες (Παντως ενας φιλος που το δοκιμασε δουλευει)

@nkk Μπορω να σου δωσω τρεις λογους:
1. Το WP7 ειναι ΠΟΛΥ πιο ελαφρυ λειτουργικο απο τα WM
2. To WP7 ειναι συχρονο και καινοτομο
3. Τα WM ειναι νεκρο λειτουργικο χωρις μελλον και υποστηριξη

Anastasios-Antonios Toulkeridis

@Filippos Κανε click στο ονομα μου και στη σελιδα που θα ανοιξει πανε στο contact us. Διαλεξε ενα e-mail και στειλε μου (εγω θα το λαβω)
Παντως η διαδικασια ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ και οποιοι το δοκιμαζετε το κανετε με ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.
Εγω συνιστω να αγορασετε γνησιο WP7 γιατι εχουν γινει optimizations για το νεο λειτουργικο https://wmpoweruser.com/comparison-of-the-htc-hd2-and-htc-hd7-running-wp7/

κοστας

εγω την εκανα την αλλαγη σε wp7 ειναι γελιο αμα ακολουτηισεις το readme

πολυ γρηγορα υπαρχει και videaki που το hd2 ειναι πιο γρηγορο απο samsung focus (omnia 7 us)

μεγαλη ελειψη το smartdial και οτι πατωντας αγγλικα στο search δεν σου βρησκει τις ελληνικες επαφες σου χωρια οτι χωρις το market place δεν εχεις youtube, messenger , twitter να κατεβασεις

κατα τα αλλα αμα μπουν ολες οι αναβαθμισεις με σμαρτντιαλ και μοθλτιτασκινγκ θα σκοτωνει πολυ φυλικο και πολυ γρηγορο

Anastasios-Antonios Toulkeridis

@κοστας Το ειδα και εγω το βιντεο που λες και επαθα την πλακα μου (δεδομενου οτι η HTC χρησιμοποιει φθηνες μνημες). Ισως η εξηγηση εχει να κανει με το οτι το Focus ειχε αρκετα third-party apps εγκαταστημενα και -το κυριοτερο- live services σε αντιθεση με το clean install του HD2.
Παντως hardware-wise το HD2 στερειται 4-point multitouch

baggelis

παιδια για σας πήρα το hd7 εδω και μια εβδομαδα ειχα το ομνια 2… το hd7 εχει ποιοτιτα ταχύτητα και ωραίο λειτουργικό …θα ιθελα όμως να ειναι ανοιχτο για να περνώ προσωπικά προγραματα όπως στα 6,5 θα γίνει αυτο καποια στιγμη οι οχη ;τι να το κάνω οταν δεν μπορο να περάσω αρχεια word exel χύμα σε storage kart όπως στα 6,5 ..alagi se 6.5 γεινετε ::::;;;;;;;με εχουν προβληματηση απίστευτα οι περιορισμοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.