HTC HD7, First look official video

Η ναυαρχίδα της HTC στα smartphones με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 7, ονομάζεται HTC HD7 και έρχεται με οθόνη αφής 4.3 ιντσών και επεξεργαστή Snapdragon χρονισμένο στο 1GHz. Τα τεχνικά χαρακτηιριστικά μπορεί να μην ενυτπωσιάζουν την εποχή που ζούμε περιμένουμε όμως να το δούμε πως ρολάει στην πράξη. Έως τότε, δείτε το επίσημο βίντεο της μαμάς HTC.

, HTC HD7, First look official video

HTC HD7
Processor 1 GHz
Operating System Windows Phone OS 7
Memory ROM: 512 MB RAM: 576 MB Internal storage: 8/16 GB
Display 4.3 inch touch screen with 480 X 800 resolution
Network HSPA/WCDMA (900/2100 MHz) Quad-band GSM/GPRS/EDGE: (850/900/1800/1900 MHz)
Connectivity Bluetooth 2.1 with A2DP for wireless stereo headsets Wi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n 3.5 mm stereo audio jack Standard micro-USB (5-pin micro-USB 2.0)
Camera 5.0 megapixel colour camera with auto focus and flashlight 720p HD video recording
Power Removable and Rechargeable Lithium ion or Lithium-polymer battery, 1230 mAh AC adaptor AC input: 100 ~ 240V AC, 50/60 Hz
Sensors Motion G-sensor Proximity Sensor Ambient Light Sensor
Additional features Dolby Mobile and SRS surround sound
Dimensions Size 122 x 68 x 11.2 mm (4.8 x 2.68 x 0.44 inches)
Weight 162 grams (5.7 ounces) with battery

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος.Σ

Why this quietly brilliant phone is running Windows mobile 7?
Tοσο καλο τοσο ομορφο και ερχεται ενα windows να χαλασει την κατασταση…

Αντώνης

@Νικος…αν δεν σου αρεσει το λειτουργικο του(οπως και σε εμενα)τοτε κοιταξε το htc desire hd που εχει και 8αρα καμερα και android… 🙂

manthos

ειναι η ιδεα μου η δεν αλλαζει τιποτα στο hardware? Δηλαδη τι πιο αναβαθμισμενο εχει εκτος απο τα 7 ? και χειροτερη καμερα απο evo? πιστευω πως δεν αξιζει ….. ασε που τα 7 δεν μου αρεσαν καθολου…..βεβαια προσωπικη μου γνωμη ειναι αυτη…λιγο σκληρη αλλα πιστευω αλιθινη και για πολλους αλλους 🙂

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Εγώ Android Γουστάρω αλλά και τα 7άρια δεν είναι τόσο χάλια ρε παιδιά…Μήπως τα παραλέτε;

Manos

Ωραία, τα 7άρια δεν είναι τόσο χάλια συμφωνώ και εγώ. Το ερώτημα είναι τι παραπάνω προσφέρουν;
Η απάντηση είναι τίποτα! Κατ’ αρχήν έχουν περιορισμένη μνήμη και χωρίς δυνατότητα αναβάθμισης αφού δεν παίρνουν micro SD. Δεύτερον για κάποιο ανεξιχνίαστο λόγο (ίσως όχι και τόσο για τους υποψιασμένους) όλα τα κινητά της HTC με τα 7άρια έρχονται με κάμερα 5mp τι στιγμή που για να θεωρήσουμε πλέον κάποιο κινητό χάι τεκ πρέπει να έχει κάμερα 8mp. To Bluetooth έχει μήνει στην έκδοση 2.1. και δεν βλέπω στις προδιαγραφές GPS. Βάλτε και ότι στην παρούσα φάση δεν υπάρχει και copy-paste και ξέρετε πλέον την απάντηση.
Τα 7άρια δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω από τις ανταγωνιστικές τους πλατφόρμες ενώ η υλοποίηση τουλάχιστον στο συγκεκριμένο smartphone που υποτίθεται πως είναι η ναυαρχίδα της HTC για τα 7άρια είναι υποδεέστερη των αντίστοιχων σε Android. Προσωπικά περίμενα τις εξελίξεις για να αγοράσω νέο smartphone τα Χριστούγεννα.
Τα κινητά της HTC με Win 7 δεν είναι πλέον στις επιλογές μου.

Νικος.Σ

@Αντώνης… Για εμένα για ακόμα μια φορά είναι το galaxy the winner Και όπως λέμε the winner take’s it all τώρα θα λέμε the winner kills all 2010 phones. (ακομα και το desire και το Iphone)
Να προσθέσω επίσης ότι με αυτό που προσπάθησαν να το κάνουν όμορφο γυρίζοντας διάφορα εφέ το κάνουν ακόμα πιο βαρύ και όχι και πολύ εύχρηστο.
Γνώμη μου, όποια εταιρία δεν θέλει να πέσει στην αποτυχία μην υποστηρίξει για όλο το 11 τα 7αρια..

*>:>>

Μωρε τα 7 μια χαρα ειναι αλλα θελουν ακομα ΠΟΛΥ δουλεια για να μπορεσουν να ανταγωνιστουν τους Big Daddies των ΟS (Android, iOS κ.α.).

Αντώνης

@Νικος…Μορε μου αρεσει το galazy s ομως εχει αρκετες ελειψης..για μενα..πρωτον δεν εχει βολικα και εξυπνα widgets..ουτε flash….σε αντιθεση με το desire που τραβαει hd με 8αρα καμερα και dual flash(νομιζω) και τα widgets της htc ειναι πραγματικα καταπληκτικα … Επεισης ο μονος λογος που πιστευω οτι θα ζηλεβουν οι αλλες εταιριεσ τα windows phone 7 ειναι το Zune(r)

SGR

Παιδια μη τρεχετε…
Εχουν σχεδον ολα gps
https://www.finestdaily.com/technology/mobilehandset/the-new-htc-windows-phone-7-series.html

Jorge

Τα windows 7 κατα την γνωμη μου ειναι D.O.A
εκει που πηγαν να γινουν fun τα windows συσκευες οπως ΗTC HD2 και Omnia II βγαζουν αυτο το ασχημο look με τα tabs…

Nikos

Πολυ ομορφο τηλ.Τα win phone 7 εμενα μου αρεσουν και δειχνουν ΠΑΡΑ πολυ smooth και λειτουργικα.Η ms ειχε μια νεα ιδεα δεν ακολουθησε καμια apple καμια google θα πρεπει να αγοραζουμε τα κινητα αναλογα με τι προσφερουν, αγοραζω ms για αυτον τον λογο, apple για καποιον αλλο

stelios7

πολυ μπιπ…………………το κινιτο,για τα ,μπαζα και δεν εχει καθολου καλο ηχειο.Κωστα θελς να σε ρωτησω αμα το htc desire z εχει καλο ηχειο!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.