HTC HD7 unboxing με το μαγικό κοπίδι

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε το HTC HD7 με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 7 και οθόνη αφής 4.3 ιντσών. Το θηριώδες HD7 έρχεται με επξεργαστή 1GHZ, μνήμη RAM 576MB και κάμερα 5 Megapixel. Κάνει ντεμπούτο αυτές τις ημέρες στη χώρα μας με τιμή λίγο πάνω από τα 600 ευρώ. Δείτε το βίντεο.

, HTC HD7 unboxing με το μαγικό κοπίδι

Πλάι-πλάι με το Desire HD (δεξιά).
, HTC HD7 unboxing με το μαγικό κοπίδι

HTC HD7
Λειτουργικό σύστημα: Windows Phone 7
Επεξεργαστής: 1GHz
Μνήμη RAM: 576MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4,3 ίντσες, S-LCD, capacitive, multi-touch, 800×480 pixels
Εσωτερική μνήμη: 8GB
WiFi b/g/n, GPS, Bluetooth 2.1, microUSB
Κάμερα: 5 Megapixel, 720p HD video
Μπαταρία: 1230 mAh
Διάστάσεις: 122x68x11.2 χλστ.
Βάρος: 162 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
orestis

Είναι ολόιδο σε μέγεθος με το desire HD! Αρκετά όμοια σαν συσκευές..

Paris

πολύ ζωντανά χρώματα.

Panos

στο καρε που λες ναι ναι ναι ναι μου θυμησες δημοσιο υπαλληλο χχαχα περαν τουτου πολυ ωραιο το κινητο ομορφο σχεδιαστικα αλλα τα χαρακτηριστικα του ειναι ακριβως ιδια με desire hd και χαλαει καπως αυτο

FaTaL_ErrOr

Φαίνεται αρκετά κομψό… Εγω περιμένω το hand-on πιο πολύ για να δω και πως δουλεύουν τα 7 στο κινητο!

Harris

Πολύ απογοητευτική εμπειρία από κοντά. Θυσίασαν ταχύτητα στο βωμό φιγουρατζίδικων γραφικών και το χειρότερο όλων είναι ότι είναι μία τελείως νέα εμπειρία,τελείως άσχετη με τα windows7 με τα οποία τόσο αγωνίζεται να συσχετιστεί.

Προβλέπεται να καθιζήσουν γρήγορα,μην αγοράσεις πριν το Φεβρουάριο που θα τα δίνουν όσο όσο

Αντώνης

@Harris .. Συγνωμη αλλα δεν βλεπουμε ολοι οπως βλεπεις εσυ.. Ειναι κατι νεο, απλο , γρηγορο , πολυ ομορφο , Zune . ε τι αλλο θες? εγω προσοπικα βαρεθηκα τα ανδροιτ και τα ανακατεματα τους…και θα το ρισκαρω προς 7

Harris

Δυστυχώς ή ευτυχώς, αυτό το λειτουργικό σύστημα φέρει το όνομα windows και μάλιστα 7, ειδικά για να ταιριάξει marketίστικα με την επιτυχημένη κυκλοφορία των Desktop Win 7.Θα περίμενε κανείς όταν αγοράσει καφέ Λουμίδη και μετά αγοράσει παγωτό Λουμίδη να έχουν κάποια σχέση.

Αυτά είναι 2 διαφορετικοί κόσμοι. Αυτό τόνισα στο σχόλιό μου. Επίσης βγαίνουν καθυστερημένα σε μία άκρως ανταγωνιστική αγορά χωρίς να προσφέρουν κάτι παραπάνω. Η αρχική οθόνη τους για μένα ήταν ένα σοκ, πρώτη φορά είχα αμφιβολία για το τι πρέπει να κάνω με ένα κινητό. Μέσα στα μενού τα πράγματα ήταν πιο βατά. ΔΕΝ έχουν ελληνικά. ΔΕΝ έχουν copy paste. ΔΕΝ έχουν flash.ΔΕΝ είναι συνέχεια της προηγούμενης version (άρα και οικείο σε κάποιους).

Δεν μπορώ να σκεφτώ ένα καλό λόγο για να αποκτήσει κάποιος μια τέτοια συσκευή και μάλιστα σε αυτή την τιμή. Αν τώρα βέβαια μου το έδιναν δωρεάν ΚΑΙ με το xbox το συζητάμε 🙂

Kwnstantinos K

Ωραίο Κώστα. Περιμένουμε hands-on!
Εγώ αυτό που θα πω(επειδή το είδα από κοντά στο Saturn) είναι ότι με τρελένει ο τρόπος που αλλάζει μενού και που όταν βλέπεις φωτογραφίες αν κάνεις την αντίθετη κίνηση από αυτή του zoom in σου βγάζει την λίστα από τις φωτογραφίες. ενώ στα περισσότερα κινητά πρέπει να πατήσεις back-πίσω(αν όχι σε όλα)
πολύ καλό αυτό! και λειτουργικό.
Γενικά πολύ καλή δουλειά…αλλά αυτό που δε μου αρέσει προσωπικά είναι η αρχική οθόνη.
Εκτός από μονόχρωμη, η έλειψη της επιλογής-κοινός να του αλλάξω τα φώτα 😉 βλέπε Android και Windows Mobile- θα μου λείψει αν ποτέ αποκτήσω ένα τέτοιο κινητό!

κωστας

ειναι νωρις ακομα… ακομα και htc εχει βαλει παλιο cpu και gpu σε αντιθεση με το desire hd
για μενα σημαινει πως πρωτα ηθελε να δει αν υπαρχει κινηση ζε αυτη την πλατφορμα

αργα η γρηγορα θα γινει οπως το ζηταει ο περισσοτερος κοσμος αν ετσι δεν τα παει καλα

με τα πρωτα update και τα νεα hardware θα φανει ποσο μπορει να σταθει στον ανταγωνισμο…

για αρχη παει καλα

λενε πολλα για τα ερχομενα update μεχρι και html5 στον pie και οτι θα μπορουσε το update να ονομαστει wp8 αλλα οτι και το πρωτο θα ειναι απλο update με τα γνωστα που ξερουμε και το μεγαλο update θα ερθει μεσα 2011 με ονομα 7.5

οποτε περιμενουμε….

Iakovos

Παιδια Χρονια Πολλα καταρχας σε ολους. Ακουγα διαφορα για αυτο το κινητο και για την οθονη του optimus 7…πηγα σε μαγαζι που τα ειχε ολα εν λειτουργια…και…επαθα ενα ευχαριστο σοκ απο το hd7 και το trophy βεβαια. Πολυ μεγαλη εκπληξη! 🙂 Καλη Χρονια ολοι να εχουμε και παντα με υγεια!

GamerFreak

Ωραίο φαίνεται…

giorgos

Εντυπωσιακό κινητό. Εμένα μου αρέσουν τα wp7. Βέβαια δεν θα το άλλαζα το desire hd μου με το hd7…

Aris

ωραια συσκευη αλλα
δεν με τραβηξαν το wp7.
προτιμω android!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Αυτα ειναι ! Ωραιο το unboxing ! Αντε να δουμε και το hands-on να καταλαβουμε περισσοτερα για τα 7 !

Εκ πρωτης όψεως παντως μπορω να πω οτι ειναι εντυπωσιακά ! Γενικα ειναι πολυ πρωτοτυπα και φαινονται πολυ μοντερνα ! Επισης ειναι απιστευτα smooth και γρηγορα !!
Τωρα οσο για τα copypaste , flash κτλ δεν το σχολιαζω.. Σιγουρα προκειτε για μεγαλη πατατα αλλα ας ελπισουμε να γινει γρηγορα το update που θα τα διορθωσει.. Σιγουρα παντως ειναι μια πολυ ανώφελη τακτικη στην προκειμένη περιπτωση,. Τελος παντων..

Κατι αλλο.. MULTI-TASKING εχουν ??? Ή κ αυτο με το update θα ερθει ??

Απόστολος

Πάντως η HTC όσο πάει χαλάει το τι δίνει με το κινητό. Κάποτε σου έδινε μαζί βάση και φορτιστή αυτοκινήτου, με το HD2 έδινε τουλάχιστον μία θήκη να το βάζεις μέσα, τώρα τίποτα; Θέλουν μάλλον να τα δίνουμε στα έξτρα

lorentzos

adroid market 200.000 εφαρμογες microsoft market 5.000 εφαρμογες η πλειοψηφία μίλησε, θα μου πεις οτι το windows7 βγηκε προσφατα, πιος ο λογος τοτε να το παρουμε!!!

lorentzos

συμφωνώ μαζί σου, το μάτι βαριέται γρήγορα οτι και αν βλέπει συνέχεια, ολα τα αλλα ειναι γούστα…

Leuteris

Πολύ καλό το κινητό αλλά θέλω να μου πείτε την γνώμη σας σε κάτι που έχω παρατηρήσει. Όλα αυτά τα top smartphone δεν θα έπρεπε να έχουν και μια θήκη μέσα. Μα θα μου πεις δίνεις 600 euro για να το πάρεις στην θήκη κόλλας? Αλλά δεν ξέρω εμένα μου φαίνετε κάπως αυτό. Και έχω πολύ καιρό να δω θήκη σε κινητό . Το δικό μου Magic ευτυχώς είχε. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους!

cakeFTW

Αυτες οι S-LCD εχουν αρχισει να μου την δινουν….

Giwrgos

Thelo na paro ena smartfone!!!Mporite na mou protinete kati???Den me niazi i timi to mono pou thelo ine na aksizi ta lefta k meta apo 3 mines min vgi alo k kleo ta lefta m!!!parakalo min apantisete analoga tis anages mou!!Efxaristo ke sory gia ta gramata kati epathe to pc k den alazi tin glosa!!!

djuan1988

Από τα βίντεο μου άρεσε αρκετά το UI τους. Προχθές το είδα και από κοντά!

Έχω να πω ότι είναι εκπληκτικά! Νομίζω δεν υπάρχει πιο smooth λειτουργικό σύστημα αυτήν τη στιγμή. Ένα μπράβο στη Microsoft για το λειτουργικό και ελπίζω στο update που έρχεται να κάνει ότι χρειάζεται…

Anastasios-Antonios Toulkeridis

@Giwrgos Αν θες κινητο που θα αντεξει στο χρονο πρεπει να πας για την καλυτερη οθονη. Δηλαδη Super-Amoled τεχνολογια. Συνιστω Samsung Omnia 7 (και ναι τρεχει τα εξαιρετικα Windows Phone 7)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.