HTC Hero, Αναβάθμιση σε Android 2.1 Eclair

Επίσημη ανακοίνωση της HTC για την Ελλάδα. Η αναβάθμιση του HTC Hero που αφορά στο Android 2.1 Eclair θα διατεθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου. Η συγκεκριμένη αναβάθμιση θα γίνει σε δυο μέρη. Το πρώτο θα είναι διαθέσιμο από αυτή την εβδομάδα και θα περαστεί αυτόματα, εφόσον το Hero ελέγχει μόνο του για τυχόν αναβαθμίσεις. Το δεύτερο μέρος θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του μήνα.

Δεδομένου ότι το δεύτερο μέρος της αναβάθμισης θα διαγράψει όλα τα περιεχόμενα απ’ τη συσκευή, οι χρήστες του HTC Hero καλούνται να εξασφαλίζουν ένα αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων τους. Λόγω μεγέθους της αναβάθμισης, θα σας συστήναμε να χρησιμοποιήσετε τη σύνδεση μέσω Wi-Fi προκειμένου να αποφύγετε, τυχόν, έξτρα χρεώσεις.

, HTC Hero, Αναβάθμιση σε Android 2.1 Eclair

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

60 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Σε κανα desire σκοπευουν να δωσουν αναβαθμιση ?

Ναι, το Desire έχουν ανακοινώσει ότι θα πάρει 2.2 τους επόμενους μήνες. Προς Σεπτέμβριο – Οκτώβριο πιστεύω.

Αντώνης

Δεν καταλαβαινο ρε Κωστα…ποτέ το Ηtc hero μου δεν μου ειπε για αναβαθμισης…πως 8α το καταλαβο τωρα?

Κώστας Βλαχάκης

Στις ρυθμίσεις επέλεξε αυτόματος έλεγχος για αναβαθμίσεις. Όταν η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη, θα σε ειδοποιήσει το κινητό (ΟΤΑ – over the air). Δεν χρειάζεται να το συνδέσεις με τον υπολογιστή σου. Απλά όμως αναφέρει και η επίσημη ενημέρωση της HTC, καλό θα είναι να συνδεθείς σε Wi-Fi πριν αρχίσεις να κατεβάζεις το update γιατι έχει μεγάλο όγκο.

Αντώνης

ΟΚ Κωστα..δεν ήταν επιλεγμενο…Σε ευχαριστω πολυ 🙂 [συνεχισε ετσι]

Fadasma

Το θέμα είναι πότε η ελληνική αντιπροσωπία θα βγάλει την ελληνική έκδοση 2.1 ή κάνω λάθος;
Γιατί ακόμα και αν η HTC βγάλει την αναβάθμιση, το site θα γράφει οτι δεν υποστηρίζεται για τη χώρα μας.

Κώστας Βλαχάκης

Η αναβάθμιση θα γίνει Over the Air και για την Ελλάδα. Είναι η επίσημη ανακοίνωση του ελληνικού γραφείου της HTC.

miltos

Αυτη η αναβαθμιση θα εχει και το HTC Sense? Ευχαριστώ πολυ!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Πω αν ειναι δυνατον… Τους επομενους μηνες?? Περνει το hero τωρα και δεν περνει το desire…?? Αρε htc , αρε htc…..

Κάτσε βρε, το Desire φοράει ήδη την 2.1. Και η Samsung στο Galaxy S, από Σεπτέμβριο θα βγάλει αναβάθμιση σε Froyo 2.2.

Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά αλλά πιστεύω ότι θα έχει και το Sense και το FriendStream.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Ενταξη ετσι οπως το θετεις , δικιο εχεις 🙂
Δηλαδη τι να πουν και οι χρηστες των 1.6 ?? Αυτοι κ αν τα χρειάζονται επειγόντως..
Απλα πιστευω οτι απο οικονομικης αποψης και την HTC πιο πολυ την συμφερει να κανει αναβαθμηση στα ολοκαινουργια κινητα της (οπως το desire) γιατι ουσιαστικα σε αυτο στηριζεται ! Αυτο θα παρουν οι εν δυναμη πελατες ! Αρα θα επρεπε παση θυσια να το κανει οσο δυνατον πιο γρηγορα ωστε να γινει ακομα καλυτερο το κινητο και να πουλησει περισσοτερο ! Αν και ενταξη γενικα ολη η φιλοσοφια του ” αυτο θα παρει αναβαθμηση τωρα , αυτο μετα απο ενα μηνα , αυτο σε ενα χρονο κτλ” που εχει η google δεν μου αρεσει καθολου και πιστευω ειναι εις βαρος της.. Ποσο μαλλον τωρα που εχει και να “χτυπησει” ενα iphone 4G απεναντι..Με hero 2.2 θα το “χτυπησει” ? Ή με κανα desire 2.2 ?? 😉

geov

Παιδιά υπάρχει περίπτωση αργότερα να αναβαθμιστεί και το hero με android 2.2? Ή ζητάω πολλά??? 😉

Νίκος

Άντε με το καλό να έρθει το upgrade και σε εμάς (TATTOO)!

Αντώνης

Oxi το HERO δεν θα παρει 2,2…(εκαναν 1 χρονο για να μας το αναβαθμησουν σε 2,1)…δυο λησης υπαρχουν…να το κανις root ( προσπαθησα αλλα δεν) η αφου δεν θα εχεισ αλλη επιλογη θα σε αναγκασουν να αγορασεις ενα νεο μοτελο…

geov

Παιδιά βγήκε η ROM!!! Για δείτε εδώ: https://www.htc.com/gr/SupportViewNews.aspx?dl_id=962&news_id=672

geov

Θα ήθελα να ρωτήσω, έχω πάρει το hero απο Αγγλία, έχω ενεργοποιήσει το firmware download στο αυτόματο αλλά δεν έχει έρθει κάποιο notification ακόμη για update του firmware! Έχει σημασία που το έχω πάρει απο το εξωτερικό ή όχι;;;

el-mac

απο οσα καταλαβα στην καρτελα της υποστηριξης η τελευταια ενημερωση που ανεβασε η htc ειναι και τελικα η αναβαθμιση που ολοι περιμεναμε ετσι φιλε Κωστα ??? αμα προσεξεις το OTA update που εχει λεει οτι θα ενημερωθει στην εκδοση 2.73.405.66 (για ελλαδα φυσικα) δηλαδη την τελευταια ενημερωση που ανεβασαν !!! με λιγα λογια… οσοι δεν λαβατε ειδοποιηση απο το κινητο για OTA αναβαθμιση την κατεβαζετε απο το site και την περνατε με τον παλιο καλο τροπο 😉
παρακαλω φιλε Κωστα αν κανω καποιο λαθος πες μου για να μην την πατησω και εγω… 🙁

@geov νομιζω δεν εχει σχεση απο που εχεις αγορασει το κινητο… απλα ο αριθμος εκδοσης σου που θα ενημερωθει θα ειναι ο εξης: 2.73.405.5… πιο συγκεκριμενα λεει: Image version2.73.405.5 (EU); 2.73.405.6_R (Nordic); 2.73.405.66 (Greece/ Ireland)… φυσικα αμα περασεις μονος σου την αναβαθμιση θα κατεβασεις το αρχειο απο τον αγγλικο site και οχι απο το ελληνικο…

Αντώνης

Μολις μπηκα στο site που ειπες..και εκανα την αναβαθμιση αλλα αλλαξε μονο η εκδοση τοθ κηνιτου..Η ρομ είναι 1,5…σημενη περιμενουμε και την ρομ τωρα που λογικα θα την κανουμε απο το κηνητο..Επισης στην νεα εκδοση μπηκε κατι νεο..settings>about phone>sytem software update(είανι αυτο που 8α τσεκαρι για την νεα αναβαθμιση αχαχ αχ επιτελους

el-mac

λοιπον, την περασα και εγω και νομιζω οτι τωρα εχω μια πιο ολοκρηρομενη εικονα… με την χειροκινητη λοιπον αναβαθμιση το κινητο πηρε την εκδοση 2.73.405.66… ακριβως μετα την αναβαθμιση με το που bootαρε το κινητο για πρωτη φορα και πρεπει να συμπληρωσεις την γνωστη φορμα μου ηρθε ενα pop up window που ελεγε οτι το κινητο βρηκε ενημερωσεις… εκανε λοιπον μια OTA ενημερωση μεσω wi-fi (μου προτεινε το ιδιο να το ανοιξω) η οποια ηταν περιπου 3mb και πηρε την εκδοση 2.73.405.95 🙂 οπως ειπε η htc λοιπον το android 2.1 θα διατεθει σε δυο σταδια ενημερωσεων, το πρωτο μια μικρη ενημερωση προετοιμασιας (που την περασαμε :P) και το δευτερο σταδιο θα ειναι το ιδιο το android 2.1 που θα ερθει περιπου κατα το τελος του μηνα και φυσικα θα ειναι μεγαλη σε μεγεθος mb… λιγη αναμονη λοιπον μεχρι να τελειωσει αυτη η ιστορια… 🙂

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Οπως τά λέει ο φίλος μου el-mac με την διαφορά οτι χειροκίνητα πρέπει να εχει εκδοση win vista 32 bit.
Στον δικό μου υπολογιστή αν και κατέβασα την νέα ROM δεν μπορούσαν τα win 7 να την περάσου και εβγαζε σφάλμα σύνδεσης, ενώ ηταν συνδεδεμένο.

Αντώνης

oxi δεν πιστευω οτι υπαρχει προβλημα με τα win 7..επειδη εγο χρησημοποιο και εγινε μια χαρα…

giannis

Ρε Κωστή γιατί δεν βγαζουν μία ανακοίνωση γενικά για το ποιά κινητά θα πάρουν αναβαθμίσεις και ποιές μην πρήζουμε και μείς στα sites.Μήπως ξέρεις για κάποια που με ενδιαφέρουν?Τo wildfire θα πάρει 2,2?Και το Xmini sony έρικσον θα παρει έστω 2,1(αν κάποιος το πάρει και θέλει σε κανα-2 μήνες να το πουλήσει εδώ είμαι)

Κώστας Βλαχάκης

giannis, ότι μαθαίνω σας το λέω. Δεν γνωρίζω κάτι για τα μοντέλα που με ρωτάς. Το X10 mini πιστεύω ότι θα πάρει 2.1, το Wildfire δεν έχω ιδέα… ακόμα.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.
ΕΚΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΡΟΜ
ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.Π.Χ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ , ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ , ΜΑΡΚΕΤ.
ΓΙΑΤΙ ;

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΔΕΙΞΗ

” ΥΠΗΡΞΕ ΜΗ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ 9διαδικασια com android.drowser). ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΞΑΝΑ.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αντώνης

dld…εκανες την νεα ρομ ευαγγελε?την 2,1 eclair?????????

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Παιδιά συγνώμη . Πέρασα την εκδοση 2.73.405.95.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Π.Χ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ , ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ , ΜΑΡΚΕΤ.

ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ‘

” ΥΠΗΡΞΕ ΜΗ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (
διαδικασια com android.drowser). ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΞΑΝΑ.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ευαγγελος

Η ΝΕΑ ”2.1” ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΚΑΙ8 ΩΡΑ 20 00
ΑΝΤΕ……….
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ…….

ΠΡΩΤΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ

giannis

Προσπαθησα να κανω update μεσω του site της htc αλλα πηρα το εξης μνμ, Sorry, this software download is not suitable for your device. Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο. Καταφερα παρολα αυτα να κατεβασω το αρχειο βαζοντας sn απο αλλο hero… Ειναι safe να κανω το update? Αν ξερει καποιος θα ηταν καλο να μαθουμε κι εμεις οι νεοι στο χωρο…
Ευχαριστω!!!

pantelis

Μια ερωτηση εξίσου σημαντική,

για ελληνικές rom πρεπει θεωρητικά να περασω στην 2.73.405.66 οκ?
Λοιπόν πήγα στο site. και … ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΠΤ δλδ την περιγραφει οκ αλλα πουθενα το link!
πως γκενεν αυτό?

Κανω κατι λαθός?
αν το εχει καποιος ας μου το στειλει γτ χωρις αυτό δεν μπορω να περασω στο δευτερο σταδιο αναβαθμισης…(ας το αναβασουν σε ενα rapidshare κατι…)

ευχαριστω!!!

pantelis

επισης… ποιά η διαφορά μεταξύ cdma version gsm version.
πως ξερω τι εχω? Το αγορασα το μαρτιο απο καταστημα wind, (μοιαζει ουδετερο δλδ gsm version?)

pls help

pantelis

ακυρο το τελευταιο!
Ολα οκ το 2.1 … ΑΨΟΓΟ!

el-mac

@giannis μην κανεις το λαθος και την περασεις δεν ειναι για το ελληνικο hero αυτο που κατεβασες… μπορει να το καψεις… βσικα πιο hero εχεις ???

@pantelis πως σου φανηκε η 2.1 ???

pantelis

@el-mac
Είναι όλα ελαφρώς βελτιωμένα και κυρίως αρκετά πιο γρηγορο στις πολλες εφαρμογές ταυτόχρονα. Το πρώτο που πρόσεξα είναι στο browser όπου ανταποκρίνεται ελαφρά πιο γρήγορα στο pinch zoom και στο render που εκανε στο περιεχόμενο για να χωράει καλύτερα. μ αρεσε το νεο widget “ελεγχος τροφοδοσίας”.
Και επιτέλους μπορώ να κατεβάσω όλα τα καλουδια που δεν εβρισκε στο market το 1.5.

giannis

@el-mac
Τα στοιχεια του hero ειναι
Firmware version: 1.5
Kernel version: 2.6.27-0078c992
Build number: 2.73.405.38
Δεν ξερω αν αυτα με ρωτας, αν εννοεις κατι αλλο πες μου. Το τηλ ειναι unrooted και δεν ξερω καποιον ασφαλη τροπο να το κανω root. Επισης αν το κανω root θα κανει τα updates?
Αυτο που μου φαινεται περιεργο ειναι οτι στο μενου about phone δεν υπαρχει η επιλογη update που υπαρχει για παραδειγμα στο htc magic ή σε αλλα hero που βλεπω σε βιντεακια στο you tube.

Λουκάς

Παιδιά κι εγώ παλεύω να κάνω το update μέσω του site αλλά δεν γίνεται τπτ.Μου βγάζει και μένα εκείνο το σχόλιο “Sorry, this software download is not suitable for your device”.Καμιά ιδεά>

pantelis

@Λουκάς Η έκδοση που πας να κατεβάσεις και σου βγάζει αυτό το μηνυμα να φανταστώ είναι η “ROM version 2.73.405.5”? αν ναι τοτε υποθέτω ότι έχεις ελληνικής εκδοσης hero (με ROM 2.73.405.38) και η έκδοση που πρέπει να πας είναι η 2.73.405.66 (αυτή αντιστοιχεί στις εκδόσεις για ελλάδα και ιρλανδία). η 2.73.405.55 αντιστοιχεί στις εκδόσεις με ενδειξη eu. Η μετάβαση από την .38 στην .66 χρειάζεται γτ η .66 έχει την δυνατότητα για ελεγχο ενημερώσεων ενώ η .38 όχι. Είναι και ο μονος λογος που το χρειαζεσαι για να κατεβασει over the air τα δυο διαδοχικά update για την μεταβαση στο 2.1 eclair. Kαι εγώ αντιμετώπισα πρόβλημα στο να βρω την .66 και παρ όλο που τη βρήκα στο site της htc με πλάγιους τρόπους , διαπίστωσα ότι δεν είχε κανένα download link η σελίδα. (πρόβλημα το οποίο το γράφω και παραπανω πριν καταφέρω να κάνω το update). Μυστήριο αρκετα… Εν τέλει έψαξα σε τρίτα sites και βρήκα λιστες με roms (για GSM generic version) που είχαν γίνει export από διαφορες εκδόσεις του hero και αναμεσά τους ήταν και η .66. Flashαρα στην .66 και αμέσως εντόπισε την νέα ενημέρωση (αν δεν το κανει πας ρυθμίσεις -> σχετικά με το… Συνέχεια »

Λουκάς

@pantelis

Την βρήκα την 66 αλλά πως την flashaρω?

Λουκάς

@pantelis

Φίλε Παντελή άκυρο.Βρήκα την 66 official από android και η εγκατάσταση βαίνει καλώς!!!Σε ευχαριστώ!!!

pantelis

@Λουκάς 1ον θυμίσου ότι κανεις το κανεις με δική σου ευθύνη! Αν είναι σωστό αυτό που βρήκες τότε δεν διαφέρει το installation από τις οδηγείες που δίνει η htc στο site της. πχ στο .55 https://www.htc.com/uk/SupportViewNews.aspx?dl_id=671&news_id=254 σιγουρέψου ότι είναι σωστό το setup που έχεις. θυμίσου πως αν δεν ξερεις τι κανεις ενα λάθος στην έκδοση της rom ή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αρκεί να αχρηστεψει το hero σου και να το κανει ένα ωραιο ωραιο αχρηστο τουβλο. Θα σε συμβούλευα : 1ον να κανεις backup τις επαφες σου από το κινητό και ό,τι δεδομένα έχεις γιατί θα χαθούν. Στην sd δεν αλλαζει κατι. 2ον Φρόντισε να είναι πλήρως φορτισμένο το Hero ειδάλως μπορει να ξεμεινει στη μεση της διαδικασίας και bye bye. 3ον προτίμησε να κανεις το setup από laptop με φορτισμένη την μπαταρία του μη τυχόν πεσει το ρευμα γτ bye bye παλι. (εκτός και έχεις καλό ups στο pc) 4ον απενεργοποιησε στο pc το οποίο θα χρησιμοποιήσεις καθε είδος hibernation ή sleep. 5ον κλείσε ότι εφαρμογή τρέχει στο pc που θα μπορούσε να διαταράξει την ομαλή εγκατάσταση του rom (τσεκαρε και για τπτ antivirus ή firewall και απενεργοποιησέ τα για τη διαδικασία) 6ον απενεργοποίησε αν εχεις unlock… Συνέχεια »

LAZAROS

Peite moy re paidia sas parakalw apo pou katevasate tin .66??Kai egw exw tin .38 peite mou kai ton tropo (analitika) na to perasw eimai neos kai den exw idea kai eimai kai ligo fovitsiaris me ayta!Mi ginei kamia m@l@kia!Eyxaristw!!!

Λουκάς

@pantelis:Dont worry…Βρήκα την επίσημη και δεν είχα πρόβλημα.Τώρα κατεβάζω την τελευταία…

@Lazaros:Ιδού το link…

Το κατεβάζεις στο pc συνδέεις το κιν και πατάς διπλό κλικ.Ακολουθείς τις οδηγίες και όταν το ανοίξεις κάνε σύνδεση με wifi και θα σου πει μόνο του για διαθέσιμο upadate.Μόλις τελειώσει το πρώτο update ξανακάντο…

Και θα είσαι έτοιμος…

Λουκάς

@pantelis:Dont worry…Βρήκα την επίσημη και δεν είχα πρόβλημα.Τώρα κατεβάζω την τελευταία…

@Lazaros:Ιδού το link http://www.filecrop.com/2.73.405.66.html
Από την λίστα επειλέγεις το πρώτο-πρώτο.

Το κατεβάζεις στο pc συνδέεις το κιν και πατάς διπλό κλικ.Ακολουθείς τις οδηγίες και όταν το ανοίξεις κάνε σύνδεση με wifi και θα σου πει μόνο του για διαθέσιμο upadate.Μόλις τελειώσει το πρώτο update ξανακάντο…

Και θα είσαι έτοιμος…

LAZAROS

Eyxaristw gia tin amesi apantisi!Apla poio apo ola katevazw?Kai kati teleyteo meta tin anavathmisi to kinito exei pali ellinika h gyrizei se agglika?Ypopsin to kinito einai mama unrooted!

LAZAROS

Ok katalava poio thelei einai offisial?To kinito paramenei me elliniko menu?Kai pali eyxaristw!

Λουκάς

Μόλις γίνει η εγκατάσταση του 1ου update σε ρωτάει αν θες ελληνικά ή αγγλικά…Δεν χάνεις δλδ τα ελληνικά με τπτ…

LAZAROS

Eyxaristw kai pali!Katevasa to RUU Hero HTC WWE 2 73 405 66 WWE release signed NoDriver.exe nomizw ayto xreiazomaste!Einai official?Giati to kin einai mama!Unrooted!Eyxaristw!

giannis

Εκανα ακριβως οτι αναφερατε πιο πανω και δουλεψε. Εχω πλεον HTC Hero 2.1…..

flaflatas

Γεια σας,
προσπαθώ να “φορτώσω” την 2.73.405.66 στον Ήρωα, αλλά συναντώ συνεχώς το ίδιο πρόβλημα. Αρχικά είχα το error 170, το οποίο μπόρεσα να περάσω. Πλέον έχω το πρόβλημα 171, που είναι πρόβλημα με τον bootloader και τα win7 (32bit), αν έχω καταλάβει σωστά..

αν έχετε οποιαδήποτε ιδέα, θα σας ήμουν υπόχρεος…

Andrianos

Βοηθεια,
αγορασα ενα HTC HERO απο το ebay και το πηρα απο Αγγλια,
για κακη μου τυχη το κινητο ειναι κλειδωμενο στην t-mobile και δεν μπορων να κανω αναβαθμησεις απο το επισημο site της HTC.
Το κινητο ειναι με Αγγλικο android και θελω να το κανω στα ελληνικα…
Υπαρχει καποιο αλλο site να μπορω να κατεβασω τις αναβαθμησεις η καποιος τροπος να το κανω στα ελληνικα το μενου???

Ευχαριστω!!!

Andrianos

Συναντω και εγω το ιδιο σφαλμα…το 171,
Τι μπορω να κανω για να το προσπερασω???

Ευχαριστω!!!

flaflatas

Adriane,

θεωρώ πως αντιμετωπίζεις ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εμένα (Win7 32bit) η λύση που εφάρμοσα ήταν η ακόλουθη:

Devices & Printers > Δεξί κλίκ πάνω στο Hero και ιδιότητες > Αλλαγή του driver

Έτσι περνάμε το “Error 170”

Όση ώρα ψάχνει τον Bootloader κάνουμε την ίδια διαδικασία, απλά τώρα στο ίδιο μέρος “Devices & Printers” θα υπάρχει κάτι σαν “Android… blah blah” (δεν θυμάμαι καλά) και πάλι αλλάζουμε σε “My HTC”

Έτσι περνάμε το “Error 171”

Αν κάνεις την παραπάνω διαδικασία δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα.
Αρχικά έκανα το λάθος να περιμένω, αλλά μετά κατάλαβα ότι δεν πρέπει να περιμένεις αλλά να επαναλάβεις την διαδικασία.

Αυτό γίνεται γιατί υπάρχουν δύο διαφορετικοί drivers. Οι πρώτοι είναι της HTC και οι άλλοι του Android (μπορεί και το αντίθετο). Επειδή δεν είναι ίδιοι οι drivers είναι απαραίτητο να επαναληφθεί η διαδικασία.

Καλή επιτυχία, αν και είναι σίγουρη. 😉

Andrianos

Flaflata,
σ’ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου…απλα θα ηθελα μια μικρη διευκρινιση.
Οταν λες για το σφαλμα 170 αλλαζουμε τους driver του,να τους κανω τι και πως???
γιατι εχει κανα 2ωρο παιδευομαι και δεν τα καταφερνω.

Σ’ευχαριστω εκ των πρωτερων

flaflatas

Από την θέση “Devices & Printers” γίνεται η όλη διαδικασία.
Δεξί κλικ πάνω στην συσκευή σου, ιδιότητες και αλλαγή του driver.
Θα υπάρχουν δύο μέσα, εσύ θα διαλέξεις άλλον από αυτό που έχει επιλεγμένο…

…να με συγχωρείς αλλά είμαι στην δουλειά μου αυτή την στιγμή και δεν έχω υπολογιστή με win7.

Δοκίμασε πάλι την διαδικασία και θα σου γράψω την διαδικασία και αργότερα αν δεν μπορείς…

Andrianos

δυστηχως δεν καταφερα να βγαλω ακρη ακομα…τα βρησκω ολα εκτος απο το να αλλαξω τους drivers 🙁

giorgos

Gia to HTC MAGIC skopeuoun na kanoun kati allo ektos apo 1.6

eject

Αγόρασα πρόσφατα ένα HTC HERO κ χθες έγινε ένα σημαντικό update στο λειτουργικό του. Πλέον η έκδοση firmware είναι 2.1-update1.
Να υποθέσω πως αυτό είναι το πρώτο κομάτι από το update κ πρέπει να αναμένω κ το δέυτερο?

Οταν πηγαίνω στο Ρυθμίσεις–>Σχετικά με το τηλέφωνο–>Ενημερώσεις λογισμικού συστήματος–>Ελεγχος τώρα μου αναφέρει πως το κινητό είναι ενημερωμένο. Ισχύει?

Mike Spiliotis

Καλησπέρα,
Είμαι κάτοχος του HTC Hero με 1,5. πως μπορώ να κάνω αναβάθμιση στην 2,1? αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει.

Ευχαριστώ

Κώστας Βλαχάκης

Διαβασε το αρθρο αλλα και τα προηγουμενα σχολια, θα τα καταφερεις 🙂

Mike Sp

Καλησπέρα,

ανβαθμισα την ρομ σε 2.1 στο htc hero αυτη που αναφερεται, στις ρυθμίσεις αναφέρει αριθμός έκδοσης 2.73.405.66 αλλα στην έκδοση firmware einai 1.5 και δεν υπάρχει κάποιο νεο μενού στο οποίο να λεει για διαθεσιμες ενημερωσεις. αν μπορει καποιος να με βοηθήσει θα τον ευχαριστούσα πολύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.