HTC: Υπόσχεται συσκευή “ήρωα” τον Οκτώβριο και ανασχεδιασμένη ναυαρχίδα

Με το HTC One M9 να μην έχει την ίδια επιτυχία με τον προκάτοχός του, HTC One M8, η εταιρεία δεν το βάζει κάτω και θέλει να επανέλθει δυναμικά. Η CEO της HTC, Cher Wang, απολογήθηκε για την πτώση της μετοχής κατά το ετήσιο συνέδριο μετόχων, ανέφερε ότι πρέπει να ξαναμιλήσουν τον Οκτώβριο, όταν θα έχει κυκλοφορήσει μια νέα συσκευή “ήρωα”, όπως την χαρακτήρισε.

Το τι εννοούσε δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, αλλά σίγουρα θα είναι κάτι θα βγει στην αγορά παράλληλα με το HTC One M9, καθώς είναι πολύ νωρίς για να αποσύρουν την ναυαρχίδα. Για την ακρίβεια η συγκεκριμένη δήλωση συμφωνεί με προηγούμενες πληροφορίες που ανέφεραν ότι η HTC θα εισάγει μια νέα σειρά smartphone πριν το τέλος του χρόνου.

Επιπλέον, η Cher Wang ανέφερε ότι στην ναυαρχίδα της επόμενης χρονιάς θα εισάγει ένα τελείως νέο σχεδιασμό και πρωτοπόρα χαρακτηριστικά. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τα νέα σχέδια της HTC και πως αυτά θα επηρεάσουν τις πωλήσεις.

Τι θα θέλατε να δείτε από την HTC;

HTC: Υπόσχεται συσκευή"ήρωα" τον Οκτώβριο και ανασχεδιασμένη ναυαρχίδα, HTC: Υπόσχεται συσκευή “ήρωα” τον Οκτώβριο και ανασχεδιασμένη ναυαρχίδα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
9gag

HTC Hero 1 ?

1. να φτιαξουν την καμερα.
2. να φυγει το μαυρο πλαισιο.

ολα τα υπολοιπα ειναι ενταξει.

tarif16

πολυ απλα….5αρα οθονη με μπεζελς οπως η lg

petros

Από ποιότητα κατασκευής και υλικών που χρησιμοποιούν μια χαρά αλλά πρέπει να βάλουν OIS στην κάμερα και να μην υπάρχει το κάτω μαύρο πλαίσιο με το λογότυπο htc, αν γίνουν αυτά θα είναι από τα πιο όμορφα και ποιοτικά κινητά.

Jorge

Θα ήθελα προσωπικά μια πιο απλή έκδοση στο Sense και εξωτερικά θα ηθελα πιο μικρά BoomSound και ας κρατούσε το λογότυπο της δεν εχω πρόβλημα. Ίσως μερικές αλλαγές στο Design για να μην δείχνει τελείως ίδιο με τα υπόλοιπα Μ. Αυτά.

παπαροκάς tiamat

Α γυναικα εχει ceo? , τωρα εξηγουνται πολλα κουλα που κανει και την εχουν φερει ενα βημα απο τη καταστροφή. Μεχρι και η alcatel την εχει περασει σε πωλησεις!

περαστικα!…

fotis

Δεν καταλαβαινω τον λογο που μερικοι νομιζουν οτι οι γυναικες δεν μπορουν να εργαστουν.επισης η κατασροφη της htc δεν ειναι για αυτο .γιατι αν το παρουμε ετσι η sony ανδρα εχει και δεν παει καλα.οπως επισης η general motors γυναικα προεδρο εχει και ειναι ο νουμερο 2 κατασκευασστης αυτοκινητων.ολα αυτα παντα φιλικα

Glorious

Το ενδεχόμενο να ακολουθήσει τα βήματα της Samsung δεν το έχετε σκεφτεί, δηλαδή, να κάνει συμφωνία τύπου samsung – marvel!

Loki

@παπαροκάς tiamat

Ενημερωμένος ακούγεσαι.
Η Cher Wang μόλις πριν δύο μήνες έγινε CEO.
Τα προηγούμενα χρόνια ήταν άλλος. Το πέτυχες λοιπόν.

Το ότι είναι γυναίκα σε υψηλό πόστο γιατί το θεωρείς αποτυχία;

Είσαι τραγικός.

Υ.Γ. Techblog, δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοια μισογυνιστικά σχόλια στο σάιτ.

fotis

Ενταξει,ενα αστειακι εκανε κ τον φαγαμε.Η αληθεια ειναι παντως οτικ εγω που ειχα m7 ,η καμερα κ το μικρο body ratio 65% δλδ αχρηστο το 35 της οθονης, με ενοχλουσαν.Ο λογος που δε θα ξαναγυριζα ομως ειναι η μη σποσπωμενη μπατ.Για μια φλουδα αλουμινιο δεν αξιζει το δεσμευτικο ενιαιο σωμα.Αν ηθελα unibody με μπαταρια κολλημενη,επαιρνα iphone.

Haris T.

Το επόμενο κινητό της σειράς Μ θα πρέπει να έχει μικρότερα Bezels, λεπτότερο σχεδιασμό (όπως του Μ7), να μην προεξέχει η κάμερα, OIS, μεγαλύτερη μπαταρία, καθόλου κουμπιά ούτε Software ούτε capacitive, το home button να ενεργοποιειται με κάποιο gesture (όπως στο blackberry z10).

Και τις ανάλογες βελτιώσεις σε επεξεργαστή, μνήμη, sense interface, finger print scanner κλπ

Α

Το πρόβλημα της HTC είναι οτι δοιηκείται σαν μια τυπική ΜικροΜεσαία Οικογενειακή επιχείρηση που στην ουσία η στρατηγική καθορίζεται απο τις (εκάστοτε καθημερινές) ορέξεις του αφεντικού-θεού.
Το θέμα ειναι οτι και η Σαμσουνγκ έχει τον αφεντικο-θεό αλλά εκέι έχουν πλάνα 5αετίας, 10εατίας ενώ οι Ταϊβάζει (πιο κοντά με τους Ελληνες) άντε να φτάσουν στο χρόνο με καθημερινές αλλαγές και έλλειψη μακροπρόθεσμης σταρτηγικής.
Απορώ πως ακόμα επιβιώνουν. Μονο γι’αυτο ειναι άξιοι για εμένα. Μια εταιρία μπάχαλο (εταιρία, όχι τα προϊόντα της… δεν είχα ποτέ HTC) να επιβιώνει ακόμα.
Θα δούμε…
by the way, η Cher Wang είναι η κόρη του mr. Formosa Plastics εταιρία κολοσσός παγκοσμίως…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.