HTC Hima, με MediaTek SoC αντί για Snapdragon;

Είναι γνωστό ότι εδώ και καιρό η HTC ετοιμάζει την επόμενη ναυαρχίδα της HTC One M9, η οποία αποκαλείται με την κωδική ονομασία HTC Hima. Όλα τα leaks και οι φήμες όμως μιλούν για Qualcomm επεξεργαστή που μπορεί να είναι ο πανίσχυρος Snapdragon 810 που έκανε το ντεμπούτο του στο LG G Flex 2.

Οι νέες πληροφορίες που έρχονται από την Κίνα αναφέρουν ότι η HTC θα χρησιμοποιήσει high-end MediaTek SoC. Ο επεξεργαστής της MediaTek μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συγκεκριμένη έκδοση του HTC One M9 η οποία προορίζεται για κάποιες αγορές.

Το SoC της MediaTek μπορεί να είναι πιο οικονομικό από τον high-end επεξεργαστή της Qualcomm και με αυτόν τον τρόπο η HTC να θέλει να χαμηλώσει την τιμή της ναυαρχίδας της έτσι ώστε να συναγωνιστεί τις εξαιρετικά οικονομικές ναυαρχίδες των Κινέζων κατασκευαστών. Να πούμε ότι ακόμη μιλάμε για φήμες και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί από την HTC.

htc hime mediatek soc, HTC Hima, με MediaTek SoC αντί για Snapdragon;


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gekos

επιτελους εμφανιζεται ο 6795 !!

Tom

Πάσο αλλα να ειναι η τιμή τέτοια ενός κινητού με mediatek. Πάντως το λεω απο το HTC one X ότι κάθε χρόνο η HTC βγάζει κινητήρες αλλα εχουν ενα πολυ κακό ελάττωμα την φορά. Το one x είχε μπαταρία για γέλια. Τα επόμενα είχαν κάτω του ανταγωνισμού κάμερα. Τούτο δω τι θα εχει; Τον επεξεργαστή μήπως; Αν και δεν νομίζω μια χαρα ειναι οι mediatek.

Costas

@tom όπως και να βγεί και ότι και να φοράει θα βρουν κουσούρια!

Miko

Χρήστης mediatek 6595 εδώ και 1-2 μήνες με το ΜΧ4 και δεν έχω κανένα παράπονο για την απόδοση σε κανονική χρήση και παιχνίδια.. με 2GB μνήμη RAM.
Ίσως το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι μπορεί να ζεσταίνεται λίγο παραπάνω αλλά όχι τίποτα τρελό.. ίσως να είναι και θέμα του υλικού κατασκευής, καθώς το αλουμίνιο μεταφέρει την θερμότητα πιο γρήγορα απο το πλαστικό (που σε αυτή την περίπτωση βοηθάει κιόλλας για την απαγωγή θερμότητας).

Loki

Από τον έγκυρο upleaks.

“Which chipset will Hima has?

Recently, a Taiwanese media has posted an article that Chinese variant of M9(it’s wrong, Hima correctly) has MTK chipset.

HTC will adopt MTK chipset for more devices, it’s correct, but Chinese variant of Hima will have Snapdragon 810(of course other regions variants will also has Snapdragon 810!).

So, HTC will adopt MTK chipset on which flagship line device? I want to clarify this thing.

Hima – will adopt Snapdragon 810 for all variants

Hima_Ace – will adopt MTK chipset for all variants

Hima_Ultra – At least, Chinese variant will adopt MTK chipset. Some variants include for US will adopt Snapdragon chipset(I don’t have detail yet, sorry)”
https://upleaks.info/2015/01/07/chipset-will-hima/

Όλες οι εκδόσεις για το Hima (όχι ονομασία Μ9) θα έχουν SD810 λοιπόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.