HTC Holiday, 1.2GHz διπύρηνο με οθόνη 4.5 ίντσες qHD [USA only]

Στους διπύρηνους επεξεργαστές και τις λειτουργίες 3D, προσθέστε ακόμα ένα χαρακτηριστικό που θα μας απασχολήσει τη νέα σεζόν και δεν είναι άλλο από το LTE (Long Term Evolution), το γρήγορο mobile internet που στην Αμερική καλύπτει αυτή την περίοδο από ακτή σε ακτή. Εδώ στη χώρα μας, “ενεργοί” πολίτες κυνηγάνε και ξηλώνουν ακόμα και τις απλές κεραίες και δεν έχουμε ούτε σήμα όταν πάμε στα χωριά μας!

Ας αφήσω όμως τη γκρίνια και θα αναφερθώ στο LTE Android Smartphone με κωδική ονομασία HTC Holiday που εμγανίστηκε ξανά σε spy photos από το Engadget. Αποκλειστικά για την αγορά της Αμερικής, το HTC Holiday θα ενσωματώνει οθόνη 4.5 ιντσών ανάλυσης qHD 960×540 pixels, επεξεργαστή διπύρηνο στο 1.2GHz και μνήμη RAM κλασσικά στο 1GB. Φυσικά και η πιο πρόσφατη έκδοση του Android Gingerbread θα είναι ντυμένη με το HTC Sense 3.0 UI (user interface). Αναμένουμε να μάθουμε και τα mAh της μπαταρίας μιας και εκεί η HTC χολένει!

, HTC Holiday, 1.2GHz διπύρηνο με οθόνη 4.5 ίντσες qHD [USA only]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
georgekab

Κρίμα που δεν θα έρθει στη χώρα μας γιατί φαίνεται πολύ ωραίο και η οθόνη πολύ καλή!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Δεν πα να βγαλει και 2ghz διπυρινο με οσες ιντσες θελει ?? Με την HTC ΔΕΝ ξανασχολουμε εαν δεν ΞΑΝΑγινει σοβαρη εταιρια.
Αυτην την αξιολυπητη στρατηγικη της να βγαζει νεο κινητο καθε μηνα δεν προκειτε να την υποστηριξω. Μολις βγηκε το sensation και εκει που εχεις δωσει 500+ ευρω να το παρεις , σου σκαει σε ενα μηνα καινουργιο που εχει απλος ενα πραγματακι καλυτερο και μετα το δικο σου θεωρητε παλιο και δεν πιανει ουτε 350 ευρω.
Ασε που μου την δινει αφανταστα το οτι εχουν slcd οθονες.
Και φυσικα το χειροτερο , εχουμε φτασει στο σημειο να διαπραγματευομαστε και να ευχομαστε να βαλει μια μπαταρια που να μπορει να κρατησει και 12 ωρες !!!!
Τα τελευταια 1-2 χρονια HTC ειχα αλλα απηυήδησα ποια ! Το τελευταιο καλο κινητο της ηταν το HTC Desire με την amoled. Απο τοτε και μετα την εχασε την μπαλα.

fred

Lte στην ελλαδα ποτε;;;;;;

lefterakas

@ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ πραγματικα δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο με αυτα που γραφεις. Γενικα η htc πλεον αλλαζει τις ναυαρχιδες της σαν σωβρ@κ@ και απο ενα σημειο και μετα κατανταει αηδια. Περαν του οτι μας οδηγει εμμεσα στην υπερκαταναλωση

argiriscuderias

ΑΠΑΙΣΙΟ.και καθε μερα να βγαζει ναυαρχιδα ετσι οπως ειναι χοντροκομενα και με αυτη τη χλωρινη κλινεξ για οθονη το galaxy SΙΙ δεν το φτανει.

Stelios GR

χαλασε λιγακι η htc…..και το design της, και την φιλοσοφια της…και αυτην την εμμονη (μεχρι στιγμης) με τις μπαταριες τις τοσο αδυναμες, δεν την καταλαβαινω…ελπιζω τουλαχιστον σε αυτο εδω να βαλει καμια πιο αξιοπρεπη….ελπιζω να ξαναγυρισει στην προ-desire hd εποχη της γιατι δεν την βλεπω καλα…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.