HTC Ice Cream Sandwich 4.0, Θα αναβαθμίσει όσα περισσότερα smartphones μπορεί

Την προηγούμενη εβδομάδα αμέσως μετά τις επίσημες ανακοινώσεις του Ice Cream Sandwich, η HTC εξέδωσε ανακοίνωση που ανέφερε ότι κοιτάει την επικείμενη αναβάθμιση των συσκευών της θέλοντας όμως “να διατηρήσει την ταχύτητα και την ευχρηστία τους”. Μερικές ημέρες μετά επανήλθε λέγοντας ότι θέλει να αναβαθμίσει όσες περισσότερες συσκευές είναι δυνατόν.

Φυσικά και αυτή η δήλωση για ακόμα μια φορά δεν μας λέει τίποτα γιατι από το να θέλεις μέχρι το να γίνει πράξη μπορούν να μεσολαβήσουν πολλά(;)! Ποιος ξεχνάει την ανεπιβεβαίωτες “διαβεβαιώσεις” ότι το HTC Desire θα αναβαθμιζόταν σε Gingerbread από πέρισυ τα Χριστούγεννα και τελικά με τα χίλια ζόρια η αναβάθμιση δόθηκε την περασμένη άνοιξη τον Αύγουστο.

Όπου ακούς πολλά κεράσια… κράτα μικρό καλάθι…

, HTC Ice Cream Sandwich 4.0, Θα αναβαθμίσει όσα περισσότερα smartphones μπορεί

Από το επίσημο Fan Page της HTC (link)
Since Google unveiled Ice Cream Sandwich earlier this week, HTC has been looking closely at the new OS’s features and functionality to determine our upgrade plans. We’re a recognized industry leader in providing fast and consistent upgrades to our Android devices (see what Engadget had to say about our upgrades: https://engt.co/qMb9nQ), and Ice Cream Sandwich will be no different.

Upgrades require a careful balance of hardware and software to ensure the best possible performance and usability, so please stay tuned as we assess our product portfolio. Our goal is to upgrade as many HTC devices as possible and we’ll be sharing details on specific devices and timing in the coming weeks!

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πάνος

”(Με την HTC ”Φύλαγε τα ρούχα σου για νά΄χεις τα μισά)” λιγάκι δύσκολο το βλέπω να ειναι μια απ τις πρώτες οσο αφορα την αναβαθμιση σε ICS !!! δεν μας εχει συνηθίσει η HTC σε πολλς; αναβαθμίσεις …συνήθως ειναι η τελευταία που τις εφαρμόζει ..ελπίζω τουλάχιστον αυτη τη φορα να μας εκπλήξει όλους ευχαριστα¨)!?!

Aris

Απο σονυ δε βλεπω κινηση και προβλεπω το νεο μινι μ να καταληξει οπως και της προηγουμενης γενιας….χωρις αναβαθμισεις

mile

@Aris Αν έψαχνες και λίγο στο internet θα έβλεπες ότι όταν οι άλλοι ακόμα το “σκέφτονται” η sony ericsson έχει ήδη βγάλει ανακοίνωση:
https://www.engadget.com/2011/10/20/sony-ericsson-bringing-ice-cream-sandwich-to-xperia-handsets/

από τις 20/10…

tom not

Μια διορθωση Κωστα. Επειδη ειχα το desire η αναβαθμιση δοθηκε τον αυγουστο και μαλιστα ηταν για developers. Αν ηθελες να κανεις update, επρεπε να το κανεις χειροκινητα απο την ιστοσελιδα. Δηλαδη ενα κινητο με 1ghz cpu και 576 ram δε μπορουσε να σηκωσει την επομενη αναβαθμιση, αλλα τελευταια στιγμη βγηκε η αναβαθμιση για developers. Πρακτικα ενα κινητο με τετοια επεξεργαστικη ισχυ ειναι σχεδον ισοδυναμο με ενα netbook. Κανονικα θα επρεπε να αναβαθμιζονται για τα επομενα 5 χρονια.

tom not

Η εκδοση 4.0 θα αποδειχθει μεγαλο φιασκο για τη Google και τις εταιριες. Περα των ναυαρχιδων που θα παρουν μονο μια αναβαθμιση και αυτη κατα την ανοιξη, τα υπολοιπα σταματανε στην 2.3 . Σκεφτειτε το λιγο, εδω κανανε μηνες ολοκληρους, μη πω χρονο, να πανε απο την 2.2 στην 2.3.

bec

iphone 3gs,4<1ghz=ios5=dual core based os update
android phones με 1ghz cpu=? και ποτε;
Το android επισημος εχει φτασει να εξελισσετε μονο μεσα απο νεες συσκευες.Αυτο υποτιθετε δεν το εκαναν τα "μετρια" iphone;
send from my baggy optimus 2x…

thorgoth

και να σου πω ρε tom tom
η google τη σχεση εχει δηλαδη?
εισαι εσυ η htc/sony/etc και εγω η google
εγω λοιπον (google) ανακοινώνω νεα εκδοση λογισμικου που ως ελαχιστες απαιτησεις εχει συσκευες με μικροτερη υπολογιστικη ισχυς απο τα νεα σου μοντελα…αν ΕΣΥ (htc/sony/etc) δεν καταφερεις η δεν θες να αναβαθμισεις της συσκευες σου δειχνοντας παραληλλα στους πελατες/καταναλωτες οτι ενδιαφερεσε γιατι να “κραξουν” εμενα???
ας το βλεπουμε συγκεκριμενα το πραγμα και οχι τοσο σφαιρικα…δεν ειμαι fan-boy της google ουτε λεφτα μου δινει αλλα εσυ ρε αδερφε…….

tom not

Να σου πω εγω τωρα ρε thorgoth. Επειδη η ιστορια εχει δειξει οτι στον κοσμο της τεχνολογιας και ειδικα στον κοσμο των εταιριων ολα ειναι πιθανα, τοτε ναι σκεφτομαι σφαιρικα. Νομιζες οτι η Google, κατα τα λεγομενα σου, με ενα καινουργικο λειτουργικο απλως το διαθετει στις εταιριες και απο κει και περα ας κανει οτι θελει ο καθενας? Σου ακουγεται εσενα λογικο αυτο? Με αυτη σου τη λογικη, υποθετικα παντα, μπορει στην εκδοση 4.0 να μην αναβαθμιστει κανενα κινητο καμιας εταιριας ( επειδη μπορει να μην θελουν οπως ειπες παραπανω) . Δηλαδη η Google ξοδευει ενα σκασμο λεφτα σε ερευνα και αναπτυξη λειτουργικο μηπως και αν φιλοτιμηθουν οι εταιριες να διαθεσουν την αναβαθμιση? Και στο κατω κατω της γραφης πολλες εταιριες αναστηθηκαν απο το android γιατι ηταν ετοιμες για τον πατο, οπως η motorola, οπως και η samsung που τωρα παει γαμ..ντας

FORO-XRISTOS

Κωστα θα βγει Android ice cream sandouits στα περίπτερα γιατι τόσο καιρό που το βλεπω το λιγουρευομαί!

ΜΑΝΟΣ

Η google ειπε:Currently in the process for releasing Ice Cream Sandwich for Nexus S. ———->Theoretically it should work for any 2.3 device<———
Αυτό δεν σημαίνει όμως οτι όλες οι συσκευες θα πάρουν την 4.0.

giorgaras

Παντως η HTC εχει αρκετα μεγαλο προβλημα με τις αναβαθμισεις και ξαναλεω οπως και σε προηγουμενα post οχι τοσο μεγαλο οσο εχει η LG

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.