HTC, Ποια μοντέλα θα αναβαθμιστούν σε Ice Cream Sandwich [πρώτο κύμα]

Η HTC έδωσε στη δημοσιμότητα τη λίστα με τα Android smartphones που θα αναβαθμιστούν στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Ice Cream Sandwich 4.0 μέσα από το επίσημο Fan Page της Αγγλίας. Συγκεκριμένα τους πρώτους μήνες του 2012 θα αναβαθμιστούν τα ευρωπαϊκά μοντέλα HTC Sensation, HTC Sensation XL, HTC Sensation XE και HTC EVO 3D.

Αυτό είναι το πρώτο κύμα αναβαθμίσεων και η HTC UK επισημαίνει “Hi everyone, as mentioned above, this is the first wave for an early 2012 update. Please stay tuned for further news on other handsets.” Άρα έχουμε πιθανότητες για αναβάθμιση σε Desire HD και Desire S μεταξύ άλλων.

Επίσης και το αμερικάνικο μοντέλο HTC Rezound θα αναβαθμιστεί σε Ice Cream Sandwich.

Ευχαριστημένοι;

Οι αναβαθμίσεις στο λειτουργικό σύστημα των smartphones και των tablets είναι σημαντικός παράγοντας μελλοντικής αγοράς κινητού και tablet γιαυτό και εμείς εδώ στο Techblog δημιουργήσαμε τον Πίνακα Αναβαθμίσεων.

, HTC, Ποια μοντέλα θα αναβαθμιστούν σε Ice Cream Sandwich [πρώτο κύμα]

HTC UK Fan Page Facebook
“HTC knows how excited our fans are to get their hands on Google’s latest version of Android, Ice Cream Sandwich, so we’re thrilled today to announce the first wave of HTC phones that will receive upgrades: We can confirm the brand new HTC Vivid is upgradeable to Ice Cream Sandwich. In addition, Ice Cream Sandwich is coming in early 2012 to a variety of devices including the HTC Sensation, HTC Sensation XL and HTC Sensation XE, as well as the HTC Rezound, HTC EVO 3D, HTC EVO Design 4G and HTC Amaze 4G through close integration with our carrier partners. We’re continuing to assess our product portfolio, so stay tuned for more updates on device upgrades, timing and other details about HTC and Ice Cream Sandwich.”

Kudos to Thomas Notas

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tom not

o thomas notas του facebook ειναι ο tom not του techblog. να σαι καλα κωστα.

aleksandros

υπάρχει και ένα dhd ρε htc

Dimitris

Που ειναι το Desire HD? Πάμε καλά ρε;;;;;;;; πολύ apple την ειδαν όλοι

Rapid-eraser

Αναβάθμιση στο 4.0 ναι … αλλά το 4.1 θα απαιτεί καινούριες συσκευές από την HTC … μην το παρακάνουμε , χεχε.

Dimitris

ναι γιατί αν δεν εχεις dualcore στα 1,2ghz δεν “τρέχει” το ICS…και αν δεν εχεις μπροστά κάμερα δεν ξεκλειδώνει η συσκευή…χαζομάρες.

αλλά γιατί σκάω; αφού υπάρχουν και οι xda-devalopers οπου εντελώς μαγικά θα το τρέξουν μέχρι και στο Nokia 3210 που ειχα το 2001! εχει γινει…θα ξαναγίνει!

Titanas

@dimitris τι εννοεις πολυ apple την ειδαν…η apple σε πληροφορω δινει στο iphone αναβαθμισεις πλεον on the air για 3 χρονια. εδω το 3gs εχει 600mhz επεξεργαστη και κανει ακομα σκονη το htc desire hd με ios5 Φερετε ενταξει στους πελατες της και δεν κανει διαφορα κολπα τυπου σορρυ αλλα επειδη δεν ειναι dual core τρως πακετο σαν εταιριες lg htc και samsung που για να παρεις την 2.3 θα εχεις αφισει μουσια ως τα ποδια

telas

@Τιτάνας: Είσαι σίγουρος ότι η πολιτική της apple είναι αυτή που περιγράφεις;;;;;;;;;; Μήπως, λέω μήπως, σφάλεις;

Dimitris

@titanas σε πληροφορώ με την σειρά μου φιλέ μου οτι πριν το Desire HD είχα και εγώ iphone και συγνώμη αλλά δεν πείθεις κανέναν με τα λεγόμενα σου. Ξεστραβώσου! Όταν λέω Apple τακτική εννοώ την απαξίωση των προηγούμενων μοντέλων χωρίς λόγο που να στέκει λογικά.Βλέπε Home screen wallpaper για iphone 3G, siri για iphone 4 κτλ. Δεν θα το κάνουμε Battle όμως, αλλο΄θ ειναι το θέμα. Μιλάμε για το πιο εμπορικό μοντέλο της HTC μέχρι σήμερα το οποίο δεν εχει να ζηλέψει πολλά από τα τελευταία μοντέλα (1Ghz CPU, 768 RAM, 1,5GB storage) το οποίο φαινομενικά απαξιώνεται από την HTC έτσι απλά χωρίς εξηγήσεις.

Βέβαια επειδή τους έκραξα και στο fan page τους απάντησαν οτι αυτή είναι μια λίστα με την πρώτη παρτίδα μοντέλων που θα αποκτήσουν το ICS αφήνοντας να εννοηθεί οτι θα υποστηριχθούν τα υπόλοιπα αργότερα. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Βασιλης Βασιλειου

HTC HD2 :D~

papi

κωστα εχω to incredible s γνωριζεις αν θα παρει αναβαθμιση?

Ben

@papi
Κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει και το Incredible S το ICS.

geov85

Γιατι παντα καποιοι μιλουν ετσι για την apple λες και ειναι δικια τους εταιρια;; Η htc ρε παιδια ανακοινωσε τα πρωτα μοντελα της που θα παρουν αναβαθμιση… Σιγουρα θ ακολουθησουν κι αλλα! Υπομονη…

AM

Με τα xperia τι θα γίνει ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.