HTC Incredible S, Αποκλειστικότητα Techblog

Οι πληροφορίες μας επιβεβαιώθηκαν, η HTC ανακοίνωσε το πρώτο της Ευρωπαϊκό smartphone με οθόνη αφής 4 ιντσών, το HTC Incredible S. Από την περασμένη εβδομάδα, το Techblog σας έχει προετοιμάσει για το συγκεκριμένο μοντέλο και σήμερα η αποκάλυψή του επιβεβαιώνει την άριστη πληροφόριση του Techblog με αποκλειστικές ειδήσεις για την χώρα μας και το εξωτερικό. Αν το γράψει το Techblog, ισχύει!

Το HTC Incredible S και το επίσης νέο HTC Desire S θα έχετε την ευκαιρία να το δείτε πρώτοι, αυτή την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου στο event του Techblog. Τιμή και διαθεσιμότητα για το Incredible S στη χώρα μας, δεν έχουν ανακοινωθεί.

, HTC Incredible S, Αποκλειστικότητα Techblog

HTC Incredible S
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3
Επεξεργαστής: 1GHz
Μνήμη RAM: 768ΜΒ
Οθόνη: 4 ιντσών, 800×480 pixels, Super LCD
Κάμερα: 8 Megapixels, auto-focus, dual LED flash, 720p video
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 1.1GB
Κάρτα μνήμης: micro SD
Wi-Fi, DLNA, GPS, Bluetooth, micro USB
Μπαταρία: 1450 mAh
Διαστάσεις: 120x64x11.7 χλστ.
Βάρος: 135 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

35 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vasilis Bouras

Θα το έχεις στην κοπή τη πίτα?
pf γκαντεμιά. Κάτι πρέπει να κάνω να μπορέσω να έρθω…
Φοβερό φαίνεται…

Λευτερης

Πειτε μου εναν καλο λογο για να αλλαξω το desire hd μου με αυτο το κινητο…τι παραπανω εχει?
Μολις απογοιτευτηκα:(

sdaoulas

ελεος πια με την htc. τι κολλημα εχει φαει μα τις SLCD οθονες?
εβγαλε το desire με amoled και ολα τα νεα της κινητα ΔΕΝ εχουν.

Giorgos M

Φαινεται ωραιο εξωτερικα και βολευουν πολυ τα capacitive κουμπια… Η sammy επρεπε να υιοθετησει το κουμπι για το search στο νεο SGS… Παντως εχει φαει ηττα η HTC με τις οθονες γιατι ολοι προχωρανε και αυτη μενει στασιμη (Sony με Bravia, SAmoled+,Retina,Contour κλπ) και η οθονη σε αυτες τις συσκευες ειναι το σημαντικοτερο τελικα…

Sakis

Σίγουρα η slcd δεν είναι τόσο καλή όσο η amoled (κατά την γνώμη μου) αλλά αν είναι να ρίχνει το κόστος του κινητού είμαι υπέρ. Εννοείται ότι είμαι υπέρ σε περίπτωση που αυτή η μείωση του κόστους περνάει και στην τσέπη του καταναλωτή μειώνοντας την τιμή πώλησης. Εξάλλου οι περισσότεροι δεν μπορούν να δουν και τεράστιες διαφορές ανάμεσα στις δύο οθόνες.

Nikos

Καλά τι κόλλημα έχετε φάει με το είδος της οθόνης. Κινητό έχετε ως επί το πλείστον και όχι σινεμά. Εμένα πάντως έχει σημασία το UI και πως φαίνεται στο browsing στο διαδίκτυο. Άντε δηλαδή να δω κανένα video clip στο youtube αλλά αυτό είναι όλο. Κρίμα πάντως που φεύγει το optical ball γιατί με βολεύει απίστευτα στα μηνύματα και στα e-mail.

pablo

Λευτερης @ συμφωνω απολυτος μαζι σου. Κανενας λογος ιδαιτερης προσοχης, μικρο βημα προς τα εμπρος.Desire εχω αλλα δε θα το αλλαξω ουτε και γω.

sdaoulas @ άφησες και αλλού σχόλιο για τις οθόνες που χρησιμοποιεί η HTC ΑΛΛΑ συμφωνω και επαυξανω με τη παρατηρηση σου..

τωρα οσο εχει να κανει με τη 2.3 ασχολιαστο..

Alabam

Το λιγότερο τραγικη η HTC . Δηλαδη το καινουριο που εχει να μας πει στα smartphones που παρουσιασε ειναι τι ?? Το 1 Ghz επεξεργαστη ? το 720p video? Η SLCD ?

Οι αλλοι βγάζουν δυπηρηνα και 3D κινητα και αυτή νομίζει πως βρίσκεται ένα χρόνο πριν, στην MWC 2010 !

Λευτερης

Πυστευω οτι δεν εκανε καν βημα προς τα εμπος.μονο η μπροστινη καμερα ειναι ενα βημα που για πολλους θα περασει απαρατηρητη.
Μας δουλευει μου φαινεται η htc…

Sakis

Πάντως στην φωτογραφία δεν μπορώ να διακρίνω που ακριβώς είναι η μπροστινή κάμερα. Εκτός αν δεν ξεχωρίζει λόγω του μαύρου χρώματος.

hayatevo9

αν κοστίζει 400 ευρώ θα πάει καλά. Από τη στιγμή που τα διπύρηνα ξεκινούν από 550 τη θεωρώ μια λογική τιμή.

Nikos

Η αλήθεια είναι ότι η HTC απλά αναβάθμισε τα κινητά της και πρόσθεσε μια κάμερα. Αλλά το ίδιο πάνω κάτω έκαναν και οι υπόλοιπες εταιρίες με εξαίρεση την LG που έφερε όλες τις μοδάτες τεχνολογίες στο οπλοστάσιο της. Από τις καινούργιες βέβαια τεχνολογίες ξεχωρίζουν οι διπύρηνοι CPU και το HDMI Output. Στις οθόνες, δεν υπάρχουν ξεκάθαροι νικητές μια και εκεί που υστερεί η μια, υπερτερεί η άλλη. Π.χ. οι amoled είναι πολύ καλές στο να βλέπεις ταινίες μια και απεικονίζουν το μαύρο πιο καλά αλλά οι S-LCD είναι καλύτερες για διάβασμα μια και είναι πιο sharp και πιο ρεαλιστική απεικόνιση των χρωμάτων.

fred

δεν βλεπω να εχει κανει κατι καινοτομο η htc

orestis

Ρε παιδιά είστε σοβαροί? Συγκρίνετε την htc με την lg?! Αν είναι δυνατόν! Τί καινοτομία έκανε η lg δηλαδή? Πρόσθεσε έναν άχρηστο διπύρηνο επεξεργαστή που θα σου κάψει το κινητό μέσα σε 6 μήνες και ονόμασε τις οθόνες της διαφορετικά!? Μπράβο της! Και το ότι ήταν η πρώτη που έβαλε διπύρηνο χωρίς καλά καλά να το τσεκάρει δείχνει πόσο ανεύθυνη είναι! Για το 3D δε σχολιάζω! Δε χρειάζεται! Πηγαίντε να δείτε σε videaki τι εννοεί η super εταιρία lg το 3D! Το μόνο καλό είναι οι πολύ καλές τιμές που έχει για τις φαινομενικές αυτές καινοτομίες, γεγονός που αναγκάζει τις άλλες (πχ htc) που έχουν “μείνει πίσω” να κατεβάσουν λίγο τις τιμές τους..

Solon

orestis στο videaki δεν μπορεί να φανεί το 3d γιατί βασίζεται στην στερεοσκοπική όραση και δεν το πιάνει η κάμερα. Δεύτερον αν μη τι άλλο τα γραφικά του Tegra 2 είναι πολύ ανώτερα από οποιοδήποτε άλλο επεξεργαστή κινητού. Nvidia γαρ. Το αν καεί το κινητό σε 6 μήνες αυτό θα το δούμε. Τέλος η τεχνολογία της οθόνης δεν είναι απλή μετονομασία. Eίναι πολύ φωτεινότερη και πολύ οικονομικότερη. Ωστόσο πράγματι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την LG με την HTC όπως λες γιατί η LG δεν έχει την εμπειρία της HTC στο συγκεκριμένο χώρο. Είναι όμως σοβαρή εταιρεία και σίγουρα αξίζει μια ευκαιρία. Το γεγονός μάλιστα πως προσπαθεί να εισέλθει στην αγορά με καινοτομίες δείχνει πως το έχει πάρει σοβαρά. Τώρα για το καινούριο HTC S και εγώ είμαι λιγάκι ψιλοαπογοητευμένος και όχι λόγο οθόνης που ήταν γνωστό ότι θα είχε Super LCD. Περίμενα διπύρηνο επεξεργαστή, 1gb ram και τουλάχιστον 8gb ενσωματωμένη μνήμη. Και σίγουρα κάποια νέα καινοτομία από αυτές που μας έχει συνηθίσει η HTC.

Eaglos

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που δεν χρησιμοποιούν μεγαλύτερες μπαταρίες ή απλά το κάνουν για να πουλάνε ακριβά στο μέλλον επειδή θα κρατά το κινητό 3 μέρες;

jek

Διαστάσεις:120 x 64 x 11.7 mm
Βάρος:135.5 g

Ολα εγώ θα στα λεω? 😛

τομ

hands on θα εχουμε εμεις οι ατυχοι ??

Sakis

Κώστα μία μικρή διόρθωση στα χαρακτηριστικά της συσκευής. Η μπροστινή κάμερα δεν είναι 2 MP. Είναι 1.3 ΜΡ. Έτσι αναφέρει η HTC στην σελίδα της.
https://www.htc.com/www/product/incredibles/specification.html

giannis

Καλα τι διαβάζω εδώ? ότι θα καεί το lg στο 6μηνο.. Δηλαδή ΟΛΑ τα high end κινητά που θα είναι μέσα στο 2012 διπύρηνα και το 50% -αν όχι για παραπάνω ποσοστό- θα έχουν το tegra να μη τα αγοράσουμε? Πω ρε μανία που την έχετε μερικοί. Να μη τα αγοράσετε εσείς αν δεν σας αρέσουν, αλλά να μη λέτε μπαρούφες γιατί διαβάζουν πολλοί εδώ μέσα. Ντάξει γελάσαμε γελάσαμε αλλά έλεος ρίχνετε το επίπεδο.

Να μη ξεχάσω να σας θυμίσω να μην αγοράσετε στο μέλλον αλλους σταθερούς-φορητούς Η/Υ. Γιατί τα cpu τους αν και πολυπύρηνα και ενώ ρίξαν την λιθογραφική μέθοδο (σε σημείο που πλέον σε λίγο θα είναι κοντά στο να φεύγουν άτομα απο το υλικό των πυρήνων) εσείς είστε ικανοί να αποδείξετε ότι θα κάψουν τα σπίτια. Μείνετε ρε μια ζωή με τα pentium 4 αφού σας ικανοποιούν σε επιδόσεις και μη γκρινιάζετε για μας που τολμάμε να πάρουμε άλλα. Αν δε θέλετε πολυπύρηνα κινητά μη τα πάρετε. Η κατανάλωση και οι θερμοκρασίες ενός tegra κυμαίνονται μέσα σε λογικά όρια ασφαλείας που δε περιμέναν εσάς να τα δημιουργήσετε. Πάλι καλά δηλαδή…

George

@Eaglos
Δυστηχώς ενώ οι τεχνολογίες οθονών,ασύρματης επικοινωνίας,επεξεργαστών και πολλών άλλων έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ η τεχνολογία των μπαταριών έχει μείνει στάσημη εδώ και ασρκετό καιρό…
1500 mAh σχεδόν είναι η μπαταρία του όπως στα περισότερα σημερινά smartphones,μόνο το motorola atrix το ξεπέρασε ουσιαστικά με 2000 mAh σχεδόν….
Δεν αποσκοπεί κάπου το οτί οι μπαταρίες των κινητών είναι αυτής της τεχνολογία η οποία δεν επαρκεί,απλά δεν υπάρχει κάποια καλύτερη τεχνολογία από την υπάρχουσα…

@Orestis μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά…
Όταν έγινε το review του X2 δεν υπήρχε κάποια διαθέσημε έκδοση android η οποία να υποστήριζε 2 πυρήνες όμως το Χ2 που θα κυκλοφορήσει θα φοράει έκδοση απόλυτα συμβατή για διπύρηνο επεξεργαστή.Όσο για τα βιντεάκια του 3D που λες πως είναι δυνατόν μια οθόνη η οποία δεν υποστηρίζει 3D όπως η οθόνη του υπολογιστή σου να δείχενι 3D περιεχόμενο;Την διαφορά του 3D με τις κανονικές οθόνες θα την καταλάβεις μόνο αν το δεις με τα μάτια σου.

Spyros

Κωστα εσυ τι θα προτεινες? DESIRE HD ή Incredible S μιας και τον επομενο μηνα εχω αναβαθμιση απο vodafone

Sakis

Δεν πειράζει. Ας μην το φέρουν επίσημα Ελλάδα. Ας το φέρουν αλλού στην Ευρώπη και το αγοράζουμε από εκεί!! 😛
Πάντως λογικά από τιμή θα έχει σχεδόν την ίδια με το DHD αφού ναι μεν έχει μικρότερη οθόνη, αλλά έχει μπροστινή κάμερα. Βέβαια είναι λίγο έως πολύ αναμενόμενο να είναι πιο ακριβό γιατι πολύ απλά το marketing είναι μεγάλη επιστήμη!

pablo

Spyros @ επιδοτηση οχι αναβαθμιση , με το να σου δωσουν μια συσκευη δεν αναβαθμιζεται κατι. ανανεωση προγραμματος κανεις. Φιλικα παντα και αν στο πουν λαθος να τους διορθωσεις..

Spyros

pablo ναι εχεις δικιο.Επιδοτηση ηθελα να πω.Λαθος διατυπωση.

Pavlos Kam

Εαν δν το φερουν θα ειναι λαθος για εμενα γιατι πιστευω πως εχει το ιδανικο μεγεθος οθονης.

orestis

Δεν έχω τόσο θέμα με τους διπύρηνους όσο με όλες(μα όλες!) τις εταιρείες που δεν κάνουν απολύτως τίποτα με την μπαταρία! Επειδή και καλά οι περισσότεροι δεν το κοιτάνε γιατί δεν είναι μαρκετινίστικο και δεν πρόκειται να σου κάνει εντύπωση αφού είναι από τα τελευταία πράγματα που θα πέσει το μάτι σου! Αλλά όχι κι έτσι ρε φίλε! Κάνε κάτι με την μπαταρία και μετά θα σε παραδεχτώ για το διπύρηνο! Στη συγκεκριμένη όμως φάση στόχος να πουλήσουν και χαμένοι βγαίνουμε εμείς.. Όσο για το 3D παρεξήγησις.. Δεν εννοούσα ότι δε φαίνεται έστω και υποτυπωδώς τρισδιάστατο! Το γεγονός όμως ότι βασίζεται στη στερεοσκοπία χωρίς να παρεμβάλλεται κάποιο άλλο οπτικό μέσο(πχ τα γνωστά γυαλιά) δεν είναι επιβεβαιωμένο τι επιπτώσεις έχει και η lg πάει και το βγάζει χαλαρά! Τί είμαστε πειραματόζωα!?

altsakal

Συγνώμη θα το ξαναγράψω το incredible φωράει android 2.2.1

Nikos

Κώστα,εσυ ανάμμεσα στο galaxy s και στο incredible s ποιό θα επέλες αυτη τη στιγμή?

Nikos

Σε ευχαριστώ πολύ keep going:)

Georgia

Ακούγεται ότι δεν θα κυκλοφορήσει επίσημα στην Ελλάδα. Από την άλλη όμως η HTC το έχει στο ελληνικό site της. Επειδή βλέπω ότι το τελευταίο σχόλιο έγινε στις 27/03…μήπως μάθατε κανένα νέο από τότε? :/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.