HTC Legend, 20 Μαΐου στη WIND αποκλειστικά

Το HTC Legend με λειτουργικό σύστημα Android 2.1 και αλουμινένιο σασί τύπου unibody καταφθάνει αποκλειστικά στο δίκτυο της WIND. Κάπου εκεί στις 15 με 20 Μαΐου, το Legend θα διατίθεται αποκλειστικά στη WIND για μια περίοδο 20-30 ημερών και μετά σε όλες τις υπόλοιπες εταιρείες. Το Legend με οθόνη 3,2 ιντσών multi-touch τεχνολογίας AMOLED, επεξεργαστή 600MHz και κάμερα 5 Megapixel αναμένεται στην τιμή των 490 ευρώ.

, HTC Legend, 20 Μαΐου στη WIND αποκλειστικά

, HTC Legend, 20 Μαΐου στη WIND αποκλειστικά

HTC Legend, Δοκιμάσαμε την κάμερα των 5 Megapixel

HTC Legend
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.1 (Eclair)
Επεξεργαστής: 600 MHz
ROM: 512 MB
RAM: 384 MB
Οθόνη: 3,2 ιντσών AMOLED, 320×480 pixels
Κάμερα: 5 Megapixel
Wi-Fi, GPS, Bluetooth
Κάρτα μνήμης: microSD
microUSB, υποδοχή ακουστικών 3.5mm, FM Radio
G-Sensor, Digital compass, Proximity sensor, Ambient light sensor
Βάρος: 126 γρ.
Μπαταρία: 1300 mAh

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
isidorosr20595

Θα μπορούσε να ήταν και πιο φθηνό αφού το Desire κάνει 530 €.

axel

Μπορεις να μας πεις πως ειναι η αισθηση στην τσεπη του τζιν? Επειδη εχει αυτη την κλιση μηπως ειναι ενοχλητικο…

Staf

Οντως πολλα τα 490..Πιστευω πως θα πεσει αρκετα η τιμη οταν βγει στην αγορα το Desire!

axel

Α οκ, γιατι ουτως ή αλλως βαζω το κινητο μπρουμητα για να προστατευω την οθονη. 490 ειναι παρα πολλα αν το Desire κανει 550. Για 60 ευρω δλδ δεν θα παρεις το Desire?? :/

tasos

cvlachakis εμαθα οτι σε 6 μερες κυκλοφορει το samsung wave το ειδα στο expansys ξερεις ποτε θα το φερουν οι εταιριες κινητης? ααα και αν θα μπορεσεις να κανεις ενα hands on…

Staf

Α ναι??Ε τοτε χαζομαρα πιστευω..Το βαρυ Πυροβολικο τωρα για την ΗΤC ειναι το Desire..
To Legend πολυ ακριβο για τα χαρακτηριστικα του!

Παντως ασχετο! Δεν καταλαβαινω αυτην την τακτικη του να μην βαζουν 2η καμερα..Χανει πολυ το κινητο.Να λες οτι εχεις ενα κινητο High End και να μην εχει 2η καμερα για βιντεο κλησεις!

giannis

Καλά ρε Κώστα θα μας τρελάνουν?για 400-430 το πολύ δεν λέγαμε για αυτό.Γιατί μιά 500σάρα.Εκτός οτι δεν τα αξίζει τα λεφτά του(ενώ πρίν στην κατηγορία 400-420 ήταν αφεντικό) με το να κυκλοφορήσει το desire μόνο με τόση διαφορά το κάψαν αυτό.Απορώ ποιός ανίδεος για τόσο μικρή διαφορά θα έπαιρνε αυτό;Εχω φίλο δηλαδή που έλεγε ότι με 400-420 θα το επαιρνε γιατί το desire του πήγαινε πολλά.Τώρα δεν υπάρχει περίπτωση…

ST.

Κριμα και ηθελα να το αποκτησω… Φαρμακειο η HTC!!!!

ST.

Αναμεσα σε Milestone και Legend ποιο θα επελεγες?

noto

Kωστα κανεις φοβερη δουλεια αλλα μια παρατηρησουλα. ρε φιλε μιλας παρα πολυ γρηγορα και με ανχωνεις 😀 μιλα πιο σιγα κ ας βγαλεις 2 video στις παρουσιασεις.φιλικα παντα..

Staf

Xαχα. Νοτο αυτο το εχω κι εγω.. Ειναι μια κακια συνηθεια αλλα συνηθιζεται. Κι εγω μιλαω πολυ γρηγορα. Αλλα να ξες, λενε οτι ειναι χαρακτηριστικο των εξυπνων ανθρωπων. χαχα

Panos T.

τελικα ποτε βγαζει η wind το desire?ξερει κανεις?το legendηδη εμφανιζεται στισ αναβαθμισεις αλλα λες να περιμενω το desire. προλαβαινω μεχρι τελος του μηνα??βασικα μ χαλαει λιγο η εμφανιση του legend αλλιως δεν ειχα κανεναν ενδοιασμο να το παρω αυριο κ ολας…

kostis

συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Άμα το είχαν 400 με 420 τότε θα το αγόραζε πολύς κόσμος! Τώρα με 490 δεν λέει! Ελπίζω να το κατεβάσουν μέχρι τα μέσα Ιουνίου! Ίσως και με τον ανταγωνισμό να κατεβεί, αφού θα το πουλάνε και άλλες εταιρίες μέσα στον Ιούνιο…

kostis

παιδιά να ρωτήσω κάτι???
έχουμε το Legend με Android, αλλά χωρίς capacitive οθόνη και το HD mini με Windows mobile 6.5 με capacitive. Και τα δύο κινητά έχουν τον ίδιο επεξεργαστή, την ίδια Ram και Rom.

τελικά ποιο είναι πιο γρήγορο??

naxiand

Ξέρουμε πότε θα το φέρει η wind?

Δημήτρης

κώστα sorry ρε φίλε αλλά το desire 499 ευρώ δε το έχουν οι περισσότεροι π.χ cosmote,γερμανός
τι 550 ακούω (διαβάζω) εδώ;;

Δημήτρης

χαχα sorry Κώστα..λέω και έγω…ερωτευμένος θα μαι

lina11c

καλησπερα παιδια…εχω το legend στα χερια μου και ειναι ολα ωραια,ομως εχω προβλημα με τα ξυπνητηρια και δεν χτυπανε…γνωριζει κανεις κατι για αυτο???

sui generis

Πήρα μια κάρτα μνήμης 8 GB και από την ώρα που την έβαλα όλο μου σβήνει το τηλέφωνο. Ξέρετε γιατί γίνεται αυτό? Είναι πρόβλημα της κάρτας ή της συσκευής, γιατί αν είναι της συσκευής να πάω να το αλλάξω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.