HTC M7 με οθόνη Full HD και ακόμα ένα με τον NVIDIA Tegra 4 [φήμες]

Εχθές ξεκίνησαν οι “πληροφορίες” για το επόμενο Samsung Galaxy S IV ενώ και για το iPhone 6 έχουν γίνει αναφορές. Σήμερα η σκυτάλη πάει στη HTC με δύο φημολογούμενα μοντέλα που αναμένεται να ανακοινωθούν στις 2013, το HTC M7 και ένα ακόμα τετραπύρηνο με το NVIDIA Tegra 4 (Wayne).

Το HTC M7 λέγεται ότι θα έχει unibody σασί από αλουμίνιο το οποίο θα φιλοξενεί μια οθόνη 5 ιντσών Full HD 1920×1080 pixels τεχνολογίας S-LCD3, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 στο 1.5GHz, 2GB μνήμη RAM, 32GB ενσωματωμένη μνήμη, κάμερα 13 Megapixel και θα τρέχει Android 4.1 Jelly Bean.

Το επόμενο μοντέλο που θα είναι και το πρώτο με τον νέο τετραπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 4 (Wayne) χρονισμένο στο 1.8GHZ ή 2.0GHz θα τρέχει Android 5.0 Key Lime Pie.

Οδεύουμε προς το τέλος του 2012 και ότι είδαμε είδαμε για φέτος. Μια νέα χρονιά ξεκινάει σε λίγες εβδομάδες και οι εταιρείες καταστρώνουν ήδη τα σχέδιά τους με σκοπό να επικρατήσουν του ανταγωνισμού.

Ανυπομονείτε;

, HTC M7 με οθόνη Full HD και ακόμα ένα με τον NVIDIA Tegra 4 [φήμες]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thodoris1988

Σας εχω γραψει εντελως μονο και μονο για τις αναβαθμισεις που (δεν) κανετε. Μονο σε περιπτωση που βγει ξανα καποιο Nexus απο την HTC θα επαιρνα ξανα. Η κοροϊδια που επεσε με το Desire HD δεν υπαρχει πουθενα. Για να μην αναφερθουμε σε συσκευες τυπου Evo 3D που δε φαινεται να παιρνουν 4.1 ουτε για αστειο. Αντιθετα, το Galaxy S2 μια χαρα την εχει. Γιατι αραγε;;; Τελος παντων, απο αυτα που διαβαζω φαινεται πως θα ειναι ωραια συσκευη αλλα αν ειναι να δωσω 600 ευρω και μετα απο εναμιση χρονο να σταματησει να αναβαθμιζεται ενω εχει τις δυνατοτητες, τι να την κανω; Ολα στο βωμο του Marketing…

Takis Cavo

Πολύ ωραία τα χαρακτηριστικά του… Αλλά που θα φτάσουμε με το μέγεθος ρε παιδιά???
Έχω το galaxy s2 ένα χρόνο τώρα και είμαι ακόμα ενθουσιασμένος που κάθε μερα ανακαλύπτω και κάτι καινούριο, αλλά μετά από τόσο καιρό μπορώ να πω ότι το μέγεθος του με δυσκολεύει κάποιες στιγμές μέσα στην μέρα…
Έλεγα να πάρω s3 αλλά είναι ακόμα πιο μεγάλο οπότε δεν το έκανα αν πάει και το s4 στις 5 ίντσες που διάβασα τότε τι κάνουμε??
Θα μείνουμε μια ζωή με παλιό κινητό εμείς που θέλουμε να φοράμε ένα απλό τζιν και όχι ρούχα hip hop???
Δεν νομίζω να ζητάω κάτι παράλογο… ένα κινητό με χαρακτηριστικά όπως αυτά που διαβάζω τώρα και μου τρέχουν τα σάλια θέλω αλλά ΝΑ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗΗΗΗΗΗΗ!! Μακάρι να βγεί και s4 mini αλλά με τα ίδια χαρακτηριστικά του s4 όχι όπως την μούφα το s3 mini

andreas kor

Παρα πολυ καλα χαρακτηριστικα!!! Το Μ7 θα φοραει nvdia tegra 4 η snapdragon s4??

AndroGen

+1 @Thodoris1988
DesireHD εδώ και εντελώς απογοητευμένος με αυτό που μας έκανε η ΗΤC.

Από την άλλη το Nexus ακούγεται ελκυστικό αλλά εάν η Google κάνη ξανά την χαζομάρα και το κάνη με την LG, “κλάψτα Καράλαμπε”. Εάν το φτιάξει με HTC η Samsung τότε θα τα πούμε ξανά… 😉

Θεόδωρος

Takis Cavo εμένα πάντως το Note μου μια χαρά χωράει στην τσεπη..είσαι υπερβολικός με το S2 ένα από τα καλύτερα κινιτά που βγήκαν ποτε και στο ιδανικό μέγεθος..

chaos

Βλεπω γενικα οτι υπαρχει ενα αρνητικο κλημα οσο ανφορα την htc και νομιζω οτι εινα αδικο να πεφτει τοση λασπη για την ποιοτητα που προσφαιρει. Οσο ανφορα στο Desire HD επειδη ειμαι κατοχος απο τους πρωτους που το αγορασαν στην ελλαδα δεν εχω να προσαψω τιποτα αρνητικο
για την συσκευη εκτος απο την τιμη της αλλα οτι πληρωνεις παινεις και προτιμω την ποιοτητα παρα την σαβουρα απο τους υπολοιπους;. Οσον αφορα για τις αναβαθμισεις υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες για το συγκεκριμενο κινητο εχουν κυκλοφορισει ενα σωρο custom roms που δεν ξερεις τι να προτοδιαλεξεις. Ειμαι σιγουρος οτι η καινουργια συσκευη θα αφισει εποχη ελπιζω να κυκλοφορισει συντομα και σε προσιτη τιμη.

md03582

@chaos συμφωνω απολυτα μαζί σου. Αν κρατας htc στα χέρια σου, οτι άλλο και αν πιάσεις, ποιοτικά, σου φαίνεται λίγο..

Lefteris

@Takis Cavo Εχουν φαγωθει ολοι, μολις βλεπουν το S3 μου αυτο με ρωτανε χωραει στη τσεπη αυτο; E, NAI μια χαρα χωραει!!!!!!! ελεος πια! 😛 Φιλικα παντα, αλλα εχω αγανακτισει με αυτη την ερωτηση αλλα και τα παραπονα οτι δεν χωραει στη τσεπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.