HTC M7, Γαλλία κυκλοφορεί 8 Μαρτίου με τιμή 650 ευρώ

Το HTC M7 θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου στη Γαλλία με τιμή 650 ευρώ, αυτό προκύπτει από “έγγραφο” του γαλλικού καταστήματος Phone House που δημοσίευσε νωρίτερα σήμερα η ιστοσελίδα FrAndroid και κατέβηκε λίγες ώρες αργότερα. Όμως στο ίντερνετ ότι ανεβαίνει, παραμένει και έτσι η φωτογραφία που “μαρτυράει” την ημερομηνία και την τιμή βρίσκεται πλέον παντού.

HTC M7 τιμή, HTC M7, Γαλλία κυκλοφορεί 8 Μαρτίου με τιμή 650 ευρώ

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
P@NOS

Να πω την αλήθεια το σχέδιο του με ξάφνιασε κάπως!! Κάπως ετσιι περίμενα το S4 με δυο ηχεία από μπροστά, άμα είναι και αλουμίνιο ποιο Ζ μου λες μετά, πρέπει να δείξει κάτι πραγματικά πολύ καλό για να μας κερδίσει η Samsung…

Νικος

Ελπιζω η εξωτερικη του εμφανιση να μην ειναι ετσι οπως στην οικονα θα προτιμουσα τα ηταν κατι αναμεσα σε butterfly και DROID DNA και τα υλικα κατασκευης οπως του desire HD πιστευω θα ηταν ο τελειος συνδιασμος.

karkavelas

Η διαφήμιση είναι ψέμα.
https://www.hottocome.com/2013/02/fake-htc-m7-commercialise-le-8-mars-au.html?m=1

Δείτε εδω.

karkavelas

Κώστα δεν ήθελα να θίξω εσένα ή το site.Απλά το έκανα post για παρακλάδι ενημέρωσης. 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.