HTC M8, Φωτογραφία επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για διπλή πίσω κάμερα;

Το HTC M8 θα είναι ο αντικαταστάτης του HTC One και σήμερα επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι θα έχει δύο κεντρικές κάμερες τεχνολογίας Ultrapixel και διπλό LED flash. Λογικά οι δύο κάμερες θα ελέγχονται από κάποιο εξελιγμένο λογισμικό προσφέροντας νέες δυνατότητες λήψης φωτογραφιών και βίντεο.

Η φωτογραφία που διέρρευσε πριν μερικές ώρες επιβεβαιώνει ότι το νέο HTC One 2 (M8) δεν θα έχει ψηφιακό αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων όπως το μεγάλο HTC One Max. Επίσης παρουσιάζουν το νέο One να είναι σχεδόν ίδιο εμφανισιακά με το τωρινό μοντέλο διατηρώντας το μονοκόμματο αλουμίνιο με τις καμπύλες άκρες.

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες πληροφορίες που έχουμε συκγεντρώσει σχετικά με το M8 αυτές αναφέρουν ότι θα έχει οθόνη 5 ιντσών Full HD 1080p και τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800.

Update: Στέλεχος της HTC Λουξεμβούργου σχολιάζει ότι η φωτογραφία είναι μαιμού.

HTC M8 dual camera, HTC M8, Φωτογραφία επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για διπλή πίσω κάμερα;

HTC M8 dual camera, HTC M8, Φωτογραφία επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για διπλή πίσω κάμερα;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilakis15

το μόνο από τα android κινητά που αξίζει κατά τρόπο τινά τα λεφτά του..όχι εξ ολοκλήρου ..αλλά μέχρι σε ένα σημείο ναι…εκτός αυτού έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και θα μπορύσε να συγκριθεί μέχρι ένα μικρό βαθμό με το iphone 5s που έχω..(το οποίο αγόρασα απο germano γιατί είμαι ψωνισμένος και θέλω να φαίνεται ότι εδωσα 739 ευρώ)..όλα τα άλλα android και κυρίως τα samsung και τα lg είναι για τα σκουπιδια…φτηνά υλικά που θα έπρεπε να πωλούνται σαν κινέζικα…

Vlasis

Vasilakis15, το 15 να υποθέσω προσδιορίζει την ηλικία σου έτσι; Μόνο έτσι εξηγούνται αυτά που γράφεις…αν και εγώ στα 15 είχα μυαλό…δεν ήμουν λοβοτομημένος σαν εσένα.Τώρα σου έβαλα και δύσκολη λέξη βέβαια και μπορεί να μην την έχετε κάνει στο σχολείο ακόμα.ρωτά αυτή που σας κάνει γλώσσα να σου την εξηγείσει.αχ καημένη Ελλάδα δεν υπάρχει σωτηρία δυστυχώς…

theo

να μην υπήρχε το δόγμα της apple με τον ψευτωπροφήτη jobs και θα γλίτωνε ο κόσμος ανόητα όντα? που χρειάζονται επιβεβαίωση για το ποιοι είναι με βάση το τι κρατάνε στο χέρι και πόσα αξίζει… και εις ανώτερα!!! τοθ χρόνου και με ένα macpro απ’αυτά των 20 000 dollars!!!

loni

Πως καταφερες κ με προλαβες ρε @Vlasis;;; εισαι ωραιος…

Alexis

Εγω ακομα θελω το htc one. Μολις κυκλοφορισει αυτο το one θα πεσει πολυ και τοτε θα εχεις μα διαλεξεις αναμεσα απο τοσες συσκευες.

tasos

Καλά, τόσο καιρό δεν έχει καταλάβει ότι το παραμύθι με τα ultra pixel δε πείθει.

loni

Κωστα δεν γνωριζομαστε αλλα δεν ειναι δυνατον ο αλλος να μπαινει μονο κ μονο για να κανει δυσφημιση και διαφημιση, κατανταει εκνευριστικο!!! Αλλα ουτε λεει την γνωμη του γιατι σχολιαζει για το ONE οταν το θεμα ειναι το Μ8 με τις δυο καμερες! Εχω αδικο;

akis

παντως προτιμω στην ελλαδα ανθρωπους σαν τον βασιλη που εχουν αποψη και την λενε (οποια κι αν ειναι αυτη, αν και δεν διαφωνω πληρως μαζι του), παρα ανθρωπους σαν τον βλαση που κοροιδευουν 15χρονους επειδη τους εθιξαν το κινητο (αν ειναι δυνατον). επι του θεματος νομιζω οτι πολυ καλα εκανε και κρατησε ιδιο σουλουπι και υλικα η HTC στο one δεδομενου οτι απο εμφανιση ακομη δεν συγκρινεται με κανενα android.

Darth

Έχω λιώσει διαβάζοντας τα σχόλια.. Παιδιά μιν ψαρώνετε trolling κάνει το παιδί κατά πάσα πιθανότητα…. Ελπίζω δλδ γιατί αν δεν κάνει και τελευταία ελπίδα για την Ελλάδα μόλις έσβησε.

Πάντως έχει ένα δίκαιο για την ποιότητα

Αποστόλης Ρόδος

Οι δύο κάμερες αν ισχύουν πολύ πιθανόν να παίζουν λήψη 3D… Για να δούμε θα με ξανακερδίσεις HTC?

loni

ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ! Παιζει παντως να λανσαρει την μοδα του τρισδιαστατου το Μ8 (οπως ειπα κ πιο πανω);

Kimonas

Παιδιά δεν είναι ανάγκη να τσακωνόμαστε , δεν νομίζω κανείς εδώ να είναι CEO εταιρίας και να θίγεται προσωπικά..ο καθένας με το γούστο και τξ γνώση που έχει επιλέγει.. Τώρα ως αναφορά το One 2 θέλω να δω πραγματικά τη λειτουργία των δύο κάμερων με το λογισμικό,ίσως είναι μια μεγάλη καινοτομία τελικά κ ας μην κολλάμε τός στα ultrapixels..!

Γιάννης

Έχει αρχίσει και ξεφεύγει η τεχνολογία! 2 πίσω κάμερες? Πραγματικά είμαι περίεργος σε τι θα είναι χρήσιμες! Ώρες ώρες αναπολώ τις εποχές με τα πληκτρολόγια στα κινητά τηλέφωνα!

Panos7GR

Εντάξει η διπλή πίσω κάμερα δεν είναι πρωτόγνωρο για τα smartphones. Θυμηθείτε LG Optimus 3D και της HTC πάλι το EVO 3D (αν θυμάμαι καλά το όνομα). Πιστευω πάλι θα φέρει την 3D φωτογραφία στο προσκήνιο. Την έχουμε χάσει (όχι ότι ήταν και κάτι το τρομερό) και ίσως θα ήταν καλό marketing για την HTC, αφού δεν τα πάει καθόλου καλά στα οικονομικά… Δοκιμασμένη λύση, δεν επενδύει κάτι επιπλέον (αφού δεν υπάρχει ρευστό όπως είπαμε παραπάνω) και με επιπλέον βελτιώσεις (ελπίζω), μπορεί να κάνει την έκπληξη. Ωστόσο το ότι η δεύτερη κάμερα είναι αρκετά ψηλότερα από την κυρία κάμερα, μου προξενεί ενδιαφέρον. Στα προηγούμενα μοντέλα οι φακοί της διπλής κάμερας ήταν πολύ κοντά….
Περιμένουμε να δούμε την συσκευή επίσημα και να δούμε τι θα μας πει φέτος η HTC. Πιστεύω πάντως πως θα ειναι η πιο “γήινη” πρόταση από ναυαρχιδα και αυτό δεν είναι καθόλου κακό! Ελπίζουμε να είναι και “γήινη” η τιμή της!

tolkien

@vasilakis15 hehehhehe.
Απλα FAIL

Δημήτρης Μ

Είναι fake η φωτογραφία κατά πάσα πιθανοτητα

ilias225

Εφόσον το m8 είναι παρόμοιο σχεδιαστικά με το HTC one και το one είναι καμπυλωτο στο σημείο που υπάρχει η δεύτερη κάμερα, αναρωτιέμαι ,αν αυτή η δεύτερη κάμερα “στοχεύει” στο “σωστό” σημείο ή αν στοχεύει στον γάμο του καραγκιόζη!!!
Μήπως ρε παιδιά είναι κανένα power button?

taz

cat fight…..cat fight…αει να δουμε τι εστι βερικοκο με το HTC 2 τοτε…πανεμορφο το 1 δεν λεω κ υπεροχος ηχος αλλα η καμερα ηταν δυστηχως μετρια..ελπιζω να μην κανει το ιδιο λαθος με το 2….αλλιως θα φαμε τα μουστακια μας σαν θαλασσιοι ιπποι….ενω το ενα παει καλα πηρε τοσα βραβεια κ ευγε της αξιζει βαλε εκει μια καλη καμερα (βλ lg samsung sony)….αν κ αυτο με τια διπλα lenses με εξιταρει….αλλιως απο htc quietly brilliant θα γινει htc quietly b.ankrupt.

Aggelos Adams

Η εταιρεια παντως ειναι για τα τσιρκα.
Κανει update στο νεο Android μονο στη σειρα ΟΝΕ ενω στην αμεσως προηγουμενη Desire δεν κανει τιποτα!!!

Lambros

Εγώ γιατί πάλι έχω την εντύπωση ότι πάνω από την κύρια κάμερα δεν υπάρχει δεύτερη κάμερα αλλά αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, σε κυκλικό σχήμα και όχι σε τετραγωνισμένο (βλ. One Max).

Iou

Εμένα πάλι η φώτο μου φαίνεται εντελώς ψεύτικη. Δεν πιστεύω ότι το νέο HTC One θα έχει ακριβώς το ίδιο design με το παλιό. Επίσης η δεύτερη “κάμερα” είναι σε εντελώς άκυρο μέρος, μιας και όπως ειπώθηκε και πιο πάνω σε εκείνο το σημείο το σώμα του κινητού είναι κυρτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.