HTC M8, Νέα διαρροή σε χρυσό χρώμα, παρουσίαση στις 25 Μαρτίου

Άλλη μία μέρα, άλλη μία διαρροή από τον @evleaks. Αυτή τη φορά διέρρευσε εικόνα από την επερχόμενη ναυαρχίδα της HTC, με κωδική ονομασία HTC M8, συνέχεια του περσινού M7 που ήταν το HTC One. Στη εικόνα εμφανίζεται το M8 σε χρυσό χρώμα, με δύο πίσω κάμερες μία στο πάνω μέρος και μία λίγο πιο κάτω που μοιάζει να είναι η κύρια, και διπλό LED Flash.

Η HTC ήδη έχει μοιράζει προσκλήσεις στους δημοσιογράφους για ένα event στις 25 Μαρτίου που θα παρουσιάσει το M8, το event θα γίνει παράλληλα στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο όπως και πέρυσι με το HTC One. Σύμφωνα με τις διάφορες φήμες και διαρροές το όνομα θα παραμείνει όπως έχει, κάτι που ίσως δημιουργήσει σύγχυση στο αγοραστικό κοινό.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το HTC M8 στο χρυσό χρώμα αλλά και με προστατευτική θήκη από τις διαρροές του @evleaks.

HTC M8, HTC M8, Νέα διαρροή σε χρυσό χρώμα, παρουσίαση στις 25 Μαρτίου

HTC M8, HTC M8, Νέα διαρροή σε χρυσό χρώμα, παρουσίαση στις 25 Μαρτίου

Πηγή 1, 2, 3

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SpyrouS

Αν ειναι οντως αυτο ενα εχω να πω:κριμα.
Και το περιμενα πως και πως :/

nol

Ασχημο ειδικά όλο το πίσω. Το one καλύτερο εμφανισιακά.Αν είναι έτσι βγαινει απο τη λίστα.

tiamat

καλα ποσο Μ2ΛΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΗΤC ??

, προσεξα οτι ενω τα κουμπια εχουν γινει πλεον software, το σημα της htc παραμενει ως ειχε ακριβως απο κατω δημιουργωντας ακομα μεγαλυτερο ΑΣΚΟΠΟ bezel στο ηδη μεγαλο μεγεθος του κινητου λογω των ηχειων !!!!

Anthony

Κρίμα και το rumor με τα μικρά μπεζελ ηταν άψογο.. Κρίμα

Sot11

Δεν ειναι ότι ειναι άσχημο αλλα κάτι με ενοχλεί δεν ξέρω τι, του λείπει αυτο το κάτι!

Αποστόλης Ρόδος

Την πρώτη φορά σκότωσαν τη συσκευή τους με την αισχρή για τέτοιο κινητό κάμερα…
Τώρα αποτελειώνουν το M8 με ενα σκασμό φάουλ…
Από πού να αρχίσω και που να τελειώσω… Από το πανέμορφο μαύρο widget του καιρού και της ώρας, που έγινε ένα πράσινο ξέπλυμα? … το background που έγινε άσπρο? … Τα βασικα πλήκτρα που ανέβηκαν, (προσπαθώ να καταλάβω τον λόγο)…. πάνω από το άσκοπο κάτω bezel με το logo HTC, αναγκάζοντας τα κάτω εικονίδια να ανέβουν ακόμα πιο ψηλά και να φαίνεται σαν κινητό που σχεδίασε μαθητής νηπιαγωγείου.
Θλιβερά λάθη που με κάνουν να μη θέλω να αναβαθμίσω το HTC one μου σε Sense 6 …
Ειλικρινά οι άνθρωποι κάνουν τα πάντα να καταστρεψουν αυτή την εταιρεία.
Μια μαμημενη ΚΑΛΗ κάμερα στο παλιό να έβαζαν, με τον snapdragon 800, μια μπαταρία 3200 mah, 64 gb χώρο αποθήκευσης επεκτασιμο ή μη, 2 ή 3 gb ram και μια καλή τιμή και θα σαρωναν τα πάντα….
ΤΡΑΓΙΚΟΙ … ΠΟΛΥ ΤΡΑΓΙΚΟΙ…. Εύχομαι να πέφτω έξω γιατί κατά τα άλλα… Το HTC one (πλην κάμερας) είναι κινηταρα.

tiamat

συμφωνω με αποστολη ροδος που τα πε και πιο εμπεριστατωμενα.

οι ανθρωποι ειναι ο ορισμος της αυτο καταστροφης.

απο πρωτοποροι στα smartphones καταφεραν να γινουν εταιρεια προς εξαφανιση . δεν ειναι να τους λυπασε. μακαρι να τους εξαγορασει καποιος αλλος να δουμε καμια ασπρη μερα γιατι οι ταιβανεζοι στραβα αρμενιζουν και ειναι θεμα χρονου να βρουν ξερα και να βουλιαξουν στο πατο.

σπυρος

Εγώ ένα θα πω… HTC το 2010 η καλύτερη εταιρία στον τομέα των smartphone. HTC το 2014 ίσως να κλεισει αν είναι αυτή η ναυαρχίδα της.Και όλα αυτα από λάθη της ίδιας εταιρίας… λυπάμαι παρά πολύ

dark_master

Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι ουδέτερες. Σε αυτό συνέβαλε βέβαια και το χρυσό χρώμα. Το γεγονός ότι η πίσω μεριά και τα επάνω άκρα έγιναν πιο κυρτά εμένα μου αρέσει. μου θυμίζει λίγο το desire 601 το οποίο μου άρεσε σαν σχήμα(όσον αφορά την καμπυλότητα στο γύρω γυρω). Πιστεύω ότι σε ένα πιο σκούρο χρώμα το κινητό θα φαινότανε ομορφότερο.βέβαια μέχρι τα αποκαλυπτήρια θα ακούσουμε και άλλες φήμες που άλλες τελικά θα αποδειχτούν πραγματικές και άλλες όχι.
Όσον αφορά τα on screen buttons σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν και το S5 πρόκειται να το υοθετήσει. οπότε νομίζω ίσως να αποτελεί πίεση της Google προς αυτή την κατεύθυνση προς όλες τις εταιρείες.

giorgos

κατι μου λεει οτι το κινητο στη φωτο ειναι το μινι. ολα τα site λενε οτι ειναι το κανονικο βεβαια αλλα σκεφτομαι οτι θα εχει 5” οθονη και με αυτα τα πλαισια θα ειναι το μεγαλυτερο κινητο ever. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να εκανε τετοιο λαθος η HTC στην τελευταια της προσπαθεια να μην κλεισει..ηδωμεν.

νικ

Υπερεκτιμημενο γενικα, θα παει απατο κ κριμα για την htc.Οσο για την εμφανιση ειδικα το πισω μερος ειναι σαν τενεκεδακι αναψυκτικό. Και ειλικρινα απορω για καποιους fun που ελεγαν …πανεμορφο … το one με το τεραστιο bezel και τα ηχεια σαν παλιο στετεοφωνικο.

True

Απορω ωρες ωρες σοβαρα, ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΤC!!
Βλεπουν οτι η εταιρια παει για κλεισιμο και συνεχιζουν να μ@λ@κιζονται με το “the all new HTC ONE!” Δεν θα σχολιασω το background,αλλα γενικα το hardware πολυ πιο αθλιο απο περσι..Αντι να το ομορφησουνε παραπανω σε σχεση με περσυ,διατηρουν αυτα τα τεραστια bezels(ιδικα πανω και κατω!) Πηγαν να κανουν τα buttons on screen για να λεπτινουν και τα περιθωρια κατω και αφησανε το σημα της HTC εκει με αποτελεσμα να διπλασιαζονται τα bezels (μαζι με τα ηχεια απο κατω) και αφαιρωντας πολυτιμο χωρο απο την οθονη!
Aλλα και λιγη αντιγραφη απο samsung δεν βλαπτει ε! Μια χαρα γωνιες ειχε περσι το one και φετος πηγανε και τις μεγαλωσανε ακμ παραπανω χαλωντας την ομορφια του κινητου!να δουμε τι αλλο θα σκεφτει αυτη η htc! ευχομαι η εικονα πιο πανω να ειναι render απο τα αρχικα σταδια και να μην ειναι ετσι οταν βγει επισημα!

Μιχάλης

Πραγματικά το κοιτάω και προσπαθώ να σκεφτώ τι είχαν στο μυαλό τους όταν το σχεδίαζαν . Ας ελπίσουμε ότι είναι απλα μια φήμη και τίποτα παραπάνω γιατι σκεφτόμουν σοβαρά να το αγόρασα το καλοκαίρι που θα έχει πέσει η τιμή του λίγο

Alexis

Δυστυχως αν ειναι ετσι θα εχει μεγαλες διαστασεις την ιδια στιγμη που το s5 θα εχει τις ιδιες διαστασεις με το s3 και 5.25 ιντσες. Κριμα τετοιες εταιριες htc sony που δεν εχουν τπτ να ζηλεψουν απο τις υπολοιπες να κανουν τετοια λαθη.

Glukoulis

Μετά από σκέψη,νομίζω ότι η χρησιμοποίηση software κουμπιών αντί hardware είναι καθαρά πρακτικό θέμα.Πολύ απλά το χέρι θα κάνει μικρότερη απόσταση για να φτάσει τα κουμπιά στην οθόνη απ’ότι θα έκανε αν ήταν 1,5εκ πιο κάτω.Νομίζω ότι υπό αυτή την έννοια λειτουργεί.

mitsaras

Όχι, αρνούμαι να πιστέψω ότι αυτό το πράγμα είναι ο αντικαταστάτης του πολύ όμορφου ONE. ΔΕΝ γίνεται κάτι πρέπει να περνούν στην HTC.

Kostasrodos

Δεν παιζει για κανενα λογο δεν θα ειναι ετσι. Η εικονα παραειναι φαικ αν κατσεις και παρατηρησεις εχει πολλα λαθη. Προς το παρον λατρευω το ΟΝΕ μου και δεν το αλλαζω. 🙂

Δημήτρης

Η αληθεια είναι ότι και εμένα μου φαίνεται fake.ειδωμεν…
πάντως αυτο το καρακιτσαριο με το σαμπανιζέ χρωμα στα κινητά πρέπει να σταματήσει..
μόνο η Nokia το έχει με τα χρωματιστά κινητά χωρίς να κοιτάει τη βλακεια θα βγαλει ο δίπλα για να τον αντιγράψει.

mitsaras

Να ρωτήσω ρε παιδιά, εχει κάνεις από εσάς το ONE και έχει πάρει αναβάθμιση 4.4.2 ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.