HTC M8, Αν είναι αυτό, είναι sexy!

Το HTC M8 εμφανίστηκε σήμερα σε κάποιες live φωτογραφίες και δείχνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Η οθόνη έχει μεγαλώσει, τα bezel έχουν μειωθεί και τα μπροστινά στερεοφωνικά ηχεία έχουν διατηρηθεί. Ενδιαφέρον προκαλεί ότι στη μια φωτογραφία υπάρχουν on-screen buttons και στην άλλη όχι που σημαίνει ότι θα υπάρχει επιλογή για την εμφάνισή τους ή όχι.

Το HTC M8 (η εμπορική του ονομασία θα διαφέρει) έρχεται να αντικαταστήσει την τωρινή ναυαρχίδα HTC One και λέγεται ότι θα έχει οθόνη 5 ιντσών Full HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800, 2GB μνήμη RAM και διπλή πίσω κάμερα Ultrapixel – αν και η χθεσινή φωτογραφία που είδαμε φαίνεται ότι είναι fake.

HTC M8, HTC M8, Αν είναι αυτό, είναι sexy!

HTC M8, HTC M8, Αν είναι αυτό, είναι sexy!

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

43 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νουλης

Δεν ειναι sexy. Κ@υλ@ ειναι 😀

iou

Πραγματικά πολύ όμορφο!! Σε συνδυασμό με καλύτερη κάμερα και μεγαλύτερη μπαταρία θα είναι απίστευτη συσκευή. 🙂

μιχαλης

Ωραίο είναι δεν λέω αλλα αμ το βάλλουν κανένα 750 πάλι με αυτες μόνο τις αλλαγές δεν νομίζω να αξιζει τα 400€ παραπάνω απο το one

sosimple

Αν ειναι αυτο πραγματικα παρα πολυ καλο. Και ειμαι απο αυτους που εχω θαψει το one. Αλλα με μικρα bezel, μεγαλύτερη οθονη, ιδιο μεγεθος (ουσιαστικα έφαγε τα hard key και στο χωρο που υπηρχε εβαλε οθονη με softkey αρα το μεγεθος ειναι ίδιο αν η φωτο ειναι αληθινη) , και καλύτερη καμερα (δε νομιζω να μη τη βελτιώσουν εστω και λιγο με τοσο κραξιμο που εχουν φαει) θα ειναι εξαιρετικο. Με καλυτερο cpu και το ίδιο ποιοτικο αλουμινένιο design θα με βαλει σε μεγαλο πειρασμο να το παρω οταν φθινινει.

Αλεξανδρος

Τα ομορφότερα κινητά ever…

mitsaras

Πολύ ωραίο, είναι ένα one χωρίς περιθώρια.

kkostas

Ok εχθρός του καλού είναι το καλύτερο αν βγει έτσι τα έσπασε .

andreas kor

Aν ειναι ετσι θα τα σπαει!!!!

almir

Καλα, μιλάμε έκπληξη…!!!
Μιλάμε πρώτο…!!! ONE…!!!

forneverarrow

Αυτό μου αρέσει πραγματικά, βέβαια θα ήθελα να δω και πλάτη. Η πλάτη του One μου τη σπάει όσο τίποτα (όχι σαν υλικό, σαν σχήμα). Αν ήταν ίσιο όπως το BlackBerry Z10 θα με έψηνε περισσότερο. Πάντως η πρόσοψη αν είναι έτσι είναι εξαιρετική.

Johnny

Το έπιασες στα χεράκια σου; Μου φαίνεται ελληνική γραμματοσειρά, ή με απατούν τα μάτια μου;

loni

Ρωσικα ειναι τα γραμματα…οποτε λογικα απο εκει ηρθε η φωτο! Παντως ειναι οντως πολυ ωραιο αν δεν ειναι fake!!!

mf

Αρκει να βελτιωσει το προβλημα wifi που ειχε το δικο μου απο τη μανα του.

Panos

Πωωω, ειναι πανεμορφο! Μακαρι να ειναι ετσι το Μ8.
Αν το κυκλοφορισουν και σε κοκινο οπως το One επεστρεψα στα android!

tiamat

η φωτο ειναι αληθινη,ειναι παρα πολυ ωραιο εκτος απο το μαυρο us stealth χρωμα θα το δουμε και με το βαθυ μπλε που πρασινιζει. μακαρι τελικα να του βαλουν τον snapdragon 805 και να μη το χαντακωσουν. η htc παντα εβγαζε τα πιο ομορφα κινητα

JohnWave

Θεϊκό! Θαυμάζω τα κινητά με μικρά bezels κι όταν είναι κ αλουμινένια ακόμα περισσότερο. Όσο για τα on screen buttons, λογικά θα βάλουν ένα 4ο κουμπί στο navigation bar που να το πατάς όποτε θέλεις για να κρύψεις τη μπάρα όπως γίνεται σε άλλα κινητά με soft keys.

Giorg

Αυτο ειναι ιδιο με το τωρινο, δεν θα επρεπε να το αναβαθμισουν; Επισης, μονο η LG εχει καταφερει να εχει ελαχιστα περιθωρια οθονης και αυτο λογο των πληκτρων στο πισω μερος. Αρα ο μονος τροπος να εχει τοσο μικρα περιθωρια ειναι ειτε να εχει στο πισω μερος τα πληκτρα ή να μην εχει καθολου. Κατα τη γνωμη μου φωτό ειναι ψευτικη, ειναι οπως ολες οι φωτο απο φημολογουμενες συσκευες, παντα βαζουν ελαχιστα bezels και παντα πεφτουν εξω.

Darth

χάλασε ο κόσμος να μπει 1 gb ram παραπάνω?

Johnny

@Giorg Το g2 δεν το φτάνει κανένας μέχρι στιγμής αλλά η αλήθεια είναι πως και η samsung έχει καταφέρει να βάλει μικρά bezels στα note 3 και s4 χωρίς τα κουμπιά να μετακινηθούν στο πίσω μέρος.Άρα ακόμα κι αν τα κουμπιά του M8 βρίσκονται περιμετρικά της συσκευής και όχι πίσω δεν αποκλείεται να έχει μικρά περιθώρια.Άντε να συμμαζέψουν τα bezels τους η apple και sony γιατί δεν τις βλέπω καλά άμα συνεχίσουν το βιολί τους

Drake

Ρε παιδιά, πως είναι δυνατόν να έχει πολύ μικρά bezels σαν το G2 αφού έχει τα ηχεία; Καλύτερα λίγο μεγαλύτερα bezels και μικρότερη οθόνη αλλά με τα κορυφαία σε smartphone ηχεία, παρά ελάχιστα bezels, μεγαλύτερη οθόνη και όταν χτυπάει το τηλέφωνο σε μέρη με θόρυβο να αισθάνεσαι τυχερός αν το ακούσεις.
Αν είναι έτσι το One2, είναι σκέτη κ@υλα!!!!!!

sosimple

Giorg: G2 εχω οποτε κατι ξερω: Δεν ειναι αληθεια οτι πρέπει να μπουν τα πλήκτρα πισω για να εχεις ελάχιστα bezel. Μπορεί τα περιθώρια να μην ειναι τοσο μικρα οσο στο g2, αλλα σίγουρα μπορουν να προσεγγισουν. Στο one τα περιθώρια ηταν τεραστια. Απλα εβαλε ενα μεγαλο σκούρο τζάμι απο την μια άκρη στην αλλη για να ξεγελάει στο ματι. Οταν ομως αναβει η οθονη φαίνεται. .
@Tiamat: Η htc ποτε δεν κοντραρει σε επιδόσεις. Ο 805 αργαει ακομα αρα τον 800αρη θα βάλει 100% . Ο οποιος 800αρης ειναι ταχυτατος και σιγουρα πολυ καλυτερος απο αυτον που εχει το one. Αλλωστε μικρη διαφορα απο οσο θυμαμαι εχει ο 805 σε σχεση με τον 800. Κυριως λιγο παραπανω mhz. Ουσιαστικά στο g2 εχω μετατρεψει τον 800αρη σε 805 με custom kernel. Απο τα 2250 τον τρεχω στα 2500. Δυσκολα βλεπεις διαφορα περα απο τα benchmark. .

Panos7GR

Πανέμορφο!!! Ήδη το One ήταν, τώρα με τα ελάχιστα περιθώρια και την “καθαρή” επιφάνεια της οθόνης, αφού δεν εχει φυσικά πλήκτρα, φαίνεται ακόμα καλύτερο!! Το μέγεθος μου φαίνεται ίδιο, οπότε μιλάμε για πολύ αξιόλογη συσκευή.
Το μείον είναι (αν ισχύει η φώτο) το μέγεθος των on screen buttons. Θα μπορούσε να τα μικρύνει…

Rossi 46

Έχοντας το one απο τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας θα μπορούσα να πω ότι είμαι πραγματικά ευχαριστημένος… Είναι μια ολοκληρωμένη συσκευή. Στον στον αντικαταστάτη του, θα προτιμούσα περισσότερη ram και μια ποιοτικότερη κάμερα… Όσο για την μπαταρία, οτιδήποτε ανωτέρω ειναι σεβαστό.

Rossi 46

Το ομορφότερο smartphone…

sosimple

Αμα εισαι root τα softkey τα κανεις οσο μεγεθος θες..

giannis

Μακάρι να είναι έτσι. Αλλά πιστεύω ότι οι φωτογραφίες είναι fake, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει πουθενά το logo της htc στην μπροστά οθόνη. και αυτό το λέω γιάτι όλα τα μοντέλα της το έχουν. Εκτός και αν κάνει την διαφορά και πάλι. Όπως και να έχει είναι το πιό όμορφο smartphone με διαφόρα εδώ και 1 χρόνο και πιστεύω ότι θα συνεχίσει την καλή δουλειά. Μπράβο htc σε γουστάρουμε..

Σταμάτης

Μία παρατήρηση παίδες…
η HTC σε όλες τις συσκευές τις, έχει το λογοτυπό της μπροστά
θεωρώ λοιπον πως η φωτό ειναι επεξεργασμένη και όχι πραγματική. 🙂

Jimmok

Αν ειναι ετσι..-που δεν το κοβω-…θα ειναι πραγματικά γαμάτοο…!!! ελπιζω η φωτο να ειναι αληθινη!!

Panos7GR

@sosimple: Καλά άμα είσαι root μπορείς να μην έχεις και καθόλου on screen buttons στυλ OmniSwitch (ένα καινούργιο χαρακτηριστικό της OmniROM, αν ξέρεις), είτε τελείως αυτόνομο χωρίς καθόλου μα καθόλου buttons αλά gestures based OS (με συνδυασμό διάφορων εφαρμογών + launcher το καταφέρνεις).

Matt

Μια χαρά.
Επιτέλους on-screen buttons.
Μου αρέσει πάρα πολύ και η προσθήκη διπλού φακού.
Η βελτίωση της απόδοσης της κάμερας είναι δεδομένη.
Μια χαρά και ο SD800 αφού ο 805 θα έρθει από Μάιο.
Περισσεύουν τα 2GB RAM καθώς το JB 4.3 είναι optimized για συσκευές 1GB, ενώ το Kitkat 4.4 τρέχει smooth σε 512mb. Το επιπλέον 1GB RAM είναι για τα bloatware των εταιρειών (TouchWiz, Sense κτλ).
Τα 3GB RAM ΔΕΝ προσφέρουν απολύτως τίποτα. Δεν χρησιμοποιούνται ποτέ των ποτών όλα. Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξής τους ακόμα.
Όταν επιτέλους κυκλοφορήσουν οι 64-bit CPU σε Android και το βασικότερο όταν “γραφτούν” εφαρμογές για 64-bit τότε θα μιλάμε για 3-4GB και αργά ή γρήγορα για 8GB RAM.
Τώρα είναι για να λέμε στον διπλανό μας, “εγώ την έχω μεγαλύτερη…την RAM”.
και ότι “το Note 3 μου σας κάνει σκόνη”, ενώ δεν χρησιμοποιεί ποτέ ούτε το μισό από τα 3GB RAM που “φοράει”. παρόλο που είναι πανίσχυρη συσκευή.
Επίσης, σίγουρα όταν είσαι root κάνεις πολλά πράγματα παραπάνω, αλλά σκοπός είναι οι εταιρείες να προσφέρουν out-of-the-box εξαιρετική εμπειρία χρήσης, όπως το Ν5.

sosimple

Καλα μη λεμε οτι θελουμε. Η μνήμη ειναι σημαντικότατη. Ουδεμια σχεση εχει στο πως λειτουργει ενα android με 512 και ουδεμία ενα με 2 γιγα. Ακομα και τα 3 γιγα βοηθανε. Κρατανε στη μνημη σχεδον οτι ανοιξεις και ξανα ανοιγουν ολα αστραπιαια. Δε ξανα φορτωνουν. τα 3 ισως είναι λιγο υπερβολή αλλα σιγουρα ειναι καλύτερα απο 2.

Matt

Μια χαρά δεν λέμε ό,τι θέλουμε.
Ορίστε γνώμες για το πόση RAM χρησιμοποιεί το Note 3. Το ένα επιπλέον Gb μένει ανεκμετάλλευτο. Επομένως, τις εφαρμογές που λες ότι κρατάει στη μνήμη και τις ανοίγει αστραπιαία χάρη στα 3GB δεν υφίσταται. Διότι χρησιμοποιεί σχεδόν 2GB!
https://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-note-3/353081-whats-3gb-ram.html

Επίσης, με μια αναζήτηση στο ίντερνετ θα δεις και μόνος σου ότι οι συσκευές, ειδικά όσες τρέχουν 4.4 είναι πλήρεις με 2GB RAM, όπως είπα και στο προηγούμενο ποστ.
Ποτέ δεν ανέφερα ότι τα 512mb είναι καλύτερα από τα 2GB.
Είπα ότι με τον ερχομό της 4.4 το Android έγινε επιτέλους πιο smooth από ποτέ και μπορεί να τρέξει καλά σε συσκευές με 512mb.
Εννοείται ότι θα απογειωθεί σε μια συσκευή με 2GB.
Εγώ τονίζω την μη αναγκαιότητα των 3GB RAM, ακόμα.

Matt

Υ.Γ. Πότε είπα ότι η μνήμη δεν είναι σημαντική???

Beowolf

Αν είναι αυτό, είναι sexy! ,…όπως λεει ο τιτλος.
-Δηλ. το υπάρχον One τι είναι?…δεν ειναι sexy? που είναι και κοντα ένα χρόνο στην πιάτσα.

Το Οne που ηδη κυκλοφορει – αν θες να του βρεις (ντε και καλά )κουσούρια – εχει:
1) Κάμερα, 2) Κάμερα, 3) Κάμερα…4)μπαταρία, 5) Ram
Αυτά θα βελτίωνα αν ημουν η htc. Mε την σειρα ακριβως που τα εγραψα – και δεν εχω κανει λάθος. ΟΛΑ τα υπόλοιπα στέκονται μια χαρά κάνα χρόνο ακόμα.

Όποιος εχει να πει κακή κουβέντα γι αυτό το τηλέφωνο:
α) Ηταν άτυχος -του έλαχε ελαττωματική συσκευη.
β) Δεν εχει το one και αντιγράφει ανοησίες που εχει διαβάσει ή του λένε.
γ) Ειναι οπαδός τύπου “είμαι θύρα 7 και οι αμυντικοί του Θρύλου δεν εχουν κανει ποτέ πέναλτι σε αντίπαλο επιθετικο. ”

ΣΣ. Αποποίηση φανατισμού: Καποτε ειχα το oneV και δηλωνω οτι επρόκειτο για μεγάλη φόλα.

sosimple

@Matt: Συζηταμε αν τα 3 giga ειναι καλυτερα απο τα 2 και χρησιμοποιούνται κανονικοτατα αν το επιλεξει ο κατασκευαστής ή τι κανει το note? Στο note η Samsung επελεξε (σωστα για εμενα) να αξιοποιήσει το 1 γιγα για το spen και το bloaware που αναγκαστικα το συνοδευει + ολο το εχτρα bloaware. Ο developers επιλεγει πως θα αξιοποιηθει η μνημη. Οι custom rom δουλευουν καλυτερα ακριβως επειδη αφαιρουν bloaware και αυξανουν το ποσοστο μνημης για εφαρμογές . Σε λιγο καιρο ολα τα κινητα με 3 γιγα θα βγαινουν και θα αξιοποιηται κανονικοτατα ολη η μνημη. Κινητο με kitkat και 512 μνήμη δεν υφίσταται. Αν βαλεις 15 widget στην οθονη του nova (όπως πχ εχω στο g2) απλα θα κολησει εντελως. Εκει χρειάζεται μνημη. Στις βαριες καταστάσεις. Αδεια ολα το ιδιο τρεχουν.

Matt

Μιλάμε σε καταστάσεις out-of-the-box φίλε μου.
Αν είναι να βάλουμε στη συζήτηση root, custom roms, recoveries και τα συναφή τότε και ένα iPhone μπορεί με Jailbreak να κάνει πολλά πράγματα.
Κι εγώ το One το έχω ξεκλείδωτο, με Kitkat από τον Νοέμβριο, ενώ τώρα βγαίνει η επίσημη αναβάθμιση. Μιλάμε για το μπορεί να κάνει ο μέσος χρήστης.
Επίσης, όπως σου είπα και σου απέδειξα το Note 3 ΔΕΝ χρησιμοποιεί ποτέ ούτε πάνω από 2GB RAM. Ούτε καν σε gaming καταστάσεις. Απλά τα έχει για μάρκετινγκ. Κάνε μια απλή αναζήτηση στο ίντερνετ για τη χρήση που κάνει ένα Note 3. Απλό είναι.
Σαν να έχεις Windows 7 32-bit στο pc σου με 4GB RAM. Το ένα 1GB απλά κάθεται.
Νομίζεις ότι μπήκα εδώ να το παίξω έξυπνος?
Απλά δεν μπορώ να καταλάβω την specs-mania όταν κάποια πράγματα είναι περιττά.

Matt

Κάτι τελευταίο.
Λες ότι δεν υπάρχει κινητό KitKat με 512mb. Οκ, επειδή δεν το έχω ψάξει δεν θα πω τίποτα.
ΑΛΛΑ η ίδια η Google ανακοίνωσε όταν λάνσαρε το KitKat ότι μπορεί να τρέξει άνετα σε 512mb.
Μια αναζήτηση στο ίντερνετ θα σου λύσει τις απορίες.
Επίσης, για το G2 σου που κολλάει με τα πολλά widgets. Επειδή έχω το Nexus 5 και είναι παρόμοια αυτά τα δύο, να μην πω ολόιδα από specs άποψη, να σου πω ότι κι εγώ έχω πάρα πολλά widgets με Nova Launcher και ελάχιστα λαγκάρει.
Αλλά όλο είναι αυτό είναι και θέμα λειτουργικού.
Γιατί το iOS με ένα 1GB RAM δεν κολλάει ποτέ. Όσο και αν δεν το γουστάρω έτσι είναι.
Τα WP8 γιατί δεν κολλάνε. Είχα Lumia 920 για μήνες και πετούσε.
Άρα το πρόβλημα είναι το Lagdroid που λένε και οι haters.
Η Kitkat είναι μεγάλο release που ελάφρυνε το σύστημα, αλλά ακόμα δεν είναι έφτασε σε πλήρη smooth επίπεδα στο multitasking.

jon

Καλα τα λεει ο Μatt

Αποστόλης Ρόδος

Tέλειο … μακάρι… !!!!!

sosimple

@Mat διαβασε τι γραφω πρωτα και μετα απαντα. Που γραφω οτι κολαει το g2? Πουθενά δε κολαει επειδη εχει μνήμη. Κινητο με 512 μνήμη και kitkat γραφω οτι σερνεται το συμπαν αν του βάλεις κατι νορμαλ πχ τα widget που εχω στο g2. Επισης δεν εχεις καταλαβει τι γραφω. Δε σου λεω να βαλεις custom για να δεις τι διαφορα. Σου λεω οτι οσα κινητα βγουν με 3 γιγα μνηνη, δε σημαίνει οτι θα εχουν απαραίτητα το bloaware του note. Αν η εταιρια επιλεξει να χρησιμοποιηθεί ολη η μνημη στις εφαρμογες θα δεις διαφορα. Με τη λογικη σου, ουτε το htc χρησιμοποιει 2 γιγα. 1.7 χρησιμοποιεί περίπου. Η htc επελεξε τα 300 να τα αφιερωσει αποκλειστικά στην κάρτα γραφικων. Τι σημαινει αυτο οτι τα 2 γιγα ειναι αχρηστα και δεν αξιοποιούνται? Αν η htc αποφασισει να χρησιμοποιηθεί το 1 γιγα και το αλλο 1 το χρησιμοποιεί για αλλους λογους ξέρεις τι θα δεις? Οτι καμια εφαρμογη δε θα χρησιμοποιεί πανω απο 1 γιγα και μια χαρα θα δουλεύουν ολα. Χειροτερα απο τωρα αλλα δε θα το καταλαβεις γιατι δε θα μπορείς να κανείς τι σύγκριση. Και αυτα που λεει η Google για το ποσο ελαφρι ειναι η kitkat και αν… Συνέχεια »

Matt

@sosimple Από πάνω είναι το ποστ σου. Κάνω copy-paste τα λεγόμενά σου αμέσως. Λες ακριβώς “Ο developers επιλεγει πως θα αξιοποιηθει η μνημη. Οι custom rom δουλευουν καλυτερα ακριβως επειδη αφαιρουν bloaware και αυξανουν το ποσοστο μνημης για εφαρμογές”. Και σου απαντάω ότι η συζήτηση για custom roms είναι άλλη. Δεν μπορείς να συγκρίνεις out-of-the-box stock κινητό με “πειραγμένο”. Είναι μήλα με πορτοκάλια. Απλό. Επίσης, λες “Συζηταμε αν τα 3 giga ειναι καλυτερα απο τα 2 και χρησιμοποιούνται κανονικοτατα αν το επιλεξει ο κατασκευαστής ή τι κανει το note? Στο note η Samsung επελεξε (σωστα για εμενα) να αξιοποιήσει το 1 γιγα για το spen και το bloaware που αναγκαστικα το συνοδευει + ολο το εχτρα bloaware.” Λέω σε τόσα ποστ ότι το 1GB επιπλέον από τα 3GB του Note 3 δεν χρησιμοποιούνται, ενώ εσύ λες αν το επιλέξει ο κατασκευαστής. Μέχρι 1.9GB χρησιμοποιεί το Note 3 και όποιο άλλο “φοράει” 3GB RAM. Αυτό σου λέω τόση ώρα. Το παράδειγμα του Note 3 είναι λόγω του ότι η συσκευή αυτή έχει αυτό το χαρακτηριστικό και είναι ο βασιλιάς των specs αυτήν την περίοδο. Σου πόσταρα λινκς με απόψεις χρηστών για το Note 3 και χρήση μνήμης για αυτά που ισχύουν… Συνέχεια »

Στελιος

Σωστος ο Matt !!Μπραβο στην HTC με το Μ8 και μετα το ONE κερδισε ποντους και πιλι μπραβο!

Tom

Περιμενω το νεο HTC το νεο iphone (αν θα ειναι μεγαλυτερο σε ιντσες) και το νεο galaxy (αν εχει πιο προσεγμενη εμφανιση) να δω ποιο θα ειναι το επομενο μου κινητο. Ελπιζω μονο να μην ξεφυγουμε σε specs και αναλυσεις ας συγκρατηθει λιγο η αγορα των κινητων τα τελευταια χρονια τρεχει με ταχυτητες φωτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.