HTC M8 (One 2), Έρχεται το Μάρτιο;

Πληθαίνουν συνεχώς οι φήμες για τα χαρακτηριστικά που θα υιοθετεί το αναμενόμενο HTC M8 (One 2), η νέα ναυαρχίδα της HTC για το 2014, το οποίο μετά τις πολλαπλές αναφορές για on-screen κουμπιά, φαίνεται πως έχουμε διαρροή για την επικείμενη ημερομηνία κυκλοφορίας του. Ο γνωστός @evleaks αναφέρει πως η πολυσυζητημένη συσκευή της HTC θα κυκλοφορήσει στα τέλη Μαρτίου, με τη μάχη των smartphone να παίρνει φωτιά.

Σε περίπτωση που προκύψει αληθής η συγκεκριμένη φήμη, θα έχουμε μια πραγματική “μάχη” μιας και περίπου την ίδια χρονική στιγμή θα έχουμε και την κυκλοφορία του Samsung Galaxy S5. Οι φήμες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αναφέρουν πως αναμένεται να διαθέτει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974, 5 ιντσών οθόνη ανάλυσης Full HD (1080p), 2GB RAM, και αναβαθμισμένη UltraPixel κάμερα, (τεχνολογία που είδαμε για πρώτη φορά στο HTC One).

Φήμες επί φημών και η αναμονή να εντείνεται για το διάδοχο του HTC One και το πως η HTC θα παραταχθεί απέναντι στον ανταγωνισμό, με τις υπόλοιπες εταιρείες να ετοιμάζουν το “βαρύ πυροβολικό” τους για τη φετινή “μάχη” των smartphones για να κερδίσουν τους καταναλωτές που αδημονούν για κάθε τι καινοτόμο που θα παρουσιαστεί τη χρονιά που διανύουμε.

htc, m8, one 2, launch, march, HTC M8 (One 2), Έρχεται το Μάρτιο;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dim

Πάλι αυτη η ultrapixel κάμερα; Το 1 ήταν μια χαρά κινητό αλλα αυτή η κάμερα ρε αδερφέ.. και εκείνο το μαυρο πλαίσιο μπροστά γύρω απο την οθόνη με χάλαγε. Αυτα τα 2 πράγματα φτιάξε ρε HTC, μην αυτοκτονείς ρε απο μόνη σου…

εδώ είσαι:
https://i.imgur.com/7V4iiqx.jpg

mitsos 789

Καθαρα υποκειμενικο το θεμα, εμενα κ σε αρκετους απο οσο ξερω, δεν αρεσε ιδιαιτερα αισθητικα. Πολλα παραπονα απο χρηστες για τη δυσκολια στο χειρισμο επειδη λογω ηχειου, το κατω μςρος της συσκευης απεχει περισσοτερο. Εμενα προσωπικα με χαλασε το unibody και καποιο προβλημα με ρην κεραια wifi

Nio

Σωστο concept. Ετσι κατι κανει. Το προηγουμενο τρελα bezels……

Αποστόλης Ρόδος

Γούστα είναι αυτά και για μένα το HTC one μου άρεσε περισσότερο επειδή το μαύρο πλαίσιο (έξτρα πλαστικό) αγκάλιαζε τα πλαϊνά της συσκευής δίνοντας απίστευτη για μένα σχεδίαση.
Η κάμερα όντως αγκάθι… Αλλά η χρηστικότητα της συσκευής, ο ήχος της , η ευκρίνεια της οθόνης της και το sense με το BlinkFeed, καταπίνουν την μετριοτατη (αλλά με καλούδια) κάμερα του.
Δεν είχα ποτέ άλλοτε μια συσκευή που να μου αρέσει τόσο πολύ, προερχόμενος από 3 συνεχόμενες ναυαρχιδες της Samsung.
Περιμένω ανυπόμονα τις νέες κυκλοφορίες ολων των εταιρειών.

Makis

Αντικειμενικά και όχι υποκειμενικά…(αστιεύομαι)…το HTC One είναι μακράν το ομορφότερο σχεδιαστικά κινητό που υπάρχει. Κάθε φορά που το βλέπεις…κολλάς…

almir

Το 1 είναι ένα απο τα καλύτερα
smartphone του 2013.
Το αποδειχνυει ακόμα η υψηλή τιμή του στα σκρουτζομαγαζα κ τα πολύ καλά σχόλια πολλών χρηστών…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.