HTC Magic σε τιμή σοκ 349 ευρώ

Οι εκπτώσεις φαίνεται ότι άγγιξαν και τα κινητά τηλέφωνα, με τον Γερμανό να προσφέρει το HTC Magic σε τιμή σοκ 349 ευρώ! Κατά τη γνώμη μου ένα από τα καλύτερα κινητά του 2009, το HTC Magic φοράει το λειτουργικό σύστημα Android 1.6 και επεξεργαστή 528MHz. Μπορεί να μην έχει ελληνικό μενού, ούτε τη δυνατότητα να στείλεις αρχεία μέσω Bluetooth (αυτό λύνεται), όμως το Magic είναι ένα ανταγωνιστικό κινητό και κρατάει ακόμα καλά 8 μήνες μετά την κυκλοφορία του.

To HTC Magic ξεκίνησε με τιμή 535 ευρώ και στη νέα τιμή των 349 ευρώ (εκμεταλλευτείτε και τυχόν επιδότηση στην Cosmote για περαιτέρω μείωση της τιμής) σας δίνει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μυηθείτε στον κόσμο του Android. Θα το βρείτε εδώ.

, HTC Magic σε τιμή σοκ 349 ευρώ

HTC Magic
Επεξεργαστής: Qualcomm MSM7201A 528 Mhz
Μνήμη: 192MB RAM, 512MB ROM
Κάρτα Μνήμης: Micro SD
Οθόνη: Αφής 3.2 ίντσες, 320×480 pixels (HVGA), 65Κ χρώματα
Λειτουργικό: Android 1.6
Κάμερα: 3.2 Megapixel με autofocus
Διασύνδεση: Bluetooth v2.0, MicroUSB, HSDPA 7.2 mbps, Wi-Fi, Built in GPS,
Διαστάσεις: 117.7×55×13.7 χλστ.
Βάρος: 118.5 γρ.
Μπαταρία: 1340 mAh, 420 ώρες αναμονή, 7-30 ώρες ομιλία
Έξτρα: G-Sensor, Trackball

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ST.

Υπαρχει καποια αναβαθμιση που να επιτρεπει την υπαρξη ελληνικων? Και κατι ακομα, αυτο με το Bluetooth πως λυνεται?

Gel

Για την ενημέρωση σου… ΔΕΝ φοράει 1.6 αλλά 1.5 . Κατα τα άλλα η htc hellas ΔΕΝ έχει δώσει ποτέ αναβάθμιση στα ελληνικά και είναι ένα θέμα που πολλά παιδιά έχουν φτάσει στο να κάνουν καταγγελία για το θέμα αυτό . Αυτός είναι και ο λόγος που το Magic στην Ελλάδα δεν προχώρησε σχεδόν καθόλου γιατι αφέθηκε στην μοίρα του χωρίς καμία υποστήριξη απο την Ace Hellas . Αυτά έτσι για να μην γράφουμε ότι μας κατέβει τουλάχιστον για το θέμα magic .

Φιλικά πάντα .

Spyroscesarsc

Πολύ λογικό το “πέσιμο” της τιμής! ‘ηρθε το milestone με καλύτερη κάμερα, μεγαλύτερη και καλύτερη οθόνη, extra slide φυσικό qwerty και την τελευταία έκδοση των android! και θα κοστίζει μάλλον περίπου 480 ευρώ! ποιός θα αγοράζε το Magic?
Αφήστε που δεν το έχω δει να κυκλοφορεί πουθένα… Το απόθεμα θέλει να ξεφορτωθεί ο Germanos! Και ακριβό θα είναι γιά την περίσταση… 😀
‘Αραγε το ξεχασμένο από τον θεό Samsung Galaxy θα ακολουθήσει την τιμή του magic? Aν ναι, θα είναι μία αξιόλογη πρόταση αφού έχει 5Mp και 16.000.000 χρώματα, πιό solid και λεπτό σώμα κ.τ.λ…

cVlachakis

ST, Υπάρχει μια δωρεάν εφαρμογή στο Android Market, δεν θυμάμαι πως λέγεται. Μου το είχε δείξει ένας φίλος που το έχει κάνει τούμπανο το κινητό.

Gel, Α ναι? Φοράει 1.5, δεν το θυμάμαι.

Παιδιά πριν λίγες ημέρες η HTC κυκλοφόρησε και ROM upgrade που φέρνει το HTC Sense UI και στο Magic. https://www.htc.com/europe/SupportDownloadList.aspx?p_id=267&act=sd&cat=2

Spyros, Η WIND πρέπει να μην γνωρίζει ότι έχει το Samsung Galaxy στο portfolio της. Αν δεν το παρουσιάζαμε εδώ το Δεκέμβριο δεν θα είχε μάθει κανείς ότι κυκλοφορεί!

MotoFan

Spyroscesarsc

“…‘ηρθε το milestone….και θα κοστίζει μάλλον περίπου 480 ευρώ!…”

Ήρθε? Πούντο?

Ακόμα τίποτα επίσημο.

Έχεις κάποια πληροφορία φίλε ?

Spyroscesarsc

Τα παιδιά εδώ λέγανε γιά το expansys… εγώ δεν ξέρω κάτι παραπάνω! :Ρ

Billy F.

Πολύ καλή τιμή!

Νίκος

Πάντως και το HTC Tattoo στην τιμή που έχει φτάσει [ https://www.vnp.gr/index.php?target=products&product_id=1000 ] το κάνει Must-have!! (250Ε – ξεκλείδωτο με Ελληνικά)

Εγώ δυστυχώς το πήρα 2 βδομάδες πριν και η τιμή του ήταν 330Ε !!!

Android rulzzz!

panaras

πολύ καλή τιμή και με λίγο ”πείραγμα” όντως γίνετε τούμπανο…..!!!!!!

ST.

Μπορεις να στειλεις μυνημα στα ελληνικα ή υποστηριζει μονο λατινικους χαρακτηρες?

kapsidi

@ST: Μπορείς να γράψεις ελληνικά κατεβάζοντας ένα εναλλακτικό πληκτρολόγιο από το Market που δουλεύει μια χαρά με αγγλικά και ελληνικά (έχει εναλλαγη γλώσσας με ένα κουμπί)

Το κινητό το έχω από τον Ιούλη και είμαι πολύ ικανοποιημένος…”παίζω” πολύ μαζί του…αλλάζω roms, βάζω-βγάζω applications…γενικά τραβάει πολύ “ψάξιμο” το android…μου αρέσει…

Πάντω αν έπαιρνα τώρα θα έπαιρνα το Nexus One από την αμερική (όποιος έχει τρόπο να το φέρει οικονομικά δηλαδή το προτείνω…) Και τώρα βασικά σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πουλήσω το Magic μου για να πάρω το πιο δυνατό Nexus One!

sanshiro

Παρτε htc tattoo….πολυ καλυτερο,πολυ πιο φθηνό,και με ελληνικα.Το εχω μια βδομαδα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!!!

Zerocool

Στην Vodafone εχει παει ακομα παρακατω! Μολις 299€
https://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/detailsWithRates-26100.action

gel

Βασικά για να πω την αλήθεια είμαι κάτοχος ένος Neuxs one που δεν το αλλάζω με τπτ…. Σχεδόν όλα τα smartphones με android τα δοκίμασα και θα ήθελα να πω αν το galaxy είχε περισσότερη μνήμη θα ήταν το κορυφαίο της αγοράς εκείνο τον καιρό. Το magic είναι το μόνο που σου δίνει την δυνατότητα (δες xda-developers) να το φτάσεις σε τρομερά επίπεδα ….Φυσικά θα πρέπει να ξέρεις μερικά πραγματάκια αλλά όπως όλα στην πληροφορική θέλει λίγο διάβασμα . Θεωρώ το Magic το καλύτερο smartphone (και δεν γράφω τηλέφωνο γιατι κανένα απο αυτά δεν είναι τηλέφωνο αλλα έχει και τηλέφωνο) το καλύτερο start μοντέλο για να μπεις στον κόσμο του andorid .

Λευτέρης

Σνιφ σνιφ θα κλάψω!

stavros

σημερα πηγα στο PUBLIC θεσσαλονικης και η τιμη ηταν 535 ευρω. Εδω ο κοσμος το χει τουμπανο και αυτοι………

Spyroscesarsc

Σταύρο, η κάθε εταιρία ακολουθεί διαφορετική τακτική στο πως θα “ξεφορτωθει” το περρίσευμα! 😛

Staf

Kωστα HTC Magic η Samsung Omnia Lite?Ποιο προτεινεις?

Staf

Γνωριζεις εαν η Vodafone του εχει πειραξει το λογισμικο..??

Staf

Η vodafone λεει τωρα οτι δεν ειναι διαθεσιμο (το HTC Magic).Eντελως απατη.
https://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-26100.action

Spyroscesarsc

Κώστα, η τιμή στην Wind μην σε ανησυχεί! 😛
Κατά πάσα πιθανοτήτα έχει ξεχάσει να βγάλει το κινητό από τα φυλλάδια!
Θυμάμαι με το F490(Samsung), το κινητό είχε έρθει Ελλάδα στα μέσα του 2007 και στο τέλος του έτους- αρχές του επόμενου αποσύρθηκε και η Wind το διαφημίζε ως το 2009 και με την τιμή κολλημένη στα 540 ευρώ! 😀

George

Το αγόρασα από Vodafone αλλά το Sence UI δεν μπορώ να το κατεβάσω…
Δεν δέχεται το serial number… Από όσο διάβασα η Google δεν δέχεται να βάλει άλλο UI σε δικά της κινητά. Η έκδοση Vodafone δεν θεωρείται της HTC? Νομίζω είναι απαράδεκτο αυτο…

George

Ναι στο απλό πήγα… Στο Vodafone Edition δεν έχει Software Download.
Έστειλα mail στην HTC για το πρόβλημα. Τους ενημέρωσα οτι το αγόρασα απο Vodafone τους έδωσα το S/n μου και η απάντηση τους ήταν αυτή:

“Αγαπειτεμας πελατη εφχαρηστουμε που επικοινωνισατε με το κεντρο υποστηριξης πελατον.ειμαστε αφιερωμενη για να παρεχουμε τι καλυτερη ποιοτητα υπηρεσιων και να απαντισουμε ολες τις ερωτισις και οτι αλλο σας ανησυχι. Προσφατα μας γραπσατε για ενα θεμα .

Μποριτε να προσπαθιστε ξανα αν δεν λιθη το προβλιμα μποριτε να πατε τι συσκεβη στο service

Αν τα πανο βηματα δεν λισανε το θεμασας ,σας καλουμε να επισκεφθιτε τιν ιστοσελιδα https://www.htc.com/www/support.aspx
Σας εφχαριστουμε μια αλλη φωρα για τιν συνεχις υποστηριξη
Καλες εφχες ”

Δεν εχω κάνει καμία αλλαγή στο mail που έλαβα. Έτσι μου ήρθε. 😛

louckas

Θέλω να πάρω το magic από την vodafone αλλά δεν ξέρω κάποια πράγματα κ αν μπορείτε βοηθήστε με please. καταρχάς δεν ξέρω αν έχει βίντεο-κλήση γιατί ενώ είναι 3G δεν έχει κάμερα μπροστά. επίσης αυτό το πρόβλημα με το λογισμικό στην vodafone τώρα το έμαθα. ξερεί κανείς πως (αν) λύνεται; Ευχαριστώ εκ των προτέρων… 🙂

George

Η Vodafone έβγαλε τελικά λογισμικό για αναβάθμιση ROM αλλά δεν έχει μέσα το Sence UI της HTC. Βίντεο κλήση δεν πρέπει να υποστηρίζει πάντως.

Staf

Βινεο κληση υποστηριζει αλλα νομιζω οτι μονο με την πισω καμερα(μιας και δεν εχει μπροστα).Οποτε ειναι λιγο μανουρα..Τουλαχιστον εσυ μπορεις να τους βλεπεις..Ο αλλος θα βλεπει πισω..

Spyroscesarsc

‘Aμα δεν έχει μπροστά κάμερα δεν νομίζω να γίνεται βίντεο κλήση… :-/

louckas

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια! αυτό με την βίντεο κλήση είναι λίγο περίεργο γιατί σε άλλα sites λέει πως έχει και σε άλλα πως όχι. εγώ πάντως νομίζω αυτό που λέει και ο Staf (κάπου πρέπει να το δίαβασα, ίσως στο gsm arena). 🙂 το sense UI δεν με ενδιαφέρει και πολύ, κυρίως με νοιάζει η αναβάθμιση σε 1.6. το κακό με το magic είναι το sar του, αν και από ότι είδα μόνο τα samsung της κατηγορίας του έχουν πολύ λιγότερο. τέλος πάντων, θα πάω στην vodafone και θα δω. Σας ευχαριστώ και πάλι! :-))

Staf

Oχι Spyros γινεται.Ειμαι σιγουρος.Oλες οι συσκευες που υποστηριζουν 3G υποστηριζουν και βιντεο κληση.Ειτε εχουν 2η καμερα ειτε οχι..

Μητσος

eidai sto plaisio.gr htc magic mono 192euro .!!@#$%^&*()_+

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.