HTC Modrian, Με Windows Phone 7 και επεξεργαστή 1.3GHz;

Αν είστε fan των Windows Mobile κινητών και βαρεθήκατε να ακούτε όλο για Android τους προηγούμενους μήνες, ίσως η HTC να μαγειρεύει κάτι πολύ δυνατό για όλους εσάς. Μέσα από μια ROM του αναμενόμενου λειτουργικού συστήματος Windows Phone 7 (WP7) που διέρρευσε στο ίντερνετ, φανερώθηκαν κάποια μυστικά που ίσως κρύβει προς το παρών η HTC. Αν επιβεβαιωθούν, θα μιλάμε για ένα WP7 smartphone με επεξεργαστή 1.3GHz και κωδική ονομασία HTC Modrian. Ίδωμεν.

, HTC Modrian, Με Windows Phone 7 και επεξεργαστή 1.3GHz;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντώνης

WOW γουστάρω

konstantinos

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ … ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ … ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ (6.1-6.5) ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ … ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΚΙΖΕΙΙΙΙΙΙΙ …. ΤΑ 7 ΝΑ ΔΟΥΜΕ

Spyroscesarsc

Τα 6.1 και εμένα δεν μ αρέσανε καθόλου. Τα 6.5 δεν με χαλάνε… Αλλά τα 7 μου φαίνονται τρισάθλια…. Νομίζω θα βγει μία νέα έκδοση 6.xx που θα έχι μικρές διαφορές από την 6.5 που είδαμε πέρυσι και κάποιες εταιρίες θα προτιμήσουν σε κάποια WinMo μοντέλα τους να φορέσουν τα .5 και όχι τα 7… Τα 7 προσωπικά δεν τα αγόραζα με τίποτα!

Το Modriand εξωτερικά θυμίζει πάρα πολύ το πανέμορφο HTC HD… 🙂

Νότας Θωμάς

Τα winmo 7 τα ειδα να τρεχουν σε ενα hd2(παροτι δε θα δεχθει αναβαθμιση) και μου φανηκε πολυ ΄απλο΄ το interface.Παντως αν και αυτη τη φορα αποδειχθουν πατατα,τοτε μη περιμενουμε winmo 8.Για να δουμε..

Takis

Παιδια η φωτογραφια ειναι απlo photoshop..Ειναι το touch hd με 3 πλήκτρα ,οπως απαιτει πλεον η ΜΣ απο τους κατασκευαστές των καινουργιων τηλεφωνων της..Νομιζω το ειχα διαβασει στο gsmarena..

Nightmare

Είδα σε βιντεάκια τα 7…τι άθλιο εμφανισιακά και εντελώς απλοϊκό σε βαθμό αηδίας πράμμα ήταν αυτό….δεν κολλούσαν (πάλι καλα) αλλά ήταν τόσο απλά και λιτά που φαίνονταν σαν η ίδια η Microsoft να προσπαθούσε να τα κάνει τόσο διαφορετικά που να τα κατάντισε βλακεία επειδή δεν είχε ιδέες. Είναι σαν να διαβάζεις μια άθλια σελίδα κακόγουστου και κακοφτιαγμένου περιοδικού….αίσχος κύριοι…αν το έκαναν σαν το μενού του Xbox360 καλύτερο θα ήταν…ξέρω στάζω δηλητήριο…αλλά εμένα έτσι μου φάνηκαν…αντί απλώς να βελτιώσουν τα παλιά…το ξεκίνησαν από την αρχή και είμαι σίγουρος ότι αυτός που σκέφτηκε να τα καταντίσει έτσι ή δεν θα έχει δει ποτέ γυναίκα στην ζωή του ή η κρεβατομουρμούρα θα πηγαίνει σύννεφο…(LOL)….τελωσπαντων…ας ελπίσουμε να δουλεύουν καλά τουλάχιστον,(καλα με επεξεργαστή 1.3 GHz και να ήθελα δεν θα μπορούσα να τα κάνω να κολλάνε αλλά ικανλη την έχω την Microsoft…)…άντε να δούμε…

Spyroscesarsc

Συμφωνώ, τα 7 είναι μία αηδία και μισή… Με γραμματοσειρές που καλύπτουν 5 οθόνες και τελείως αδόμητα! Κ εκεί που λέγαμε ότι WinMo ήταν τα χειρότερα OS μάλλον η Microsoft αποφάσισε να μας αποδείξει ότι υπάρχουν και χειρότερα! Ενώ τα WinMo μου σπάγανε τα νεύρα, νόλις είδα γιά πρώτη φορά τα WinPho ξανακοίταξα το κινητό μου που έτρεχε τα αργόστροφα WinMo και σκέφτηκα “πάλι καλά”! 😀 Τώρα ειλικρηνά πιστεύουν ότι αυτό το πράγμα που αποκαλούν λειτουργικό WinPho 7 θα χτυπήσει Android? Ούτε την v1.5 δεν θα χτυπήσει. Και δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση εταιριών όπως η HTC, η LG και η Samsung που για το 2010 είχαν σκοπό να κατασκευάσουν αρκετά κινητά με το λειτουργικό της Microsoft. H HTC μάλλον θα βγάλει λιγότερα WinMo κινητά από όσα περίμενε και κάποια από αυτά θα είναι v6.5 και όχι v7 (βλ. HDmini) και θα βασιστεί ακόμα περισσότερο στο Android που ήδη το έχει μάθει καλά και κάει μαζί του παππάδες! H LG έχει ήδη ανακοινώσει 2-3 κινητά με WinPho 7, μιάς και δεσμεύεταιαπό την συμφωνία που έκανε το 2008 με την microsoft. Τα κινητά έχουν πολύ καλές δυνατότητες, τόσο όπσο κανένα άλλο κινητό LG, αλλά θα χαραμιστούν φορώντας τα WinPho.… Συνέχεια »

giannis

Και εμένα και τα 6,1 αλλά και τα 6,5 δεν μου αρέσουν καθόλου.Τώρα για τα 7 θα δούμε γιατί δεν με εντυπωσιάζουν και πολύ.Είναι πολύ τετραγωνα μου φαίνεται και μου δίνουν την αίσθηση ότι κόβουν κάτι απο την εικόνα που θές να δείς

pantelis

Τα 7 μοιάζουν λες και τα σχεδίασε απλήρωτος designer λόγω κρίσης…

Δείχνουν όντως τρισάθλια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.