HTC, θα αυξήσει τον αριθμό των entry level συσκευών το 2015

Μπορεί η Samsung και η Sony να έχουν αποφασίσει τα επόμενα χρόνια να μειώσουν τον αριθμό των συσκευών τους, ειδικά των entry level,όμως η HTC φαίνεται πως θα ακολουθήσει διαφορετική τακτική. Ο πρόεδρος της HTC, North Asia Jack Tong, ανέφερε ότι η εταιρεία θα εισάγει περισσότερες entry-level 4G συσκευές στη συγκεκριμένη αγορά το πρώτο τρίμηνο του 2015.

Η HTC θα ακολουθήσει την τακτική της Xiaomi και θα πουλά τις συσκευές αυτές μέσω online καταστημάτων μαζί με ειδικές εκδόσεις. Να πούμε ότι το ποσοστό των online πωλήσεων αναμένεται να φτάσει σε διψήφιο αριθμό.

Διαθέτοντας οικονομικές συσκευές μέσω online η HTC επιχειρεί να ισορροπήσει τον αριθμό των συσκευών που διαθέτει σε καταστήματα μέσω παρόχων και αυτών που διαθέτει στο ίντερνετ.

htc more entry level devices, HTC, θα αυξήσει τον αριθμό των entry level συσκευών το 2015

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

λάθος κίνηση……….. δεν τις λείπουν entry levels συσκευές……… αλλά vfm συσκευές……….. εκεί έχει ένα θέμα η htc……….. είναι πολύ ακριβή……

nikos

καλη κινηση χρειαζεται ομως καλυτερη τιμολογηση

keysmith

Συμφωνώ με τον Νίκο. Καλή κίνηση. Έχοντας ευχαριστημένους πελάτες στα “φτηνά” θα τους έχεις και στα ακριβά.
Ασφαλώς όπως λέει και ο Darth δεν φτάνει να βγάλεις entry level πρέπει να είναι και vfm ταυτόχρονα. Δεν μπορεί η htc να βγάζει κινητό 100+ € και να μην έχει πχ LED!?! Πως θα σε αγαπήσει ο κόσμος όταν δεν βάζεις 1$ αξεσουάρ πάνω στο κινητό σου για να μην τι? μην κόψεις από την ναυαρχίδα σου? Το led κάνει την ναυαρχίδα? δε νομίζω..
Ελπίζω να ξυπνήσουν και να κοντράρουν του online κινέζους γιατί πολύ ανέβηκαν και οι παραδοσιακοί κατασκευαστές κοιμήθηκαν λίγο..

pavlod

Εγώ έχω το HTC ONE MINI ένα χρόνο και δεν μου έχει κάνει κιχ….Δεν του λείπει τίποτα δουλεύει σαν ολοκαίνουργιο

agrimis

Η πιο σοβαρη εταιρια του αντροιντ με διαφορα.η μονη με ποιοτικες συσκευες και λειτουργικα αριστες.σιγουρα εχει επενδυσει χρημα για να φτασει το αντροιντ να μην λαγκαρει σχεδον πουθενα.οποτε δεν μπορει να πουλησει οσο πουλανε και οι αλλοι που δεν ενδιαφερονται για το πως δουλευουν οι συσκευες τους μετα απο εξι μηνες

foivos1k

@agrimi τα είπες όλα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.