HTC Myst θα ονομάζεται το Facebook phone; [φήμες]

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και φήμες που έχουν ακουστεί και παλαιότερα έρχονται και πάλι στο προσκήνιο αναφέροντας ότι το Facebook phone θα είναι κατασκευής HTC και θα ονομάζεται Myst. Το HTC Myst λέγεται ότι θα έχει οθόνη αφής 4.3 ιντσών ανάλυσης 1280×720 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 MSM8930 στο 1GHz, μνήμη RAM 1GB και κάμερα 5 Megapixel. Για να δούμε…

HTC Myst, HTC Myst θα ονομάζεται το Facebook phone; [φήμες]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

Ειλικρινά βαρέθηκα να ακούω για Facebook phone… Ποσά χρόνια ακούμε αυτές τις φήμες; Δύο χρόνια;
Άντε βγάλ’το ρε HTC να πιάσεις τον πάτο ακόμα πιο γρήγορα να τελειώνουμε! Ποιός άνθρωπος μπορεί να υπάρχει που να θέλει ένα τέτοιο smartphone;

karkavelas

Αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν 1δις facebook accounts και πουμε ότι 20 εκατομμύρια από αυτούς είναι καμενοι με το facebook,δεν θα το αγοράσουν τουλάχιστον 2εκατομμύρια;
οπότε έχουμε και λέμε 2 εκατομμύρια πωλήσεις.
Δεν είναι και άσχημα.

Panos7GR

Σωστός. Και τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, όλο και κάποια εταιρία κινητής θα το τσιμπήσει σε προσφορά και θα το δίνει δώρο σε συμβόλαια ή με χαμηλότερη τιμή, οπότε έχει ελπίδες. Χμμμ..ωραία τοποθέτηση, αλλά και πάλι δεν βρίσκω λόγο ένας “καμμένος” του Facebook να θέλει πάση θυσία ένα Facebook phone. Ήδη για τους “καμμενους” των κοινωνικών δικτύων οι κατασκευαστές κινητών έχουν βγάλει πολλές λειτουργίες στα κινητά τους. Δηλαδή θέλω να πω πως ο “καμμένος” του Facebook ήδη αποτελεί ένα μερίδιο της αγοράς που θέλει να κερδίσει η εκάστοτε εταιρία και έχει βγάλει τις ανάλογες λειτουργίες. Για παράδειγμα επειδή έχω Sony Xperia smartphone, η Sony έχει την λειτουργία “Το Facebook στο Xperia” που με αυτό τα πάντα συγχρονιζονται με το Facebook profile σου. Τα album φωτογραφιών & βίντεο, ο music player, η φωτογραφική σου, οι Επαφές σου, τα παιχνίδια του Facebook μπαίνουν στο κινητό σου και χίλια δυο. Οπότε ήδη έχεις ένα Facebook phone. Και κάτι τέτοια ανάλογα σίγουρα θα έχουν και οι άλλες εταιρίες. Οπότε γιατί να μην πάρεις ένα τούμπανο smartphone και να ενεργοποιήσεις μια τέτοια λειτουργία και να πάρεις ένα πολύ υποδεέστερο; (Να μου πεις τέτοιο κινητό περισσότερο στα χαζογκομενακια και στους εφήβους θα απευθύνεται, τι μυαλό να… Συνέχεια »

karkavelas

Αυτοί χτυπάνε τους καμμένος σε τέτοιες περιπτώσεις.
Π.χ. world of warcraft
Πόσοι καμμενοι έχουν αγοράσει ακουστικά,πληκτρολόγια,ποντικια μονο και μόνο επειδή έχει πάνω το λογότυπο world of warcraft και ας υπάρχουν καλύτερα στην κατηγορία τους με τα ίδια λεφτά.

chaos

Ολα τα σκολιαροπαιδα σαν παλαβα θα κανουν οταν ακουσουν για τετοια συσκευη και μονο που θα εχει το σημα του facebook φτανει.

Γιώργος Κου.

Πολύ δύσκολο το βλέπω…δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο….

anonimos

αμα ηταν εξυπνη ιδεα θα την ειχε αρπαξει η samsung

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.