HTC Nexus 9 tablet, με Tegra K1 και 3 GB RAM επίσημα 8 Οκτωβρίου;

Η HTC έχει ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιήσει το «Double Exposure» event στις 8 του επόμενου μήνα χωρίς να αποκαλύπτει τι θα μας δείξει. Ωστόσο από διαρροές μαθαίνουμε ότι μάλλον θα δούμε μια συσκευή την οποία ονομάζει HTC Eye και θα επικεντρώνεται στη φωτογραφία. Ίσως όμως να πρόκειται για αδιάβροχη GoPro camera με 16 MP αισθητήρα που ελέγχεται ασύρματα μέσω του κινητού.

Όμως, οι νέες πληροφορίες λένε ότι θα δούμε και το πολυσυζητημένο HTC Nexus 9 tablet το οποίο σύμφωνα με την γραμμή παραγωγής στη Βραζιλία, το νέο Nexus 9 θα ανακοινωθεί επίσης στις 8 Οκτωβρίου και θα συνδυάζει το premium design της HTC με δυνατά χαρακτηριστικά. Μέσα λέγεται ότι θα έχει Tegra K1 επεξεργαστή ο οποίος αφήνει πίσω τον ανταγωνισμό σε όλα τα benchmarks και 3 GB RAM αντί για 4GB που είχε ακουστεί αρχικά. Κατά τα άλλα περιμένουμε 9 ιντσών 1080p οθόνη, 16 GB ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD έως και 128 GB.

Περιμένουμε να δούμε και την πρόσκληση της Google για τις 8 Οκτωβρίου η οποία θα επιβεβαιώσει τον ερχομό του Nexus 9.

nexus 9 tablet release date, HTC Nexus 9 tablet, με Tegra K1 και 3 GB RAM επίσημα 8 Οκτωβρίου;

Concept από το tablet της HTC
nexus 9 tablet release date, HTC Nexus 9 tablet, με Tegra K1 και 3 GB RAM επίσημα 8 Οκτωβρίου;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε το 7αρι!

evrisk

Λίγο δύσκολο έως εντελώς απίθανο να δούμε Nexus σε παρουσίαση κατασκευαστή. Τα Nexus είναι brand name της Google και παρουσιάζονται απο την ίδια πάντα. Η HTC είναι απλά ο κατασκευαστής αλλά δεν είναι “δικό” της προϊόν.

Tom

Ειναι πολυ απλο. Περιμενουμε αυτο και το ipad air 2 για να δουμε τι θα κανουμε εμεις που θελουμε να παρουμε ταμπλετα και ειμαστε ανοιχτοι και στα δυο λειτουργικα

Someone

@Tom και εγώ αυτό κάνω τώρα. Να δω τι θα παρουσιάσουν και οποίο είναι καλύτερο θα πάρω.

Lefteris

nexus ΚΑΙ microSD ???????????????

μακάρι να είναι ετσι, αλλα αμφιβάλλω…

Tom

Το πιο πιθανο ειναι να παρω ipad αλλα με μια καλη τιμη και οντας ντουκι απο αποψη δυναμης το nexus μπορει να με πεισει. Θελω να δω και aspect ratio θελω τουλαχιστον 16:10 μην πω και 4:3 αλλα δεν νομιζω το δευτερο

giorgio

Παιδες εσεις που ψαχνεται για ταμπλετ για να μη δωσετε ενα σκασμο λεφτα θα σας προτεινα να κοιταξετε το onda v989 που ειναι τουμπανο με τον καλυτερο επεξεργαστη αυτη τη στιγμη στην αγορα!!

Pazzo

Ξερεις κανεις να μου προτεινει καποιο ταμπλετ; Αξιζει να περιμενω το nexus 9? επειδη ασχολουμε με σχεδιασμο και το note 10.1 με τη γραφιδα της wacom νομιζω πως ειναι μονοδρομος για μενα για εφαρμογες οπως scetchbook pro και να μεταφερω ευκολα αρχεια με το google drive. Η μηπως υπαρχουν και αλλες εναλλακτικες;

Tom

Pazzo note μονοδρομος και surface pro αν θες κατι πιο ακριβο το οποιο θα ειναι φουλ ολοκληρωμενο για την δουλεια που θες. Αν πας για note λογικα θα βγουν καινουρια εντος μηνων με καινουριους επεξεργαστες κλπ

aggelos

Pazzo , cintiq της wacom …..

nikos

@pazzo για εμένα πήγαινε σε full windows tablet!Αν έχεις μεγάλο budget πήγαινε για το 3αρι(surface pro) αλλιώς και το πρώτο surface pro με λιγότερα από 500 ευρώ έχει intel core i5,4gb ram,128gb memory,γραφίδα που την χρειάζεσαι(και νομίζω πως στο 1ο surface δείνουν δώρο και το keyboard!). Βάζει ακόμη και σήμερα κάτω όλα τα android tablets,τόσο από άποψη h/w(υστερεί σε οθόνη καθώς έχει “μόνο” 1080p) και φυσικά σε s/w!

Tom

Λορένα να σε ρωτήσω κάτι. Η φωτό του άρθρου ειναι ενδεικτικη του προιόντος ή ειναι κανα leak/concept κλπ; Σε ρωταω γιατι έχει aspect ratio σαν το ipad το μηχανηματακι στην φωτο και κατι τετοιο θα μου αρεσε (και σε αλλους πιστευω) πολυ. Λετε τα android να κανουν στροφη σε 4:3. Επισης καλο θα ηταν καποια στιγμη να δοθει η δεουσα προσοχη στις tablet optimised εφαρμογες στο google play μιας και το ipad/ios εινια πολυ μπροστα σε αυτον τον τομεα. Αξιζει να παρεις ipad και ας μην θες apple προιοντα μονο για αυτο. Το android δεν εχει κανει τα βηματα που χρειαζονται ακομα στις tabletοεφαρμογες.

TOm

Κρίμα και είναι κουκλί.. Μακάρι τουλάχιστον το aspect ratio να είναι τέτοιο. Για μένα βολεύει φοβερά περισσότερο. Και επίση βρίσκω το μέγεθος του μεγάλου ipad λίγο πιο μεγάλο, δηλαδή το nexus όντας ελαφρώς μικρότερο και με aspect ratio τυπου ipad, θα είναι ένα ιδανικό απο άποψη σχήματος μεγέθους για μένα. Ευχαριστώ για την αμεσότατη απάντηση!

S

@Pazzo Εγώ πήρα το Mi Pad της Xiaomi στα 240€ και δεν το χω μετανιώσει καθόλου.
Nvidia Tegra K1 με 192 Kepler GPU Cores,2GB Ram,2048×1536 7.9 inches 324 ppi και 4:3 aspect ratio, και score στο Antutu 52800 !
Δηλαδή ΤΕΡΑΣ.
Τσέκαρε το ,είναι top επιλογή αυτή τη στιγμή.

https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_pad_7_9-6365.php

BeyondWonderland

Ρε παιδια,γενικοτερα,ποια η γνωμη σας για το Samsung Tab S 8.4 LTE ? Προτιθεμαι να το παρω στο κοντινο μελλον,δεν το θελω για καποια συγκεκριμενη χρηση,απλα θελω να παρω κατι καλο γιατι ποτε αλλωτε δεν ειχα ταμπλετ.Θα μου προτεινατε να περιμενω για καποιο αλλο οπως το παρον HTC ? Παρεμπιπτοντως περιμενω να πεσει η τιμη του (βλεπω οτι πεφτει καθημερινα),οταν σταθεροποιηθει λεω να το παρω.Ευχαριστω.

Τομ

Το tab s ειναι παρα πολυ καλο. Παναλαφρο πανλεπτο γρηγορο και με οθονη απλα θαυμα. Κυριως το τελευταιο αξιζει τα λεφτα απο μονο του. Απλα το UI της samsung εχει καποια στοιχεια που ισως σε ξενισουν απλα εχει και καποια αλλα στοιχεια που ενω στα κινητα φαινονται αχρειαστα στο tablet χρησιμευουν πολυ. Γενικα εχω την καλυτερη γνωμη για το tablet. Αν επαιρνα τωρα ακριβως αυτο θα παιρνα απλα περιμενω το nexus και το Ipad air 2 κυριως το τελευταιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.