HTC O2: Ναυαρχίδα με οθόνη 6″ QHD, Snapdragon 820 και αδιάβροχη;

Η HTC έχει επιβεβαιώσει δια στόματος Cher Wang ότι η επόμενη ναυαρχίδα της, με την κωδική ονομασία HTC Aero, θα είναι ολοκληρωτικά ανασχεδιασμένη και θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2015. Ωστόσο, οι νέες αναφορές κάνουν λόγο για μικρή καθυστέρηση μέχρι τις αρχές του 2016, λόγω του ότι θα φοράει τον Snapdragon 820.

Δεδομένου ότι η ίδια η Qualcomm έχει αναφέρει ότι οι πρώτες συσκευές που θα φέρουν τον Snapdragon 820 θα έρθουν αρχές του 2016, κάτι τέτοιο θα ισχύσει μάλλον και για την HTC. Εκτός από τις σχεδιαστικές αλλαγές η HTC θα αλλάξει και την ονομασία της ναυαρχίδας της, η οποία τώρα λέγεται ότι θα αποκαλείται HTC O2. Με αυτό τον τρόπο ίσως προσπαθεί να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα και να αποσυνδέσει το όνομα από προηγούμενες ναυαρχίδες.

Δυστυχώς, εκτός από το όνομα και το SoC δεν γνωρίζουμε κάτι επιπλέον. Αυτό που έχει ακουστεί στο παρελθόν είναι ότι η νέα ναυαρχίδα θα έχει επαναστατική κάμερα.

Τέλος, να πούμε για τον Snapdragon 820 προηγούμενες πληροφορίες έλεγαν ότι θα μπει και στο Samsung Galaxy S7, άρα από το 2016 περιμένουμε να δούμε και την επάνοδο της Qualcomm μαζί με την HTC.

Update: Διέρρευσαν και τα χαρακτηριστικά

Οι νέες πληροφορίες λένε ότι θα έχει οθόνη 6 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 QHD, 490ppi, τετραπύρηνο Snapdragon 820, Adreno 530 GPU, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB/128GB, κάμερα 20.7 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel, μπαταρία 3500mAh και πολύ λεπτά περιθώρια γύρω από την οθόνη.

Επιπλέον, περιμένουμε BoomSound μπροστινά ηχεία, IP πιστοποίηση για αντοχή σε νερό και σκόνη.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι θα δούμε και μια δεύτερη έκδοση του χρόνου με οθόνη 5 ιντσών.

HTC O2: Ναυαρχίδα με οθόνη 6" QHD, Snapdragon 820 και αδιάβροχη;, HTC O2: Ναυαρχίδα με οθόνη 6″ QHD, Snapdragon 820 και αδιάβροχη;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιωργος Παππας

Και τιμή στον θεό

Φώτης

Τα χαρακτηριστικά παντος σκοτώνουν!!!

xristos

Ο παιχτης οργωνει

nt.z

Καλα ναι,απο λογια χορτασαμε.Κι αν θελουν να πετυχει, ας ξανακανουν αυτη την “υπεροχη” σχεδιαση,που απο το τεραστιο μαυρο κενο στο κατω μερος,το δαχτυλο με το ζορι φτανει την τελευταια σειρα των βασικων εικονιδιων κλησης,μηνυματος,ιντερνετ κ.α.Το λεω ως παθων. Αν παντως ξεκολλησει σπο απομιμηση του iphone στα παντα (σχεδιαση,sd,μη αποσπωμενη μπαταρια…κα.)μπορει λογω του παλαιοτερου εντιμου βιου να επανακαμψει.Αν παραμεινει ενα αλλο jphone,χαιρετίσματα.

Ραφαήλ

@nt.z με το ζόρι?βασικά εικονίδια?sd?iPhone?σχεδίαση????
Πριν γράψεις μπαρούφα επεξεργασου το λίγο από μέσα σου.

Nikol

Σασγλενταει η lg ακομη και η ετοιμη να κλεισει σονι π δε σε σωνει πιοκαληαπο το ητσ ειναι

Ekimolaos

@nt.z
Βασικά η Apple είχε αντιγράψει το design της HTC τότε, και μάλιστα είχε γίνει χαμός μ’αυτό το θέμα… Τώρα τι λες εσύ δεν ξέρω, πάντως σίγουρα όλα όσα είπες πάνε στον μεγαλύτερο τομέα του internet: “παραπληροφόρηση”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.