HTC Omega, Με Windows Phone Mango και οθόνη 3.8 ίντσες

Κυκλοφόρησε η πρώτη επίσημη “φωτογραφία” που απεικονίζει το HTC Omega το οποίο ότι φημολογείται ότι θα είναι το πρώτο smartphone με Windows Phone Mango που θα παρουσιάσει η HTC στο Λονδίνο την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου. To κινητό θα έχει οθόνη 3.8 ιντσών και μπροστινή κάμερα.

Σύμφωνα με σχεδόν επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Techblog, τα μοντέλα που θα παρουσιάσει η HTC στο event της στο Λονδίνο, θα κάνουν την εμφάνισή τους και στην έκθεση IFA στο Βερολίνο και θα έχουμε την ευκαιρία να τα δούμε από κοντά 😉

, HTC Omega, Με Windows Phone Mango και οθόνη 3.8 ίντσες

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Antonis

Απο πισω μοιαζει πολυ με HTC Flyer.

Antonis

Δεν θα το λεγα, απο μπροστα πιο πολυ με το Trophy.

fred

δεν μου πολυαρεσει που μοιαζουν ολα ta htc.θα ηθελα κατι διαφορετικο

Ισίδωρος

Είναι μία ανάμιξη HTC Flyer, 7 Trophy και 7 Mozart. I Like! 🙂 +1 Έχει και το HTC Watch βλέπω… Μακάρι να κυκλοφορήσει στο Marketplace (το Watch).
Αν παρατηρήσατε έχει και το νέο σήμα του WP. Τετράγωνο. Στη φωτογραφία δεν φοράει το Mango. Παρατηρήστε το Tile του People. Δεν έχει το χαρακτηριστικό μεγάλο κουτάκι που αποτελείται από 4 μικρότερα πάνω αριστερά. Αν παρατηρήσετε τη κάμερα, θα δείτε ότι έχει μεγάλο φακό. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει πάρα πολύ καλή κάμερα. Ή κορυφαία 5/8 MP ή 12.
Ήδη το αγάπησα αυτό το κινητό.

manolis

αν δεν έχει καλή τιμή για να τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου θα είναι σίγουρα OMEGA στις πωλήσεις!!! :p

george

ρε παιδια σε συγκριση με τα android αξιζει να παει καποιος σε windows? παλιοτερα ειχα windows 6.5 και τωρα ειμαι σε android αλλα τα windows λιγο που ασχοληθηκα τα ειδα πολυ smooth. εσεις τι λετε?

symmetryboy

george εγω πιστευω οτι ακομα και με την εκδοση mango τα windows phone 7 υστερουν αρκετα σε καποια θεματα. Στα android βρισκεις παιχνιδια, διαφορετικους browsers, video players αλλα και ελληνικες εφαρμογες (πχ για δρομολογια τρενων), που δε θα βρεις στα windows. Επισης adobe flash 10.3 και παραμετροποιησεις σχεδον παντου χωρις κλειδωματα αλλα iphone (που εχουν τα windows)
Αρα windows phone 7 πιστευω σε 1 χρονο απο τωρα ισως να αξιζει, που με τη βοηθεια της nokia θα εχει ενα πιο mainsteam λειτουργικο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.