HTC One 2, Θα είναι το πρώτο με on screen buttons [φήμες]

Η νέα ναυαρχίδα της HTC για το 2014 θα είναι το HTC One 2 και μέχρι σήμερα οι φήμες κάνουν λόγο για οθόνη 5 ιντσών με ανάλυση Full HD. Ο γνωστός @evleaks προσθέτει ότι θα είναι το πρώτο μοντέλο της HTC με on screen buttons δηλαδή δεν θα έχει πλήκτρα μπροστά στο σασί αλλά μόνο μέσα στην οθόνη. Αν ισχύει κάτι τέτοιο η οθόνη του HTC One 2 ακόμα και 5άρα να είναι ο ωφέλιμος χώρος θα είναι μικρότερος και ίσως ίδιος με την 4.7″ του τωρινού One.

, HTC One 2, Θα είναι το πρώτο με on screen buttons [φήμες]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
HTCFanatic

Κάτι διαφορετικό είναι πάντα ευπροσδεκτο

Αποστόλης Ρόδος

Για να δούμε… με κέρδισε με το HTC one (αν και συνεχίζω να γκρινιάζω για την κάμερα)… Θα με κερδίσει με την επόμενη ναυαρχίδα της?

mitsaras

Κανένα HTC δεν είχε on screen button, ούτε καν στην αρχή τον android. Δεν νομίζω να το κάνει τώρα.

mike

Παιδιά…αποκλείεται 100% να γίνει αυτό…ολοι έλεγαν οτι το htc one είχε μικρή οθόνη σε σχέση με τους ανταγωνιστές…Πόσο μάλλον που το. Σ5 από οσα λενε θα εχει 5 και ίντσες..σιγά μην βάλλει στο νέο μοντέλο ωon screen buttons …θα κράζουν μετα την htc

Diagrafeas

Εμένα μια χαρά μου φαίνεται.
Θα κρατήσει τις ίδιες διαστάσεις, θα βάλει πιο μικρά περιθώρια δεξιά-αριστερά και θα χωρέσει μια 5″ FHD στο ίδιο σασί μην σου πώ.
Θα αλλάξει και το επεξεργαστή σε Snapdragon 800 (8974AC κατά προτίμιση) και καμια camera 3840*2160 για φωτογραφίες και βίντεο πίσω και μια χαρά.

Σταμάτης

Καλησπέρα σε όλους μόλις αναβάθμισα το HTC ONE μου στην 4.4.2 kitkat

Eντυπώσεις:Το wifi δεν δουλευει κανει οτι συνδεεται και με πεταει έξω.
Κωστα καμια ιδεα 🙂

True

Μια χαρα μου να ειναι το HTC 2.Μονο να μειωσουνε λιγο τα bezel γυρω απο την οθονη μιας και θα ειναι 5” και θα πουλησει πολυ(και την καμερα φυσικα).Μην ξεχνατε οτι η HTC θα κανει τα παντα για να μεινει στην αγορα μετα απ ο τις δικαστικες μαχες κλπ.Ετσι δεν νομιζω να το διαθεσει με πολυ ψιλη τιμη (οπως samsung k apple).Αντε να το δουμε στο MWC!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.