HTC One 2, Εμφανίστηκε 3D mock-up, Φήμες για 5 ιντσών οθόνη Full HD

Πρόσφατα, έκανε την εμφάνιση του ένα τρισδιάστατο ομοίωμα του HTC One 2 (ή HTC One Two). Ο κατασκευαστής του ομοιώματος ισχυρίζεται ότι το δημιούργησε έχοντας πληροφορίες από κάποιον στο εσωτερικό της HTC. Σύμφωνα με όσα διέρρευσε, το HTC One 2 (HTC M8) θα διαθέτει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης Full HD (1080 x 1920 pixels) με αποτέλεσμα, η πυκνότητα εικονοστοιχείων ανά ίντσα να μειώνεται από τα κορυφαία 467ppi στα 441ppi.

Το τρισδιάστατο ομοίωμα από ρητίνη αποκαλύπτει μία συσκευή με μεγαλύτερες διαστάσεις από το σημερινό μοντέλο, αλλά και με μεγαλύτερα περιθώρια, κυρίως στο πάνω και κάτω μέρος της οθόνης ενώ η κάμερα, που είναι πιθανό να μην… αλλάξει, θα συνοδεύεται από διπλό LED flash, παρόμοιας λογικής με αυτής του iPhone 5s.

Η μπροστινή κάμερα επίσης δεν αναμένεται να είναι διαφορετικής ανάλυσης και θα παραμείνει στα 2.1 Megapixels ενώ το ίδιο αναμένεται και με το χαρακτηριστικό BoomSound, με τα δύο ηχεία. Ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι 16GB αλλά με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD (θα υπάρξει και έκδοση με 32GB) ενώ θα “τρέχει” Android 4.4. Η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει το HTC One 2 στο Mobile World Congress τον Φεβρουάριο.

Παρά τις διαρροές και τις φήμες, ένας αναλυτής δεν φαίνεται να συμφωνεί με τα παραπάνω και σύμφωνα με τα λεγόμενα του σχηματίζουμε διαφορετική εικόνα. Ο Wilson Miao της εταιρείας αναλύσεων της αγοράς TrendForce, ισχυρίζεται ότι η HTC αναμένεται να παρουσιάσει μία σειρά από HTC One 2 μοντέλα, με στόχο να κερδίσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό στην αγορά.

Σύμφωνα με τον Miao, το HTC One 2 θα διαθέτει ξεχωριστό σύστημα φακών για τις φωτογραφίες σε συνθήκες με χαμηλά ή υψηλά επίπεδα φωτισμού (!) ενώ είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα διαθέτει αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος και πως η συσκευή θα διαθέτει οθόνη 4.9 ιντσών ενώ η τιμή του θα ξεκινάει από τα 600 δολάρια.

HTC One 2, HTC One 2, Εμφανίστηκε 3D mock-up, Φήμες για 5 ιντσών οθόνη Full HD

Πηγή 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αποστόλης Ρόδος

Αν δεν βάλουν σοβαρή και ανταγωνιστική κάμερα στο 2 … Το έχασαν το παιχνίδι εξολοκλήρου και ουσιαστικά αυτοκτονούν.
Είναι κρίμα τέτοια ποιοτική συσκευή να υστερεί σε κάμερα. Το μόνο μελανό σημείο του HTC one που κατά τα άλλα τα σπάει παντού. Δεν έχω ευχαριστηθεί άλλο smartphone όσο αυτό… αλλά όταν έρχεται η στιγμή της φωτογραφίας… Θλίψη και πίκρα… 🙁 πάντα σε σχέση με το τι υπάρχει και κυκλοφορεί βέβαια. (Ακόμα και το galaxy s2 το βάζει κάτω στην κάμερα…Και όχι μονο αυτό…;-) )

Giannis Charp

FHD οθόνη για κινητό flagship!!! Νοοο λάθος κίνηση για το 2014 είτε μας αρέσει είτε όχι.
Η κάμερα σίγουρα θέλει βελτίωση,κι εύχομαι να μην ρίξει πάλι το παραμύθι των Ultrapixels.

Darth

@Αποστόλης Ρόδος κάτι ακούστηκε για 8mp ULTRAPIXEL αν ναι θα σαρώσει γιατί μοναδικό μειονεκτιμμα της cameras του one ήταν αδυναμία για crop

Αποστόλης Ρόδος

@Darth … το εύχομαι πραγματικά φίλε, τουλάχιστον αυτό να κάνουν.
Κακά τα ψέματα… η κάμερα είναι σημαντικός παράγοντας για την επιλογή ενός smartphone, όσο καλό και αν είναι στα υπόλοιπα αυτό. Εντάξει δεν λέμε να βάλουν την υπέροχη κάμερα του Xperia Z1 που είναι απίστευτη, αλλά τουλάχιστιον μια καλή να μη πονανε τα μυαλά μας.
Είναι απαράδεκτο σε μια ακριβή και ποιοτική συσκευή να βάζουν τέτοια κάμερα.
Αν το HTC one είχε μια κάμερα 13-16 mp… ποιός θα ασχολούταν με την Sammy… ειδικά τώρα που οι ενημερώσεις της HTC σε Android πέφτουν βροχή.

Giorg

Δεν εχει χρηματα η hTC για καμερες, το πολυ-πολυ να αγορασει καμια ετοιμη 8αρα απο Sony και να την ονομασει Hyperpixel camera. Τo One 2 ειναι η τελευταια ελπιδα της hTC στο android.

Σταμάτης

Θα δεχτώ όποιο κράξιμο θέλετε… αλλά

Εχω το HTC ONE και προσφάτος ο κολλητός μου πήρε το S4
με τις ίδιες συνθήκες θέσης ,δωματίου ιδιες ρυθμίσεις.. φωτεινοτητα στο φουλ…
η απεικόνιση των φωτογραφιων (χωρις ζουμ-διευκρινίζω)
στο HTC ηταν με διαφορά καλύτερες…
και στα χρώματα που βλέπει το μάτι και στο φωτισμο και σε ολα.

Αν μπορεί κ ο Κωστας και έχει την διαθεση μπορεί να κάνει ένα “αντικειμενικό” συγκριτικό..
και να σταματησουν.. τα δικο μου δικο σου καλυτερο κλπ..

Ευχαριστώ…
Αρχίστε το κραξιμο :))

Κώστας Βλαχάκης

Σταμάτης, Κανείς δεν θα αρχίσει το κράξιμο γιατι δεν κράζουμε εδώ στο Techblog. Τα κινητά τα έχουμε δοκιμάσει και τη γνώμη μας μπορείς να την ακούσεις στα αντίστοιχα hands-on video.

theo

@σταμάτης δέν είναι θέμα πόσο καλή είναι camera στο Htc one. εφόσων δεν είναι 13 megapixels αυτόματα δέν είναι καλη. τόσο απλο το θέμα…

Σταμάτης

Κράξιμο εννοούσα σε φιλικό και πολιτισμένο Επιπεδο
οπώς ακριβώς είναι κ η σελίδα που παρακολουθούμε και ενημερωνόμαστε…
Και φυσικά Κώστα έγω προσωπικά τα έχω δει όλα 🙂

Και φίλε @theo αν το νούμερο είναι το μόνο προβλήμα σου τότε οκ… παρε το Νοκια με τα 41mp
εντελώς φιλικά πάντα μιλωντας 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.