HTC One (2014), Τώρα τα ξέρεις όλα όλα

Συνεχίζονται οι διαρροές σε ότι αφορά τα specs αλλά και το ίδιο το αναμενόμενο HTC One (2014), σήμερα εμφανίστηκε και πουλήθηκε άμεσα στο ebay προς 499.99$ η αμερικάνικη έκδοση για τη Verizon. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει αυτό, αλλά οι φωτογραφίες από το κουτί που επιβεβαιώνουν για ακόμη μια φορά το τι θα πρέπει να περιμένουμε στις 25 Μαρτίου!

HTC One (M8) 2014
Λειτουργικό σύστημα: Android με HTCSense
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 801 2.3GHz τετραπύρηνος
GPU: Adreno 330
Μνήμη RAM: 2GB
4G/ LTE
Οθόνη: 5 ίντσες, 1920×1080 pixels
Κάμερα: Ultrapixel και δεύτερη κάμερα Duo Camera
Μπροστινή κάμερα: 5 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB (10GB διαθέσιμα στον χρήστη)
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 128GB)
Wi-Fi, GPS/ Glonass, Bluetooth 4.0, micro USB, NFC, HTC BoomSound, Βαρόμετρο
Μπαταρία: 2600 mAh
Διαστάσεις: 146.36×70.6×9.35 χλστ.
Βάρος: 160 γρ.

HTC One 2014 M8 specs, HTC One (2014), Τώρα τα ξέρεις όλα όλα

HTC One 2014 M8 specs, HTC One (2014), Τώρα τα ξέρεις όλα όλα

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mvasilisgr

Το κουτί λέει 32GB μνήμη και όχι 16GB που γράφεται εσείς

Lambros

Καλά για την μπαταρία δε το συζητώ.Καλά ρε HTC μας δουλεύεις;Με τέτοιο ενεργοβόρο επεξεργαστή μου βάζεις μπαταρία με 2600 mAh μόνο;Και χώρια απ’ αυτό εκείνο το λογότυπο μπροστά με το περιθώριο τι το θες.Αφού τα κουμπιά είναι on screen.Τέσπα.Με απογοήτευσε πάλι και το περίμενα πως και πως.Για 5 ίντσες οθόνη είναι μεγάλο και βαρύ.Από εμφάνιση μ’ αρέσει πιο πολύ από το πρώτο.Α και το άλλο που παρατήρησα στα χαρακτηριστικά που γράφει πίσω το κουτί.Εκεί που λέει για τη μνήμη RAM,λέει DDR2 πλέον τα καινούρια smartphone από πέρυσι έχουν DDR3.Ό,τι να ναι είσαι ρε HTC.

Άγγελος

Πιστεύω οτι το έχουμε δει το htc στα leak video που έχουν κυκλοφορήσει με εκείνο το κλεμμένο. Ειναι βαρύ ειναι τεράστιο ειναι μέτριο σε κάποια spec με λίγα λόγια ειναι ευκαιρία για όποιον ήθελε το παλιό one m7 σε πιό χαμηλή τιμή να το πάρει .

Μιχάλης

Για να πουλήσει θέλει μια αρχική τιμή στα 600 το μέγιστο . Παραπάνω δεν αξίζει γιατί υπάρχει στα 400 το πρώτο που έχουν μικρές και ασήμαντες διάφορες μεταξύ τους . Α ρε OPPO λίγο να το διαφημίσεις το κούκλο που θα βγάλεις και έχεις ανεβεί πολύ ψηλά με τέτοιο χαμηλό ανταγωνισμό

karkavelas

Επειδή βαρέθηκα να ακούω περί μπαταρίας (που ακόμα δεν ξέρουμε αν ειναι αληθής τα χαρακτηριστικά του κινητού) και επειδή μαζεύτηκε πολύ ασχετοσύνη, να σας πω απλά ότι δεν παίζουν μόνο τα mah αλλά και το software optimization.
Παράδειγμα για αυτό είναι το περσινό μοντέλο της HTC (htc one) που ειχε 2300 mah με το S4 που ειχε 2600 mah και το HTC one ήταν καλύτερο σε απόδοση μπαταρίας (με βάση συγκριτικών από γνωστό site τεχνολογίας).
Επίσης άλλο τρανό παράδειγμα είναι και το Ιphone 5s που μολις 1570 mah μπαταρία είναι και αυτό καλύτερο από το s4.
Σταματήστε λοιπόν να κάνετε τους παπαγάλους και ψάξτε το πρώτα πριν πείτε ότι θέλετε.

Μιχάλης

Σύμφωνα ότι παίζει ρόλο το software αλλά παίζει και η οθόνη που έχει να φωτίσει η κάθε συσκευή . Για αυτό το iPhone 5 και hex one είχαν μικρότερη μπαταρία αλλά διαρκούς αν το περίπου το ίδιο . Όμως για ναυαρχίδα του 2014 και με τόσο Μπεζελ δεν δικαιολογείται μια τέτοια μπαταρία

Νίκος

Παρατήρησα ότι ξανά για ακόμα μια φορά η HTC όπως και στο πρώτο one κάνει χρήση γενιάς DDR2 όταν το S4 κάνει χρήση γενιάς DDR3 και είναι πιο παλιό κινητό. Απαράδεκτο αυτό είναι το καλύτερο κινητό στον κόσμο; πλάκα μας κάνει; αστείες καταστάσεις.

tiamat

θα φαει καλα !

MANOS

@karkavelas
Ναι δεν παίζουν ρόλο μόνο τα mAh αλλά είναι ο κυριότερος παράγοντας, επειδή λες για ασχετοσύνη ξανά δες τα συγκριτικά γιατί κάπου το έχεις χάσει, το ΟΝΕ χάνει σε μπαταρία από το S4 στα τεστ από τα περισσότερα site (9 στα 10)…

Σίγουρα έχει πολύ καλύτερο software optimization αλλά στην μπαταρία χάνει, ας είμαστε αντικειμενικοι.

Tom

@Νικος και γω αυτο ηθελα να τονισω. DDR2 ενω απο περυσι χρησιμοποιειται DDR3. Μικρη μπαταρια. Μαπα καμερα. Εμφανιση σαν το περσινο.

Δεν ειναι αυτο το καλυτερο κινητο στον κοσμο κακα τα ψεματα.

Sony Xperia Z2, Samsung Galaxy S5 ειναι το νεο διλλημα. Περυσι ηταν galaxy vs HTC One και ενω φετος η HTC ειχε τρελη ευκαιρια μαλλον δεν θα την εκμεταλλευτει απο οτι φαινεται.

Ετσι δειχνουν τα πραγματα δηλαδη δεν ειναι τελεσιδικα αυτα που γραφουμε.

dark_master

@ Νικος. Ο 801 δεν λειτουργεί με DDR2 αλλά με DDR3. Και να ήθελε λοιπόν η HTC να το κυκλοφορήσει θα ήταν αδύνατο. Μάλλον για τυπογραφικό το κόβω η photoshop.

https://www.qualcomm.com/snapdragon/processors/801

Εδώ φαίνεται καλύτερα και είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της Qualcomm.

εγώ αυτό που δεν κατάλαβα είναι το θέμα της κάμερας. Αναφέρεται σε αυτή που παρουσίασε πρόσφατα στο WMC?

tiamat

@tom κανενα διλλημα μαν.

περυσι και το htc one και το s4 ηταν πολυ καινοτομα και πανισχυρα για την εποχη τους. φετος και το htc one 2 και το s5 δεν καναν καμια απολυτως προοδο.

βελτιωμενο το sony,οχι ομως το κατι σπουδαιο.

νομιζω κινητο του πρωτου μισου της χρονιας (γιατι παντα ερχεται και δευτερο μισο με note,nexus )
,θα παιξει μεταξη oppo find και lg G3

mitsos

Απογοήτευση πριν βγει. Αχρωμο άγευστο χωρίς extra specs με bezel με ολόιδια σχεδιαση. Πάλι θα χάσει από το s5 και μόνο το X peria z2 θα σταθεί επάξια.
Η λύση γνωστή . Όπως μετά το s5 αυξήθηκαν οι πωλήσεις των s4 και note 3 έτσι να γίνει κι εδώ. Να αγοράζουμε τα φτηνότερα. Ας είμαστε σκεπτόμενα πρόβατα…ως funs.

mitsos

Μην είστε κορόιδα. Oi Samsung funs το s4 και note 3 σε μισή τιμή και οι HTC Κηφεύς το htc one 1.Το X peria z2 σαν το z2. A ραδιόφωνο ευκαιρία να μη μας πιάσουν κορόιδο οι εταιρίες.

χρηστος σαμ

το καλο ειναι οτι θα αγορασουμε φετος περσινα smartphone χωρις να σκεφτομαστε οτι θα μεινουμε πισω απο τις τεχνολογικες εξελυξεις…οποτε και σε ενα 6 μηνο να παρεις το g2 ή s4 δεν θα θεωρειτε για κανενα λογο “παλιο” βαση του φετινου ανταγωνισμου.Μακαρι ομως το g3 να με διαψευσει! 😛

Jason Blackeye

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι και στις 3 εταιρίες έμειναν καλούπια από τα προηγούμενα μοντέλα τους και τα ξαναπεταξαν στην αγορά με κάποια διαφορετικά features και μικρές προσθήκες στο hardware.

Για το λόγο αυτό πήρα το G2 γιατί έχει πέσει σε πολύ προσιτή τιμή με σχεδόν τα ίδια speacs πολύ καλή stock rom και ένα τηλέφωνο το οποίο όταν το κρατάς είναι πούπουλο.

Στην LG ανοίγουν σαμπάνιες αυτό βλέπω εγώ και ας ελπίσουμε ότι και η LG δε θα ακολουθήσει τα βήματα των άλλων τριών εταιρειών.

Όσο για τη μπαταρία είναι συνδυασμός software και hardware αλλά τα mah παίζουν το ρόλο τους και βλέπω τη διαφορά στο G2 το οποίο με όλη μέρα ανοιχτό 4G βγάζω δύο γεμάτες μέρες.

Αντώνης Μαρίνος

Όσο βλέπω τα καινούρια “ναυαρχοκινητά” των διαφόρων εταιρειών, τόσο καλύτερα αισθάνομαι που πήρα το G2 !! Όπως φαίνεται, ακόμα και σήμερα που μιλάμε (με γνωστά τα επόμενα ναυαρχοκινητά των Sony, Samsung, HTC), το G2 είναι ακόμα στο ίδιο επίπεδο, έχοντας μείνει πίσω μόνο στο θέμα SoC (λογικό και προφανές), αλλά σε πολλούς τομείς παραμένει καλύτερο (οθόνη, διαστάσεις, βάρος, μπαταρία !!!).

Κάτι μου λέει ότι το 2014 είναι η ΜΕΓΑΛΗ ευκαιρία για την LG να πάρει σώβρακα και φανέλλες με το να παρουσιάσει ένα -έστω και λίγο- καλύτερο G3….α, και λίγο καλύτερη υποστήριξη και updates δεν θα μας χάλαγαν !!! (ακόμα και εμάς που έχουμε φάει νίλες με ιστορίες τρόμου με κάτι 2Χ, 4Χ κλπ…

dimpep

Αυτό με τα bezel πρέπει να σταματήσει. Πιάστε πρώτα το τηλέφωνο στα δικά σας χέρια και πείτε μετά. Και τα lumia έχουν μεγάλα bezel αλλά όταν τα πιάνεις χαίρεσαι να κρατάς τηλέφωνο.
Καη μη συγκρίνετε OPPO με HTC. Το οτί μπορεί να έχει καλύτερο τηλέφωνο δε πάει να πει κάτι απαραίτητα. Το παιχνίδι γίνεται με τις Samsung, Sony, HTC και LG. Και αφού διαλέξαν οι 3 από τις 4 ένα συντηρητικό δρόμο, αυτό είναι και το trend για φέτος. Ας περιμένουμε να δούμε το One και μετά βγάζουμε συμπεράσματα. Το μόνο άσχημο είναι η κάμερα των 4MPx. Είναι πλέον λίγη η ανάλυση ακόμα και να την τυπώσεις σε 10×15 χαρτί. Εκεί επρεπε να ρίξει βάρος και όχι με κόλπα όπως refocusing μετα τη ληψη. Πόσοι από μας το έχουν χρειαστεί αυτό; Και πόσοι από μάς έχουν χρειαστέι καλή νυχτερινή λήψη! Εκεί κολλάω εγώ!

eddy

Παιδες NOTE 3 forever!!!!!!!!!!

Άγγελος

Δεν καταλαβαίνω είσαι η htc , το one 2013 έχει παει καλά και όλοι σε κράζουν μόνο για την κάμερα. Γιατι δεν βγάζεις το one 2014 απλά με καλύτερη κάμερα και κανένα δυο features πιο καινούργια ? επιπλέον αφού κανείς τη μαγκιά να έχεις μπροστινά ηχεία που δυστυχώς αυξάνουν το μέγεθος και το καταλαβαίνεις αυτό οπότε κανείς τα πλήκτρα on screen γιατι δεν βγάζεις αυτό το γαμ…νο logo που τρώει άπειρο χώρο ? ε άντε γεια θα πω εγώ

dark_master

@ Αγγελος. Αν δεις τα G2,S4,S5,Z1,Z2 θα παρατηρήσεις ότι όλα έχουν το ηχείο ή στο κάτω μέρος της συσκευής ή στο πίσω μέρος. Κ πάλι το κάτω μέρος της συσκευής δεν σταματά όμως εκεί που σταματά η οθόνη. Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω γιατί εκεί υπάρχει bezel? Ο λόγος είναι ότι σε όλα τα κινητά εκεί βρίσκεται η καλωδιοταινια της οθόνης. Αν λοιπόν εκεί η HTC έβαζε τα ηχεία καταλαβαίνεις ότι θα είχαμε άλλες παραχωρήσεις και πιθανά προβλήματα. Είναι λοιπόν φυσιολογικό να υπάρχει εκεί το συγκεκριμένο bezel.

όσον αφορά τα on screen buttons υπήρχαν φήμες τον τελευταίο καιρό ότι η Google πιέζει τους κατασκευαστές να υιοθετήσουν συγκεκριμένες λύσεις όσον αφορά το Android. Πρόσφατα μάλιστα ακούστηκε ότι η Samsung αναγκάστηκε να αλλάξει τα εικονίδια συγκεκριμένων εφαρμογών έτσι ώστε να πλησιάσει αυτά του Stock Android. Γιατί λοιπόν να μην έχει βάλει και το χέρι της σε αυτό?

Django

Η ασχετοσύνη μιλάει ξεκάθαρα..πηγαίνετε να τους μάθετε ρε παιδιά,τι κάθεστε;
1ον..το S5 είναι η πιο μεγάλη απογοήτευση,κάθε πέρσι και καλύτερα με την σειρά S..χάλια design,και τα features πια δεν σε τραβάνε..
μόνο το όνομα θα πουλήσει(και) φέτος.
Το συγκεκριμένο όπως το βλέπω το γουστάρω πολύ…διπλή κάμερα,που δεν ξέρω τι κάνει ακόμα,και ναι ultrapixel,δεν σημαίνει πως θα μείνει στα 4mp…ήμαρτον!
5mp μπροστά,μέταλλο,διπλά ηχεία,το επικό Sense.
Με προώθηση και καλή τιμή θα τα ισοπεδώσει τα Ζ2 κ S5..
δεν έχουν τι να πουν μπροστά του,μόνο το Z2 με τα 20 κάτι mp..
κάτοχος HTC ONE.

Tom

Πρεπει να ειμαστε πολυ καλοζωαδες παντως, για να γκρινιαζουμε ατελειωτα για καπακια κινητων και μεγαλα πλαισια 😀

Ολοι ψαχνουμε εδω και κει για ελαττωματα για να δικαιολογοησουμε στους εαυτους μας οτι “α καλα θα κανω και δεν θα παρω αυτο το προιον, κοιτα κατι μπεζελ ιιιοοοουυυυ”.

Η μπορειτε απλα να πειτε οτι “εμενα αυτο μου αρεσει, αυτο θεωρω οτι ειναι το καλυτερο, και το σηκωνει και το πορτοφολι μου, και αυτο θα παρω”. Αληθεια ποσο δυσκολο μπορει να ειναι αυτο;

zois

tom +1 !!!

tasosk

ισως να ναι και αδιαβροχο το νεο htc one!!!
δειτε φωτο που ανεβασε η htc usa
https://www.facebook.com/htcusa/photos/a.170669666334651.43273.165420456859572/629634060438207/?type=1&theater

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.